Dodaj do ulubionych

tercet (egzotyczny):DDDD

03.09.06, 22:39
bez fałszu, nadający na tych samych falach:

white.falcon + tygryska_28 + x_adam
(kolejność przypadkowa, chociaż nie, Panie mają pierwszeństwo)

super!!!!!!

uśmiałam się do łez (żal mi było opluć monitor):)))))

tak 3mać!!!!!!
:-)

"podglądaczka"
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:42
      Dołącz do nas. A co Ci szkodzi? Cieszę się, że nasze rozmówki Ciebie
      rozbawiły. :-)
      • x_adam Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:43
        white.falcon napisała:

Dzieki:))
        Przyłącz sie do nas. Zapraszamy:))
    • tygryska_28 Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:43
      Cieszy mnie kiedy potrafię kogoś rozbawić ;)
      To duża sztuka, a tutaj dzielnie razem rozbawiamy pewnie pół świata. To dobrze,
      potrzeba nam małych radości w tym trudnym świecie ;))
      baw się dalej ;)
      • ksanthippe Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:47
        jeszcze się wstydam, ale ........................ kto wie?

pierwsze lody przełamane:)
        • white.falcon Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:49
          To kolej na te drugie. Dlaczego Ksanti łamie lody? Je się je. :-)
          • tygryska_28 Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:50
            To zależy w jakiej formie te lody ;)
            Może to nie takie na patyku tylko na Arktyce? Płynie sobie takim ogromnym
            lodołamaczem i myk, myk, i po lodziku ;))
            • x_adam Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:53
              tygryska_28 napisała:

> To zależy w jakiej formie te lody ;)
              > Może to nie takie na patyku tylko na Arktyce? Płynie sobie takim ogromnym
              > lodołamaczem i myk, myk, i po lodziku ;))
              Od razu lodołomaczem. Amundsen nie miał lodołamacza a Biegun tez zdobył :P
              Chodź do nas Ksanthi:))
              • white.falcon Re: tercet (egzotyczny):DDDD 03.09.06, 22:55
                Wystraszyliście ja tymi krami, ajsbergami i bambergami. Łagodnie trzeba było, a
                Wy tak huzia na Józia. ;-)
                • tygryska_28 Już biegnę po lody!! 03.09.06, 22:57
                  Tylko nie wiem jakie lubi przełamywać ;))
                  • white.falcon Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:02
                    Te najlepsze do przełamywania - na patyku. Plastikowego pojemnika nie
                    przełamie, a nawet jakby - ubabrze się. :-)
                  • ksanthippe Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:02
                    najbardziej orzechowe:)

albo brudzia wypijemy to i rozmowa pójdzie jak z płatka
                    • tygryska_28 Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:05
                      Mniam ;)

Tygryska jestem ;))
                    • white.falcon Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:05
                      Już idzie i trwa. Jeszcze mamy Monię i Wiarusika do kompletu. Zajrzyj,
                      poczytaj, dołącz się. :-)
                    • x_adam Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:06
                      ksanthippe napisała:

> najbardziej orzechowe:)
                      >
                      > albo brudzia wypijemy to i rozmowa pójdzie jak z płatka

Ja jestem człowiekiem ze wschodu odkąd przeszła tędy w 1939 r. Armia Czerwona,
                      tak ludzie na szklanki-musztardówki brudzia, strzemienne, na jedną nogę, na
                      drugą,mężczyźni na przecinek, kobiety na przerwę -pic zaczęli:)))
                      • ksanthippe i był jeszcze..... 03.09.06, 23:12
                        goździk, buźka, klapa:-)

• white.falcon Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:14
                          I rajstopy z goździkiem na 8 marca.
                          • ksanthippe Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:15
                            i kanapki z szynką na pochodzie 1-majowym
                            • white.falcon Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:17
                              I fluoryzowanie zębów Wiarusika. ;-)
                              • wiarusik Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:18
                                Oj tak.
                                Chyba mi ten fluor zaszkodził.
                                • monnia3 Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:20
                                  A to czemu? masz śnieżnobiałe ząbki?;)))
                                  • wiarusik Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:21
                                    Ponoć szkodzi na mózg.
                                • white.falcon Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:21
                                  Na co? Chyba nie na potencję? To co Ci fluoryzowali? ;-) [Sorry, ale pierwsze
                                  skojarzenie zapisałam, bo tak smętnie powiedziałeś.]
                                  • wiarusik Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:24
                                    Ciekawe,ciekawe....
                                    Tak sobie myślę,że dzięki takiej fluoryzacji może by w męskich kibelkach tak
                                    nie waniało.
                                    • white.falcon Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:28
                                      To po chodzisz tam wąchać? ;-P
                              • ksanthippe Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:18
                                bo śmiechotek musi mieć ładne ząbki
                                • white.falcon Re: i był jeszcze..... 03.09.06, 23:30
                                  On ma i nimi się pochwalił. :-)
                    • wiarusik Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:07
                      Brudzia?
                      Ok.Co wybierasz?:Cavaler,Bahus,Komandos,Ocelot......
                      • x_adam Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:09
                        wiarusik napisał:

> Brudzia?
                        > Ok.Co wybierasz?:Cavaler,Bahus,Komandos,Ocelot......

Patyka, Guldybałkę, Północ-Południe, Uśmiech Traktorzysty....
                        • wiarusik Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:13
                          Same rarytasy,MNIAM!:)
                      • tygryska_28 Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:10
                        Skoro lody orzechowe to może orzechóweczka?

Oj pamiętam taki jeden likier orzechowy na imprezce imieninowej u kolegi... We
                        dwie z koleżanką się raczyłyśmy... Pyszny był... A potem śmiesznie było ;)))
                        • x_adam Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:11
                          tygryska_28 napisała:

> Skoro lody orzechowe to może orzechóweczka?
                          >
                          > Oj pamiętam taki jeden likier orzechowy na imprezce imieninowej u kolegi... We
                          > dwie z koleżanką się raczyłyśmy... Pyszny był... A potem śmiesznie było ;)))

Czyżbyście rozmawiały potem z "uchem":)))
                          • tygryska_28 Z czym?? 03.09.06, 23:19
                            .
                        • white.falcon Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:13
                          Upijacie nową koleżankę. Już Was znam, chcecie, by była łatwiejsza. I Ty,
                          Tygrysko, z nimi? Echhh. Chłopców naszych to rozumiem, ale taki porządny Kot?
                          Na kaca proponuję sok pomidorowy, Alkasetzer, wodę mineralną i żurek na
                          kiełbasce. ;-P
                          • monnia3 Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:14
                            Widzę że niezle sie zapowiada....koniec z abstynencją;)))
                            • ksanthippe Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:16
                              oj, nie, my tylko tak sobie, dla ośmielenia:-)
                              • tygryska_28 Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:20
                                Tylko dla ośmielenia ;)

Kieliszeczek i spać ;))

Oj teraz to już naprawdę spać ;)

Dobranoc ;))
                        • ksanthippe Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:13
                          śmiesznie, nie śmiesznie, ale wesoooooooło:-)
                          • white.falcon Re: Już biegnę po lody!! 03.09.06, 23:16
                            Bo tak zawsze jest, jak nas w jednym i tym samym czasie tu przywieje. :-)
                            • monnia3 kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:18
                              Kurcze Sopotu sie naoglądałam dziś...hi hi i imprezować sie nabrało chęci tak
                              ze spiewem i tańcami...;) ale to chyba juz tylko na weselach;)))
                              • white.falcon Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:20
                                Tu też jest dobre miejsce. :-)
                                • monnia3 Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:21
                                  Potwierdzam z całą odpwiedzialnością za słowa i czyny:))))
                                • tygryska_28 Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:21
                                  No tak, znowu imprezka kiedy ja spać idę...

Bawcie się dobrze i za mnie ;))
                              • ksanthippe Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:21
                                można jeszcze przy ognisku poimprezować

ciepło, tanio, niezbyt głośno śpiewać, coby zwierzyny nie wypłoszyć
                                i zabawa do białego rana:-)
                                • white.falcon Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:22
                                  Chcesz podpalić forum? Czy też fajerwerki jakieś? :-)
                                  • ksanthippe Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:23
                                    :)))))

nie, takie prawdziwe ognisko z kiełbasą na patyku
                                    • monnia3 Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:25
                                      Matko...jak ja daaawno nie jadłam takiej kiełbaski:( teraz to wszędzie tylko
                                      grilll a to nie to samo:(
                                      • ksanthippe nic straconego, coś wymyślimy:) 03.09.06, 23:29
                                        właśnie jesień kojarzy mi się z tymi trzaskającymi ogniskami i z tym rozchodzącym się po polach zapachem pieczonej kiełbaski
                                        • white.falcon Re: nic straconego, coś wymyślimy:) 03.09.06, 23:29
                                          I ziemniaki, pieczone w popiele w mundurkach i chrupanie ogórków. :-)
                                          • monnia3 Re: nic straconego, coś wymyślimy:) 03.09.06, 23:31
                                            tak ...ale mnie na wspominki wzięło jak kiedys sie siedziało przy takim ognisku
                                            i było tak...sympatycznie,żadnych problemów,zmartwień....:))))
                                            • white.falcon Sposoby na poprawę nastroju :-) 03.09.06, 23:34
                                              Są trzy rzeczy, które niwelują problemy ludzkie: wesoło trzaskający ogień,
                                              płynąca cicha woda i sadzenie roślin w ziemi. Każdy żywioł działa inaczej, ale
                                              wszystkie uspokajają. :-) Jest czwarta - miłe towarzystwo innych ludzi przy
                                              tych czynnościach. :-)
                                      • wiarusik Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:29
                                        A mnie się marzy taki grill mmmmm......
                                        Zastawiony przyprawionym mięsiwkiem,tłuszczyk kapie tssss,soczyste żarełko.....
                                        Idę zobaczyć do lodówki czy Podwawelska jeszcze została....fiu fiu fiu,mięseczko
                                        ...
                                        • monnia3 Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:30
                                          Kurcze zgłodniałam przez was....;)))
                                        • white.falcon Podwawelska? 03.09.06, 23:30
                                          Myszołapy będą zazdrosne. ;-)
                                • monnia3 Re: kolorowych jarmarków 03.09.06, 23:22
                                  To jest całkiem niezły pomysł i to nie pierwszy raz na tym forum wypłynął..:)))
                                  • ksanthippe dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:25
                                    zmykam, od jutra nowy tydzień trzeba "trzeźwo" rozpocząć

d o b r a n o c
                                    • monnia3 Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:27
                                      Dobrej nocki:))) niestety praca...:( bużka
                                    • white.falcon Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:27
                                      Dobranoc, miłych snów. A ognisko - to dobra rzecz. :-) I jeszcze - kociołek, w
                                      którym gotuje się raki z koprem na tym ognisku. :-)
                                      • ksanthippe Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:31
                                        a jaka pyszna jest kura pieczona w glinie.........paluszki lizać

• white.falcon Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:32
                                          Albo gęś. :-)
                                          • monnia3 Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:33
                                            A ja nie jadłsm takich specjałów:(
                                          • ksanthippe Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:33
                                            ale nie ta głupia gęś:DDDDD
                                            • white.falcon Re: dzięki za miłe przyjęcie:) 03.09.06, 23:35
                                              Nie - taka pierzasta. choć - skoro dała się upiec, to chyba głupia. ;-P
                                              • ksanthippe ale też nie taka? 04.09.06, 21:01
                                                white.falcon napisała:

> Nie - taka pierzasta. choć - skoro dała się upiec, to chyba głupia. ;-P

Do nieba poszły trzy dzieweczki. Św. Piotr pyta pierwszą:
                                                - Uprawiałaś seks?
                                                - Nooo tak, raz...
                                                - To zasuwaj do czyśćca, tak na 200 lat
                                                Pyta drugą:
                                                - Uprawiałaś seks?
                                                - Ooooo, ile razy!
                                                - No to do piekła i baw się dobrze!
                                                Pyta trzecią:
                                                - Uprawiałaś seks?
                                                - Nigdy w życiu!
                                                - To masz tu skrzydełka...
                                                - ... i bedę aniołkiem?
                                                - Nie, glupią gesią!

• tygryska_28 He, he... 04.09.06, 21:09
                                                  Dobry wieczór ;))

Zauważyłam, że upiekliście gąskę??
                                                  • ksanthippe Re: He, he... 04.09.06, 21:22
                                                    Wieczór dobry:)

cholercia, to nie było kurcze pieczone?
                                                    trochę za mało przypraw, ale zjadliwe:-)
                                            • ksanthippe już mnie nie ma 03.09.06, 23:35
                                              papatki:-)
                                              • white.falcon Re: już mnie nie ma 03.09.06, 23:35
                                                Papatki. Dobrych snów. :-)
                                                • monnia3 kap kap kap deszczyk.... 03.09.06, 23:37
                                                  dobranoc,,,skoro już wszyscy udajecie sie na spoczynek:(
                                                  • x_adam Re: kap kap kap deszczyk.... 03.09.06, 23:38
                                                    monnia3 napisała:

> dobranoc,,,skoro już wszyscy udajecie sie na spoczynek:(

ja w zamyslenie popadam jeszcze:))
                                                  • monnia3 Re: kap kap kap deszczyk.... 03.09.06, 23:39
                                                    No no domyślam sie...po tak miłym dniu i wieczorku przy kompie;)))masz o czym;)
                                                    mysleć;)
                                                  • x_adam Re: kap kap kap deszczyk.... 03.09.06, 23:42
                                                    monnia3 napisała:

> No no domyślam sie...po tak miłym dniu i wieczorku przy kompie;)))masz o czym;)
                                                    >
                                                    > mysleć;)
                                                    :))) wieczorek był miły
                                                    troche o sprawach zawodowych niestety bede myslał
                                                  • monnia3 Re: kap kap kap deszczyk.... 03.09.06, 23:42
                                                    Hhhmmm jasne;))) to miałam na myśli...;)
                                              • monnia3 Re: już mnie nie ma 03.09.06, 23:36
                                                :)))))
                                                • white.falcon Też pora spać :-) 03.09.06, 23:37
                                                  Wszystkiego Wam dobrego, ciepłego i miłego na nadchodzący tydzień. Dobrych snów
                                                  dziś. :-)

A może jutro tu będzie nowy wiersz Adama? :-)
                                                  • x_adam Kto wie:)) 03.09.06, 23:38
                                                    white.falcon napisała:

> Wszystkiego Wam dobrego, ciepłego i miłego na nadchodzący tydzień. Dobrych snów
                                                    >
                                                    > dziś. :-)
                                                    >
                                                    > A może jutro tu będzie nowy wiersz Adama? :-)
    • ksanthippe to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:20
      jestem osobą płci żeńskiej, chociaż Bykiem,
      wiek powyżej dziewczęcego,
      wzrost powyżej metr pięćdziesiąt (w kapeluszu),
      humor powyżej przeciętnego (w zależności od pory dnia i nocy),
      zmienna, jak każda kobieta,
      romantyczka błądząca w chmurach ale stąpam twardo po ziemi,
      lubię poezję,
      miewam swoje dolinki i wzloty,
      czasami lubię uszczypnąć,
      ale ogólnie miła, towarzyska, kumpela "do tańca i różańca"

• tygryska_28 Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:22
        Milutko ;)
        Sami romantycy tutaj, tylko ja z innej bajki...
        • x_adam Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:23
          tygryska_28 napisała:

> Milutko ;)
          > Sami romantycy tutaj, tylko ja z innej bajki...

Eee tam z takiej samej moze nawet piekniejszej
        • ksanthippe Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:24
          a ja (trochę) z poprzedniego wieku:DDDDD
      • x_adam Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:23
        ksanthippe napisała:

> jestem osobą płci żeńskiej, chociaż Bykiem,
        > wiek powyżej dziewczęcego,
        > wzrost powyżej metr pięćdziesiąt (w kapeluszu),
        > humor powyżej przeciętnego (w zależności od pory dnia i nocy),
        > zmienna, jak każda kobieta,
        > romantyczka błądząca w chmurach ale stąpam twardo po ziemi,
        > lubię poezję,
        > miewam swoje dolinki i wzloty,
        > czasami lubię uszczypnąć,
        > ale ogólnie miła, towarzyska, kumpela "do tańca i różańca"
        >
        > :-)
        Nas juz troszke znasz wiec zapraszamy:))
        Miło mi Adam jestem
        • white.falcon Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:25
          A ja Sokółka i miło mi powitać kogoś nowego i sympatycznego, jak nasza nowa
          forumowiczka. :-)
          • ksanthippe Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:30
            miłego klikania:)

white.falcon napisała:
            miło mi powitać kogoś nowego i sympatycznego

nie mów hop, póki nie przeskoczysz (poznasz):-)
            • white.falcon Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:43
              ksanthippe napisała:

> miłego klikania:)

> nie mów hop, póki nie przeskoczysz (poznasz):-)

Ja najpierw zakładam, że tak jest, przynajmniej w większości przypadków, a
              potem - gdybym sie pomyliła - koryguję zdanie. I nawzajem - miłego klikania. :-)
          • tygryska_28 Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:35
            Dzień bez podlizywania się to dzień stracony Sokółko? :PP

Każdy jest miły na swój sposób... Niektórzy nawe nieźle podnoszą obok
            adrenalinkę ;))

Tygryska vel Anna wita ;))
        • ksanthippe Re: to może parę słów o mnie 04.09.06, 21:28
          x_adam napisał:

> Nas juz troszke znasz wiec zapraszamy:))
          > Miło mi Adam jestem
          >

wiem, wiem
          i przepraszam za nickowy kłopot "(za niescisłośc w nicku przepraszam)"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka