tentatore 01.11.06, 00:04 Czy znacie jakieś historie niesamowite? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KbS Re: Właśnie mamy Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:07 ynam cale mnostwo, lacynie y duchem kochanej CIOTECYKI co odwiedyila mnie... kiedzs yupelnie nieocyekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Właśnie mamy Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:08 nawet klawiatura strasyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynia Re: Właśnie mamy Halloween IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:08 acxh to hallowen Juz rozumiem, dlaczego alka pisała na gg latam wśród ciuchów labo imbirowo! Ona znów bawi się w pisanie i mówienie co u niej, jaka to ona nie rozrywkowa itp zenada, taka jak z ta cavalerią rusłana o której pisała...w 94 ohydna z niej baba I gdzie nie jestem tam ona, tam jej zycie, jej imie do zrzygania.. taka z niej muza/ natchnienie, ze trzeba pisac o niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *&^%$#@ Re: Właśnie mamy Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:16 Halloween a na forum tylko jedna Dynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Właśnie mamy Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:18 phi halloween! a gdyie te duchz co cukierkow sie domagaja! wole malutka czarownice dynia najsmaczniejsza w occie Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Właśnie mamy Halloween 01.11.06, 00:27 > Czy znacie jakieś historie niesamowite? znam jedna,urodziłam sie w tym dniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Sto lat!!! :-) 01.11.06, 00:41 Kameo, chyba nikt nie przebije tej niesamowitej historii! :-) Sto lat zatem, ogrom zdrowia, dużo uśmiechu i piękna. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sto lat!!! :-) 01.11.06, 00:59 No jakby nie miały się spełniać, skoro urodziłaś się w tak magicznym dniu. Powinnaś być czarodziejką lub wróżką. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sto lat!!! :-) 01.11.06, 01:16 Czarownice tez bywają piękne i mądre. :-) Zajrzyj do skrzyneczki - masz jaskółkę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sto lat!!! :-) 01.11.06, 01:30 dziekuje,nadzwyczajna Kobietko;) masz tyle ciepła w Sobie,niech emanuje na innych:) buzialek:)* Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Sto lat!!! :-) 01.11.06, 01:47 To i ja dołączam się do życzeń:-)) Aby Twój uśmiech zawsze rozświetlał twarz:-) Wszystkiego dobrego i oczywiście spełnienia marzeń:-)) Buziaczek:* Odpowiedz Link Zgłoś