Dodaj do ulubionych

Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo?

IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:11
Kakadoo znasz mnie, wiesz jaki jestem i czego chcę proszę cię dziś mój
promyczku o twoją rękę, zostań moją internetową żoną...
Obserwuj wątek
    • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:21
      Czy obiecujesz być dobry dla mnie, otaczać mnie opieką i czułością, póki Net nas
      nie rozłączy?

Gość portalu: Forward napisał(a):

> Kakadoo znasz mnie, wiesz jaki jestem i czego chcę proszę cię dziś mój
      > promyczku o twoją rękę, zostań moją internetową żoną...

• Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:22
      Zresztą, na razie to moglibyśmy się co najwyzej zaręczyć - jest to juz pewne
      zobowiązanie, no a w razie internetowego niedopasowania ( czyt. - niezgodnosci
      fontów) moglibyśmy przrwać nasze zaręczyny...
      • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:28
        Tak, obiecuję otaczać cię czułością, opieką i być ci wierny póki net nas nie
        rozłączy.
        Godzę się na zaręczyny, udowodnię ci że jestem godny twej ręki ma pani.
        • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:33
          godzę się na zareczyny, no wiesz ?
          To ty chcesz się zenic :-))) a zabrzmiało to tak jakbyś się łaskawie godził na
          moją ofertę :-)))
          No ale słowo się rzekło...
          Kogo zapraszamy na zaręczynowa imprezę? Moje typy to Sammy, oczywiście,
          caroline, Czort, King ( chyba to przełkniesz?), Bachuu, i kto jeszcze tam
          bedzie chciał :-)))
          • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 17:42
            Wesele ma być duże dla wszystkich, sam będę smażył i wódkę lał. Lista gości się
            zgadza King też jest zaproszony że taki silny to organy z kościoła przyniesie,
            bo ślub będzie w plenerze.
            A co do meritum jestem południowcem i lubię dzieci, chciałbym mieć dużą rodzinę
            co najmniej pięcioro, sześcioro by nadać im imiona naszych gości.To jest taki
            nasz południowców myk, i co ty na to?
            • Gość: pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.chello.pl 20.11.01, 17:54
              i tym sposobem i ja sie wpisuje na liste gosci :))
              Pozdrawiam
              • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:55
                Pewnie morsiasty, zapraszmy :-)))
                • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 18:03
                  A co z dziećmi Kakadoo? Zresztą po co się pytam jesteś niezłą gospodynią.
                  • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:08
                    No wiesz????
                    Nic nie mówiłeś że masz dzieci!!!!
                    I wierz tu mężczyznom!!!!
                    Zaręcza się ale o takim drobiazgu jak dzieci nie wspomina!!!!
                    Ile ich masz? Ośmioro?
                    Jesteś wdowcem czy rozwodnikiem?
                    A może są nieślubne, kazde z inną kobietą????
                  • Gość: kakadoo dzieciorób? bez urazy... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 19:28
                    Papuzka ma urodzic tyle dzieci????
                    Może zaadoptujemy jednak?
                    A opiekunka, pomoc domowa?
                    Przy tylu dzieciach jest sporo pracy....

(Negocjacje trwaja...)
    • czort Re: Oby nie dzisiaj 20.11.01, 18:21
      Oczywiscie to wesele, chyba, ze tak ok. polnocy, co? Bo ja ide na 20 na
      koncert, a potem przyjde do was wodke chlac, przyniose wlasna flaszke w slubnym
      prezencie. papuga, masz byc na zielono!!!!!!
      • moonshine Re: Oby nie dzisiaj 20.11.01, 18:28
        czorciku mily, to doppiero zaręczyny... a i te sa niepewne, bo hipotetyczny
        narzeczony ujawnił że ma, o zgrozo!, dzieci!!!!!
        I nic jeszcze, skubany, nie wyjaśnił....
        • Gość: kakadoo Re: Oby nie dzisiaj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:29
          No właśnie!!!!
    • czort Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 18:35
      Papuga, idz na dziada.
      • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 18:40
        Ojejku spuścić z oka na moment was nie można. Chcę mieć z Kakadoo śliczne
        papużki.
        Rywale! zostawcie moją kobietę w spokoju!
        • noida Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 19:25
          Wesele? a gdzie to wesele? czy ja tez moge przyjsc? obiecuję nie złapać
          wiązanki...
          I przyniosę ładne prezenty....
          • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:16
            Wszyscy są zaproszeni tylko ma narzeczona gdzieś znikła, chyba siedzi w kącie i
            jeszcze raz wszystko przemyśla.
            • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:33
              przeciez jestem, popatrz wyzej, na jedyny post z innym tytułem....
              • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:37
                Negocjacje są twarde, umówmy się że to ja gotuję ale ty zmywasz. Pomoc domowa-
                tak się składa że niedawno pracowała u moich rodziców.
                • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:42
                  wole odwrotnie - ja gotuje, a ty zmywasz...
                  a ta pomoc nie moze teraz pracowac u nas?
                  • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:45
                    Jeżeli dzięki temu masz mieć więcej czasu dla mnie, to może zacząć już od
                    dzisiaj.
                    • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:48
                      a jak ty sobie wyobrazasz nasze wspólne zycie?
                      Ja w domu, zajeta dzieciakami a ty w pracy?
                      ?
                      • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 20:53
                        Nie chcę krępować twojej wolności i nie będę tego robić. Nie chciałbym miec tak
                        zajmującej pracy by cię widzieć tylko w soboty i niedzielę. A co do dzieci to
                        wszystko zależy od ciebie, ja ich rodzić nie będę.
                        • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:56
                          Nie no, urodź chociaz jedno, dostaniemy milion dolarów z nagrody Rocefellera
                          :-)))
                          Byłoby nam łatwiej :-)) hihi
                          • pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 21:07
                            Hm a moze tymi dziecmi to sie podzielic po polowie ? :-)
                            Pozdrawiam
                        • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:04
                          Też sobie o tym przypomniałem,i myślę że za kilka lat to może być możliwe.
                          Tylko po co nam będą potrzebne kobiety?
                          • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:07
                            no jak nie wiesz po co Ci kobieta to ja chyba zerwe zaręczyny...
                            • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:12
                              O nie unoś się tak bardzo, i to ja wezmę na siebie urodzenie dzidziusia
                              • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:20
                                Ok, więc negocjacje zatrzymały się w takim punkcie:
                                ty rodzisz dzieci
                                ty zmywasz
                                ja gotuję

jakieś poprawki?
                                • pwrzes Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? 20.11.01, 21:25
                                  hm moze zaproponuje kto pracuje a kto wydaje pieniadza ? :-))
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: Forward Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: 213.25.166.* 20.11.01, 21:46
                                    Muszę się pożegnać, życzę dobranoc.
                                    • Gość: kakadoo Re: Czy zostaniesz moją żoną Kakadoo? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:48
                                      Ja też ide spac, papap
    • Gość: kakadoo zaniedbywana narzeczona :-((( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:27
      Forward się pod ziemie zapadł, ani jednego słóweczka nie napisze....
      Pewnie mu nie odpowiada moje poczucie humoru, ech....
      • Gość: kakadoo Re: zaniedbywana narzeczona :-((( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 20:36
        Potwierdziły sie moje przypuszczenia, narzeczony na Forum zawitał, ale do mnie
        sie nie odezwał :-(((
        Ech, Ci męzczyźni, ten instynkt łowcy....
        Zdobył i porzucił aby udac się na dalsze łowy....
        buuuuuuu
        • Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 20:47
          Szukam kobiety która by mnie trzymała na smyczy, sama wiesz jak wybuchowy
          jestem.Gdzie znajdę taką drugą jak TY
          • Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 20:51
            Wrrr, co to za wypytywanie kolesi o metody uwodzenia????
            Co to ma znaczyć, co?
            • Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:00
              Już się tłumaczyłem na poprzednim wątku kochanie, chodzi o ciebie skarbie,
              proszę schowaj już wałek do ciasta, wyglądasz bosko mój skarbie
              • Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:03
                Faktycznie wyjaśniłeś....
                Hmmm i Twoje tłumaczenie mi sie podoba :-))))
                Wałek schowałam ,ale jest pod ręką jakby co, pamietaj!
                Co u Ciebie?
                • Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:09
                  Nastał czas trudu i walki, ale przede wszystkim czekam na Sylwestra może nowy
                  rok nas czymś miłym zaskoczy?
                  • Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:18
                    tia, Sylwester....
                    Oby było lepiej...
                    • Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:23
                      Na pewno, ale się dzisiaj ubawiłem ta dziewczyna o której mówiłem usiadła koło
                      mnie a do niej zaczął startować mój kolega, świntuch jeden, nigdy go takiego
                      elokwentnego nie widziałem
                      • Gość: kakadoo Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 21:30
                        No kochany, nie poddawaj się !!!!
                        Trzymam kciuki

ps.nic mi nie mówiłeś
                        • Gość: Forward Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:39
                          A bo to taka słodka tajemnica, i chyba jestem pewny że wybierze mnie. Musze
                          wrócic do swoich zajęć, a tobie życzę miłego wieczoru na Towarzyskim bo tutaj
                          nic się nie dzieje.Pozdrowienia dla ciebie.
                          • Gość: samanta1 Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:48
                            dzeici moje!udzielam wam swojego blogoslawienstwa!kochajcie sie i
                            szanujcie.Dbajcie by populacja papug kakadoo nie zmalala.... To jo ida bic
                            karpia na wesele! :)))
                            • exkosmos Re: wynagrodzę ci to Kakadoo:-))) 23.11.01, 22:47
                              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> dzeici moje!udzielam wam swojego blogoslawienstwa!kochajcie sie i
                              > szanujcie.Dbajcie by populacja papug kakadoo nie zmalala.... To jo ida bic
                              > karpia na wesele! :)))

a może walenia?
                              konina jest dobra!
                              po co więc bić karpia?
                              samotni biją karpia?
                              tak naprawdę to testuję wpisy z loginem na gazecie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka