delusa 03.01.07, 21:24 nie snia sie Wyspy Szczesliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyx Re: Firenziano, a Tobie... 03.01.07, 21:28 chyba każdemu się śnią, ale nie każdy o tym pamięta Delusko :) Pozdrawiam i znikam do łóżeczka P.S. Sorki za wtrącenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: Firenziano, a Tobie... 03.01.07, 21:31 Wtracaj sie, nawet w lozku (nie doslownie ;). Dzisiaj pelnia ksiezyca, przynajmniej nad Tybrem, "noc tanczacych snow". Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano snia sie, Delusko... 03.01.07, 21:31 a ze doplynac tam trudno, bardziej uwazam na boje i rafy, niz na cel. pamietaj: popsuc latwo. zbudowac : trudno co nie znaczy, ze probowac nie nalezy. buona notte Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 21:36 Firenziano, wczesnie chodzisz spac, a tu "now podobny drzal i gasl tuz ponad cieniem twojej glowy" Pokus sie raz o pol godziny niesnu i piec minut szczerej rozmowy, nie uciekaj jak ja, zapnij pas, odlatyjemy Ty i Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 21:39 ...i znowu ,zostawicie mnie sama:)...niewdziecznicy;D Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 21:47 Sama? Nigdy, bo "jesli furtka otworzy sie zaraz, przejdziemy pare krokow i ujrzymy taras..." Sam, Firenziano? Zartujesz ponuro, bo "na jednej z lamp zrobionej z bawolego rogu wisi groza Baltyku, czyli morski kogut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 21:55 sami w swoim swicie,wirtualne wrota jak zaklete...klucznik zaginał,sa nienaruszone... firenziano,nasz zartownis,składa talie kart..moze tym razem sie uda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 22:10 Firenziano zwinal wrozce kapelusz i polozyl sie po kolderka. I tyle, motyle. Chwacit! Kto nie ryzykuje, ten nie bierze! Koniec piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: snia sie, Delusko... 03.01.07, 22:14 a Ty ,zaryzykujesz?...to tylko demagogia:) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Na przypomnienie... 21.06.07, 00:48 Ja ryzykuje zawsze w transie urzeczona Serce na widnokregu dloni "Szepczac do ucha wciaz czyn bez zalu i skruchy, Ty i on - to dwa duchy, Z wami- trzeci ja, waz." Odpowiedz Link Zgłoś