Gość: madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:56 www.badaniacalowania.pl/ankieta2006.php?ID=45422 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: sprawdź jak całujesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:52 a na kim byś chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: sprawdź jak całujesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 00:10 na kim znanym? jakimś aktorze?piosenkarzu? :))) ja na tym z filmu "miasto aniołów", nazwisko mi teraz uciekło... Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: sprawdź jak całujesz! 10.10.06, 00:13 Nicolas Cage, ja wolałabym na Keanu Reeves:)jeżeli mogę wybierac z górnej półki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: sprawdź jak całujesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 00:26 no wlasnie Cage!Ale popieram Reeves tez jest niczego sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: sprawdź jak całujesz! 10.10.06, 14:00 Oho , dziewczyny całują :), o rany a jak wysoko mierzą ;), idę bo nie mam szans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: sprawdź jak całujesz! 10.10.06, 20:32 wynik: zabrakło skali.. po prostu zaj#biście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: sprawdź jak całujesz! 10.10.06, 20:55 Co tu sprawdzać? Wszystkie teorie są do niczego, czy tam coś piszą o miękkości ust, o motylu w sercu i tsunami w skroniach??? Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: sprawdź jak całujesz! 10.10.06, 21:08 akurat mam tsunami w skroniach, wzięłam 2 Etopiryny od Goździkowej, mam nadzieję,że pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... ..........tam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:23 A ja mam halny w sercu:)Duuuuże i puste przestrzenie, jest gdzie pohulać... Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Najbardziej zmysłowe usta na świecie? 11.10.06, 11:45 Angeliny Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
tentatore Re: Najbardziej zmysłowe usta na świecie? 11.10.06, 11:54 Angeliny Jolie, zmysłowe usta, wydatne kości policzkowe, dzikie spojrzenie, kontrowersyjne upodobania, francuska matka, francuskie imię i nazwisko, dwa Złote Globy i cztery główne role w zeszłym roku. To wystarczy, by oszaleć na jej punkcie. Chociaż dla mnie takim ideałem jest Monica Bellucci. Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 no...no...no... 11.10.06, 11:58 no... a kiedy załozysz stałego nika? Gość portalu: no...no...no.... napisał(a): > A ja mam halny w sercu:)Duuuuże i puste przestrzenie, jest gdzie pohulać A w niedalekiej przeszłości pamiętam, że coś mówiłas o miłości, o tym , że na kogoś czekasz, kogos wypatrujesz Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: no...no...no... 11.10.06, 12:07 hehe jak mi jedna tsunami zafundowała w obu komorach serca to do tej pory mam kołatanie przedsionków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Re: no...no...no... 11.10.06, 12:12 to trzeba jej było zrobić Pearl Harbor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Plutonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:26 Niezwykle zaimponowała mi Twoja dobra pamięć, tudzież świetne kojarzenie faktów:)))Wszystko to jest oznaką niewątpliwej Twojej inteligencji, ale to akurat stwierdziłam już dawno. Zastanawia mnie jednak jak w świetle powyższych faktów ma się Twoja wiara w słowa kobiety:) Czekałam ,to fakt-na kogoś kogo lubię bardzo z tego forum i doczekałam się:))).Natomiast z tą miłością to....:))))))))))))))))))))) Wróćmy do Szekspira-ostatnio obecnego na forum- "Czyje usta słów pełne, tego serce puste"... A sprawie nika, to go mam.Tylko nie moje ulubione "no...no...no...", ponieważ kropki nie chcą się zalogować:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Że co??!! 11.10.06, 12:14 Że niby z kwiatka na kwiatek?? A to dlatego teraz taki zastój bo kwiatuchy przekwitły ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś