Gość: Forward IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:11 Kakadoo znasz mnie, wiesz jaki jestem i czego chcę proszę cię dziś mój promyczku o twoją rękę, zostań moją internetową żoną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:21 Czy obiecujesz być dobry dla mnie, otaczać mnie opieką i czułością, póki Net nas nie rozłączy? Gość portalu: Forward napisał(a): > Kakadoo znasz mnie, wiesz jaki jestem i czego chcę proszę cię dziś mój > promyczku o twoją rękę, zostań moją internetową żoną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:22 Zresztą, na razie to moglibyśmy się co najwyzej zaręczyć - jest to juz pewne zobowiązanie, no a w razie internetowego niedopasowania ( czyt. - niezgodnosci fontów) moglibyśmy przrwać nasze zaręczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:28 Tak, obiecuję otaczać cię czułością, opieką i być ci wierny póki net nas nie rozłączy. Godzę się na zaręczyny, udowodnię ci że jestem godny twej ręki ma pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:33 godzę się na zareczyny, no wiesz ? To ty chcesz się zenic :-))) a zabrzmiało to tak jakbyś się łaskawie godził na moją ofertę :-))) No ale słowo się rzekło... Kogo zapraszamy na zaręczynowa imprezę? Moje typy to Sammy, oczywiście, caroline, Czort, King ( chyba to przełkniesz?), Bachuu, i kto jeszcze tam bedzie chciał :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:42 Wesele ma być duże dla wszystkich, sam będę smażył i wódkę lał. Lista gości się zgadza King też jest zaproszony że taki silny to organy z kościoła przyniesie, bo ślub będzie w plenerze. A co do meritum jestem południowcem i lubię dzieci, chciałbym mieć dużą rodzinę co najmniej pięcioro, sześcioro by nadać im imiona naszych gości.To jest taki nasz południowców myk, i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.chello.pl 20.11.01, 17:54 i tym sposobem i ja sie wpisuje na liste gosci :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:55 Pewnie morsiasty, zapraszmy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 18:03 A co z dziećmi Kakadoo? Zresztą po co się pytam jesteś niezłą gospodynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:08 No wiesz???? Nic nie mówiłeś że masz dzieci!!!! I wierz tu mężczyznom!!!! Zaręcza się ale o takim drobiazgu jak dzieci nie wspomina!!!! Ile ich masz? Ośmioro? Jesteś wdowcem czy rozwodnikiem? A może są nieślubne, kazde z inną kobietą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo dzieciorób? bez urazy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 19:28 Papuzka ma urodzic tyle dzieci???? Może zaadoptujemy jednak? A opiekunka, pomoc domowa? Przy tylu dzieciach jest sporo pracy.... (Negocjacje trwaja...) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Oby nie dzisiaj 20.11.01, 18:21 Oczywiscie to wesele, chyba, ze tak ok. polnocy, co? Bo ja ide na 20 na koncert, a potem przyjde do was wodke chlac, przyniose wlasna flaszke w slubnym prezencie. papuga, masz byc na zielono!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moonshine Re: Oby nie dzisiaj 20.11.01, 18:28 czorciku mily, to doppiero zaręczyny... a i te sa niepewne, bo hipotetyczny narzeczony ujawnił że ma, o zgrozo!, dzieci!!!!! I nic jeszcze, skubany, nie wyjaśnił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Oby nie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:29 No właśnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 18:35 Papuga, idz na dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 18:40 Ojejku spuścić z oka na moment was nie można. Chcę mieć z Kakadoo śliczne papużki. Rywale! zostawcie moją kobietę w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 19:25 Wesele? a gdzie to wesele? czy ja tez moge przyjsc? obiecuję nie złapać wiązanki... I przyniosę ładne prezenty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:16 Wszyscy są zaproszeni tylko ma narzeczona gdzieś znikła, chyba siedzi w kącie i jeszcze raz wszystko przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:33 przeciez jestem, popatrz wyzej, na jedyny post z innym tytułem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:37 Negocjacje są twarde, umówmy się że to ja gotuję ale ty zmywasz. Pomoc domowa- tak się składa że niedawno pracowała u moich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:42 wole odwrotnie - ja gotuje, a ty zmywasz... a ta pomoc nie moze teraz pracowac u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:45 Jeżeli dzięki temu masz mieć więcej czasu dla mnie, to może zacząć już od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:48 a jak ty sobie wyobrazasz nasze wspólne zycie? Ja w domu, zajeta dzieciakami a ty w pracy? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:53 Nie chcę krępować twojej wolności i nie będę tego robić. Nie chciałbym miec tak zajmującej pracy by cię widzieć tylko w soboty i niedzielę. A co do dzieci to wszystko zależy od ciebie, ja ich rodzić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:56 Nie no, urodź chociaz jedno, dostaniemy milion dolarów z nagrody Rocefellera :-))) Byłoby nam łatwiej :-)) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 21:07 Hm a moze tymi dziecmi to sie podzielic po polowie ? :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:04 Też sobie o tym przypomniałem,i myślę że za kilka lat to może być możliwe. Tylko po co nam będą potrzebne kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:07 no jak nie wiesz po co Ci kobieta to ja chyba zerwe zaręczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:12 O nie unoś się tak bardzo, i to ja wezmę na siebie urodzenie dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:20 Ok, więc negocjacje zatrzymały się w takim punkcie: ty rodzisz dzieci ty zmywasz ja gotuję jakieś poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 21:25 hm moze zaproponuje kto pracuje a kto wydaje pieniadza ? :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:46 Muszę się pożegnać, życzę dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:48 Ja też ide spac, papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo zaniedbywana narzeczona :-((( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:27 Forward się pod ziemie zapadł, ani jednego słóweczka nie napisze.... Pewnie mu nie odpowiada moje poczucie humoru, ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: zaniedbywana narzeczona :-((( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 20:36 Potwierdziły sie moje przypuszczenia, narzeczony na Forum zawitał, ale do mnie sie nie odezwał :-((( Ech, Ci męzczyźni, ten instynkt łowcy.... Zdobył i porzucił aby udac się na dalsze łowy.... buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 20:47 Szukam kobiety która by mnie trzymała na smyczy, sama wiesz jak wybuchowy jestem.Gdzie znajdę taką drugą jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 20:51 Wrrr, co to za wypytywanie kolesi o metody uwodzenia???? Co to ma znaczyć, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:00 Już się tłumaczyłem na poprzednim wątku kochanie, chodzi o ciebie skarbie, proszę schowaj już wałek do ciasta, wyglądasz bosko mój skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:03 Faktycznie wyjaśniłeś.... Hmmm i Twoje tłumaczenie mi sie podoba :-)))) Wałek schowałam ,ale jest pod ręką jakby co, pamietaj! Co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:09 Nastał czas trudu i walki, ale przede wszystkim czekam na Sylwestra może nowy rok nas czymś miłym zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:18 tia, Sylwester.... Oby było lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:23 Na pewno, ale się dzisiaj ubawiłem ta dziewczyna o której mówiłem usiadła koło mnie a do niej zaczął startować mój kolega, świntuch jeden, nigdy go takiego elokwentnego nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:30 No kochany, nie poddawaj się !!!! Trzymam kciuki ps.nic mi nie mówiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:39 A bo to taka słodka tajemnica, i chyba jestem pewny że wybierze mnie. Musze wrócic do swoich zajęć, a tobie życzę miłego wieczoru na Towarzyskim bo tutaj nic się nie dzieje.Pozdrowienia dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:48 dzeici moje!udzielam wam swojego blogoslawienstwa!kochajcie sie i szanujcie.Dbajcie by populacja papug kakadoo nie zmalala.... To jo ida bic karpia na wesele! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
exkosmos Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) 23.11.01, 22:47 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > dzeici moje!udzielam wam swojego blogoslawienstwa!kochajcie sie i > szanujcie.Dbajcie by populacja papug kakadoo nie zmalala.... To jo ida bic > karpia na wesele! :))) a może walenia? konina jest dobra! po co więc bić karpia? samotni biją karpia? tak naprawdę to testuję wpisy z loginem na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś