Dodaj do ulubionych

Nudy na pudy

25.08.06, 23:16
I to straszne.Nic mi się nie chce,a do tego chlapa za oknem.
Łeb mi pęka.To znak,że czas umierać.
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:19
      O nie gołąbki,mój temat nie zjedzie na dół >:)
      • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:23
        Ech...
        Do góóóóry ^
        >;)
    • justiz Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:24
      Myślisz, że przed umieraniem jest nudno, pada deszcz i "makówka pęka"? ;-)))
      Toś sobie wykombinował! ;-)))))

Zajrzyj do wizytowki...
      • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:25
        Do mojej,czy Twojej?
        • justiz Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:27
          Twojej, czyli swojej...
          • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:28
            Mojej?
            :)))
            • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:29
              Patrzę na swoją wizytówkę i co?
              • wiarusik Justiz 25.08.06, 23:33
                O co chodzi z tą wizytówką bo ja nie kumaten heute?
                • justiz Re: Justiz 25.08.06, 23:34
                  Ranyyyyyy! Zobacz na górze, ale nie wiem w krórym rogu i ponaciskaj!
                • wiarusik Re: Justiz 25.08.06, 23:36
                  AAAAA.....już wiem.Sorry;)
                  Mam nadzieję,że nie będzie trzeba nic tam wypisywać bo nie mam dziś do tego
                  głowy.
                  • wiarusik I jak tam wizytówka? 25.08.06, 23:40
                    Działa?:)
                  • justiz Re: Justiz 25.08.06, 23:42
                    BRAWOOOOOOOOOOOO!

Aby Cię pocieszyć, też nie wiedziałam co i jak z tym... ;-)))
                    • wiarusik Re: Justiz 25.08.06, 23:43
                      "Najtrudniejszy pierwszy krok..."
                      ;)
                      • wiarusik Re: Justiz 25.08.06, 23:47
                        Chodź Justiz,pójdziemy spać.Może razem-po przyjacielsku,bez macanek;)
                        • justiz Re: Justiz 25.08.06, 23:51
                          Nie
                          • white.falcon Re: Justiz 25.08.06, 23:55
                            Justiz, he, he, he!!! ;-D
                            • justiz Re: Justiz 25.08.06, 23:58
                              Cześć!
                              No i mówiłam "pożałujemy jak pogłaszczemy" ;-))))))
                              Już się szarogęsi!
                              • white.falcon Re: Justiz 25.08.06, 23:59
                                Hej! :-)

To ja zaraz na forum urządzę pokaz opowieści o chłopcu i dwóch dziewczynkach.
                                Vide link, który zapodam. Zaznaczam, te dziewczyny, to nie my, a chłopakiem
                                chyba jest Wiarusik. ;-D
                                • white.falcon Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:00
                                  www.youtube.com/watch?v=xW7lykf6XII
                                  • wiarusik Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:09
                                    Wiedziałem,że ten jeleń z czymś mi się kojarzył;)
                                    Wszystko pasuje:jeleń,zegar,typ muzyki.
                                    • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:22
                                      A który jesteś Ty? ;-)
                                  • justiz Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:10
                                    Ale nie wiem, który to był wiarusik, bo obaj byli bez kapelutka. ;-))))))))

Niuniek już chyba poszedł nyny.. ;-))))))
                                    • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:15
                                      Albo się wystraszył. ;-) No widzisz, a chciał się przytulić, bo go łebek
                                      bolał...
                                      • x_adam Trzeba by przygarnac Kropka:) 26.08.06, 00:18
                                        Chociaż słowem go utulcie, to go przestanie głowa boleć:)
                                        • white.falcon Re: Trzeba by przygarnac Kropka:) 26.08.06, 00:20
                                          Kropek, który był do przygarnięcia był jeden jedyny w swoim rodzaju. Był
                                          Kropkiem (gdzie on się podział?) - sympatycznym, pomysłowym i ciekawym.
                                          Wiarusik zaś jest niewiadomo kim - raz mówi, że jeleniem, potem nie protestuje,
                                          gdy nazywamy go z Justiz kogutkiem. A potem wyjdzie, że to bazyliszek. Ja tam
                                          sobie w kątku postoję. ;-)
                                        • justiz Re: Trzeba by przygarnac Kropka:) 26.08.06, 00:29
                                          Na "ten" ból główki samo słowo chyba nie wystarczy... ;-))))))))))))
                                    • wiarusik Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:17
                                      Gadam z jakimś volksdeutschem na innym forum.
                                      No to co z tym spaniem?;)
                                      • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:18
                                        Po co gadasz z jakimiś podejrzanymi typami? ;-)
                                      • justiz Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:23
                                        Teraz iś nicht ferszteje.. Z nim też się umawiasz na wspólne spanie z atrakcjami?
                                        Gdzie on jest, może zaoferuje coś ciekawszego niż Ty, może jakieś techniki ma
                                        opanowane..? hmmm ...ale mnie fantazja ponosi, ale ci nie powiem... ;-DDDDDDDDD
                                        • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:27
                                          Wiarusik poszedł awanturować się o reklamę mojej szkoły na FoF. Pytałam się w
                                          szkole, dlaczego tak denerwującą reklamę puścili. A oni poprostu wykupili
                                          usługę agencji i to jej bzdurny pomysł. Im też się nie podoba. :-( A szkoła
                                          dobra. :-)
                                        • wiarusik Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:27
                                          Wolę nie podawać żadnych linków bo mięso leci równe:)
                                          • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:28
                                            Ciebie tym mięsem częstują? Czy Ty kogoś? ;-)
                                            • justiz Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:31
                                              Mówicie o tym, co mi tak fruwało po ekranie? Raaaaany, jakie to wkurzające!
                                              • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:33
                                                No to właśnie było to. Połowa ludzi spać poszła z wkurzenia. Powinni w gazecie
                                                zawrzeć umowę z pracodawcami i to puszczać, by pracownicy przychodzili wyspani
                                                do pracy - tak od 24.00. Hiiii. ;-)
                                                • justiz Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:38
                                                  ;-DDDDDDDDDDD
                                                  Dobra myśl! No, ale najwytrwalsi siedzą dalej!
                                                  A gdzie jest ta awantura z wiarusikiem? Też może co "dorzucę"? :-DDDDDDDDD
                                                  • x_adam Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:40
                                                    justiz napisała:

Być może stwierdził, że jesteśmy złą kompanią dla niego:)
                                                    >
                                                  • justiz Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:44
                                                    Za spokojni. ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:40
                                                    Na Forum o forum, jak nie wysłali części na oślą ławkę. :-) Ale volksdojcz jest
                                                    gdzie indziej. Wiarusik wogóle z tym bólem głowy zrobił się awanturnik i
                                                    łobuz. ;-)
                                                  • wiarusik Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:40
                                                    To jest jakieś forum Silesiana.Trafiłem na nie przypadkiem.
                                                    Temat o Świnoujściu.
                                                  • x_adam Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:41
                                                    wiarusik napisał:
                                                    A volksiste jakąś podpisal:)?
                                                  • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:44
                                                    x_adam napisał:

> wiarusik napisał:
                                                    > A volksiste jakąś podpisal:)?
                                                    >
                                                    Jak jeszcze tam pobędzie, to kto to wie. ;-/
                                                  • white.falcon Re: Straszna bajka o Wiarusiku ;-D 26.08.06, 00:44
                                                    wiarusik napisał:

> To jest jakieś forum Silesiana.Trafiłem na nie przypadkiem.
                                                    > Temat o Świnoujściu.

Po coś tam polazł??? Tu Ci miejsca mało??? Nie, no na najgorsze co mogło być
                                                    polazłeś.
                                                  • justiz Idę TAM! ;-))) 26.08.06, 00:46
                                                    Zaraz wracam...
                                                  • white.falcon Nie idę tam!!! :-) 26.08.06, 00:50
                                                    Nie ma sprawy. Ja na Silesianę nie pójdę. Wołami mnie nie zaciągnięcie.
                                                  • white.falcon Już wiem... ;-D 26.08.06, 00:54
                                                    justiz napisała:

> Zaraz wracam...

Poszłaś podrywać volksdojcza na złość Wiarusikowi. Przecież Wiarusik tak się
                                                    wkurzy, że forum rozniesie. ;-)
                                                  • justiz Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:08
                                                    To nie na moje nerwy! Oszołomstwo! Aż wstyd się przyznać, bo to moi Ziomale!
                                                    Dziś piszą po polsku, ale kiedyś jak tam zajrzałam to pisali po "śląsku" (to
                                                    znaczy pisali tak jak się wymawia w śląskiej gwarze).. :-((

A folksdojcze, bo jest ich kilku, właśnie się rozczulają nad świetnymi
                                                    możliwościami polskich panienek.. ;-))))))))))))
                                                  • white.falcon Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:09
                                                    Mówiłam - nie iść. Bo już spać się wybierałam. Ja znam tę Silesianę. Jest
                                                    jeszcze parę podłych miejsc. :-(
                                                  • justiz Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:13
                                                    Ale dziwi mnie to, że nie zamykają takich forów - wolność słowa ma swoje
                                                    granice, choćby kultury osobistej, jak ktoś na polskim forum pisze o polskim
                                                    mieście, że jest np. niemieckie to już przesada.
                                                  • white.falcon :-/ 26.08.06, 01:16
                                                    Na to nic nie poradzisz. Jest jeszcze kilka paskudnych for, na które nie warto
                                                    chodzić, bo można wysmarować się nawet nie odzywając się. We wszelkim wypadku
                                                    pozostawiają niesmak. Nie podpowiem, bo z ciekawości pójdziecie, a potem
                                                    będziecie mieli humory popsute. Też Wiarusika tam poniosło w misji
                                                    odkrywczej... :-/

Internet wytrzyma wszystko, takie coś też. Nic na to nie poradzisz - wystarczy
                                                    nie identyfikować się z oszołomami, bo walczyć z nimi - to jak walczyć z
                                                    wiatrakami. :-(
                                                  • her_bat_nick Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:17
                                                    a co tu za ekscesy pod oslona nocy??
                                                  • white.falcon Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:18
                                                    A sobie poczytaj. :-) Dobrze, że mi przypomniałeś, Herbatniku. Herbata mi
                                                    stygnie. Dzięki. :-)
                                                  • justiz Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:20
                                                    Jakiej nocy? My już jesteśmy 'o poranku" ;-)))))))))))))
                                                  • her_bat_nick Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:22
                                                    herbaty z rumem sie opily i szalenstwa po nocach wyprawiaja :)
                                                    a takie dobre zdanie mialem :P

ikony Romanticy :D
                                                  • justiz Re: Już JESTEM ;-D 26.08.06, 01:24
                                                    "ikony"???? że niby stare???? czy takie świętoszkowate???????
                                                    PUDŁO! ;-))))))))
                          • wiarusik Re: Justiz 25.08.06, 23:55
                            BEZ MACANEK.
                            Jak bum cyk,cyk;)
                            Samemu głupio i smutno.
                            • justiz Re: Justiz 25.08.06, 23:56
                              No właśnie dlatego NIE! hehehehe
                              • wiarusik Re: Justiz 26.08.06, 00:08
                                To dobrze:)
                                W takim razie chętnie Cię zmacam:)))))))
                                • justiz Re: Justiz 26.08.06, 00:18
                                  A potrafisz? Tak żeby na pewno dobrze mi było? ;-PPPPPPPP

Pewnie powiesz, że tak!
                                  • white.falcon Re: Justiz 26.08.06, 00:22
                                    Spiszcie umowę świadczenia usług. ;-)
                                    • justiz Re: Justiz 26.08.06, 00:27
                                      Eeeeeeee! Wtedy nie byłoby tak romantycznie! ;-DDDDDDDDDDDDD
                                      • white.falcon Re: Justiz 26.08.06, 00:29
                                        Toć można zawrzeć podpunkty - np. o tym volksdojczu... ;-)
                                        • justiz Re: Justiz 26.08.06, 00:34
                                          Łaaaaaajciiiiiiiiik! Co Ty mi tu proponujesz?
                                          Ale masz rację im ciaśniej, tym przyjemniej! ;-PPPPPPPPPPPP Bo to miałaś na
                                          myśli, tak? ;-DDDDDDDDDDDD
                                          • white.falcon Re: Justiz 26.08.06, 00:36
                                            Nio. Domyślna jesteś. ;-)))))
                                            • x_adam Re: Justiz 26.08.06, 00:39
                                              A gdzie jest Wiarusik,mięso jakoweś pekluje czy cuś ogląda?:)
                                              • justiz Re: Justiz 26.08.06, 00:40
                                                Awanturuje się! Poważnie. ;-))))))))))))))))))))))
                                                • x_adam Re: Justiz 26.08.06, 00:42
                                                  justiz napisała:

> Awanturuje się! Poważnie. ;-))))))))))))))))))))))

A co jest w takim układzie terapią uspokajającą dla niego:)?
                                                  • white.falcon Re: Justiz 26.08.06, 00:43
                                                    A wszystko dlatego, że... Nie, nie zupa była za słona, tylko Justiz przytulić
                                                    go nie chciała. ;-)
                                                  • justiz Re: Justiz 26.08.06, 01:15
                                                    Teraz nawet nie daje mi szansy, żebym się poprawiła! Bo UCIEKŁ! ;-)))))
                                                  • white.falcon Bo... 26.08.06, 01:17
                                                    ... pobili go i uciekł. ;-(
                                                  • justiz A gdzie tam... 26.08.06, 01:22
                                                    ... KŁÓCI się daaaaaaaalej! :-OOO!!!!!!!
                                                  • her_bat_nick Re: A gdzie tam... 26.08.06, 01:25
                                                    niby powazne, stateczne i tu co???

:))))))
                                                • white.falcon Re: Justiz 26.08.06, 00:42
                                                  Nie chciałaś go przytulić, to teraz awantury wszczyna z obcymi. No i widzisz,
                                                  jakie są skutki... Jeszcze go pobiją... ;-)
                                                  • x_adam To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:44
                                                    Powinien coś zagrać na gitarze i zaśpiewać dla was..No zagrać mogę zagrać ja a
                                                    on zaśpiewa
                                                  • white.falcon Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:45
                                                    Bardzo chętnie, proszę. Tylko na słuchanie czego mam nastawić się? :-)
                                                  • x_adam Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:47
                                                    white.falcon napisała:

> Bardzo chętnie, proszę. Tylko na słuchanie czego mam nastawić się? :-)

Najpierw klasyka
                                                    "Łaadneee oczy maaasz komu jeeee dasz taakie ładne oczy takie łaaaaadne oczy"
                                                  • white.falcon Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:50
                                                    No nie. To się śpiewa mocno chóralnie i przed następującym po kilku godzinach
                                                    bólem głowy. Popularna piosnka podróżna. Podróżujący muszą mocno się trzymać
                                                    nawzajem, by nie pogubić się w zaułkach mroku. ;-)
                                                  • x_adam Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:51
                                                    white.falcon napisała:

> No nie. To się śpiewa mocno chóralnie i przed następującym po kilku godzinach
                                                    > bólem głowy. Popularna piosnka podróżna. Podróżujący muszą mocno się trzymać
                                                    > nawzajem, by nie pogubić się w zaułkach mroku. ;-)
                                                    Hmmmmmmmmm a co byś chciała usłyszeć:)
                                                  • white.falcon Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 00:55
                                                    Coś Led Zeppelinów. Tam nawet szczególny głos nie jest potrzebny. Albo Lady
                                                    Pank, choć to trzeba umieć. :-)
                                                  • x_adam Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 01:00
                                                    white.falcon napisała:

> Coś Led Zeppelinów. Tam nawet szczególny głos nie jest potrzebny. Albo Lady
                                                    > Pank, choć to trzeba umieć. :-)
                                                    "U Maksyma w Gdyni znów cie widział ktoś, sypał zielonymi mahoniowy gość
                                                    Boney M zagrało....."
                                                  • white.falcon Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 01:02
                                                    :-) "Małą Lady Pank" poproszę. :-)
                                                  • x_adam Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 01:05
                                                    Nie pytaj jej o nic nie odpowie ci
                                                    Nie pytaj jak minął cały tydzień zły
                                                    W szkole, w domu wciąż to samo, że czasami chce się wyć
                                                    Sam pomyśl - jak długo można w cnocie żyć
                                                    Z piątku na sobotę.Idzie raz va banque
                                                    Zabłąkany motyl.Mała Lady Punk
                                                  • white.falcon Re: To dla uspokojenia.. 26.08.06, 01:08
                                                    No proszę, ktoś to zna. A myślałam, że nie. Widocznie nie tylko ja grzeszę
                                                    staromodnością. :-)
                                                  • white.falcon Dobranoc wszystkim!!! :-) 26.08.06, 01:04
                                                    Miłych i kolorowych snów i dziękuję za muzykę. :-)
            • justiz Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:32
              Swojej, czyli nie mojej, tylko Twojej..
              ;-DDDDDDDD

No i co z tym umieraniem - wyciągnąłeś już kopytka?
              • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:35
                Właśnie się rozkraczyłem przed monitorem.Jedno kopyto przy jednym głośniku,
                drugie przy drugim;)
                Aż nieprzyzwoicie tak podejmować gości:)))
                • white.falcon Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:52
                  No to rzeczywiście wyciągnąłeś kopytka. Wiarusik, a może Ci te jelenkowe różki
                  przeszkadzają? ;-)
          • fresh_brain Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:30
            wlacz na TVP1 opere Ça Ira

nie da sie usnac przy niej
            • x_adam Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:31

Zarzuć kilka kawałków "Nightwish". Tarja Turunen zarówno wizualnie jak i
              wokalnie nie pozwoli szybko zasnąć:)
            • wiarusik Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:31
              Tego by jeszcze brakowało,żeby coś wyło nad uchem.
              Czuję się jak na kacu,chociaż niczego nie piłem.
            • justiz Re: Nudy na pudy 25.08.06, 23:46
              Łooooo matko! Rzeczywiście nie!
            • Gość: lucynka Re: Nudy na pudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 00:42
              Chociaż raz się z Tobą zgodzę Wiarusiku.
              Dobranoc.
    • white.falcon Wszyscy poszli... :-( 26.08.06, 01:01
      ... walczyć z volksdojczem. A niby wojna już się skończyła dawno temu. Wobec
      ewidentnego zaniedbania tego miejsca idę spać. Papatki, miłych snów. :-)
    • justiz Zamykamy ten wątek!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 01:27
      KONIEC, bo ciężki klimat się tu zrobił. :-((((((((((
      • her_bat_nick Re: Zamykamy ten wątek!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 01:29
        ciachnac watek
        ciachnac mnie :)
        • justiz Re: Zamykamy ten wątek!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 01:36
          O nie! Herbatniczku, chodź na wątek do dziewczyny, która chce znależć miłość na
          naszym forum... :-))))
      • wiarusik Re: Zamykamy ten wątek!!!!!!!!!!!! 26.08.06, 01:32
        Sorry żeśmy sobie nie pogadali,ale musiałem bronić honoru narodu.
        Zaraz jeszcze sprawdzę,czy który tam łba nie wychylił.
    • malinka48 Re: Nudy na pudy 26.08.06, 08:36
      wiarusik napisał:

> I to straszne.Nic mi się nie chce,a do tego chlapa za oknem.
      > Łeb mi pęka.To znak,że czas umierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka