Gość: Bono Vox chodzi Ci o Janka z "RUDEGO 102" ???? :-) IP: *.tlsa.pl 12.06.03, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: JA_NEK MOJ KOCHANY....... IP: *.tlsa.pl 12.06.03, 14:58 skoro piszesz, że Ja_nek jest Twoim Kochanym, to o co Ci chodzi kobietko? nie znasz Go? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: kocham go chociaż nie znam.....marzę IP: *.tlsa.pl 12.06.03, 15:03 to typowe u kobiet, kochają chociaż nie znają, bez sensu.. całkiem jak kiedyś chłopaków z New Kids On The Block :-) PS. Kiedy te kobietki się zmienią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kocham go chociaż nie znam.....marzę IP: *.kv.net.pl 12.06.03, 19:50 Z Tobą wszystko w porządku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: JA_NEK MOJ KOCHANY....... IP: *.pg.com 12.06.03, 15:01 Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > skoro piszesz, że Ja_nek jest Twoim Kochanym, to o co Ci chodzi kobietko? nie > znasz Go? > > :-) To ja jestem jej kochanym - tylko jescze o tym nie wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: jestem gorąca......... IP: *.pg.com 12.06.03, 15:03 Jak gorący kubek - pomidorowa z makaronem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: JA_NKU..........gdzie jesteś? Kobieta Cię woł IP: *.pg.com 12.06.03, 15:07 Dzisiaj ja go zastepuję o co chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 wielkie mi halo 12.06.03, 15:06 ja też jestem gorąca i moja koleżanka też jest gorąca, i moja 72 letnia sąsiadka też jest gorąca- bo JEST GORĄCO ! z:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wielkie mi halo IP: *.pg.com 12.06.03, 15:09 sunrise1 napisała: > ja też jestem gorąca i moja koleżanka też jest gorąca, > i moja 72 letnia sąsiadka też jest gorąca- bo JEST GORĄCO ! > > z:)))))) Wielkie stado gorących kobiet - to staszne. To gorsze niż atak wśiekłych łosiów (albo łososiów):) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wielkie mi halo 12.06.03, 15:10 ale przyjemniejsze niż nagrzany staruszek z odleżynami na plecach z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: wielkie mi halo IP: *.tlsa.pl 12.06.03, 15:11 sunrise1 napisała: > > ale przyjemniejsze niż nagrzany staruszek z odleżynami na plecach > > z:))) to zależy jaką pozycję stosował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wielkie mi halo 12.06.03, 15:14 Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > ale przyjemniejsze niż nagrzany staruszek z odleżynami na plecach > > > > z:))) > > to zależy jaką pozycję stosował :-) Odleżyny, jak sama nazwa wskazuje nie robią się od stania. O ile sobie dobrze przypominam drak miał kiedys coś z rzepką ale to było raczej od klęczenia :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wielkie mi halo IP: *.pg.com 12.06.03, 15:17 sunrise1 napisała: > Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > ale przyjemniejsze niż nagrzany staruszek z odleżynami na plecach > > > > > > z:))) > > > > to zależy jaką pozycję stosował :-) > > Odleżyny, jak sama nazwa wskazuje nie robią się od stania. > O ile sobie dobrze przypominam drak miał kiedys coś z rzepką > ale to było raczej od klęczenia :))) > Z reguły "poleżywam" sobie na lewym boku. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wielkie mi halo 12.06.03, 15:20 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > Z reguły "poleżywam" sobie na lewym boku. Co to znaczy " żywać pole ". Pytam z czystej ludzkiej ciekawosci :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wielkie mi halo IP: *.pg.com 12.06.03, 15:13 sunrise1 napisała: > > ale przyjemniejsze niż nagrzany staruszek z odleżynami na plecach > > z:))) Gorące kobiety, to jak jajecznica z boczkiem , szaleństwo w czystej postaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wielkie mi halo 12.06.03, 15:17 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > Gorące kobiety, to jak jajecznica z boczkiem , szaleństwo w czystej postaci:) Jajecznica z boczkiem powiadasz ? A ja założyłam taki ładny wątek dla wampirów, którego nawet nie raczyłes zauważyć :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: wielkie mi halo IP: *.pg.com 12.06.03, 15:22 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > Gorące kobiety, to jak jajecznica z boczkiem , szaleństwo w czystej posta > ci:) > > Jajecznica z boczkiem powiadasz ? > A ja założyłam taki ładny wątek dla wampirów, którego nawet nie raczyłes > zauważyć :))) > > z:) Nie zauważyłem , sorry gregory.