mandaryn_ka 03.07.07, 07:38 Panie ka_27 o filiżankę małej czarnej "przebudzanki" :-). Dzień dobry moi mili Miłego dnia Wam życzę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 11:05 Rozumiem, że miałeś szaloną ochotę komuś dokopać i na całe szczęście wlazłam na twój horyzont... Mam nadzieję, że Ci "ulżyło" :-) Mój wątek jest kontynuacją poprzedniego, w którym "nie dopiłam kawy" :-) Pozdrawiam Cię "niewyspany i złośliwy caruzzo" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 03.07.07, 11:46 mandaryn_ka napisała: >> Mój wątek jest kontynuacją poprzedniego, w którym "nie dopiłam kawy" :-) I całę szczęście, że zamówionej wtedy kawy nie dostałaś!;), Dzień dobry, u mnie praca, ale tak jakby jej nie było:( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 12:16 Nooo, nareszcie moja Droga!!:-) Czekałam od bladego świtu na znanego pysia!! :-) Główka do góry, jak pracka dziś się nie posuwa w zadowalającym tempie, to znaczy, że dziś nie jest jej dzień! Niech sobie poczeka do jutra, albo do popojutrza... Dzień dobry Malino!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:38 Wygląda na to, że praca zaczyna się normalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:57 Mam nadzieję, że na korzyść dla Ciebie? Malino, napisałam Ci takiego dłuuugiego maila i nie mam w "wysłanych" potwierdzenia jego wysłania. Pewnie system mi go zjadł. :-( Poddaję się, już dziś nie ma weny. Jutro coś spłodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:02 Mandarynko, wcześnie wstałam z myślą, że skoro jest jak jest, to chociaż wykorzystam ten wolny dzień na wycieczkę upojną. Ledwie mi ta myśl w głowie zabłysła a już jestem w pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:12 Ha, ha, ha... To już chyba taki mechanizm, że jak tylko pomyślisz o przyjemności, to zrodzi się coś, co tę myśl przegoni...;-) Ale co tam... Życie jest piękne i tylko jedno!! Nie zaprzątajmy sobie naszych głowek czymś, co pozwoli nam o tym zapomnieć!! :-) Witaj Milusia Malinisiu!! :-) Miłego dnia Ci życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 03.07.07, 12:15 mandaryn_ka napisała: > Rozumiem, że miałeś szaloną ochotę komuś dokopać i na całe szczęście wlazłam na > > twój horyzont... > Mam nadzieję, że Ci "ulżyło" :-) > > Mój wątek jest kontynuacją poprzedniego, w którym "nie dopiłam kawy" :-) > > Pozdrawiam Cię "niewyspany i złośliwy caruzzo" :-) ---- Ej Pani, nie zamierzałem nikogo w nic kopać;) Ale musisz przyznac ze nic nie wskazuje,ze ten wątek jest kontynuacją czegokolwiek. Miłego dnia zyczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 12:24 Jest kontynuacją tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=64851543&a=65072233 Zatem przyznasz mi Waść rację, że uwaga Twa była nie na miejscu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 03.07.07, 12:25 na kolanach odszczekam przy najblizszym pręgierzu.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 12:30 Ha, ha!!:-)) Z rozkoszą Cię do niego przykuję... I z jeszcze większą patrzeć będę na Twe męki!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:00 w kraju szatana myslę,ze wladza pomoze obywatelom i ustawi na kazdym skrzyzowaniu pręgierz.;PPP .Dobrze byloby zeby obslugiwał go w miarę kumaty egzorcysta.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:20 A na jakiej Ty żyjesz półkuli ziemskiej, że określasz to miejsce "kraj szatana"?? Brrr, aż mnie zmroziło... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 03.07.07, 17:43 dziwię się;)) premier przeciez powiedział ze u nas "szatani są czynni...." Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:42 Caruzzo, Mandarynko, straszycie mnie. Idę sobie (omijając troskliwie wszystkie skrzyżowania). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 13:59 Zrzucę całą winę na Caruzzo. To On pierwszy zaczął!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:57 mandaryn_ka napisała: > Zrzucę całą winę na Caruzzo. To On pierwszy zaczął!! :-) > -------- Niech będzie jak kazesz.DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:14 Oooo, widzisz, czasami to Ty nawet ludzkim głosem przemówić potrafisz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:17 Nie zawsze bestia ze mnie wychodzi.;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:22 Tak rzadko nie wychodzi, że dla mnie to prawie "zawsze"! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:30 a co mlasz dokladnie na mysli, bo to co napisałas jest cokolwiek zakręcone,ze tak się wyrazę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:42 Mój Drogi, napisałeś: "Nie zawsze bestia ze mnie wychodzi.;)))))" A ja nawiązując do Twej wypowiedzi dodałam: że ( ta bestia) tak rzedko z Ciebie nie wychodzi, że dla mnie jest ona w Tobie prawie zawsze obecna... ;-) Operuję skrótami myślowymi, bo wydaje mi się każdy mnie rozumie... A okazuje się, że najlepiej rozumię ja sama siebie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:45 O,nie wiedzialem ze mam taką złą opinię;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:49 Opinia to rzecz baaardzo subiektywna :-) Nie przejmuj się tym. To, że dla mnie jesteś bestią, w niczym nie przeszkadza, żebyś dla kogoś innego nie mógł być ideałem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:01 nie zamierzam robic za ideał,to nudne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:03 A czy jest jakaś gwarancja na to, że jako "nieideał" nudny nie będziesz?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:06 nie mam w stosunku do Ciebie zadnych planow,więc takie rozwazania automatycznie stają się bezprzedniotowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:17 Nie dość, że bestia, to jeszcze typowy męski egocentryk... :-) Pytając Cię, czy nie będziesz nudny, nie myślałam (broń Boziu) o tym, że sama miałabym i chciałabym się przekonywać o Twym nudziarstwie... :-) Litości... :-) Nie przyjmuj tego tak personalnie i osobiście. Wykaż się odrobiną empatii mój drogi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 15:02 Pewnie, wykazuję się;))) Duzo spraw załatwilem sluzbowo osobistych;)) Bardzo dumny z siebie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:56 No i jeszcze do tego chwalipięta!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:12 Mandarynko, najważniejsze umieć wyłowić z tłumu dżentelmena:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:20 Tylko że, parafrazując słowa piosenki: "Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma", możnaby to samo rzec o dżentelmenach... ;-) Wyginęli, jak dinusie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:22 Nieprawda:) Mandarynko, zawsze znajdzie się Pan, który Twoje rozbójnictwo na forum weźmie na siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:28 Ha, ha, ha... :-) Nie chcę kokietować, ale powiem krótko - nie wierzę!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:56 m_alina napisała: > Caruzzo, Mandarynko, straszycie mnie. Idę sobie (omijając troskliwie wszystkie > skrzyżowania). > ;) ------- Skadze,Jestes mile widziana;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:20 Podchodzę zakosami omijając pręgierze, zbawców narodu i innych nawiedzonych guru. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77ti Re: No to ja poproszę 03.07.07, 11:07 a ja dołożę jeszcze pyszniutkie ciasteczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 11:17 I wieeelkie dzięki za ciacho!! :-) Odwdzięczam się soczystym i słudziutkim arbuzem... Niech żyje wymiana barterowa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 03.07.07, 14:16 Kopę lat Mandarynko...co tam słychowac w wielki świecie???? Pozdrawiam rzeczoną z imienia i wszystkich znajomych...starych i nowych...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 14:28 :-))) Ale fajnie Cię widzieć!! :-) Szkoda tylko, że z takimi dużymi odstępami!! W sierpniu tradycyjnie zabłądzę w Twoje strony... Ukochałam je wyjątkowo! :-) I wiesz co Krzysiu?? Jesteś prawdziwym szczęściarzem , że mieszkasz w tak cudownym miejscu... Buziaki pozdrowlenne!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 03.07.07, 14:38 dzieki Madarynko...może się spotkamy...jak w tej piosence...znów po kilku latach, może właśnie tutaj lub ana końcu świata, będziesz wtedy inna - ja wciąż taki sam...:)))) Pozdrawiam, a dokładnie gdzie będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 14:48 Spotkamy się i naocznie dokonamy konfrontacji naszego wzajemnego procesu starzenia się... :-))) Będę w Sromowcach ( okolice Czorsztyna), ile to km od Ciebie?? Na wyprawę zabieramy rowery. Zamierzam duuużo pojeździć po góreckach!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 03.07.07, 14:54 o to nie daleko, jakieś 70-80 km...wszystko przed nami...:) Musze zmykac po moje pociechy do przedszkola...do zobaczenia na górskich szlakach. A gdybyś potrzebowała przeodnika to daj znac na @. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 03.07.07, 15:04 Ok, dam znać! ;-) Pozdrawiam raz jeszcze! Pa, pa!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:29 ...aktualnie jestem po dwoch,wcale nie małych czarnych :) Ptaszory, spiewają, a ja powinnam poskręcać śrubki w sobie, ale mi się nie chce :))) Ogarnęło mnie przeraźliwe lenistwo, ale jakże przyjemne :) Buziaczki dla wszystkich Miłych Znajomych tego Forum. Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:53 Witaj Liberko!...:) wcześnie zaczynasz z tymi niby małymi...sprezyzuj, które śrubki Ci popuściły...:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:56 larix31 napisał: > Witaj Liberko!...:) wcześnie zaczynasz z tymi niby małymi...sprezyzuj, które > śrubki Ci popuściły...:) -------- Przy objemce na glowie.DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:03 Witaj Larix31, te odpowiedzialne za chcenie;P ale powłoka zewnetrzna w bardzo dobrej kondycji ;))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 07:55 libressa napisała: > Buziaczki dla wszystkich Miłych Znajomych tego Forum. ---- Jezeli mieszczę się w tym szacownym przedziale to serdeczne dzięki.Nie będę wzawał na wartosci........DDD Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:04 Oczywiście,ze mieścisz sie w tych Miłych :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:06 Dzięki za dobre serce;) Milego dnia zyczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:13 Ja jestem w trakcie "przebudzanki"... :-) A na te ptaszory to nijakiej procy tam nie masz?? ;-) A zrób na przekór. Śrubki porozkręcaj w sobie zupełnie i odłóż do pudełeczek. Poskręcasz je za jakiś czas, jak przyjdzie Ci na to ochota. A i tak okaże się, że garść metalowych elemencików zostanie Ci w garści i okaże się zbędna... ;-) Buziaczki Libressko!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:30 ...tak zrobie, będzie więcej miejsca na "motylki" :))) Ptaszki uwielbiam, cokolwiek znaczyc by miało ;P Proca w tym przypadku,jest złym rozwiązaniem :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:33 jak ja kiedys w pewnym miejscu w necie dalem ogloszenie "oddam ptaszka w dobre ręce.ornitolog", to ruch zrobił się straszny. Ale jedyne pytania to jaki?...papużka,wróbelek? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:36 orzeł przedni to nie był,ale na sokoła wędrownego mogł sie z powodzeniem załapac)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:36 >tak zrobie, będzie więcej miejsca na "motylki" :)))" Ha, ha, ha... I za to Cię uwielbiam!! :-) > Ptaszki uwielbiam, cokolwiek znaczyc by miało ;P No, masz rację po co samej sobie krzywdę wyrządzać! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:47 ...powtarzam od lat,przede wszystkim nie krzywdzić siebie ;) Dobrze mi z Wami, ale pora na mnie,mam plan, troszke popracuję, polanczuję, zrobię kilka zdjęć i to by było na tyle ;) Miłego dnia! Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 04.07.07, 08:52 Pracuj dzielnie Libressko!! :-) Buuuzia!! Fajnie, że tu zajrzałaś!! :-) Miłego dnia!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:22 ...no ładnie...a Wy tu o ptaszkach, ich rozmiarach, wielkości...itp. :))) niczym fachowe ornitolożki....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:25 Uścisk Larix, chociaż zdążyłam na Ciebie tu trafiś, bo Libresska mi zwiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 04.07.07, 09:29 witaj malinko, co u Ciebie słychowac...??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 20:11 U mnie dobrze, nie mam w zwyczaju (oduczyłam się skutecznie) nadmniernie jęczeć. Ale... ale nie tak pięknie jak nad sinoniebieskim, dudniącym Popradem. Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:02 ...ja również nie marudzę... fakt jest pięknie nad Popradem...zajrzyj na @ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 14:40 ...tylko na chwilke,pozdrawiam serdecznie m_lino :) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 04.07.07, 20:08 Och, Libresso Motylku - Ptaku duszy, jakie teraz upiększasz krajobrazy i zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 04.07.07, 20:38 ..nie dasz wiary, wpadłam na chwilke na Forum Małażenstwo bez seksu :))) O swieta naiwności,tylko tyle;) A tak na poważnie, mozna rzec,że bez zmian, mam to czego pragnę :) i robie to co lubie...teraz sa to fotki... tę dla Was dedykuję... img240.imageshack.us/img240/1238/negative016171vv7.jpg Buziaczek Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 05.07.07, 06:55 Gdzie diabeł nie może tam Libressę posłać ;D Druga informacja jest niezwykle pokrzepiająca a kwiat piękny:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 05.07.07, 07:21 ...to nie tak, wpadłam tam po wielu latach, kiedys było to fajne miejsce, teraz co drugi forumowicz czuje,ze ma "misję" do spelnienia udzielajac irracjonalnych "porad":))) ...a fotografia,to miłe i bardzo absorbujące zajęcie,szczególnie analogowa :))) pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:11 Zanik sztuki wymiany myśli? A może wciąż żywy w narodzie mesjanizm? Zachwycające przedmioty, przyroidę i wspaniałe chwile warto uwiecznić. Bardzo lubię rozległe krajobrazy w kolorze sepii. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:33 ...raczej to drugie ;) p.s Wsród fotografów istnieje pogląd,że krajobrazy,to oznaka samotności, cos w tym jest. Mnie interesuje portret,ale moje umiejętności pozostawiają wiele do zyczenia. Ucze się,szybko się uczę :))) Sepia...to wspomnienie... Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:50 Pogląd fotografów mooże być rzeczywiście w pewnym sto[niu słuszny. Krajobraz jest samotnością, tęsknotą wewnętrzną i można w niego uciec w razie potrzeby. Pozdrawiam i uciekam w krajobraz obowiązkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No to ja poproszę 05.07.07, 07:52 Liberko...prześlę Ci na @ moje fotki...też ostatnio złapałem bakcyla pstrykania... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:34 ...bardzo sie cieszę :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 05.07.07, 08:59 Śliczne zdjątko!! :-) To kwiat hibiskusa?? Wygląda baaardzo apetycznie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No to ja poproszę 05.07.07, 09:02 hihi:) przed pracką mam propozycję - podzielmy się po połowie:) Jest duży i wyjdzie kilka filiżanek herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No to ja poproszę 05.07.07, 10:05 Malino, z Tobą jestem skłonna wszystkim się podzielić, nie tylko jakimś tam hibiskusem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa larix...Cudne.... 05.07.07, 08:38 może coś wrzucisz na forum?? Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: larix...Cudne.... 05.07.07, 08:43 ...Liberko dziękuję... szkoda, że na to forum nie można wrzucic???? Poniżej link do jednego z moich albumów na opH. onephoto.net/portfolio.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: larix...Cudne.... 05.07.07, 08:47 ...dlaczego,można :) chyba wybiore sie na plenerek w Twoje strony :) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: larix...Cudne.... 05.07.07, 08:58 Fiu, fiu!! :-) Ale z Ciebie Larix artysta!! :-) Jestem godna podziwu!! Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: larix...Cudne.... 05.07.07, 09:08 Mandarynko...zapraszam w moje góry, weź ze sobą koniecznie aparat...też takie zrobisz...szczególnie zamek w Nidzicy o wschodzie słońca...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: larix...Cudne.... 05.07.07, 10:13 Zamek w Nidzicy sfotografowałam pod każdym kątem o różnych porach dnia i prawie, że nocy...:-) Zamek w Czorsztynie zresztą też! Ale nie przeszkadza mi, żebym pocpykała jeszcze, jeszcze... :-) p.s. Najfajniej wychodzą zdjątka robione z zapory na jeziorze Czorsztyńskim, gdzie na wydnokręgu ukazane są obydwa zamki i ten w Nidzicy i ten w Czorsztynie. Dla mnie to baja!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Chorerka...tak ładnie i miło sie 05.07.07, 08:57 zaczeło na forum, a tu czas do City :((( Zmykam na chwilkę... Libressa Odpowiedz Link Zgłoś