Gość: Żaneta IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 16:55 Cześć ! Chcę Wam napisać tylko tyle, abyście uwierzyli. On wrócił,a we mnie rośnie nasionko, które codziennie podlewamy. Marzenia się spełniają, tylko musicie w nie uwierzyć ! Żaneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: wiara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 18:27 A jednak możliwe...I tak trzymajcie!!! Życzę szczęścia i oby tych nasionek było jak najwięcej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blużnisz córko Re: wiara IP: 80.48.253.* 17.04.03, 18:31 Nie pomyliłaś Bożego Narodzenia z Wielkanocą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: wiara i winko w bramie:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 21:00 Gość portalu: Żaneta napisał(a): > Chcę Wam napisać tylko tyle, abyście uwierzyli. jak chcecie to jej wierzcie, nic mnie to nie obchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia35 Re: wiara 17.04.03, 22:46 Żaneto, Cieszę się, że napisałaś nam kilka słów. Ci, którzy czytali Twój wątek wiedzą o co chodzi. Ja czytałam i trzymałam za Ciebie kciuki. To dobrze, że Twoje marzenia się spełniły. Wiesz, ja też jestem na etapie podobnego związku, ale dzieli nas bardzo duża odległość i niestety szanse na bycie ze sobą są niewielkie. Ale bez względu na zakończenie jedno wiem na pewno, że warto było poznać kogoś tak cudownego. Odpowiedz Link Zgłoś
apf wow 17.04.03, 22:49 zuzia35 napisała: > Żaneto, > > Cieszę się, że napisałaś nam kilka słów. Ci, którzy czytali Twój wątek wiedzą o > > co chodzi. Ja czytałam i trzymałam za Ciebie kciuki. > To dobrze, że Twoje marzenia się spełniły. > Wiesz, ja też jestem na etapie podobnego związku, ale dzieli nas bardzo duża > odległość i niestety szanse na bycie ze sobą są niewielkie. Ale bez względu na > zakończenie jedno wiem na pewno, że warto było poznać kogoś tak cudownego. > to się nierzadko zdarza, kobieta pokochała obraz człowieka, ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia35 Re: wow 17.04.03, 23:13 Apf, pamiętam, że kiedyś powiedziałeś - kobieta to nie człowiek. Więc według Ciebie nie mogła pokochać (to Twoje słowa) człowieka, tylko jego obraz :((( A może według Ciebie cudowne mogą być tylko obrazy??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: wow 18.04.03, 08:22 zuzia35 napisała: > Apf, pamiętam, że kiedyś powiedziałeś - kobieta to nie człowiek. > Więc według Ciebie nie mogła pokochać (to Twoje słowa) człowieka, tylko jego > obraz :((( > A może według Ciebie cudowne mogą być tylko obrazy??? ;))) > to był zwykły komentarz, który nie pretenduje do rangii prawdy absolutnej. Napisałaś, że kochasz na odległość i że razem raczej być nie będziecie, cóż życie... Obraz człowieka związanego ze światem (i ludzmi) za pomocą reakcji chemicznych i impulsów elektrycznych w mózgu i układzie nerwowym - no i oczywiście jest jeszcze kulturowa uzda i obywatelska smycz. Żywot człowieka wolnego, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia35 Re: wow 18.04.03, 09:11 Dzięki za wyjaśnienie APf. No tak. Samo życie. Nie możemy mieć zawsze, tego czego chcemy. Tylko dlaczego, niektórzy mają ciągle pod górkę? I tutaj wiara niewiele pomaga. Ale to już inna historia. Idę popracować. Chociaż po bezsennej nocy będzie to trudne :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta Re: wiara IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 10:48 Dzięki za miłe słowa. Wszystko jest ok i Tobie również tego życzę. Nie bój się też odległosci. Prawdziwe uczucie jest w stanie pokonać nawet odległości międzygalaktyczne :-)) tylko uwierz w to ,wbrew temu, co inni sądzą i mówią. Oni po prostu tego nie rozumieją. Dla jmx - serdeczne dzięki :-) Żaneta Odpowiedz Link Zgłoś