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: wielkie mi halo 12.06.03, 15:25 Gość portalu: drak napisał(a): > > Nie zauważyłem , sorry gregory.:) Suzy, teraz już nic nie będzie takie jak kiedyś........:)))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Ja_nek to musi być cud facet...ach IP: *.pg.com 12.06.03, 15:15 Wybaczam ci to "fo pa" bo nie miałaś przyjemności spotkać mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Daaaaajjjjjjj buzzzziiiiiii Niuniu móóójjjjj IP: *.pg.com 12.06.03, 15:21 To brzmi obiecująco. Ale najpierw porozmawiajmy o pogodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: o pogodzie??? 12.06.03, 15:24 Taak, na przykład czy da sie spędzic noc pod gołym niebem.... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: o pogodzie??? IP: *.pg.com 12.06.03, 15:26 jmx napisała: > Taak, na przykład czy da sie spędzic noc pod gołym niebem.... > ;-)) > Noc pod gołym niebem z ale_kobitką mogłaby byc równie ekscytujaca jak wizyta w mauzoleum Lenina:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: o pogodzie??? 12.06.03, 15:29 Gość portalu: drak napisał(a): > Noc pod gołym niebem z ale_kobitką mogłaby byc równie ekscytujaca jak > wizyta w mauzoleum Lenina:) Nie na darmo mówią o nim: "Lenin wiecznie żywy" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 cyt. " Niunieczku " 12.06.03, 15:22 daj buziulka- uważaj tylko na swoje słodkie kiełki, byś nie zranił nimi duszy mej z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cyt. ' Niunieczku ' IP: *.pg.com 12.06.03, 15:23 sunrise1 napisała: > > daj buziulka- uważaj tylko na swoje słodkie kiełki, byś > nie zranił nimi duszy mej > > z:) Przecież wiesz że są mobilne:)) trzymam je w szklance:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: cyt. ' Niunieczku ' 12.06.03, 15:26 Gość portalu: drak napisał(a): > Przecież wiesz że są mobilne:)) trzymam je w szklance:) żeby tylko nie zapuściły korzonków te kiełki ;-) ps. dziękuję za wierszyk :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cyt. ' Niunieczku ' IP: *.pg.com 12.06.03, 15:28 jmx napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Przecież wiesz że są mobilne:)) trzymam je w szklance:) > > żeby tylko nie zapuściły korzonków te kiełki ;-) > > ps. dziękuję za wierszyk :-)) Wierszyki to moja pasja - to był mój trzeci (wogóle):)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: cyt. ' Niunieczku ' 12.06.03, 15:30 Gość portalu: drak napisał(a): > Wierszyki to moja pasja - to był mój trzeci (wogóle):)) To dziękuję za już i proszę o jeszcze :-)) (i sądzę, że nie tylko ja ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cyt. ' Niunieczku ' IP: *.pg.com 12.06.03, 15:33 jmx napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Wierszyki to moja pasja - to był mój trzeci (wogóle):)) > > To dziękuję za już i proszę o jeszcze :-)) > (i sądzę, że nie tylko ja ;-)) > Musze mieć odpowiedni nastrój. Dwa poprzednie napisałem w kolejce na poczcie (byłem 23 w kolejce):) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: cyt. ' Niunieczku ' 12.06.03, 15:41 Gość portalu: drak napisał(a): > Musze mieć odpowiedni nastrój. > Dwa poprzednie napisałem w kolejce na poczcie (byłem 23 w kolejce):) "Cierpienia Młodego... Pocztyliona" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cyt. ' Niunieczku ' IP: *.pg.com 12.06.03, 15:43 jmx napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Musze mieć odpowiedni nastrój. > > Dwa poprzednie napisałem w kolejce na poczcie (byłem 23 w kolejce):) > > "Cierpienia Młodego... Pocztyliona" > ;-) > Tak, w tej kolejce cierpiałem. A wiersz był o miłości młodego listonosza do bufetowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Daaaaajjjjjjj buzzzziiiiiii Niuniu móóójjjjj IP: *.net.autocom.pl 12.06.03, 15:22 Ty piłaś dziś coś mocniejszego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Daaaaajjjjjjj buzzzziiiiiii Niuniu móóójjjjj IP: *.pg.com 12.06.03, 15:24 Gość portalu: M napisał(a): > Ty piłaś dziś coś mocniejszego? ;-) Piła - sfermentowany kompot truskawkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś