Dodaj do ulubionych

przez internet

20.12.06, 21:56
Czy mozna wierzyc dziewczyne , ktore za 2 miesiaca powedziala mnie ze ona
mnie przez internet kocha Bardzo i tesknie bardzo z mnoj, nie wiem czy
wierzyc albo nie ? to jest dla mnie wazno i dla nej tez ,
Wiem ze przez internet jest inacze nie jak w realu, dla tego jest trudno
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: przez internet 20.12.06, 23:05
      A widziałeś ją w życiu realnym, spotkałeś się? Raczej bym nie wierzyła takiej
      osobie. Chyba jest bardzo młoda lub traktuje net jako zabawę. W necie można
      poznać ludzi, z którymi później zaprzyjaźnimy się, ale dopiero realny świat
      prostuje nasze wyobrażenia na temat miłości.
      • jarek777771 Re: przez internet 22.12.06, 01:14
        white.falcon napisała:

> A widziałeś ją w życiu realnym, spotkałeś się? Raczej bym nie wierzyła takiej
        > osobie. Chyba jest bardzo młoda lub traktuje net jako zabawę. W necie można
        > poznać ludzi, z którymi później zaprzyjaźnimy się, ale dopiero realny świat
        > prostuje nasze wyobrażenia na temat miłości.

W realnym w zyciu jeszcze nie widzialem, ja nie mieszkam w Polsce ja mieszka w
        Franci juz 4 lata sudiuje i ptacuje , Ja tylko chcialem wierzyc czy ona mowi
        prawdy do mnie "ze kocha" , wiesz kiedy ona powedziala ze mnie kocha , pewny
        dzien ja napisalem ze jutro ne bede na necie ,bo pracuje w Parize w fime (
        logistic) , a ona nastepny dzien napisala do mnie smsa ze mnie bardzo kocha ,Ja
        pomyslialem nad tym - mysle, moze ona kocha penedza niz mnie ,bo napisala ze
        mnie kocha kiedy ja powedzialem ze pracuje firme (Logistic), ale z tym troche
        jest prawdy , ale jeszcze chcialem ja czy ona kocha mnie czy penedzy , nie iem
        jak to sprawdzic,ona ma 20 lat ja mam 25 lat, ona mowila ze od roku nie ma
        chlopaka, byla z chlopakiem 4 lata
        • Gość: q przez internet mozna sie poznac, ale nie zakochac. IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.12.06, 01:41
          Tak, to mozesz podejrzewac cale zycie, czy to milosc, czy pieniadze. Dzieczyna
          ma swoje wymagania, Wkoncu moze szuka meza. Warunki finnansowe sa wazne w
          rodzine. Najlepiej poobserwuj jej cierpliwosc. Oczywiscie po osobistym
          spotkaniu. Luzne dzieczyny poprostu latwo rezygnuja i najczescie nic nie
          osiagaja w zyciu. Nawet nie maja skonczonej szkoly. Z pieniedzmi, to bys musial
          byc biedny. Co by ci to dalo, czy by wogle spojrzala na ciebie czy nie, mimo
          wszystko. Czy ty spojrzalbys na "closhard" lub otyla? Napewno nie, nawet jak by
          ciebie bardzo kochala. Wtym momecie zignoruj co tobie wyznala i sprawdz
          osobiscie.
        • 333a3 Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Jarku777 22.12.06, 10:44
          Niezły z ciebie numer.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=54055434&a=54080467
          • 333a3 Re: Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Jar 22.12.06, 10:47
            to właściwy link.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=54055434&a=54055434
            • ewelinaf Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Jarku77 22.12.06, 11:17
              Nikt nie ma na tyle dobrej pamięci, żeby zawsze kłamać z powodzeniem.
              • Gość: q Re: Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Ja IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.12.06, 15:54
                Dobrze zauwazylas: "nikt nie ma pamieci................"
                Tak wlasnie rozpoznajemy "klamce", chyba ze to osoba publiczna. Wtedy nazywamy
                go politykiem.
              • jarek777771 Re: Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Ja 23.12.06, 01:12
                Ja mieszkam w Angli i Franci , o co z moze ty nie asz takiej mozliwosci ;)
            • jarek777771 Re: Wcześniej pisałeś, że mieszkasz w Anglii, Jar 23.12.06, 01:11
              Ja mieszkam w Angli i Franci tez
              • 333a3 A ja mieszkam w Sri Lance 23.12.06, 06:40
      • Gość: Most Re: przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 07:10
        święte słowa.... kiedyś dużo bawiłem się takimi ludzmi, chodż nie raz
        traktowałem ich bardzo poważnie. Zawsze trzeba brać poprawkę na to, że ktoś może
        sobie nadużywać Twoich uczuć przez internet.
        • jarek777771 Re: przez internet 28.12.06, 19:00
          A ty masz dziewczynu, jesli masz , to gdzie poznales z nim , przez inet , albo
          w realu, z jednej strony jest wielki wybor przez internet , ale poznac
          czlowiaka przez internet jest trudno , jedno drugie brakuje , w realu , masz
          maly wybor , dla tych ludzi ktore nie maja czasu , na spotkan itp
          • 333a3 Gdzie aktualnie mieszkasz? 28.12.06, 20:28
            Spadaj na drzewo (Va t`en dans l`arbre)
    • caprissa Re: przez internet 20.12.06, 23:10
      oczywiście, że tak
      Jak mądra to jak mówi, że kocha to wie co mówi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka