Gość: juz_12 IP: *.nuph.us.edu.pl 24.02.07, 12:26 hej Szukam, chetnych gotowych szokowac i prowokowac. Moze sie oplacac? Bo mam dosc spogladania prze samotne okno. juz_12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KbS Re: Prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 14:38 hej! 4 nadranem pochmurna a hoj Sloneczko:) -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie... 24.02.07, 16:08 Gość portalu: juz_12 napisał(a): > hej > Szukam, chetnych gotowych szokowac i prowokowac. Moze sie oplacac? nie... moze sie oplacac swobodna wymiana mysli... prowokacja- na dluzsza mete - nigdy... > Bo mam dosc spogladania prze samotne okno. - rozumiem. ale nie licz, ze prowokacja Ci tu pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:11 a nie sadzisz, ze tu az roi sie od prowokatorow/prowokantek? no, face3xt -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie...sadze :) 24.02.07, 17:52 czym innym jest prowokacja dla zabawy/zartu... a czym innym , by cos realnego osiagnac... ta druga (tu) raczej nic nie daje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: nie...sadze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:14 ale taki prowokator/ka podgrzegacz/ka moze dobrze namieszac intryge zasiac jednym slowem urozmaicic wieczory poranki i popoludnia forumowe oj dzieje sie wtedy dzieje! a zyciu realnym hohoho mozne dobrze dac w kosc prowokacja prowokatora/ki -- poznacie mnie po tresci w niej sie wiele tresci miesci Odpowiedz Link Zgłoś