Dodaj do ulubionych

Pytanie za 100 punktów

IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:05
Czy kobitka blizej 40 jest mile widziana na tym forum ???
Bo jeśli i sama i romantyczna i atrakcyjna to może jednak?
Obserwuj wątek
    • khinga Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:06
      Wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia:)
      Zapraszamy:)
    • x_adam Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:06
      Uwazasz sie za "wiekową"?:)
      Zapraszamy cie serdecznie i witamy
    • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:07
      A co to te około 40-tki to już umrzeć mają?Młoda jesteś,będziesz miała kolege w
      swoim wieku(Piotr_321)-zaglądaj!:)
      Fakt że sama i atrakcyjna może mieć znaczenie tylko w oczach naszych forumowych
      panów;)
      • sweetchocolate Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:15
        Hello Analityczko :)
        Nie rób reklamy Piotrkowi ;)
        • gocha033 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:16
          sweetchocolate napisała:
          > Nie rób reklamy Piotrkowi ;)

Mowisz, ze Piotrus - nie Ges i wlasny jezyk ma ? :)
          • sweetchocolate Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:20
            własny :)))) ma :))))
        • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:20
          Hej Sweetie!Tak sobie pomyślałam że może Koleżanka"wiekowa" coś z nim zrobi i
          wreszcie tu będzie spokój:)
          • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:27
            analityczka napisała:

> Hej Sweetie!Tak sobie pomyślałam że może Koleżanka"wiekowa" coś z nim zrobi i
            > wreszcie tu będzie spokój:)

Mnie 40-tki nie interesuja, bo samemu mi jeszcze sporo to niej brakuje :)
            • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:34
              A diabli wiedzą co Ciebie interesuje:)Jeszcze się taka nie urodziła...
              • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:36
                Na pewno sie urodzila i czeka gdzies na mnie :) Inaczej by byla za mloda ;)
                • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:38
                  Ta za stara,ta za młoda... Zajmij się sobą to będziesz miał ideał skończony:)
                  • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:39
                    Jak bym znalazl taka jak ja to dlugo bym sie nie zastanawial ;)
          • sweetchocolate Analityczko!!! 24.08.06, 15:22
            Dipero teraz sprawdziłam pocztę więc masz coś w skrzyneczce :)
            Będę walczyc o Piotra zaciekle ;)))))))
            • sweetchocolate Re: Analityczko!!! 24.08.06, 15:23
              dipero bhehehehe dopiero miało być :)
            • analityczka Re: Analityczko!!! 24.08.06, 15:33
              "Łodpisałam":)
              • sweetchocolate Re: Analityczko!!! 24.08.06, 15:47
                i ja także. Ale zmykam zaraz do domu, manele trza pakować, do jutra!! :)
      • facettt Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:15
        analityczka napisała:
        > Fakt że sama i atrakcyjna może mieć znaczenie tylko w oczach naszych
        forumowych panów;)

Wlasnie...
        bede mial drugi zyrandol do zamontowania pod sufitem.

eeh... chyba wejdzie mi to w krew :)
        • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:17
          no to witam serdecznie w takim razie ;) Dzieki za tak miłe przyjecie ;)
        • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:19
          Facecik ja Ci dam!Zazdrosne będę!A kobieta wzgardzona to furia piekielna-
          pamiętaj!:)
          • facettt sloohaj... 24.08.06, 14:25
            analityczka napisała:
            > Facecik ja Ci dam!Zazdrosne będę!A kobieta wzgardzona to furia piekielna-
            > pamiętaj!:)

Ale jak samotna-wiekowa mieszka gdzies po drodze do tej Twojej Lodzi, to
            przeciez z wrodzonej meskiej kurtuazji nie bede w stanie jej ominac i nie pomoc
            samotnej kobiecie. Przeciez ona sama nie da sobie rady z tym zyrandolem :)
            • Gość: wiekowa Re: sloohaj... IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:31
              Jestem z "tych samotnych" co dużo potrafią hahaha, i żyrandol przywiesić, i
              pokój wymalować itp ;)))
              Na mnie nie zrobi wrażenia złota rączka... a złote serce - tzn romantyczne ;)
              • facettt Re: sloohaj... 24.08.06, 14:37
                slooohaj, samotna-wiekowa, ale tu chodzi nie tylko o to, by taki Zyrandol
                powiesic.
                www.luteranie.pl/lodz/zyrandol.JPG
                Obiecalem kiedys Analityczce, ze w chwili wolnego czasu wpadne do niej
                do Lodzi, by jej pokazac, co mozna robic wspolnie na takim Zyrandolu, wiec
                pomyslalem, ze jesli mieszkasz gdzies po drodze, chetnie i z Toba podziele sie
                moja wiedza :)))
            • analityczka Meniuu! 24.08.06, 14:36
              Ona sama stwierdziła że masz sobie w buty wsadzić swoje usługi:)A jadąc do
              Łodzi nie może Cię nic,absolutnie nic rozpraszać;)
              • facettt Re: Meniuu! 24.08.06, 14:40
                analityczka napisała:
                > Ona sama stwierdziła że masz sobie w buty wsadzić swoje usługi:)

- ale to tylko taka damska kokieteria, podroczy sie troche i jej przejdzie:)

A jadąc do Łodzi nie może Cię nic, absolutnie nic rozpraszać;)

- Wiesz, ze mam podzielna uwage, ale daje Ci slowo, ze jak w koncu do Ciebie
                dojade, to juz nikt i nic mnie nie rozproszy :)
                No co najwyzej tylko ten srubokret, do dokrecania srubek w Zyrandolu :)
                • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 14:45
                  Uwagę możesz mieć podzielną ale masz ją ew.dzielić między mnie a
                  mój "żyrandol":)A poza tym zmęczonego już jednym montażem monterka to ja nie
                  chce!Taki to nic tylko myśli żeby dniówka wyższa mu wyszła a nie dobrze
                  zrobiona robota;)
                  • Gość: wiekowa Re: Meniuu! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:53
                    No proszę czego to sie człowiek może o zyrandolach dowiedziec na romantycznym
                    forum hihihihi
                    Życzę Wam miłego bujania na tym zyrandolu ;))))))))))))
                    • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 14:58
                      Wziełabyś się Kobieto i zalogowała jakoś-głupio tam mówić per Wiekowa!:)
                      Nie wiem czy bujanie będzie czy tylko zwisy z tego żyrandola-ale jak poniżej
                      poczytałam ze facettt rowerem jeździ to prędko on do mnie nie dojedzie;)
                      Na tym Forum dowiez się Moja Droga jeszcze wielu rzeczy,oj wielu...;)
                      • Gość: wiekowa Re: Meniuu! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:02
                        no chyba, że ma jakis rowerek z dopalaczem ;)))
                        • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 15:04
                          Ja tam wole żeby moc była w czym innym;)
                          • Gość: wiekowa Re: Meniuu! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:13
                            no fakt ciekawe ile koni pod maską hahahaha zawisnie na żyrandolu hahahaha
                            • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 15:14
                              No trudno powiedzieć-opowiem Ci jak już "dojedziemy" na tym żyradolu do końca;)
                              Ale mamy temat...hihii
                              • Gość: wiekowa Re: Meniuu! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:18
                                ubeczałam sie ze śmiechu czytając od początku te wywody z żyrandolem ;)
                                • facettt Re: Meniuu! 24.08.06, 15:22
                                  Ty sie nie smiej , tylko wybieraj model, ktory by Ci odpowiadal.
                                  Przywioze i zamontuje kazdy - wedle zyczen :)
                                  A potem bedziemy wspolnie probowac jego wytrzymalosc:)
                                  www.unitra.pl/spaw/_itemserver/unitra/zyrandol.JPG
                                  • Gość: wiekowa Re: Meniuu! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:26
                                    olalala ja na tym żyrandolu naliczyłam miejsc 12 ;)))))))))))))))))))
                                    Zrób listę i zbieraj zapisy ;)
                                    Jak sie bujać to na całego hahahahaa
                                    • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 15:41
                                      Facettt Ci jak zwykle naobieca "elektrycznych wrażeń" a potem każe czekać i
                                      czekać...
                                      Nieładny ten który zaproponował:)Ja tam wole większe klosze(w sensie abażury);)
                                      • wiekowaa Re: Meniuu! 24.08.06, 15:47
                                        no teraz wyjdą gusta i gusciki co kto jaki ma i jaki lubi żyrandol ;)
                                        Moc musi mieć to nie ulega watpliwości ;)
                                        A co do klosza no cóż, ka osobiscie wolę lampy stojące niż zwisające ;)))))
                                        • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 15:53
                                          OO!Zalogowana:)To jeszcze zrób sobie wizytówkę i będziesz "fullwypas":)

No pewnie że lampy stojące,ale jak się nie ma co się lubi...a poza tym jak to
                                          twierdzi jedna z naszych znajomych"dobrej gospodyni to ciasto samo w rękach
                                          rośnie";)
                                          • wiekowaa Re: Meniuu! 24.08.06, 16:04
                                            no tak trochę zaczynu drożdze ciepło i lampa kazda zaswiecie ;)
                                            • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 16:19
                                              No ba!:)Nawet bez drożdży damy radę;)
                                              • wiekowaa Re: Meniuu! 24.08.06, 16:21
                                                hihihih ukręcimy żyrandol hihihihihhi
                                                • analityczka Re: Meniuu! 24.08.06, 16:26
                                                  Niom!Gorzej jak i trzeba będzie montera(monterowi)ukręcić;)
                      • facettt Re: Meniuu! 24.08.06, 15:05
                        odwrotnie niz cala samochodowa chalastra - rowerem jezdze do pracy,
                        a samochodem tylko dla przyjemnosci :)

Poniewaz autostrada dotarla wlasnie pod Twoja Lodz,
                        to gdy bedzie okazja, wpadne w try-mi-ga :)))
    • asskela Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:17
      zawsze, szczególnie jeśli błyskotliwa i dowcipna
      • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:29
        a tak swoja drogą to romantyczność teraz w cenie, kazdy jej szuka, odkopuje z
        kurzu... fajnie ;)
        Myślicie, że są na świecie prawdziwie romantyczni faceci?
        • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:31
          Sa romantyczni, tylko kobiety chca facetow zaradnych i twardo stapajacych
          po ziemi :)
          • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:32
            a co jedno przeszkadza drugiemu ?
            Niech będzie romantycznie zaradny i stąpa po ziemi z głową w chmurach ;)
            • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:33
              Nie mozna zmieszac ognia z woda. Poza tym to bylby ideal :DDDD
              • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:35
                no ale zawsze można wypośrodkować ;))))
                • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:37
                  Juz troche zyjesz na tym swiecie i powinnas wiedziec, ze to nierelane :)
                  Taki czlowiek to bez wyrazu, jak choragiewka :)
                • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:37
                  A poza tym zaradny bo wie gdzie kupić tanie róże i romantyczny bo obdaruje całym
                  bukietem i tu się łączy romantyzm z życiowym podejściem ;)
                  • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:38
                    Nie, zaradny to musi wiedziec jak zarobic na te roze :)
                    Wydac to kazdy glupi potrafi ...
                    • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:42
                      no własnie grunt to dobra organizacja ;)
                  • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:41
                    Ja tam czekam na romantyka.... XXI wieku są tacy na pewno, co różami obsypują,
                    winem raczą przy ogniu kominka lub przy świecach, słuchają Straussa trzymając za
                    ręce, itp itp itp
                    • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:44
                      Gość portalu: wiekowa napisał(a):

> Ja tam czekam na romantyka.... XXI wieku są tacy na pewno, co różami obsypują,
                      > winem raczą przy ogniu kominka lub przy świecach, słuchają Straussa trzymając
                      z
                      > a
                      > ręce, itp itp itp

Taaaa ... A pieniazki same poleca z nieba, garnki same sie wymyja, dzieci same
                      sie nakarmia, a mieszkanie samo wysprzata :DDDD
                      • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:59
                        A cóż Ci przeszkadza być pracującym romantykiem???????????
                        W Wolnym czasie zamiast przed tv z butelka piwa mozna inaczej organizować czas ;)))
                        Ale to zalezy od ,,,, no własnie romantyzmu, który w nas siedzi albo i nie
                        ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:01
                          Bo jak sie duzo pracuje w pracy i w domu, to juz sie na nic nie ma ochoty :)
                          A kominek tez w bloku ciezko wziasc :))))))))
                          • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:06
                            no to kupujesz w biedronce świeczki i masz blokowy kominek ;) Wino zakładam, że
                            wiesz gdzie kupić. A jak Ci inwencji starczy to po mieszkaniu świeczki
                            pozapalasz nastrój gotowy, a jeszcze płyta z dobrą muzyką i romantyczny wieczór
                            gotowy
                            A zmęczeniem braku romantyzmu nie usprawiedliwisz ;)))))))))))))))))))))
                            • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:08
                              No cos tam wymyslilas ;) Ale nie lepiej razem wejsc do internetu i pograc
                              razem w kopciuszka i krolewicza ??? ;)))
                              • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:16
                                jak rany kopciuszek i królewicz....
                                mam szpilki na necie gubic czy jak ? A może ziarenka pikseli przebierać :))))
                                • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:21
                                  No gubic i znajdywac, fajnie tak jest :)
                                  • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:28
                                    no tylko, że ja mam dobrą pamięc przestrzenną i się nie gubię ;)
                                    A Ty widzę lubisz "ciuciubabkę" ;)
                                    • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 16:02
                                      No jasne, lepiej romantyczna niewiedza niz prozaiczna wiedza :))
                                      • wiekowaa Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 16:08
                                        wyrosłam juz z krasnoludków i czytam doroslejsze bajki ;)
                  • asskela Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:45
                    żeby wiedzieć takie rzeczy jak najbardziej trzeba wiedzieć gdzie stąpać
                  • facettt Patrze i romantycznie i zaradnie. 24.08.06, 14:47
                    Wlasnie, to z ta zaradnoscia i romantycznoscia bym Ci pasowal.
                    Tez bardzo lubie roze

Zawsze czekam do soboty, bo w Plusie obnizaja wtedy cene na piekne bukiety roz

z 2 Euro na 1,40 :)

Dzieki temu, w mysl zasady: i wilk syty i owca cala - mam jedno piwo wiecej :)
            • facet_z_bmw Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:42
              jestem romantycznie zaradny i stąpam po ziemi z głową w chmurach ;) niestety
              wiek mój na tym forum wręcz bezwstydny jest...52 ;-/
              • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:44
                Hmm cóż tu powiedzieć, grunt że się dobrze bawisz ;)))
                Ja jednak wolę rower niż bmw ;))))
                • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:45
                  chyba że bmw to skrót od "Bardzo Męskie Widzimisię" ;)))))))
                • facettt I z tym rowerem tez wszystko pasuje! 24.08.06, 14:50
                  Od wielu juz lat jezdze do pracy wylacznie rowerem (5 km w jedna strone)!
                  • Gość: wiekowa Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:57
                    5 km.... to ja robię spacerkiem, rowerem jeżdzę 20 w jedna stronę ;):)))))))))))))))
                    • facettt Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! 24.08.06, 15:01
                      No wiesz, pracy od siebie dalej przeciez nie odsune, ale dobrze,
                      ze udalo mi sie tu wykosic samochodowa konkurencje :)
                      www.bikenorthidaho.com/images/Tandem%20Recumbant.jpg
                      PS: I pomysl jeszcze o tych rozach, ktore tez kocham!!!
                      (vide: moj post do Ciebie powyzej)
                      • Gość: wiekowa Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:09
                        mateńko co to takiego??????????????????? Co sie do tego uzywa wioseł czy żagla
                        ???????????????????????????????????
                        No ale gratuluję inwidualność zawsze ma klasę ;)
                        • facettt Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! 24.08.06, 15:11
                          Z tym tandemem, to tak, jak w zyciu:
                          pierwszy pedaluje, a drugi kieruje, popijajac piwo :)
                          • Gość: wiekowa Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:20
                            to Ci wynalazek ;) Ciekawe jak na ty sie jeżdzi????????????
                            • facettt Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! 24.08.06, 15:24
                              Normalnie. Tak jak na zyrandolu. Tylko jeszcze trzeba czasem pedalami krecic :)
                              • Gość: wiekowa Re: I z tym rowerem tez wszystko pasuje! IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:30
                                na zyrandolu sie bujasz, na rowerze pedałujesz, a w życiu kręcisz ;))))))))))))))))
                                • facettt nie! 24.08.06, 15:37
                                  Gość portalu: wiekowa napisał(a):

> na zyrandolu sie bujasz, na rowerze pedałujesz, a w życiu
                                  kręcisz ;))))))))))))
                                  > ))))

na zyrandolu - pedaluje
                                  na rowerze - krece
                                  a w zyciu - sie bujam :)
                                  • wiekowaa Re: nie! 24.08.06, 15:54
                                    no własnie jak to w życiu każdy tylko buja ;))))))))))))))
              • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:45
                facet_z_bmw napisał:

> jestem romantycznie zaradny i stąpam po ziemi z głową w chmurach ;) niestety
                > wiek mój na tym forum wręcz bezwstydny jest...52 ;-/
                >

No ale masz kobite bezwzstydnie mloda 32 ;))))
                • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 14:50
                  To nie sztuka zrobić coś romantycznego na pokaz, trzeba sie z tym urodzic mieć
                  to w duszy ;)
                  • piotr_321 Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:02
                    Wszystko z czasem sie powtarza :)
                    • wiekowaa Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 16:13
                      eee daleko ci do romantycznego faceta, ja cie uczyc nie będę jak byc
                      romantycznym żeby sie nie znudziło i nie spowszedniałao ;)
                • facet_z_bmw Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 14:52
                  ;-))))
                  • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:03
                    Hmm...tak się właśnie zastanawiałam nad genezą Twojego nicku.Czy faktycznie
                    jesteś posiadaczem/fanem znanej marki pojazdów czy może oznacza nick mnie
                    więcej: facet_z_BardzoMałymWackiem(to nie mój pomysł a wyjaśnienie skrótu przez
                    mojego 16-letniego kuzyna):)
                    Chyba jesnak to pierwsze-i chwała Bogu dla Twej przyszłej partnerki;)
                    • facettt Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:09
                      Zapodam Ci jeszcze zartobliwe niemieckie okreslenie BMW:

- Co oznacza skrot BMW, dla Polaka w Niemczech ?

Bald Mein Wagen (- wkrotce (to) moj samochod:)))
                    • facet_z_bmw Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:21
                      faktycznie ten samochód, jego skrót wzbudza różne skojarzenia, mój nick-także :-P
                      Analitycznie podchodząc do Twojego analitycznego stwierdzenia - nie mam nic do
                      powiedzenia w tej materii :-)
                      • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:32
                        Ale skoro Forum prywatne masz o takiej tematyce to myśle że wystarczy
                        analityczne stwierdzenie że pewnie martwić się nie ma o co;)
                        • Gość: wiekowa Re: Pytanie za 100 punktów IP: *.icpnet.pl 24.08.06, 15:39
                          A na "szybkim numerku" naszego BMW dwóch facetów dyskutuje o numerkach.... i nie
                          tych na tablicach rejestracyjnych hahahahaaaa
                          • facettt Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:45
                            dyskutowac - to mozna z kobietami :)

mezczyzni mowiac o kobietach - wymieniaja sie jedynie wrazeniami :)
                            • wiekowaa Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:48
                              HA ! ale to dyskusja o numerkach ;)
                          • analityczka Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:48
                            Ide na te numerki;)
                            • wiekowaa Re: Pytanie za 100 punktów 24.08.06, 15:50
                              Hej BMW chyba zrobiłam Ci reklamę i wzrośnie poczytność Twoich numerków ;))))
                              • facet_z_bmw Re: Pytanie za 100 punktów 25.08.06, 15:00
                                dzięki i ...mam nadzieję!
                                jesli wolno śmiało i bez ogródek zapytać: lubisz szybkie numerki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka