Dodaj do ulubionych

A ja swatam...

16.06.03, 13:43
Pierwsza para az sie rzuca w oczy:

jmx + janek - bardzo podobne osobowosci

Obserwuj wątek
    • ja_nek Re: A ja swatam... 16.06.03, 14:56
      krystymka napisała:

> Pierwsza para az sie rzuca w oczy:
      >
      > jmx + janek - bardzo podobne osobowosci

Jaka jest druga para?
      Bo ta pierwsza para jest nieaktywna:)))
      • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 15:49

Jak ja Ci zaraz.... to się uaktywnisz! ;-D)))))
        • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 12:07
          jmx napisała:

> Jak ja Ci zaraz.... to się uaktywnisz! ;-D)))))

Oto para idealna, on Amor, ona amoralna.
          Sztaudynger, Jan

• zrzenda Re: A ja swatam... 17.06.03, 03:53
        ja_nek napisał:

> > Jaka jest druga para?

druga para to meduza i drak
        • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.06.03, 04:08
          > > Jaka jest druga para?
          > druga para to meduza i drak

poprostu jak te dwie biale skarpetki.....
      • ssasha Re: A ja swatam... 18.06.03, 23:21
        podobno swaty daja dobre rezultaty,bo swatacze brali pod uwage
        wiek,pochodzenie,klasowosc,wyksztalcenie partnerow. I milosc przychodzila:-)

• stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 08:35
        ja_nek napisał:

> Jaka jest druga para?
        > Bo ta pierwsza para jest nieaktywna:)))

Czy synonimem pary nieaktywnej jest para nasycona, to znaczy taka, która
        odwraca się do siebie tyłkami?
        • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 08:48
          stary nudziarz:
          > Czy synonimem pary nieaktywnej jest para nasycona, to znaczy taka, która
          > odwraca się do siebie tyłkami?

______________________________________co Ty znowu kombinujesz? Ja tu z nikim
          ______________________________________nie trzymam i nikogo nie znam, wogole
          ______________________________________dziwie sie ze mnie tu ktokolwiek z kims
          ______________________________________swata.
          • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 09:30
            A sory, myslalam ze chodzi o mnie, ktos mnie tez kiedys zeswatal z jankiem.
            A to o jmx, w takim razie jeszcze raz bardzo przepraszam
            • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 09:45
              Ta pomyłka nie wynikła ot, tak sobie. Zapewne chcesz, aby Cię zeswatać. Quickly
              może być?
              • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 10:03
                Nie, To byla naprawde pomylka.
                Quickly? Moze byc.
                • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 10:12
                  Więc niniejszym ogłaszam was mężem i żoną. Sobie przeznaczam rolę "tego
                  trzeciego".
                  W ten prosty sposób wszyscy powinni być zadowoleni.
                  • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 10:24
                    zadowoleni? Będą rzucać we mnie ryżem.
                    • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 10:36
                      Zaczynasz grymasić. No dobrze, ślub odbędzie się w Australii, tam chyba nie ma
                      tego zwyczaju?
                      • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 10:39
                        za późno. quickly juz pojechal na miodowy miesiac.
                        • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 10:44
                          chociaz slyszalam ze samolot ma w poniedzialek........
                          • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 11:00
                            Mnie tam moga sypac ryzem, ja sie nie boje, ale niewiem czy jemu ryz nie
                            szkodzi. Jak to konieczne ostatecznie moze byc Australia.
                          • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 11:02
                            Żebyś nie rozchorowała się z żalu, przesyłam Ci dowcip:

Facet przejezdzajacy przez male miasteczko w Teksasie wszedl do miejscowego
                            baru, zamawiajac piwo zauwazyl stojacy za barem olbrzymich rozmiarow gliniany
                            sagan wypelniony 10-cio dolarowkami.
                            Zaintrygowany ta olbrzymia iloscia pieniedzy zapytal co to jest - wtedy
                            otrzymal odpowiedz ze to zaklad i ten co wygra kasuje wszystko!
                            Zaklad? A o co sie zakladacie ? Tego nie moge powiedziec, wpierw musisz dolozyc
                            10$ do gara a wtedy sie dowiesz.
                            Bez namyslu wyjal 10$ i polozyl na stosie. Wtedy to barman wyjasnil ze sprawa
                            jest w zasadzie prosta i trzeba wykonac trzy zadania:
                            1. Wypic duszkiem kufel meksykanskiej Tequilli, zaprawionej chili bez zrobienia
                            najmniejszego grymasu.
                            2. Wejsc w ogrodzenie na zapleczu baru w ktorym jest Bulterrier morderca i
                            wyrwac mu golymi rekoma bolacy zab, gdyz pies szaleje z bolu.
                            3. To juz przyjemnosc, nalezy isc na pieterko i dac 92 letniej babci
                            orgazm,gdyz nigdy go nie miala!
                            Facet po uslyszeniu warunkow stwierdzil z przekasem ze jeszcze nie oszalal i
                            juz o nic wiecej nie pytal. Po wypiciu jednak kilku piw i whisky raptem zawolal:
                            Dawaj ten kufel Tequilli!
                            Po otrzymaniu kufla wypil go duszkiem, zrobil sie purpurowo czerwony na twarzy,
                            lzy mu pociekly po policzkach, lecz mina mu nie drgnela.
                            Po kilku minutach gdy doszedl do siebie zapytal belkoczac, gdzie jest ten pies
                            i chwiejnym krokiem wyszedl....
                            W barze zamarlo, gdyz z podworka slychac bylo przerazajace odglosy,
                            szczekanie ,warczenie, wrzaski,lomot i na koniec wycie psa.... i cisza.
                            Kilka osob sie przezegnalo - no - zabil go!
                            W tym to momencie wszedl z powrotem do baru.
                            Ubranie mial w strzepach, caly byl podrapany i upackany w odchodach psa.
                            Rozejrzal sie przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybelkotal:
                            - No gdzie jest teraz ta babka ktora boli zab ?"
                            • facetspoko Re: A ja swatam... 20.06.03, 11:07
                              stary_nudziarz napisał:

> Żebyś nie rozchorowała się z żalu, przesyłam Ci dowcip:

quickly to nowy nick? hahaha:-) dobry
                              >
                              • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 12:21
                                facetspoko napisał:

> quickly to nowy nick? hahaha:-) dobry

Dyplomatycznie nie potwierdzam i nie zaprzeczam.
                            • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 11:18
                              stary_nudziarz napisał:
                              > Żebyś nie rozchorowała się z żalu, przesyłam Ci dowcip:

1) facet był głupi,
                              2) trzebabylo sie nie mylić
                              3) hazard robi z czlowieka matola.
                              4) fajny dowcip, to kiedy ten ślub?
                              • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 11:33
                                > stary_nudziarz
                                nudne te Twoje obecanki cacanki.
                                • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 11:37
                                  Gość portalu: cal(in)ka napisała:

> nudne te Twoje obecanki cacanki.

Nie wymagaj zbyt wiele, ja tylko starym nudziarzem jestem.
                                  • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 11:48
                                    A ja jestem latwowierna, ale oklamales mnie.
                                    zreszta z facetow tylko quickly potrafi mnie tu wkurzyc a do innych sie
                                    przymilac wiec watpie ze to nie Ty.
                                    Ale nich Ci bedzie.
                                    Jestes stary nudziarz. I dopoki nie wytlumaczysz dlaczego nie spelniles tego co
                                    obiecywales - wiecej sie do mnie nie odzywaj, z klamcami nie rozmawiam.
                                    • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 11:59
                                      Dużo mocnych słów i dużo agresji, nie rozumiem dlaczego.
                                      Ale co tam, najważniejsze, że jestem przystojny.

PS
                                      Nie sądziłem, że w wieku 48 lat będziesz poważnie myśleć o zamążpójściu.
                                      • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 12:10
                                        Ja do wszystkiego podchodze poważnie.
                                        zadne gadki szmatki mnie nie interesują bo nie mam na to czasu.
                                        pozatym zajales mi czas a to nizej to nie jest wytlumaczenie.
                                        Jestem agresywna jak ktos nie docenia tego co robie albo mowie albo jak ktos
                                        nie rozumie moich intencji, ktyore wbrew pozorom nie sa zle. Ty stwiardziles ze
                                        jestem durna ze chce wyjsc za maż, i sioe pomyliles.
                                        • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 12:26
                                          Więc już nie traćmy czasu - chodź do tatuśka...
                                          • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 12:34
                                            To nie bylo miłe.
                                            Padła propozycja ślubu - przyjelam

Wycofales sie - ja też

teraz znow cos proponujesz tylko nie wiem co.
                                            ja juz z Tobą w nic nie wchodzę.

Ze mną trzeba jasno i czytelnie.
                                            żegnam pana
                                            • stary_nudziarz Re: A ja swatam... 20.06.03, 12:52
                                              Cały czas staram się być miły, a Ty mi takie rzczy piszesz... Być może Quickly
                                              składał Ci obietnicę ślubu, ale nie ja, więc skąd te pretensje?
                                              A żeby było "jasno i czytelnie", to wyjaśniam, że w poprzednim poście
                                              proponowałem obejrzenie mojej kolekcji znaczków.
                                              • Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 13:08
                                                miły czlowiek nie bedzie pisał świńskich dowcipów ani nimi cokolwiek wmawiał.

• Gość: cal.....ka Re: A ja swatam... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.06.03, 13:10
                                                  ani działał na podświadomość.
    • xeniutka Re: A ja swatam... 16.06.03, 15:40
      to ja bym chciala 2 narzeczonych z forum
      jak szalec to szalec ;>
      • meduza4 Re: A ja swatam... 16.06.03, 16:52
        eeeeee...
        Z forum to ja nie chce, ale tak w realu to poprosze...
        najlepiej siedmiu, zeby kazdy był na inny dzien tygodnia ;-)
        • Gość: Belbo Re: A ja swatam... IP: *.acn.waw.pl 16.06.03, 18:37
          Nie bądz pazerna.. jeden to dość!
          • meduza4 Re: A ja swatam... 16.06.03, 18:38
            Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Nie bądz pazerna.. jeden to dość!

Jak dla kogo ;-)
            • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 18:42
              Na studiach miałam takiego Kubańczyka, co miał sześć panienek; a w niedzielę to
              on odpoczywał :-))))
              • Gość: drak Re: A ja swatam... IP: *.pg.com 16.06.03, 18:49
                kwasna_cytryna napisała:

> Na studiach miałam takiego Kubańczyka, co miał sześć panienek; a w niedzielę
                to
                >
                > on odpoczywał :-))))

Bo to był niezły Skubańczyk:)
                • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 18:51
                  Gość portalu: drak napisał(a):

> kwasna_cytryna napisała:
                  >
                  > > Na studiach miałam takiego Kubańczyka, co miał sześć panienek; a w niedzie
                  > lę
                  > to
                  > >
                  > > on odpoczywał :-))))
                  >
                  > Bo to był niezły Skubańczyk:)

Ale miał słabą kondycję... ;-)))
                  • ja_nek Re: A ja swatam... 16.06.03, 19:59
                    jmx napisała:

> Ale miał słabą kondycję... ;-)))

A Ty skąd wiesz?:)
                    Jak chcesz mnie uaktywniać:)?
                    • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 20:25
                      ja_nek napisał:

> jmx napisała:
                      >
                      > > Ale miał słabą kondycję... ;-)))
                      >
                      > A Ty skąd wiesz?:)

Przecież Cytryna napisała.

> Jak chcesz mnie uaktywniać:)?

Jeszcze nie wiem.... ;-)) Może założę na ten temat osobny wątęk? ;-))))))
                      • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 21:15
                        Rane, proszem państwa, byłam wziełam napisałam o Kubańczyku, któren zamienił
                        się w skubańczyka z kiepską kondycją; teraz to siem okazuje, że to był
                        Janek ???????????????!!!!!!!!!

• ja_nek Re: A ja swatam... 16.06.03, 21:51
                          kwasna_cytryna napisała:

> Rane, proszem państwa, byłam wziełam napisałam o Kubańczyku, któren zamienił
                          > się w skubańczyka z kiepską kondycją; teraz to siem okazuje, że to był
                          > Janek ???????????????!!!!!!!!!

Skarżysz się na moją werwę?:)))
                          • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 22:18
                            ja_nek napisał:

> kwasna_cytryna napisała:
                            >
                            > > Rane, proszem państwa, byłam wziełam napisałam o Kubańczyku, któren zamien
                            > ił
                            > > się w skubańczyka z kiepską kondycją; teraz to siem okazuje, że to był
                            > > Janek ???????????????!!!!!!!!!
                            >
                            > Skarżysz się na moją werwę?:)))

Nie skarżem siem, tylko się dziwię, że nie rozpoznałam :PPPP
                            • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 22:41
                              kwasna_cytryna napisała:

> ja_nek napisał:
                              >
                              > > kwasna_cytryna napisała:
                              > >
                              > > > Rane, proszem państwa, byłam wziełam napisałam o Kubańczyku, któren z
                              > amien
                              > > ił
                              > > > się w skubańczyka z kiepską kondycją; teraz to siem okazuje, że to by
                              > ł
                              > > > Janek ???????????????!!!!!!!!!
                              > >
                              > > Skarżysz się na moją werwę?:)))
                              >
                              >
                              > Nie skarżem siem, tylko się dziwię, że nie rozpoznałam :PPPP

Bo Janek Skubańczyk to siem tak potrafi maskować... ;-))))
                              • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 22:44
                                To niechaj on zezna, czy wąsy ma ? Bo jak nie ma, to nie ten. Tylko proszę nie
                                mówić, że mogł zgolić, bo tamten był z nich straaaaaaaaaasznie dumny :-)))
                                • Gość: Belbo Re: A ja swatam... IP: *.acn.waw.pl 16.06.03, 22:53
                                  Widziałem wąsy ma:).. i brode tez ( ale mogł zapuscić )
                                  • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 22:54
                                    Dreszcz mnie ogarnia - może to on ? :PPP
                                • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 22:54
                                  kwasna_cytryna napisała:

> To niechaj on zezna, czy wąsy ma ? Bo jak nie ma, to nie ten. Tylko proszę
                                  nie
                                  > mówić, że mogł zgolić, bo tamten był z nich straaaaaaaaaasznie dumny :-)))

Ekhm, noo, powiedziałabym Ci ale nie wiem czy mi wolno... Z drugiej strony - to
                                  mogłoby Janka trochę zaktywować, nie uważasz?
                                  ;-))))
                                  • ja_nek Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:44
                                    Cytryna, opanuj się:) Ludzie patrzą:)))

Jmx chcesz mnie zreaktywować?;)
                                    • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:45
                                      To aż tak źle z boku wygląda ???? :PPPP
                                      • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:51
                                        kwasna_cytryna napisała:

> To aż tak źle z boku wygląda ???? :PPPP

Zalezy z czyjego boku! ;-))))))

Janek: dobrze, ze tylko reaktywacja a nie reanimacja Ci potrzebna. A może to
                                        literówka?? ;-)))))
                                        • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:52
                                          No skoro Janek na mnie krzyczy, to widocznie z jego boku :-)
                                          • jmx Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:55

Mówiłam Ci, że Janek jest nadzwyczaj skromny... ;-)))
                                            • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 16.06.03, 23:58
                                              Tak skromny, że aż dreszczy się boi ? Nie wierzę...
                                              • jmx Re: A ja swatam... 17.06.03, 00:00

Dreszcze - tak. Ale bez świadków... ;-)))
                                                • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 17.06.03, 00:02
                                                  Dzemiksia, znowu ferment wprowadzasz? :PPP
                                                  A ja teraz nie wiem, czy on siem boi czy też nie :-(((
                                                  • jmx Re: A ja swatam... 17.06.03, 00:08
                                                    ???
                                                    Nie boi się, swiadków przy dreszczach nie lubi - zadowolona? ;-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 17.06.03, 00:10
                                                    Nie podpuszczaj, bo nie pozostanie mi nic innego, jak w krzaki go ciagnąć ;PPPP
                                                  • jmx Re: A ja swatam... 17.06.03, 00:13

Tobie?? Wiesz, dobry ze mnie człowiek - jak chcesz to Ci pomogę... ;-D))))
                                                  • andrzejjewski Re: A ja swatam... 17.06.03, 08:18
                                                    Dla mnie Obiekt i quickly to para ze hej. Pasja, Pasjonisko
                                                    w lozku iskry by szly ze Olaboga!
                                                  • krystymka Re: A ja swatam... 17.06.03, 08:58
                                                    zahedan + xeniutka
                                                    delicatesca + quickly/Cygus
                                                    callineczka + Janek/Sergiusz
                                                    samowolny + meduza
                                                    dziewczynka z motylkiem + motylek (chyba juz zdechly :-(

To tak bardzo pasuje, ale jak sie sparujecie - Wasza sprawa

Pozdrowionska

• ja_nek Re: A ja swatam... 17.06.03, 14:16
                                                    Nie, nie, nie.
                                                    Calineczka + Quickly
                                                    A ja? ja sie rozglądam:)))
                                                  • ja_nek Re: A ja swatam... 17.06.03, 14:17
                                                    Te krzaczki jakieś takie małe, nie zmieścimy się w trójkę:)))
                                                  • jmx Re: A ja swatam... 17.06.03, 15:02

Mnie tam nie ma... ja Was tylko pilnuję... ;-)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: A ja swatam... 17.06.03, 20:58
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > Mnie tam nie ma... ja Was tylko pilnuję... ;-)))))

JMX, Ty nas podglądasz !!!!!
                                                  • xeniutka Re: A ja swatam... 17.06.03, 15:17
                                                    krystymka napisała:

> zahedan + xeniutka

hehe.. musze zaczac chlopaka podrywac ;->
                                                  • Gość: zahedan Re: A ja swatam... IP: 80.51.161.* 17.06.03, 17:55
                                                    przeciez xeniutka już sie zegnać i wyjezdżać :-((

"byli chłopcy byli ale sie minyli
                                                    I my sie minemy po malutkiej chwili" to tak po góralsku...
                                                  • xeniutka Re: A ja swatam... 18.06.03, 09:19
                                                    Gość portalu: zahedan napisał(a):

> przeciez xeniutka już sie zegnać i wyjezdżać :-((
                                                    >
                                                    > "byli chłopcy byli ale sie minyli
                                                    > I my sie minemy po malutkiej chwili" to tak po góralsku...

"jesli boze nie pomozesz zgubia sie serca dwa" :)
                                                  • Gość: Sergiusz Re: A ja swatam... IP: 213.17.172.* 17.06.03, 22:17
                                                    Poproszę o inny zestaw.

;-)))

MS.
                                                  • jmx Re: A ja swatam... 18.06.03, 00:00

Janek Ci się nie podoba? Wstydziłbyś się! ;-))))))
                                                  • Gość: Sergiusz Re: A ja swatam... IP: 213.17.172.* 18.06.03, 00:52
                                                    "J" może zostać...

:-)

MS.
                                                  • jmx Re: A ja swatam... 18.06.03, 01:32
                                                    No tak, przód może być, tylko tył nie odpowiada... co za wybredny facet!

:-))
                                                  • Gość: cal.....ka Ja sie nie wypowiadam.... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 18.06.03, 02:26
                                                    Nie bede sie wpisywac na ten watek bo sie wk.............m jak go widze,
                                                    (przepraszam krystymka, to nie Ty), chcialam tylko powiedziec ze mi tez sie to
                                                    nie podoba. Aczkolwiek krystymka dobre masz oko, to tak ogolnie, ale mnie nie
                                                    swataj....
                                                  • nowytgosciu Re: Ja sie nie wypowiadam.... 18.06.03, 08:52
                                                    Gość portalu: cal.....ka napisał(a):

> Nie bede sie wpisywac na ten watek bo sie wk.............m jak go widze,
                                                    > (przepraszam krystymka, to nie Ty), chcialam tylko powiedziec ze mi tez sie
                                                    to
                                                    > nie podoba. Aczkolwiek krystymka dobre masz oko, to tak ogolnie, ale mnie nie
                                                    > swataj....

no to moze Ty i slodki pierdzioszek?
    • krystymka Re: A ja swatam... 17.06.03, 23:32
      hihihi, wstrzasnelam troche towarzystwem?Wiecie, bo ja jestem dobra
      obserwatorka i czesto nieoczywiste nie rzuca sie w oczy. A mozna wydedukowac
      ciekawe rzeczy. :-)))))))))))) Ale jak sie sparujecie to sparujecie a ja Wam
      przesle wirtualne blogoslawienstwo. calusinska :-)
      • jmx Re: A ja swatam... 17.06.03, 23:58

No przykro mi, nie czuję się wstrząśnieta...
        Wiesz, obserwacje mają to do siebie, że mogą być mylące ;-))))
        • quickly hello jmx... 18.06.03, 00:08
          ...i znow jeszcze nie spisz? Czy masz teraz wlaczone radio? Moze sluchasz
          teraz jakiejs dobrej muzyki? A tam za oknem jest ciemno i spokojnie...

A u mnie srodek pelnia poranka, za dwadziescia minut mam pogadanke na temat
          kwarantanny...

Zycze spokojnej nocy...
          • jmx hello ;-) 18.06.03, 00:20
            Dziś w sklepie zobaczyłam taką ofertę - jaja strusi afrykańskich - 50 zł.
            Trochę drogo...
            ;-)))
            • quickly A po co Ci jajo strusia? 18.06.03, 07:26
              Takie jajo na pewno jest spore i moze sie poturlac i spac ze stolu. A kto wie,
              moze nawet rozbic...

A ja widzialem dzisaj w takiej ulotce, ktorymi zasypuja skrzynki na listy, ze
              jest na wysprzedazy okurzacz "hoover", 1600W, za jedyne 199 dolcow. A kosztowal
              $399.
              Dzwonilem do tego sklepu, jedna sztuka jest juz dla mnie odlozona...

I bede sobie latal z odkurzczem "hoover" po domu i odkurzal sobie tu i tam.
              Pozniej jeszcze odkurze samochod. Odlacze baterie, bo sie przez osiem tygodni
              jak mnie nie bedzie to akumulator moze rozladowac i znow fachowcow trzeba
              bedzie wzywac...

Ale frajda, popoludnie sam na sam z nowym odkurzaczem.
              Co tam jakies strusie jajo za 50 zetek... Nawet poodkurzc nim nie mozna :)))
    • Gość: samowolny Re: A ja swatam... IP: *.*.*.* 20.06.03, 12:11
      rety swatanie na ekranie...Panie chroń nas przed swatami bo za ich przyczyna
      bedziemy cierpieć latami..:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka