duszka2 01.09.06, 21:20 liście nas znowu zasypią, wiatry zawieją, deprecha dopadnie... usiądziemy w fotelach i kubkiem goracej herbatki bedziemy zagrzewac ręce, rozmyślając o romantycznych chwilach tego lata i wszystkich poprzednich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:24 A mnie nie ;) Romantycznych chwil wcale, poparzona skóra po spotkaniu ze słońcem, ciągłe myślenie o egzaminie we wrześniu (nadal o nim tylko myślę ;)) A jesień będzie kolorowa!! Poszeleszczę liścmi w parku, zrobię bukiety, pozbieram kasztany, obejrzę mgły może nawet w górach, pójdę na zajęcia, będę piła duuużo gorącej herbaty i czekała na zimę z sankami ;)) I czytała, czytała, czytała... rozświetlała ciemność pokoju uroczymi świeczuszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:26 kupimy swieczki zapachowe: lawendowe, cynamonowe... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:33 ... waniliowe!! i duuuuużo winka :) Żeby przypominało ciepłe letnie wieczory i rozgrzewało zamiast słońca bo romantycznych uniesień na pewno nie zabraknie (przynajmniej niektórym) :P Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:27 tygryska_28 napisała: > A mnie nie ;) Romantycznych chwil wcale, poparzona skóra po spotkaniu ze > słońcem, ciągłe myślenie o egzaminie we wrześniu (nadal o nim tylko myślę ;)) > > A jesień będzie kolorowa!! Poszeleszczę liścmi w parku, zrobię bukiety, > pozbieram kasztany, obejrzę mgły może nawet w górach, pójdę na zajęcia, będę > piła duuużo gorącej herbaty i czekała na zimę z sankami ;)) I czytała, czytała, > > czytała... rozświetlała ciemność pokoju uroczymi świeczuszkami... proponuję Ci do świecuszek Quattro Stagoni Vivaldiego - a oczywiście po 4 bm - rowerek.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:32 Taa... Rowerek na Sycylii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:40 tygryska_28 napisała: > A mnie nie ;) Romantycznych chwil wcale, poparzona skóra po spotkaniu ze > słońcem, ciągłe myślenie o egzaminie we wrześniu (nadal o nim tylko myślę ;)) > > A jesień będzie kolorowa!! Poszeleszczę liścmi w parku, zrobię bukiety, > pozbieram kasztany, obejrzę mgły może nawet w górach, pójdę na zajęcia, będę > piła duuużo gorącej herbaty i czekała na zimę z sankami ;)) I czytała, czytała, > > czytała... rozświetlała ciemność pokoju uroczymi świeczuszkami... Z czego zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:41 No nie wiesz??!! Wszyscy już wiedzą ;)) antropologia kultury... egzamin prosty tylko weny jakoś brak... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:43 Lepiej niech się znajdzie bo 16 to za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 aaaaa!!!! 01.09.06, 21:47 dwa tygodnie??!! i dopiero teraz o tym mi mówisz??!! eh... może październik? nigdy jeszcze nie miałam warunku ;) może czas... bo mi się studia skończą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: aaaaa!!!! 01.09.06, 21:50 Nie wiem jak na filologii,ale na prawie trzeba zapamiętywać słowo w słowo 400 stronicowe podręczniki.SŁOWO W SŁOWO.Jeśli ktoś nie uczy się regularnie to 2 tygodnie może być mało. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: aaaaa!!!! 01.09.06, 21:52 Nie trzeba... Wiedziałam co wybrać ;)) Trzeba czytać, czytać, czytać... A mnie książki ostatnio usypiają, wszystkie... Dlatego wczoraj tak wcześnie spotkałam się z Morfeuszem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:45 tygryska_28 napisała: > No nie wiesz??!! Wszyscy już wiedzą ;)) > > antropologia kultury... egzamin prosty tylko weny jakoś brak... Mmm przepraszam musiałem nie zauwazyć, mmm wena sie znajdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: a mnie jest szkoda lata.... 01.09.06, 21:48 :PP No nie dałam ogłoszenia w gazecie więc mogłeś nie wiedzieć ;))) A gdzie ją można znaleźć?? To ja chętnie poszukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Duszko2!! 01.09.06, 22:02 Jesień też może być piękna, słoneczna, ciepła i kolorowa, a lato znowu za rok będzie gorące... Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Duszko2!! 02.09.06, 10:26 to prawda, ta wczesna jesień jest zwykle piękna , kolorowa...ale listopad, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Duszko2!! 02.09.06, 10:33 Do listopada jeszcze dużo czasu!! A wtedy wyciągasz zdjęcia z wakacji i wspominasz w świetle świec. To też ma swój urok... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt duszko, deprecha we wrzesniu ? 02.09.06, 16:22 w pieknych kolorach lisci? moze masz jakas wade wzroku? przyznaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: duszko, deprecha we wrzesniu ? 02.09.06, 17:00 mam wiele wad - przyznaję się, a co nie widac? ;-))) ( i kto tutaj nie widzi) raczej mam lęk przed coroczną listopadową deprechą, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:03 ale mnie tam zadna szkoda nie lata... jak szkoda - to ja na smietnik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:09 a wiesz skąd się bierze deprecha? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:17 duszka2 napisała: > a wiesz skąd się bierze deprecha? u mnie to z braku kasy. a ta z lenistwa. innych grzechow nie pamietam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:18 deprecha bierze sie z ...nienacka ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:21 jak tak - to masz tu mucholapke i jej w leb :))) culakova.blog.sme.sk/blog/146/45684/mucholapka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: to juz rozumiem :))) 02.09.06, 17:23 hihihi, taka wielgaśna łapka? a czy aby pomoże? Jeśli tak to schowam ją w szafie i poczekam do listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt To juz rozumiesz. dobrze. 02.09.06, 17:31 w razie czego zawsze Ci pomoge te lapke odkurzyc z pajakow w szafie :))) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: To juz rozumiesz. dobrze. 02.09.06, 17:32 pająków nie mam ale dzieki za dobre chęci, pa Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma.chrzestna Re: a mnie jest szkoda lata.... 02.09.06, 18:16 mi tez szkoda lata.tak szybko minęło..taki piękny był lipiec..tyle fajnych wypraw rowerowych ,tyle wygłupów nad wodą ..a jak przyjdzie zimno to co ???Nic znowu jakaś deprecha mnie złapie potem grypsko itd..szkoda lata;(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 No co Wy!! 02.09.06, 20:41 z tą deprechą?? jak przyjdzie to ją w łeb ;)) A teraz cieszyć się tym co jest ;) A dzień dziś był piękny, naprawdę... Prawie jak w środku lata... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma.chrzestna Re: No co Wy!! 02.09.06, 20:46 tak dziś było slicznie i cieplutka..żeby tak było jutro bo wybieram się na wycieczkę rowerową.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: No co Wy!! 02.09.06, 20:53 ja byłam dziś ;) opisałam już ;) Pięknie było... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=47922451&a=47939145 polecam naprawdę - rowerek jest super!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma.chrzestna Re: No co Wy!! 02.09.06, 20:55 tego lata objechałam wraz z moim kochaniem Polskę południową..Nawet nie wiedziałm ze mam tyle sił..Uwielbiam rower..Czuję sie wtedy taka wolna ;))fajna sprawa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: No co Wy!! 02.09.06, 20:58 Eh, a ja sama... Tzn dziś udało mi się namówić kolegę bo bez niego skończyłoby się na krótkiej trasie po ścieżkach, sama jakoś boję się jeździć w odludne miejsca... Bardzo fajna sprawa, spędziłam na rowerze tyle godzin... Aż żałuję że to się jakoś tak skónczyło, kiedyś jeździłam na obozy rowerowe a teraz... Heh ;) Dobrze jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: No co Wy!! 02.09.06, 20:58 Eh, a ja sama... Tzn dziś udało mi się namówić kolegę bo bez niego skończyłoby się na krótkiej trasie po ścieżkach, sama jakoś boję się jeździć w odludne miejsca... Bardzo fajna sprawa, spędziłam na rowerze tyle godzin... Aż żałuję że to się jakoś tak skónczyło, kiedyś jeździłam na obozy rowerowe a teraz... Heh ;) Dobrze jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś