koziolek.matolek.z.siekiera 07.06.03, 06:30 Po pierwsze nie bede wiecej uzywal "siekiery" - rzecz ostra i niebezpieczna. Po drugie, bede zly i niedobry. Po trzecie, juz nigdy nie napisze nic o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cal-ineczka Re: Postanowilem sie zmienic! 07.06.03, 07:16 Siekiera masz racje lepiej jej nie uzywac. Z czasem sie tepi, i nie mozna zcharatac nią żadnego drzewa. Potem taki czlowiek jest zly, niedobry, taka siekiera tez czasami mozna wcelowac w siebie a nie w drzewo, co ty bys "napisal o sobie"? Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek.z.siekiera Re: Postanowilem sie zmienic! 07.06.03, 07:35 Mialem nic nie pisac o sobie, ale zrobie wyjatek... robie to tylko dla Ciebie G.P.! W celowaniu siekiera to jestem bardzo dobry. Powiedzialbym nawet, ze jakis mistrz ze mnie. Skad sie to wzielo we mnie, sam nie wiem. Jedni sie rodza z darem malowania. Dwa lata ma i juz kredkami jak ten Rubens maluje, albo rodza sie ze sluchem... nawet na cymbalkach opery wygrywac w przedszkolu potrafia. A ja tam sie urodzilem do siekiery. I z tym calkiem dobrze. Ludzie sie mnie troche boja. Ale ludzie z natury rzezczy sa zli, a zli tylko zlych sie boja... Wiec chodze sobie z ta siekiera i swietego spokoju swojego bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Postanowilem sie zmienic! 07.06.03, 07:46 Są źli? Myślisz że czlowiek z natury jest zły? Niektorzy mają inny charakter, trudno im zaakceptowac charakter kogos,i probujac dostosowac sie są jacy są...... Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek.matolek.z.siekiera Re: Postanowilem sie zmienic! 07.06.03, 07:54 Ogolnie ludzie nie sa zli, ludzie sa bardzo zli... Zachlanni, ciagle nienasyceni. Ale koniec z truizmami. Opowiem dwa kawaly: Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona: – Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: – No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam... * * * Policjant zatrzymuje samochód. – Przejechał pan skrzyżowanie na czerwonym świetle. Będzie mandacik. – Panie władzo, przepraszam. Jestem daltonistą! Policjant wraca do komisariatu i mówi do kolegów: – Wiecie co? Widziałem dziś daltonistę. l świetnie mówił po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Postanowilem sie zmienic! 07.06.03, 09:24 Truizmy? Masz racje, Po co ciagle narzekac i plakac, ludzie byliby bardzo zli i stawaliby sie coraz gorsi, ludzie nie potrafiliby uwierzyc ze zycie jest piekne. Są nienasyceni Twoich kawałów.......:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś