Gość: Bławatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:56 Ktoś ma ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: Na grzyby, na ryby, do łóżka. 13.09.06, 13:03 Poszłabym, ale się już z Quicklym umówiłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Grzybki, rybki i inne rozkosze.. ;-P 13.09.06, 15:29 W ciągu ostatniego tygodnia, jakby to powiedzieć, zaliczyłam wspomniane przez Ciebie przyjemności... po wielokroć! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Grzybki, rybki i inne rozkosze.. ;-P 13.09.06, 16:09 Justiz...ja z innej "beczki" : bardzo mądry cytat w sygnaturce:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz von Goethe.. :-) 13.09.06, 19:58 Mądry jak jego autor! :-))) Uwielbiam Goethe’go, jego poezję, poematy i... te piękne listy miłosne pisane do Charlotte von Stein. Warto "do Niego" zaglądać.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
antygen Re: Na grzyby, na ryby, do łóżka. 13.09.06, 20:13 Grzybów mam przesyt po ostatnim weekendzie, rybkę wole zjeść, łowić - niekoniecznie, a łóżko ........tak, kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś