meduza4 - sorki, enter mi się wcisło :-) 12.09.06, 12:12 Gdybym mogła nie kochać... ludzi, którzy ranią... Gdybym mogła nie ranić... ludzi, których kocham... Gdybym mogła znać prawdę... i ukryć się za nią... Gdyby prawda zmyślona... nie była tak płocha... ............ No właśnie... Co wtedy? A to dopiero jedna zwrotka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksanthippe tak mi się skojarzyło.........:) 12.09.06, 23:17 Uważaj na swoje myśli, stają się wszak słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, on staje się Twoim losem. *Frank Outlaw* Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Gdybym... 12.09.06, 12:15 a ja już myślałam, że każdy ma sam sobie dokończyć to zdanie i...nie mogłam nic wymysleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Gdybym... 12.09.06, 12:25 A nie, to tak z "paniki": jak się w pracy nie pracuje... no ten tego... jak słyszę, że ktoś puka to na gwałt się konspiruję ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Gdybym... 12.09.06, 21:45 ... miała to, czego nie mam, to chciałabym tego, o czym w tej chwili nie myślę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Gdybym... 13.09.06, 00:37 Gdybym wczoraj zapomniala o przedwczoraj, bylabym ubozsza o wspomnienie kilkudziesieciu cudownych godzin:D Odpowiedz Link Zgłoś