lalka-mi 27.05.07, 14:07 "Możesz na mnie liczyć"-najpiękniejsze słowa, jeśli pełne treści. A treścią jest przyjaźń i lojalność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Takie zdanie 27.05.07, 14:26 Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciała nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie. Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować... -- n/n Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Takie zdanie 27.05.07, 17:08 M. Dietrich powiedziała ,że prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo można zadzwonić o czwartej nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Takie zdanie 28.05.07, 07:26 Ewentualnie o piątej, tak przynajmniej dzwoni Cohen... Odpowiedz Link Zgłoś