malinka48 31.12.06, 11:54 Powiedziano mi żeby być szczęśliwym,nie trzeba myśleć:))).Wszystkim życzę w 2007 roku jak najmniej myślenia:)). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka5 Re: Ostatnie godziny 2006 31.12.06, 12:19 Witaj Malinko, dziękuję Ci serdecznie za te właśnie zyczenia. To jest to czego mi najbardziej potrzeba!! Nie mysleć => jesli wiesz jak to zrobic to pomóż. Życze Ci wszystkiego Naj... i braku mysli Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Ostatnie godziny 2006 31.12.06, 13:51 :))nie wiem jak to zrobić,ale podobno,potrzeba matką wynalazku:)).Życzę u śmiechu:)),a tak po boku to słucham radia Złote przeboje:))i wszystko zaczyna mieć inny wymiar:)). Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Już mamy 2007 02.01.07, 16:53 Witaj, i jak minał sylwester i Nowy Rok? U mnie nawet ok u znajomych, wtedy łatwiej o brak myśli. Gorzej wczoraj bo i dzień ponury jak i mysli. Dzisiaj praca ... Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: Ostatnie godziny 2006 02.01.07, 17:41 Malinko, hmm, aby być szczęśliwym to chyba faktycznie - nie trzeba w kółko o tym myśleć. Wystarczuy być i realizować siebie. Ale jak tu nie myśleć? Przecież wciąż na nowo wymyślamy, układamy swój świat, siebie. Umieszczamy w ramach własnych wartości wszystko co wokół się staje, nie wiem, nie mam pomysłu na to jak nie myśleć. Jak nie myśleć i jak nie próbować wciąż znajdywać własnego miejsca w zmienności sytuacji. Nie wiem. Tak całkiem bez mysli przebiec krótkie życie to dla mnie bez sensu. Po co byłoby życie, gdyby wyłączyć z niego analizę i syntezę? Dla mnie byłoby po nic, bezmyślny żywot promieniowca, któren to nawet nie wie, że wiosną jego działalność pachnie w glebie ornej i pobudza inne istoty do działalności wszelkiej. Nie można nie myśleć, można...może odgarnąć myśli ciemne i zamienić je w te dobre dla siebie, dla bliskich, dla dalszych, dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś