17.07.07, 08:38
pl.youtube.com/watch?v=8gXXzHPYfTg
Obserwuj wątek
    • wertercom Ale UPAŁ grzeje jak diabli 17.07.07, 08:41
      pl.youtube.com/watch?v=PWjPSdPCeq0&mode=related&search=
    • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 09:05
      ciekawe co grzeje bardziej :PPP
      upał czy te strażaczki? ;)))
      • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 09:30
        Witaj Tygrysko. Zastanawiam się z jakiego miesiąca jesteś?
        Napisz, to powiem Ci co z Ciebie za ziółko?!
        • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 09:57
          Ale towarzystwo dzisiaj rozmowne jest.
          • tygryska_28 rozmowne 17.07.07, 10:03
            tylko własnie jakiś przyjemny petent próbował na mnie wyładować całą złość
            swojego życia :)))
            A Ty nie w pracy??
            • wertercom Re: rozmowne 17.07.07, 10:39
              tygryska_28 napisała:

> tylko własnie jakiś przyjemny petent próbował na mnie wyładować całą złość
              > swojego życia :)))
              > A Ty nie w pracy??
              Lekarze, a słyszałem dzisiaj w tv mówili,żeby miedzy 10 a 14 nic nie robić ze
              względu na upał.
              Dopiero 1 sierpnia wyruszam na wakacje, już się zdecydowałem gdzie.

• tygryska_28 Re: rozmowne 17.07.07, 10:45
                ooo :) a więc dokąd się wybierasz? Jeżeli to nie tajemnica :)
                Nie ma obaw, nie będę Cię szukać ani nawiedzać bo ja urlopu nie mam zwyczajnie
                na razie... :))

Tak, szczególnie powtarzają zeby starsze osoby w samo południe nie wychodziły,
                więc kiedy jest najwięcej takich ludzi w urzedzie? między 10 a 13...
                gdybym nie musiała to ja bym nie wychodziła w taki upał, ale...
                • wertercom Re: rozmowne 17.07.07, 11:07
                  Wiem,że nie będziesz mnie szukać, ale tak na wszelki wypadek między 1 a 8
                  sierpnia można będzie mnie spotkać w Hotelu Doris Aytur, który znajduje się w
                  Alanya-Mahmutlar, spokojnej okolicy Alanyi na Riwierze tureckiej, otoczonej
                  pięknymi zatokami i plażami. Nad miastem wznosi się twierdza Alanya Kalesi.
                  Symbolem miasta jest Czerwona Wieża “Kizil Kule”. Hotel położony jest ok. 50 m
                  od plaży, pięciopiętrowy budynek, posiada dwie windy, lobby z recepcją,
                  restaurację z tarasem, bar przy basenie/snack bar, bar na plaży, ogród, mały
                  plac zabaw dla dzieci, basen z brodzikiem dla dzieci, zjeżdżalnię. Leżaki,
                  materace, parasole przy basenie hotelowym.
                  Pokoje wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, bezpośrednie
                  połączenie telefoniczne, TV/SAT, mini bar, sejf, łazienka z wanną, WC. Wszystkie
                  pokoje z balkonem (widok na morze)

Wyżywienie - śniadania i obiadokolacje w formie obfitego bufetu kontynentalnego
                  Bezpłatne: fitness, siatkówka plażowa , programy rozrywkowe. bilard, sauna,
                  masaż, łaźnia turecka, sporty wodne.
                  Mam jeszcze wolne miejsca Last Minute
                  • tygryska_28 heh... 17.07.07, 11:09
                    rozmarzyłam się :))

fajnie, będziesz miał ciekawe wakacje :) to dobrze :)
                    tylko pamiętaj o ochronie przed słońcem bo kto ci będzie oparzenia leczył? :PP
                    chociaż może nie, na pewno znajdzie się jakaś miejscowa piękność, która o Ciebie
                    zadba :))

miłego odpoczynku życzę zatem :)
        • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:01
          Przecież to widać jaki miesiąc i jaki znak :PPP
          A jakie ze mnie ziółko to już ja doskonale wiem :PP
          Najpiękniejszy miesiąc, trawy na łąkach poddają się kosom, pomidory dojrzewają
          na krzakach, wakacje kończą się ku uciesze nauczycieli i rozpaczy uczniów :))

No proszę, może dowiem się czegoś więcej?
          • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:13
            Wpadł mi właśnie taki horoskop czy psychoanaliza "dla ziółek" i w moim przypadku
            ( nie tylko moim) idealnie się sprawdziła i stąd moja prośba o Twój dzień i
            miesiąc urodzin.
            Na przyszłość nie chciałbym tak jak zrobiłem to w sobotę niewłaściwie Cię oceniać.
            I proszę o wybaczenie.
            • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:19
              Bosz, czy ja coś przeoczyłam????
              Hmm... Nie mam aż tyle czasu ale przejrzę w wolnej chwili sobotnie wątki :))

Wiesz, to chyba nie do końca jest tak jak nas ktoś tam opisze...
              Wiele rzeczy może się zgadzać, ale okoliczności mogą nas stworzyć zupełnie
              innymi osobami w danej chwili.

No ale słucham, słucham, co mi tam przypiszesz :PP
              • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:30
                Napisałem przy okazji Waszej imprezy o tym jak traktujesz mężczyzn co oczywiście
                mija się z prawdą.
                Dalej nie znam dnia i miesiąca Twoich urodzin, więc trudno mi analizować.

• tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:36
                  hm, muszę sobie poczytać co tam o mnie nabazgrałeś :PP

Mężczyzn traktuję okrutnie co najlepiej potwierdzą Twoi koledzy z Forum :)
                  Ale traktuję ich nie lepiej niż oni mnie wiec to chyba wyrównana walka?
                  Oczywiście są to mężczyźni wirtualni, którzy nie mają odwagi pokazać się
                  publicznie i stanąć ze mną twarzą w twarz. W życiu realnym jest zupełnie inaczej
                  co nie znaczy, że to ja jestem inna. Sytuacja jest po prostu diametralnie różna :))

Pytałeś o miesiąc - napisałam (co, zagadek się nie chce rozwiązywać?), a
                  dokładny dzień 28.
                • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:39
                  Jeśli mówisz o "pożeraczce męskich serc" to chyba powinnam to odebrać jako
                  komplement :PP

Bo niczego innego w ostatnim wątku o imprezie nie znalazłam :))
                  • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 10:50
                    Oh Tygrysko Jesteś Krwawnikiem, a teraz posłuchaj i niech wszyscy wiedzą ile
                    tracą Ci, którzy na Twoje względy nie zasłużyli i przez Ciebie odtrąceni...
                    Tygrysko Jesteś prawdziwym tytanem pracy, wzorem skrupulatności i solidności.
                    Szef może zawsze na Tobie polegać. Jesteś również mistrzynią w samodoskonaleniu
                    się. Niewielu osobom starcza zapału, by wciąż pracować nad własnym charakterem.
                    Ty na okrągło analizujesz swoje zachowanie i zastanawiasz się, co mogłabyś
                    zmienić, by lepiej wypaść następnym razem. Również w seksie chcesz być idealną
                    partnerką. Jesteś zmysłowa, namiętna i pomysłowa. Nie masz oporów przed
                    eksperymentami w sypialni. Lubisz dreszczyk emocji, zwariowany seks w jakiejś
                    podniecającej i trochę niebezpiecznej scenerii. Mężczyźnie sporo potrafisz
                    wybaczyć, poza jednym. Jeśli okaże się nudnym kochankiem, nie skusi Cię innymi
                    zaletami.
                    • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:01
                      wertercom napisał:

Krwawnik - oznacza, że przeze mnie krwawią męskie serca czy raczej oni mnie
                      ranią? :))) Opcjuję za drugą wersją niestety...

A teraz do rzeczy:
                      Tyran pracy?? hm, nie wypowiem się bo zaraz Ci którzy ciągle w pracy widzą mnie
                      na forum się wypowiedzą, ale prawda jest taka, że taka jest specyfika mojej
                      pracy obecnej, ale wszystkie zadania mam na bieżąco i problemów z wykonywaniem
                      zadań nie mam żadnych :)

> Tygrysko Jesteś prawdziwym tytanem pracy, wzorem skrupulatności i solidności.
                      > Szef może zawsze na Tobie polegać. Jesteś również mistrzynią w
                      samodoskonaleniu się.
                      > Niewielu osobom starcza zapału, by wciąż pracować nad własnym charakterem.
                      > Ty na okrągło analizujesz swoje zachowanie i zastanawiasz się, co mogłabyś
                      > zmienić, by lepiej wypaść następnym razem.
                      No cóż, staram się być coraz lepsza, róznie to wychodzi ale coś w tym jest
                      :)) analiza to moje drugie imię :)))

> Również w seksie chcesz być idealną
                      > partnerką. Jesteś zmysłowa, namiętna i pomysłowa. Nie masz oporów przed
                      > eksperymentami w sypialni. Lubisz dreszczyk emocji, zwariowany seks w jakiejś
                      > podniecającej i trochę niebezpiecznej scenerii. Mężczyźnie sporo potrafisz
                      > wybaczyć, poza jednym. Jeśli okaże się nudnym kochankiem, nie skusi Cię innymi
                      > zaletami.
                      Przemilczę :PPP to już za wiele do powiedzenia publicznie :PPP

I już? Żadnych nowości? no dobra, szukaj dalej :PPP

A Ty? Co z Ciebie za ziółko?
                      • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:09
                        I co nie jest świetna ta analiza?
                        • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:12
                          co masz na myśli??
                          moją pracowitość, obowiązkowość, samodoskonalenie czy pracę nad charakterem? :)))

czy świetna? hmm... ja to wszystko wiem, inni nie doceniają a wręcz boją się i i
                          tak nic z tego nie wynika :))
                          • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:15
                            Chodziło mi o trafność, ale o tym nie miejsce tutaj rozmawiać.
                            • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:17
                              trafność w którym z tych punktów? :))))

bo jeśli chodzi o ostatni punkt to słowem nie odezwę sie na ten temat :PPP

reszta, tak, dość trafna :))

