Dodaj do ulubionych

Czekoladowe lato

10.07.07, 16:39
Uwielbiam czekoladę, stąd mój nick. Zwłaszcza mleczną z orzechami i białą.
Czekolada kojarzy mi się z miłością, a tej teraz w moim życiu brakuje. Moje
lato jest dlatego czekoladowe. Tak sobie osładzam czas. 251 to nie mój wiek
;-) tyle tabliczek czekolady pewnie zjadłam, na szczęście jeszcze mieszczę się
w drzwiach ;-) Może któryś mężczyzna też lubi czekoladę, moglibyśmy mieć
wspólne czekoladowe lato. Byłoby miło.
Obserwuj wątek
    • free_wolna Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 16:45
      albo dla oslody
      deszczowe sa teraz pogody
      mozna sie wzajem zaprosic
      na czekoladowe lody...
      :))))
      mniam free_
      • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 18:12
        Właśnie osłodziłam sobie popołudnie, prawie wieczór czekoladą pomarańczową. No i
        jest fajnie :-)
        • free_wolna Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 19:03
          proponuje do tego pinakoladowe ciastezko:)
          mniam:))) free_
          • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 21:39
            Chyba starczy tej czekolady na dziś, no może jeszcze kubek gorącej czekolady i
            coś równie pysznego do tego :-)
            • konrado80 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 22:20
              > coś równie pysznego do tego :-)
              a co takiego?? ;)
              • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 22:42
                Ciastko z truskawkami. Uwielbiam słodkości.
                • konrado80 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 22:53
                  tylko??
                  • Gość: nina Re: Czekoladowe lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:25
                    oraz czekoladowy John i pełnia czekoladowego szczęscia
                  • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 10.07.07, 23:33
                    Aż. Nie pozostaje mi już nic innego jak słodko śnić :-)
                    • Gość: nina Re: Czekoladowe lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:36
                      no coś ty ? zasypia w takim momencie!!!!!!!!!!!
                      • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 11.07.07, 13:42
                        Wreszcie mogę się wyspać i w spokoju zjeść coś słodkiego. Niech jeszcze słońce
                        doda energii :-)
                        • Gość: Kamil Re: Czekoladowe lato IP: *.chello.pl 11.07.07, 17:25
                          A może ja dodam Ci energii? Mogę? Uwielbiam drobne ciasteczka i wuzetki i inne
                          drobiazgi, które poprawiają nastrój. Tak najbardziej to lubię szukać i znajdować
                          sens w życiu, cieszyć się tym co tu i teraz, czujesz ten klimat, CZEKOLADO?
                          • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 11.07.07, 18:08
                            Kamilu, ja też uwielbiam poszukiwać i znajdować sens (sensy!) w życiu. Ciesze
                            się tym co mam. Czy czuję klimat? A to się okaże ;-)
                            • Gość: Kamil Re: Czekoladowe lato IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:26
                              A mógłbym napisać klimatyczny list do CIEBIE?
                              • czekolada251 Re: Czekoladowe lato 11.07.07, 19:04
                                Szybki jesteś, list odebrałam - dziękuję :-)
                                • Gość: Kamil Re: Czekoladowe lato IP: *.chello.pl 14.07.07, 20:46
                                  Tak jak powiedziałem, napiszę tylko *****, doskonale wiesz co to znaczy.
                                  Dziękuję za spotkanie i mam nadzieję, że Toruń przed nami!
                                  • Gość: ..... Re: Czekoladowe lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 23:00
                                    Dobrze kiedy dochodzi do spotkania, bo mogło przecież nie dojść.
                                    • Gość: Kamil Re: Czekoladowe lato IP: *.chello.pl 22.07.07, 00:15
                                      Wiesz co mam na myśli pisząc vvvvv!!! I to właśnie czuję!!!
                                      • Gość: Kamil Re: Czekoladowe lato IP: *.chello.pl 06.08.07, 01:02
                                        Jestem szczęśliwy. Bardzo. Dzięki Tobie.Wiesz dlaczego. Dziękuję i ... (tak jak
                                        powiedziałaś) - będzie pięknie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka