Gość: Fajna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:24 a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Jestem sama lecz nie samotna IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.09.06, 15:19 a my nie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 15:21 swietny uklad. gorzej, gdy bywa odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
veteranka2 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 15:27 ja jestem sama i z tego powodu samotna. Jednak wiem ze bycie z nieodpowiednia osoba to szczyt samotnosci. Czekam wiec. Tylko czasem brak mi cierpliwosci i uwazam ze to po prostu nie fair. dlaczego kazdy moze kogos miec tylko nie ja? Wszedzie gdzie sie obracam pary..ludzie o szemraniej reputacji, egoisci - wszyscy maja kogos. smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
self-mademan Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:11 a ja i sam i samotny i pewno juz tak zostanie do konca zywota:((?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:13 I optymizmem od Ciebie można się zarazić ;)) Też tak mam, nie przejmuj się ;)) Da się przeżyć. Chyba... Sama i chyba samotna, tak, raczej na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:18 o zachodzie słońca zrobię drinka i wzniosę toast za samotnych hmm, dobre cygaro by się równiez przydało Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:20 A Ty? Jaki jesteś? Tak w samotności będziesz popijał tego drinka? Z nikim się nie podzielisz? :P Dołączam się do toastu z moim ulubionym białym winkiem ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:23 samotnością się nie dzielę, winem owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:27 No ja o tym drinku myślałam ;PP A dlaczego samotnością nie? We dwoje łatwiej ją znieść ;)) Trochę mojej samotności, trochę Twojej, winko, drink i będzie dobrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Jestem sama lecz nie samotna 18.09.06, 16:15 Nie taki samotny;) dziekuję za wpis:)))pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś