Gość: jarek 1978 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:54 moze cos niestandardowego, czyli nie roze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rover Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:58 Ostatnio zauważyłam, że bardziej niż kwiaty podobają mi się diamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 00:08 system wylogowuje mnie permanentnie, bracia czuwaja ;) O tej porze roku lubie konwalie (diametowy pierscionek tez by sie przydal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 08:13 polne kwiaty i łąkowe w dużych ilościach :) różnokolorowe, pachnące, wymieszane z ziołami, rumiankiem... groszek pachnący, frezje, margerytki... żadne tam róże, banalne i ogólnodostępne :PP ale pamiętaj, że kwiaty mają swoją mowę i często nieświadomie możemy coś komuś przekazać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 08:22 tygryska_28 napisała: > polne kwiaty i łąkowe w dużych ilościach :) > różnokolorowe, pachnące, wymieszane z ziołami, rumiankiem... > groszek pachnący, frezje, margerytki... >---- oj to ja podaruję Ci całą łąkę.;) -- Życie w cieniu podejrzeń też ma swoje blaski. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 08:30 Bardzo dziękuję Caruzzo :)) Nie wiem czym sobie na taki podarunek zasłużyłam, ale na pewno zadbam o nią należycie :) Jeśli będzie tam jeszcze soczysta koniczyna i wiele innych traw to zostanę tam na stałe :))) A po sianokosach będzie w czym spać na łące pod gwiaździstym niebem... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 13:14 tygryska_28 napisała: > Bardzo dziękuję Caruzzo :)) > Nie wiem czym sobie na taki podarunek zasłużyłam, ale na pewno zadbam o nią > należycie :) > > Jeśli będzie tam jeszcze soczysta koniczyna i wiele innych traw to zostanę tam > na stałe :))) > > A po sianokosach będzie w czym spać na łące pod gwiaździstym niebem... -------- oki..jest już Twoja;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Dostałam łąkę :DD 23.05.07, 13:35 już widzę krople rosy porannej na delikatnych płatkach kwiatów, opary kiedy wschodzi słońce, mgły poranne, czuję pod stopami delikatne łaskotanie traw, aromaty ziół w południowym upalnym słońcu, tęczę po niespodziewanym deszczu, słyszę brzęczenie pszczół ciężko pracujących prz swoich zbiorach, i wieczorne wylegiwanie się w zachodzącym słońcu, coraz delikatniejszy szelest wiatru i gwiazdy na granatowym niebie... właśnie tak wykorzystam łąkę :) dziękuję :)* Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Dostałam łąkę :DD 23.05.07, 13:42 tygryska_28 napisała: > właśnie tak wykorzystam łąkę :) > > dziękuję :)* --------- wiedzialem ,ze masz wielkie serce;)) w dobre rączki trafiła łąka,;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 08:24 A ja oprocz roz, tych mocno pachnacych lubie frezje i gerbery.....we wszystkich mozliwych kolorach......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika33333 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? IP: 195.47.201.* 29.05.07, 12:23 Myśle że nie ma znaczenia jakie kwiaty dostane wazniejsze jest to czy daje mi te kwiaty mężczyzna który mnie kocha. Każdy kwiatek cieszy kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingulaula03 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? IP: 62.111.245.* 23.05.07, 08:37 margerytki Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 i jeszcze 23.05.07, 08:41 krokusy na górskiej łące, przebiśniegi, stokrotki, lwie paszcze, takie małe drobne białe w lesie rosną :)) wymieniać dalej? ale najbardziej te, które mogę oglądać w ogrodach, w naturze, w lasach, na polach, łąkach, pastwiskach, połoninach... Natura jednym słowem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: i jeszcze 23.05.07, 08:53 jak pięknie :)) a lwie paszcze - tak, te w lesie mają kolor cytrynowy i tak pięknie pachną. Narcyze, konwalie, groszek pachnący pnący się na płocie babcinym no i ukochane piwonie i te różowe i te białe i bordowe zerwane o świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 09:32 Storczyki,konwalie,kale(względnie: kalie),gożdziki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 10:12 Ja dzisiaj z okazji swojego święta dostałam przepiękny pęk polnych kwiatów. Śliczny wiosenny bukiecik:) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 A może do kwiatów jeszcze "Krem sułtański "? 23.05.07, 10:20 Słyszałem, że to smakołyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: A może do kwiatów jeszcze "Krem sułtański "? 23.05.07, 10:27 a co to jest ten krem?? dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 10:20 A ja Ci życzeń nie składam bo się rzuce i zadzwonie wieczorem:) A kwiatki dostaniesz jak się zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 10:30 pamiętam jak dawno temu w Hortexie zamawiało się krem sułtański i ambrozję. Mmmmm - pychota aż ślinka cieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 10:40 Gabi przestań proszę,ja jestem na diecie:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Nowinko 23.05.07, 10:29 A ja Cię wyściskam wirtualnie tylko bo od realnego ściskania masz kogoś odpowiedniejszego :)) Zajrzyj na @ :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Nowinko 23.05.07, 11:25 Jak to? To niedobrze... Na pewno będzie kiedy będzie trzeba i przytuli też :)) Miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 11:25 Taaakk...polne kwiatki:)) Zerwane prosto z łączki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 11:48 Szkoda,że nie mam aparatu bo chetnie pokazałabym te cudne kwiatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 12:02 Taak, maj jest najpiękniejszym miesiącem, kiedy wszystkie kwiatki pokazują swój urok:) Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 11:53 narcyzy - za zapach i nagietki za kolor niezłe są też bławatki vel'chabry i inne kwitnąca jabłoń Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 13:13 Tak, kwitnace drzewa owocowe to raj na ziemi:) Kiedys o tej porze mialam szczescie jechac wsrod takich wlasnie sadow na jeziorem Bodenskim....ten niezapomniany urok tej okolicy polecam wszystkim udajacym sie w tamte strony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 14:57 Czy pamieta ktoś jeszcze zapach fiołków,swiezy? takich leśnych,prawdziwych? tak zdecydowanie fiołki. Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 20:58 Konwalie, stokrotki, słoneczniki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 23.05.07, 21:35 każde: swieze, pachnące...szczerze dane i....w odpowiedniej chwili;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 i co tam z Tymi kwiatami? 24.05.07, 14:11 mamy czekać na dostawę czy tak sobie tylko wpisałyśmy statystycznie? :)))) wazon pusty stoi... a łąka musi zaczekać na moje wolne dni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 14:46 Kupowane własnoręcznie bo innych nie dostajemy ;) Lubię goździki ogrodowe (takie małe), ale róże też są fajne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 24.05.07, 14:59 Lubie wszystkie kwiaty ktore dostanę:) ale wiosna szczególnie lubie konwalie (ostatnio dostałam niespodziewanie bukiecik) :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 29.05.07, 14:24 roze tez, ale uwelbiam tez tulipany Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? 30.05.07, 18:00 Hejka, czyzby wiosenny temat??? Ja uwielbiam konwalie, sa skromne i delikatne a do tego przepieknie pachna :))) Bardzo lubie tez kwitnacy bez, szkoda tylko ze zarowno konwalie jaki i bez sa tak krotkotrwale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: drogie Panie, jakie kwiaty lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:00 Najładniejsze są osty i kąkole:))) Odpowiedz Link Zgłoś