wertercom 17.07.07, 08:38 pl.youtube.com/watch?v=8gXXzHPYfTg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wertercom Ale UPAŁ grzeje jak diabli 17.07.07, 08:41 pl.youtube.com/watch?v=PWjPSdPCeq0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 09:05 ciekawe co grzeje bardziej :PPP upał czy te strażaczki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 09:30 Witaj Tygrysko. Zastanawiam się z jakiego miesiąca jesteś? Napisz, to powiem Ci co z Ciebie za ziółko?! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 rozmowne 17.07.07, 10:03 tylko własnie jakiś przyjemny petent próbował na mnie wyładować całą złość swojego życia :))) A Ty nie w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: rozmowne 17.07.07, 10:39 tygryska_28 napisała: > tylko własnie jakiś przyjemny petent próbował na mnie wyładować całą złość > swojego życia :))) > A Ty nie w pracy?? Lekarze, a słyszałem dzisiaj w tv mówili,żeby miedzy 10 a 14 nic nie robić ze względu na upał. Dopiero 1 sierpnia wyruszam na wakacje, już się zdecydowałem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: rozmowne 17.07.07, 10:45 ooo :) a więc dokąd się wybierasz? Jeżeli to nie tajemnica :) Nie ma obaw, nie będę Cię szukać ani nawiedzać bo ja urlopu nie mam zwyczajnie na razie... :)) Tak, szczególnie powtarzają zeby starsze osoby w samo południe nie wychodziły, więc kiedy jest najwięcej takich ludzi w urzedzie? między 10 a 13... gdybym nie musiała to ja bym nie wychodziła w taki upał, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: rozmowne 17.07.07, 11:07 Wiem,że nie będziesz mnie szukać, ale tak na wszelki wypadek między 1 a 8 sierpnia można będzie mnie spotkać w Hotelu Doris Aytur, który znajduje się w Alanya-Mahmutlar, spokojnej okolicy Alanyi na Riwierze tureckiej, otoczonej pięknymi zatokami i plażami. Nad miastem wznosi się twierdza Alanya Kalesi. Symbolem miasta jest Czerwona Wieża “Kizil Kule”. Hotel położony jest ok. 50 m od plaży, pięciopiętrowy budynek, posiada dwie windy, lobby z recepcją, restaurację z tarasem, bar przy basenie/snack bar, bar na plaży, ogród, mały plac zabaw dla dzieci, basen z brodzikiem dla dzieci, zjeżdżalnię. Leżaki, materace, parasole przy basenie hotelowym. Pokoje wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, bezpośrednie połączenie telefoniczne, TV/SAT, mini bar, sejf, łazienka z wanną, WC. Wszystkie pokoje z balkonem (widok na morze) Wyżywienie - śniadania i obiadokolacje w formie obfitego bufetu kontynentalnego Bezpłatne: fitness, siatkówka plażowa , programy rozrywkowe. bilard, sauna, masaż, łaźnia turecka, sporty wodne. Mam jeszcze wolne miejsca Last Minute Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 heh... 17.07.07, 11:09 rozmarzyłam się :)) fajnie, będziesz miał ciekawe wakacje :) to dobrze :) tylko pamiętaj o ochronie przed słońcem bo kto ci będzie oparzenia leczył? :PP chociaż może nie, na pewno znajdzie się jakaś miejscowa piękność, która o Ciebie zadba :)) miłego odpoczynku życzę zatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:01 Przecież to widać jaki miesiąc i jaki znak :PPP A jakie ze mnie ziółko to już ja doskonale wiem :PP Najpiękniejszy miesiąc, trawy na łąkach poddają się kosom, pomidory dojrzewają na krzakach, wakacje kończą się ku uciesze nauczycieli i rozpaczy uczniów :)) No proszę, może dowiem się czegoś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:13 Wpadł mi właśnie taki horoskop czy psychoanaliza "dla ziółek" i w moim przypadku ( nie tylko moim) idealnie się sprawdziła i stąd moja prośba o Twój dzień i miesiąc urodzin. Na przyszłość nie chciałbym tak jak zrobiłem to w sobotę niewłaściwie Cię oceniać. I proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:19 Bosz, czy ja coś przeoczyłam???? Hmm... Nie mam aż tyle czasu ale przejrzę w wolnej chwili sobotnie wątki :)) Wiesz, to chyba nie do końca jest tak jak nas ktoś tam opisze... Wiele rzeczy może się zgadzać, ale okoliczności mogą nas stworzyć zupełnie innymi osobami w danej chwili. No ale słucham, słucham, co mi tam przypiszesz :PP Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:30 Napisałem przy okazji Waszej imprezy o tym jak traktujesz mężczyzn co oczywiście mija się z prawdą. Dalej nie znam dnia i miesiąca Twoich urodzin, więc trudno mi analizować. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:36 hm, muszę sobie poczytać co tam o mnie nabazgrałeś :PP Mężczyzn traktuję okrutnie co najlepiej potwierdzą Twoi koledzy z Forum :) Ale traktuję ich nie lepiej niż oni mnie wiec to chyba wyrównana walka? Oczywiście są to mężczyźni wirtualni, którzy nie mają odwagi pokazać się publicznie i stanąć ze mną twarzą w twarz. W życiu realnym jest zupełnie inaczej co nie znaczy, że to ja jestem inna. Sytuacja jest po prostu diametralnie różna :)) Pytałeś o miesiąc - napisałam (co, zagadek się nie chce rozwiązywać?), a dokładny dzień 28. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:39 Jeśli mówisz o "pożeraczce męskich serc" to chyba powinnam to odebrać jako komplement :PP Bo niczego innego w ostatnim wątku o imprezie nie znalazłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:50 Oh Tygrysko Jesteś Krwawnikiem, a teraz posłuchaj i niech wszyscy wiedzą ile tracą Ci, którzy na Twoje względy nie zasłużyli i przez Ciebie odtrąceni... Tygrysko Jesteś prawdziwym tytanem pracy, wzorem skrupulatności i solidności. Szef może zawsze na Tobie polegać. Jesteś również mistrzynią w samodoskonaleniu się. Niewielu osobom starcza zapału, by wciąż pracować nad własnym charakterem. Ty na okrągło analizujesz swoje zachowanie i zastanawiasz się, co mogłabyś zmienić, by lepiej wypaść następnym razem. Również w seksie chcesz być idealną partnerką. Jesteś zmysłowa, namiętna i pomysłowa. Nie masz oporów przed eksperymentami w sypialni. Lubisz dreszczyk emocji, zwariowany seks w jakiejś podniecającej i trochę niebezpiecznej scenerii. Mężczyźnie sporo potrafisz wybaczyć, poza jednym. Jeśli okaże się nudnym kochankiem, nie skusi Cię innymi zaletami. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:01 wertercom napisał: Krwawnik - oznacza, że przeze mnie krwawią męskie serca czy raczej oni mnie ranią? :))) Opcjuję za drugą wersją niestety... A teraz do rzeczy: Tyran pracy?? hm, nie wypowiem się bo zaraz Ci którzy ciągle w pracy widzą mnie na forum się wypowiedzą, ale prawda jest taka, że taka jest specyfika mojej pracy obecnej, ale wszystkie zadania mam na bieżąco i problemów z wykonywaniem zadań nie mam żadnych :) > Tygrysko Jesteś prawdziwym tytanem pracy, wzorem skrupulatności i solidności. > Szef może zawsze na Tobie polegać. Jesteś również mistrzynią w samodoskonaleniu się. > Niewielu osobom starcza zapału, by wciąż pracować nad własnym charakterem. > Ty na okrągło analizujesz swoje zachowanie i zastanawiasz się, co mogłabyś > zmienić, by lepiej wypaść następnym razem. No cóż, staram się być coraz lepsza, róznie to wychodzi ale coś w tym jest :)) analiza to moje drugie imię :))) > Również w seksie chcesz być idealną > partnerką. Jesteś zmysłowa, namiętna i pomysłowa. Nie masz oporów przed > eksperymentami w sypialni. Lubisz dreszczyk emocji, zwariowany seks w jakiejś > podniecającej i trochę niebezpiecznej scenerii. Mężczyźnie sporo potrafisz > wybaczyć, poza jednym. Jeśli okaże się nudnym kochankiem, nie skusi Cię innymi > zaletami. Przemilczę :PPP to już za wiele do powiedzenia publicznie :PPP I już? Żadnych nowości? no dobra, szukaj dalej :PPP A Ty? Co z Ciebie za ziółko? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:12 co masz na myśli?? moją pracowitość, obowiązkowość, samodoskonalenie czy pracę nad charakterem? :))) czy świetna? hmm... ja to wszystko wiem, inni nie doceniają a wręcz boją się i i tak nic z tego nie wynika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:15 Chodziło mi o trafność, ale o tym nie miejsce tutaj rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:17 trafność w którym z tych punktów? :)))) bo jeśli chodzi o ostatni punkt to słowem nie odezwę sie na ten temat :PPP reszta, tak, dość trafna :)) A Ty w końcu jakim ziółkiem jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:24 Zrobiłem to jeszcze wobec jednej Osoby z tego forum, której datę znam, ponieważ nie tak dawno obchodziła urodziny. Wyniki przeszły moje oczekiwania, ale milczę jak grób, ponieważ nie mam Jej zgody na publikację. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:29 mhm :) rozumiem, że mile zostałeś zaskoczony tym wynikiem tajemniczej osoby? :))) Tajemnica przede wszystkim i dyskrecja :) Rozumiem :) Ciekawa jestem co Cię skłoniło do zmiany opinii o mnie... I rozmawiasz ze mną chociaż jeszcze niedawno byłeś gotowy mnie niemal odstrzelić wtórując chórkowi Panów... tak, upały źle wpływają na niektórych :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:46 Przesadzasz. Czasami ludzie ulegają takiemu stadnemu zachowaniu, a ja raczej starałem się tego unikać. Nigdy nie miałem o Tobie jakiejś złej opinii, więc nigdy nie musiałem jej zmieniać. Zawsze była dobra, a nasza zabawa w analizę udowodniła,że jesteś bardzo intrygującą Osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:51 :) Dzięki :) To nie jest ze mną jeszcze tak źle :)) Skoro potrafię intrygować. A potrafię, tylko komu się chce w tych czasach zajmować taką osobą nie do końca jasną i czytelną na pierwszy rzut oka? Mężczyźni są leniwi po prostu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:59 Wspomniałem wcześniej jakim skarbem możesz być dla mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:03 Powiedz to mężczyznom nie mnie :PPP Ja to wiem :)) Ale Panowie nie są w stanie poradzić sobie z moim rogatym i silnym charakterem więc... Mięczaki :PPP Dzięki za wróżbę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:16 Wystarczy,że przeczytają Twoją "analizę", której przecież nie negujesz i mówię Ci nie ma mocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:18 hehe :PPP jasne, szczególnie kiedy zwrócą uwagę na jej ostatnią część... a to w życiu nie wszystko, chociaż to niezmiernie istotna rzecz :))) no dobra, niech czytają, ja poczekam, tylko oby się za późno nie zgłosili i proszę, nie wszyscy na raz!! Bo znowu się będzie działo :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:25 Przyznaje ta ostatnia część robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:29 taaa... tak właśnie myślałam... tylko po co mi w takim razie rozum i intelekt i wiele innych intelektualnych zalet skoro to wystarczy?? eh... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:37 Nie spłycaj. Potrzebne jest to chociaż po to, żeby później mieć z kim i o czym porozmawiać. Zresztą faceci uwielbiają sexowne intelektualistki. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 13:22 taaa, uwielbiają, ale sie ich boją :) taka jest prawda. Wiążą się i żenią z tymi tylko seksownymi bo za mądrych kobiet sie boją :))) I tej wersji będę się trzymać :)) niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 23:32 I wcale nie z seksownymi, Tygrysko, tylko z głupimi. Seksowna dziewczyna też może być mądra i na tym rozbija się wszystko. Przykład? A daleko nie musisz chodzić. W lusterko popatrz się. :-) Tylko... Tygrysko, potrzebny Ci jest jakiś bojaźliwy głupol (mówię abstrahując od jakichkolwiek nicków, teoretyzuję)? Analityczka znalazła mądrego i nie bojącego się, więc można uznać, że każda z nas - seksownych (wprawne i krytyczne moje oko damskie to oceniło) i mądrych, a obecnych na spotkaniu, ma szansę na poznanie wartościowego, mądrego i nie bojaźliwego osobnika. Nieprawdaż? :-) Odpowiedz Link Zgłoś