A Ty w końcu jakim ziółkiem jesteś?
                              • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:24
                                Zrobiłem to jeszcze wobec jednej Osoby z tego forum, której datę znam, ponieważ
                                nie tak dawno obchodziła urodziny. Wyniki przeszły moje oczekiwania, ale milczę
                                jak grób, ponieważ nie mam Jej zgody na publikację.
                                • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:29
                                  mhm :)
                                  rozumiem, że mile zostałeś zaskoczony tym wynikiem tajemniczej osoby? :)))
                                  Tajemnica przede wszystkim i dyskrecja :) Rozumiem :)

Ciekawa jestem co Cię skłoniło do zmiany opinii o mnie... I rozmawiasz ze mną
                                  chociaż jeszcze niedawno byłeś gotowy mnie niemal odstrzelić wtórując chórkowi
                                  Panów...

tak, upały źle wpływają na niektórych :PPP
                                  • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:46
                                    Przesadzasz. Czasami ludzie ulegają takiemu stadnemu zachowaniu, a ja raczej
                                    starałem się tego unikać.
                                    Nigdy nie miałem o Tobie jakiejś złej opinii, więc nigdy nie musiałem jej
                                    zmieniać. Zawsze była dobra, a nasza zabawa w analizę udowodniła,że jesteś
                                    bardzo intrygującą Osobą.
                                    • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:51
                                      :)
                                      Dzięki :)
                                      To nie jest ze mną jeszcze tak źle :))
                                      Skoro potrafię intrygować. A potrafię, tylko komu się chce w tych czasach
                                      zajmować taką osobą nie do końca jasną i czytelną na pierwszy rzut oka?
                                      Mężczyźni są leniwi po prostu :PPP
                                      • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 11:59
                                        Wspomniałem wcześniej jakim skarbem możesz być dla mężczyzny.
                                        • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:03
                                          Powiedz to mężczyznom nie mnie :PPP

Ja to wiem :))
                                          Ale Panowie nie są w stanie poradzić sobie z moim rogatym i silnym charakterem
                                          więc... Mięczaki :PPP

Dzięki za wróżbę :))
                                          • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:16
                                            Wystarczy,że przeczytają Twoją "analizę", której przecież nie negujesz i mówię
                                            Ci nie ma mocnych.
                                            • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:18
                                              hehe :PPP

jasne, szczególnie kiedy zwrócą uwagę na jej ostatnią część...
                                              a to w życiu nie wszystko, chociaż to niezmiernie istotna rzecz :)))

no dobra, niech czytają, ja poczekam, tylko oby się za późno nie zgłosili i
                                              proszę, nie wszyscy na raz!! Bo znowu się będzie działo :PPPP
                                              • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:25
                                                Przyznaje ta ostatnia część robi wrażenie.
                                                • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:29
                                                  taaa... tak właśnie myślałam...

tylko po co mi w takim razie rozum i intelekt i wiele innych intelektualnych
                                                  zalet skoro to wystarczy??
                                                  eh... :))
                                                  • wertercom Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 12:37
                                                    Nie spłycaj. Potrzebne jest to chociaż po to, żeby później mieć z kim i o czym
                                                    porozmawiać. Zresztą faceci uwielbiają sexowne intelektualistki.
                                                  • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 13:22
                                                    taaa, uwielbiają, ale sie ich boją :)
                                                    taka jest prawda.
                                                    Wiążą się i żenią z tymi tylko seksownymi bo za mądrych kobiet sie boją :)))

I tej wersji będę się trzymać :))
                                                    niestety...
                                                  • white.falcon Re: Ale UPAŁ 17.07.07, 23:32
                                                    I wcale nie z seksownymi, Tygrysko, tylko z głupimi. Seksowna dziewczyna też
                                                    może być mądra i na tym rozbija się wszystko. Przykład? A daleko nie musisz
                                                    chodzić. W lusterko popatrz się. :-)

Tylko... Tygrysko, potrzebny Ci jest jakiś bojaźliwy głupol (mówię abstrahując
                                                    od jakichkolwiek nicków, teoretyzuję)? Analityczka znalazła mądrego i nie
                                                    bojącego się, więc można uznać, że każda z nas - seksownych (wprawne i
                                                    krytyczne moje oko damskie to oceniło) i mądrych, a obecnych na spotkaniu, ma
                                                    szansę na poznanie wartościowego, mądrego i nie bojaźliwego osobnika.
                                                    Nieprawdaż? :-)
                                                  • tygryska_28 Re: Ale UPAŁ 18.07.07, 08:13
                                                    Prawdaż :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka