Dodaj do ulubionych

Ideał kobiecości

IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 21.06.03, 21:16
Jaka ona powinna być??Czy powinna być egzaltowaną damą, za którą inni faceci
oglądaja się na ulicy, dbającą o siebie, uprawiająca jogę, śledząca nowości
dietetyczne i podająca Ci całatki z ananasa i kukurydzy??Czy też powinna być
swojską dziewuchą, potrafiącą zrobić fantastyczne placki ziemniaczane , podać
Ci je jeszcze ciepłe i w dodatku zjeść razem z Tobą nie zważając na kalorie i
fakt iż ma nieco odstający brzuch. A może powinna być intelektualistką w
okularach, interesującą się polityką ,ekonomią, umiejącą się wysłowić w
każdej sytuacji???A może jeszcze powinna byc inna: tzn lubiąca szaleństwa i
imprezy, tańce do baiłego rana i alkohol- tak jak Ty, nawet z Twoimi
kumplami. Jaka powinna być idealna kobieta??????
Obserwuj wątek
    • Gość: zahedan każda potwora znajdzie amatora... IP: 80.51.161.* 21.06.03, 21:26
      i tyle
      • Gość: Belbo Re: każda potwora znajdzie amatora... IP: *.acn.waw.pl 21.06.03, 21:30
        tez tak mysle.. no moze w moim ideale nie ma placków ziemniaczanych i
        odstajacego brzucha:)
      • ja_nek Koncert życzeń 21.06.03, 21:44
        Jak będę chciał mieć kumpla, to nie będę szukał kobiety.

Jaka ma być? Dla każdego neco inna.
        Według mnie?
        Wrażliwa, romantyczna, uśmiechnięta, inteligentna i bystra, czuła, mająca dużo
        ciepła, życzliwa, posiadająca zasady, swoje zainteresowania i ambicje. Zadbana
        i ładna:))) Jakby potrafiła dogodzić memu.... żołądkowi, to też mile
        widziane:)))

Pozdrawiam
        janek
        • white.falcon Re: Koncert życzeń 21.06.03, 22:09
          ja_nek napisał:

> Jak będę chciał mieć kumpla, to nie będę szukał kobiety.
          >
          > Jaka ma być? Dla każdego neco inna.
          > Według mnie?
          > Wrażliwa, romantyczna, uśmiechnięta, inteligentna i bystra, czuła, mająca
          dużo
          > ciepła, życzliwa, posiadająca zasady, swoje zainteresowania i ambicje.
          Zadbana
          > i ładna:))) Jakby potrafiła dogodzić memu.... żołądkowi, to też mile
          > widziane:)))
          >
          > Pozdrawiam
          > janek

Idealista i marzyciel w jednym. ;)
          Pozdrv.:)
        • romance Re: Koncert życzeń 21.06.03, 22:11
          ja_nek napisał:

> Według mnie?
          > Wrażliwa, romantyczna, uśmiechnięta, inteligentna i bystra, czuła, mająca
          dużo
          > ciepła, życzliwa, posiadająca zasady, swoje zainteresowania i ambicje.
          Zadbana
          > i ładna:))) Jakby potrafiła dogodzić memu.... żołądkowi, to też mile
          > widziane:)))
          >
          > Pozdrawiam
          > janek

To wlasnie jestem JA... i...od czasu do czasu obiad...o;
    • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 21:31
      A nie może być wszystkiego po trochę? ;)
      • Gość: Belbo Re: Ideał kobiecości IP: *.acn.waw.pl 21.06.03, 22:40
        własnie tak ma byc.. tyle ze bez placków i brzucha:)
        • Gość: cal.....ka a wiec zasada umiaru...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 22:45
          a mi sie wydaje ze lepiej by ona jednak miala w sobie to coś, a reszta
          umierkowanie. Na czyms musi sie znac, cos musi szalenie lubiec, jakies zalety,
          a wszystko inne wg umiaru. Inaczej związek może być troche umiarkowany i isc
          niewiadomo gdzie.......
        • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 22:46
          Gość portalu: Belbo napisał(a):

> własnie tak ma byc.. tyle ze bez placków i brzucha:)

Brzuch mogę ostatecznie, jak ktoś się uprze, pożyczyć od somsiadki (do wtorku -
          bo potem ona wyjeżdża na urlop). Gdzie widziałeś swoją drogą brzuchatego
          sokoła? Też bym obejrzała sobie taką parodię. ;)
          • Gość: calin.......ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 22:51
            przechodzi sokół przez drzwi:
            Najpierw brzuch,
            potem długo, długo nic,
            potem sokół
            ;)
            • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 22:55
              Gość portalu: calin.......ka napisał(a):

> przechodzi sokół przez drzwi:
              > Najpierw brzuch,
              > potem długo, długo nic,
              > potem sokół
              > ;)

Gwoli ścisłości:
              Przechodzi sokół przez drzwi:
              Najpierw dziób,
              potem długo, długo nic,
              a potem maluteńki sokół
              i wszyscy się dziwią, gdzie reszta spodziewana po dziobku. ;)
              • Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 22:58
                okazuje sie ze dzieci potrzebowaly piorka do szkoły i wszystkie wyjely z
                brzucha biednego sokola..;))) (i wate tez całą wyjely)
                • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:06
                  Gość portalu: cal.....ka napisał(a):

> okazuje sie ze dzieci potrzebowaly piorka do szkoły i wszystkie wyjely z
                  > brzucha biednego sokola..;))) (i wate tez całą wyjely)

Brrrr - ale wizja. Żeby mi tylko się nie przyśniło. Watowany sokół??? Ooo.

Jeden był brzuchaty (pare wątków wzwyż),
                  drugi - watowany - ale ciężki krzyż.;)

Swoją drogą, nawiązując do tytułu wątku, jestem idealna aż obrzydzenie bierze.
                  Właśnie to stwierdziłam i wbijam się w dumę.;) Jest takie powiedzonko,
                  stosowane przez Rosjan: "Kobieta na salonach powinna być damą, w kuchni -
                  kucharką, w łóżku - prostytutką, a w życiu - piekna kobietą z honorem i
                  własnym "ja"."

• Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:11
                    honor dobry dla facetow,
                    ale zgadza sie. trzeba byc dumnym, itd itd,
                    mianujemy Cie wiec idealną kobietą w "romantica"

czy zgadzasz sie przyjac w nagrode o sokole ten oto woreczek z narybkiem
                    slodziutkich robaczków?, są najlepszej klasy!
                    • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:15

> honor dobry dla facetow,
                      > ale zgadza sie. trzeba byc dumnym, itd itd,
                      > mianujemy Cie wiec idealną kobietą w "romantica"
                      >
                      > czy zgadzasz sie przyjac w nagrode o sokole ten oto woreczek z narybkiem
                      > slodziutkich robaczków?, są najlepszej klasy!

Czy aby ten zaszczyt nie był by zbyt wielki, że przytłoczyłby mnie do reszty?
                      Sokół jest skromny i nie łasy na pochlebstwa i zaszczyty (najwyżej sam sobie
                      schlebia). ;)
                      A co do robaczków? Nie za duzo holesterolu/ rzeczywiście, brzuch mi urośnie i
                      stracę linię. ;)
                      • Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:19
                        w takim razie korona na glowe i bedzie godlo. Tak, romantica musi miec swoje
                        godlo. Co To bedzie? Dzieci z piorek i falbanek flage szyją a godła nie ma?
                        • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:24

> w takim razie korona na glowe i bedzie godlo. Tak, romantica musi miec swoje
                          > godlo. Co To bedzie? Dzieci z piorek i falbanek flage szyją a godła nie ma?

Ja mam robić za godło? Hiiii Godło powinno być poważne, a taki sokół w
                          przekrzywionej koronie na łebku i majtający berłem w zupie - toż to parodia, a
                          nie godło.;)
                          • Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:30
                            oj, zaden sokol mnie od dawna nie uśmiechnął, Tobie sie udalo.
                            To moze jak serducha sie wszystkie znajda to na slub przyjedziemy i z piorek
                            welon upleczemy.
                            ;))))))
                            • white.falcon Re: Ideał kobiecości 22.06.03, 14:06

> oj, zaden sokol mnie od dawna nie uśmiechnął, Tobie sie udalo.
                              > To moze jak serducha sie wszystkie znajda to na slub przyjedziemy i z piorek
                              > welon upleczemy.
                              > ;))))))

No to siem cieszem. :))) A serduch - oj poszukać trzeba. Szkoda że tu
                              dedektywów masa, ale szukają nie tego, co trzeba - dziury w całym. ;)
    • Gość: Obiekt Re: Ideał kobiecości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:11
      Świetnych kobiet jest pełno, natomiast brak facetów, którzy na nie zasługują.
      Sobie folgują, a wymagania mają olbrzymiaste.
      • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:15
        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Świetnych kobiet jest pełno, natomiast brak facetów, którzy na nie zasługują.
        > Sobie folgują, a wymagania mają olbrzymiaste.

I nie zawsze zrozumiałe i sensowne.:)
        • Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:20
          > > Sobie folgują, a wymagania mają olbrzymiaste.
          > I nie zawsze zrozumiałe i sensowne.:)

a tak wogole to wymyslone, bo oni i tak wiedza ze kobiety sa fajne, inaczej by
          sie z niektorymi poprostu nie zadawali. I doskonale wiedza, tylko tak sie
          wymadrzają, zeby im wygodnie było.
          • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:25

> > > Sobie folgują, a wymagania mają olbrzymiaste.
            > > I nie zawsze zrozumiałe i sensowne.:)
            >
            > a tak wogole to wymyslone, bo oni i tak wiedza ze kobiety sa fajne, inaczej
            by
            > sie z niektorymi poprostu nie zadawali. I doskonale wiedza, tylko tak sie
            > wymadrzają, zeby im wygodnie było.

A spróbuj udowodnić im, że o tym wiesz. Wiesz, co to będzie w efekcie?
        • forward Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:26
          Chyba jest coś takiego, każda epoka tworzy swój własny ideał kobiety. Inny
          ideał był w czasach goszczącego na tym forum Rubensa a jeszcze inny za czasów
          Jane Austin. Na pocieszenie pań nie mieszczących się we współczesnym ideale
          kobiety jaki mogą zobaczyć w tv lub na billboardzie, można dadać jedynie że
          istnieje i współczesny ideał mężczyzny a jest nim Harrisonem Ford.

Forward
          • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:29
            forward napisał:

> Chyba jest coś takiego, każda epoka tworzy swój własny ideał kobiety. Inny
            > ideał był w czasach goszczącego na tym forum Rubensa a jeszcze inny za czasów
            > Jane Austin. Na pocieszenie pań nie mieszczących się we współczesnym ideale
            > kobiety jaki mogą zobaczyć w tv lub na billboardzie, można dadać jedynie że
            > istnieje i współczesny ideał mężczyzny a jest nim Harrisonem Ford.
            >
            >
            >
            >
            > Forward

Napewno nie moim. Nie mam ideału do którego porównuję, bo każdy jest sobą i
            jest niepowtarzalny.
            • Gość: cal.....ka Re: Ideał kobiecości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:33
              pewnie ze nie. Takie przyrownywanie sie do kogos, ubieranie sie tak samo,
              jeszcze jedzenie tego samego, dajcie spokoj. Potem okazuje sie ze ta niby
              gwiazdka ma tak skićkane życie żyć jej sie odechciewa.
              Precz z Ideałami.
              Witajcie skromni i niepokaźne!
              • white.falcon Re: Ideał kobiecości 21.06.03, 23:37

> pewnie ze nie. Takie przyrownywanie sie do kogos, ubieranie sie tak samo,
                > jeszcze jedzenie tego samego, dajcie spokoj. Potem okazuje sie ze ta niby
                > gwiazdka ma tak skićkane życie żyć jej sie odechciewa.
                > Precz z Ideałami.
                > Witajcie skromni i niepokaźne!

Dlaczego niepokaźne???? Pokaźne, pokaźne - zależy jak na tego kogoś spojrzeć.:)
                • Gość: cal.....ka Re: Ideał męskości IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.06.03, 23:43
                  może być ktoś ubrany w łachmany, obdarte spodnie z klamerka zamiast guzika,
                  broda, dlugie zapuszcvzone wlosy, cos tam brzdaknie albo nie a swietnie
                  przekazuje na lekcji material i super tlumaczy, a moze byc piekny, ladny,
                  przystojney, jezdzacy brykami i umiejacy liczyc tylko do 5.

Gdyby to byly wybory to wiadomo i tak kto wygra.
                  • white.falcon Re: Ideał męskości 21.06.03, 23:56

> może być ktoś ubrany w łachmany, obdarte spodnie z klamerka zamiast guzika,
                    > broda, dlugie zapuszcvzone wlosy, cos tam brzdaknie albo nie a swietnie
                    > przekazuje na lekcji material i super tlumaczy, a moze byc piekny, ladny,
                    > przystojney, jezdzacy brykami i umiejacy liczyc tylko do 5.
                    >
                    > Gdyby to byly wybory to wiadomo i tak kto wygra.

Wystarczy by był ciekawym, inteligentnym, uczciwym Człowiekiem przez duże "C".
                    A łachmany i klamerki - jeżeli tak lubi - to czemu nie, byleby się prał, tzn.
                    mył.;)
                    • Gość: cal.....ka mysdło..tak. Mydło to jest to. IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 00:01
                      Szczotka pasta, kubek zimna woda, tak sie zaczyna super przygoda

jesli ideala chcesz zawsze mozesz mieć -hej!
                      • white.falcon Re: mysdło..tak. Mydło to jest to. 22.06.03, 00:11

> Szczotka pasta, kubek zimna woda, tak sie zaczyna super przygoda
                        >
                        > jesli ideala chcesz zawsze mozesz mieć -hej!

Aha, pod wyżej wzmiankowanymi przeze mnie warunkami.:)
                        • forward Re: mysdło..tak. Mydło to jest to. 22.06.03, 00:50
                          Mnie zawsze zastanawia jeden fakt, jak bardzo wszyscy tutaj ściemniają. Jak
                          bardzo pisząc tak niesmaczne i okrutne zdanie pt. każda potwora znajdzie
                          swojego amatora kreuje ten ktoś swój wizerunek in plus lub in minus. I jak
                          prosto w necie pisać- nie skądże to nieistotne, nieważne, zupełnie- czy aby tak
                          jest w rzeczywistości niewirtaulnej? W zasadzie ciepłe słowa wypowiadane w
                          necie kosztują tyle co impuls lub abonament miesięczny na net.

Forward
                          • white.falcon Re: mysdło..tak. Mydło to jest to. 22.06.03, 00:56
                            forward napisał:

> Mnie zawsze zastanawia jeden fakt, jak bardzo wszyscy tutaj ściemniają. Jak
                            > bardzo pisząc tak niesmaczne i okrutne zdanie pt. każda potwora znajdzie
                            > swojego amatora kreuje ten ktoś swój wizerunek in plus lub in minus. I jak
                            > prosto w necie pisać- nie skądże to nieistotne, nieważne, zupełnie- czy aby
                            tak
                            > jest w rzeczywistości niewirtaulnej? W zasadzie ciepłe słowa wypowiadane w
                            > necie kosztują tyle co impuls lub abonament miesięczny na net.
                            > Forward

Ja staram się nie zajmować sprawą, na ile na FR ktoś jest bardziej lub mniej
                            szczery. Skoro o czymś pisze, więc jest mu to potrzebne do czegoś. Czasem nawet
                            mówienie bzdur i wymyślanie gierek słownych pomaga. A ja - cóż - ja jestem
                            taka, jak i w życiu - taki trochę śmieszny, trochę poważny sokołek, dający
                            sobie radę w życiu na tyle, że stać go na net i na mówienie dobrych słów,
                            płynących prosto z sokołkowego serduszka i duszy osobom, które wydają się być
                            sympatyczne i przyjazne i z którymi można powymieniać zdanie na różne tematy.;)
                          • Gość: zahedan forward ty więcej humor mieć !!! IP: 80.51.161.* 22.06.03, 10:31
                            forward napisał:

> Mnie zawsze zastanawia jeden fakt, jak bardzo wszyscy tutaj ściemniają. Jak
                            > bardzo pisząc tak niesmaczne i okrutne zdanie pt. każda potwora znajdzie
                            > swojego amatora
                            forward ty nie rozpaczać i nie używać wielkich słów jak w tragedia grecka.to
                            tylko znaczyć,że kazda kobieta może się podobać jakiemuś konkretnemu jedynemu
                            mężczyzna.nie istnieć jeden uniwersalny ideał kobieta i to dobrze być

• white.falcon Re: forward ty więcej humor mieć !!! 22.06.03, 13:03
                              Gość portalu: zahedan napisał(a):

> forward napisał:
                              >
                              > > Mnie zawsze zastanawia jeden fakt, jak bardzo wszyscy tutaj ściemniają. Ja
                              > k
                              > > bardzo pisząc tak niesmaczne i okrutne zdanie pt. każda potwora znajdzie
                              > > swojego amatora
                              > forward ty nie rozpaczać i nie używać wielkich słów jak w tragedia grecka.to
                              > tylko znaczyć,że kazda kobieta może się podobać jakiemuś konkretnemu jedynemu
                              > mężczyzna.nie istnieć jeden uniwersalny ideał kobieta i to dobrze być
                              >
                              A uniwersalny ideał mężczyzna istnieć? ;)
                              P.S. Cieszę się, że Zahedan oderwał się od swoich zahedańskich spraw i znalazł
                              czas tu zerknąć, bo brakowało zahedańskiego kolorytu na FR. ;)
                              • Gość: zahedan sokół ty pytanie retoryczna nie robić !!!!!!!!!! IP: 80.51.161.* 22.06.03, 13:16
                                white.falcon napisała:

>
                                > >
                                > A uniwersalny ideał mężczyzna istnieć? ;)
                                to pytanie do kobieta byc,ty pewnie kochac kilka razy w życiu różna mężczyzna a
                                więc...?

>
                                > Pozdrv.:)
                                >
                                • white.falcon Re: sokół ty pytanie retoryczna nie robić !!!!! 22.06.03, 13:58

> to pytanie do kobieta byc,ty pewnie kochac kilka razy w życiu różna mężczyzna
                                  a
                                  >
                                  > więc...?

Skąd takie przypuszczenie? Sokół na takiego wyglądać? Pozory mogą mylić. :)
                                  A retoryczne pytania są dobrymi pytaniami - to jak piłeczka na korcie, odbijana
                                  w dwie strony, która daje możliwość rozpatrzenia sprawy z różnych perspektyw.

• forward Re: forward ty więcej humor mieć !!! 22.06.03, 15:43
                              Uderz w stół a odezwą się nożyce.

Forward
                              • white.falcon Re: forward ty więcej humor mieć !!! 22.06.03, 15:49
                                forward napisał:

> Uderz w stół a odezwą się nożyce.

> Forward

Niebezpiczne narzędzia lepiej schować, bo jeszcze ktoś wojnę napastniczą
                                urządzi i potem tylko wiórki się posypią.
                              • Gość: Belbo Re: forward ty więcej humor mieć !!! IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 21:45
                                widzisz nie tylko ja postrzegam Cię jako płaczliwego chłoptasia.. a jaki jesteś
                                realnie?.. Czy kreujesz się tu na kogoś kim nie jesteś?
      • quickly Dla Obiekt... 22.06.03, 08:17
        ...przeczytalem co napisalas o mnie w innych watkach. Przykro mi, ze tak bardzo
        zapieklas sie w swojej zlosci i niecheci do mnie...

• Gość: Obiekt Re: Dla Obiekt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 11:04
          Eh, nie przejmuj się. Przyznaję, że dawka pod Twoim adresem była duża. Ale to
          nie złość. Chciałam po prostu utrzeć Ci nosa i dać nauczkę. I udało mi się ;-)
          • szumm Re: Dla Obiekt... 22.06.03, 11:18

> Eh, nie przejmuj się. Przyznaję, że dawka pod Twoim adresem była duża. Ale to
            > nie złość. Chciałam po prostu utrzeć Ci nosa i dać nauczkę. I udało mi się ;-)

Obiekt, a Ty masz faceta???
          • Gość: cal.....ka Re: Dla Obiekt... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 11:36
            > Eh, nie przejmuj się. Przyznaję, że dawka pod Twoim adresem była duża. Ale to
            > nie złość. Chciałam po prostu utrzeć Ci nosa i dać nauczkę. I udało mi się ;-)

Obiekt, jak możesz???????????
            Jak chcesz komus dac nauczke to chcesz by on koniecznie przyznal Ci racje - to
            nigdy nie zdaje egzaminu!!!!!!!!!
            nie w ta strone obiekt.
          • Gość: zahedan Re: Dlla OBIEKT.od zahedan !!!!!!!! IP: 80.51.161.* 22.06.03, 12:52

Chciałam po prostu utrzeć Ci nosa i dać nauczkę.
            obiekt jak ty mozes taka podła i okrutna być? !!!!dlaczego ty ucierac nos nasza
            idolowi quickly?ty nas wszystkich mocno,mocno ranić.my bronić quickly jak
            niepodległośc: ze wszystkich swoja sił ;-) ;-)
            • Gość: Obiekt do wszystkich oburzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 13:32
              Quickly'emu należał się prztyczek w nos i kop w ...., a dla orzeźwienia woda
              sodowa (takim staroświeckim syfonem rozpylona prosto w twarz). Niech wie, że
              nie wszyscy będą tańczyć tak, jak on im zagra. Cwaniak z niego nieprzeciętny, o
              dużej inteligencji, sprycie i umiejętności manipulowania ludźmi. Nadawałby się
              na adwokata, przypuszczam, że to zodiakalny bliźniak. Idzie na sam szczyt, albo
              na samo dno...

Wbrew pozorom nie jestem złośliwą małpą, i to nie jest tak, że ja quickly'ego
              nie cierpię. Może chciałam mu coś uświadomić.

Jak posypią się na mnie kamienie, nie odwdzięczę się chlebem ;-)
              • Gość: cal.....ka Obiekt IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 14:27
                Sa rozne gry. Jest brydz, ruletka(?) poker(?) kosci(?), domino i gra słowami
                (...)
                Jak ktos chce grac to gra. W grze zawsze ktos wygrywa. Jak ktos przegrywa to
                poprostu odchodzi - i wiecej sie nie pcha. A jak juz tyle gral ze nie moze
                odejsc, to juz nie jest gra, to hazard. O ile traktuje gre jako gre - jest
                dobrze, a jak zamiast gracza widzi przeciwnika - to cierpi, i to bardzo cierpi,
                bo niezauwaza, że to też człowiek
                • Gość: Obiekt Re: Obiekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:26
                  Calineczko, za bardzo to przeżywasz. Quickly też miał z tego zabawę i trochę
                  odmiany, nieco inne wrażenia, niż zwykle. A może nawet przy okazji przez chwilę
                  pomyślał, czy przypadkiem ta małpa Obiekt nie ma odrobiny racji... Z drugiej
                  strony quickly to przecież twardziel, i ani go ziębi, ani grzeje, co
                  jakaś "puknięta cipka" wypisuje na jego temat w internecie.
                  • Gość: cal.....ka Re: Obiekt IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 17:17
                    > Wbrew pozorom nie jestem złośliwą małpą, i to nie jest tak, że ja
                    quickly'ego nie cierpię

Ale piszesz to z żalem w sercu. Nadal masz żal o to że Cie przezwał?
                    Gdybyś naprawde chciala mu coś wyjaśnić nie wracałabyś do spraw, które was
                    różniły. quickly Cie za to przeprosił, i myśle że go zrozumiałaś. Jak naprawde
                    chcesz mu powiedzieć jakąś ciekawą o nim prawde to nie powinnaś sie posługiwać
                    czymś, o czym oboje powinniście zapomnieć.
                    • Gość: Obiekt Re: Obiekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:42
                      Ależ Calineczko, ja nie mam żalu! Nie wyciągaj pochopnie wniosków. Ja się dalej
                      bawię...
                      • Gość: cal.....ka nie na jego nerwach? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 21:44
                        • Gość: Obiekt Re: nie na jego nerwach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:52
                          Nerwach? Myslisz, że jego nerwy na tym cierpią? Nie bądź śmieszna, Calineczko.
                          To dorosły facet o zdaje się silnej konstrukcji psychicznej i równowadze
                          emocjonalnej. I to zwykle on gra pierwsze skrzypce. Nie rób z niego fajtłapy.
                          Poza tym sam sobie dobrze radzi ze mną, nie musisz mu pomagać.
                          • Gość: cal.....ka jak sie bawić to się bawić IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 22:11
                            w sumie można zrobić niezły interes. Adwokat? Niewiem, ale mysle ze można
                            niezłą sekte stworzyć. Z quickly ma w sobie tyle tej...zdolności manipulowania
                            ludźmi, przeciez te jego ofiary - to byłoby z ich woli w końcu. Ja moge dolozyc
                            jakis srodek do posiłków, niech sie ludzie powoli załamują, więcej z nich
                            będzie można ściągnąć kasy. Tylko żeby jacyś znajomi tam nie zaszli, jak coś to
                            ich taką wodą z syfonem sie potraktuje, co ty na to quickly?

Co Ty na to obiekt?
                            • Gość: cal.....ka jesli tak, to...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 22:38
                              Chodzilo mi o to, ze jak bym chciala powiedziec mu cos na serio
                              i mowila ze to zabawa, powiedzialabym to w formie jak wyzej, a nie ujmowala tak
                              jak Ty w formie zbiorki śmieci. Takie tam moje podejscie
                              .....do zabawy
                              • Gość: cal.....ka Re: jesli tak, to...... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 22:47
                                To tak apropo podchodzenia do problemow i ranienia słowami, a tak powaznie
                                ja nie znajduje w nim zadnej winy
                          • madralinska Re: nie na jego nerwach? 23.06.03, 00:18

> Nerwach? Myslisz, że jego nerwy na tym cierpią? Nie bądź śmieszna,
                            Calineczko.
                            > To dorosły facet o zdaje się silnej konstrukcji psychicznej i równowadze
                            > emocjonalnej. I to zwykle on gra pierwsze skrzypce. Nie rób z niego fajtłapy.
                            > Poza tym sam sobie dobrze radzi ze mną, nie musisz mu pomagać.

Sadze ze quickly jest zupelnie inny niz na Forum. To jest jego druga
                            persona.Tak jak aktor. Sadze ze w rzeczywistosci jest nader wrazliwa osoba,
                            ktora podlega i lzom i stresom bardziej niz wiekszosc. A tutaj to dla niego
                            taka odskocznia, ucieczka w jakims sensie. I tak naprawde chce byc lubiany jako
                            on a nie jego forumowa "osoba". Jezeli kogos kocha to spodziewa sie by ona
                            kochala go dokladnie jakim on jest, a nie za image tutejszy.
                            • Gość: cal.....ka ach ten nick IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:25
                              nie poznaje Cie madralinska......
                            • madralinska Re: nie na jego nerwach? 23.06.03, 00:30
                              madralinska napisała:

> Gość portalu: Obiekt napisał(a):
                              >
                              > > Nerwach? Myslisz, że jego nerwy na tym cierpią? Nie bądź śmieszna,
                              > Calineczko.
                              > > To dorosły facet o zdaje się silnej konstrukcji psychicznej i równowadze
                              > > emocjonalnej. I to zwykle on gra pierwsze skrzypce. Nie rób z niego fajtła
                              > py.
                              > > Poza tym sam sobie dobrze radzi ze mną, nie musisz mu pomagać.
                              >
                              > Sadze ze quickly jest zupelnie inny niz na Forum. To jest jego druga
                              > persona.Tak jak aktor. Sadze ze w rzeczywistosci jest nader wrazliwa osoba,
                              > ktora podlega i lzom i stresom bardziej niz wiekszosc. A tutaj to dla niego
                              > taka odskocznia, ucieczka w jakims sensie. I tak naprawde chce byc lubiany
                              jako
                              >
                              > on a nie jego forumowa "osoba". Jezeli kogos kocha to spodziewa sie by ona
                              > kochala go dokladnie jakim on jest, a nie za image tutejszy.

To nie zaden "twardziel", on jest taki facet jak kazdy,ktory potrzebuje
                              uczucia, zrozumienia i nie wymagania by byl wlasnie tym "twardzielem".
                              • Gość: cal.....ka jakby nie było..... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:35
                                madralinska. Jestem za.
              • naivna Re: do wszystkich oburzonych 22.06.03, 14:30

> Quickly'emu należał się prztyczek w nos i kop w ...., a dla orzeźwienia woda
                > sodowa (takim staroświeckim syfonem rozpylona prosto w twarz). Niech wie, że
                > nie wszyscy będą tańczyć tak, jak on im zagra. Cwaniak z niego nieprzeciętny,
                o
                >

Trochu tak.celem zawsze jest dla niego imponowanie.jak zachwycic publike
                quicklym.Watki/Posty minipuluje by siebie wyeksponowac.Jest super wtedy gdy
                jest "ludzki".
                • naivna Re: do wszystkich oburzonych 22.06.03, 14:32
                  "ludzki" taki normalny,bez wdzieczenia sie.Wtedy go lubie.

• Gość: cal.....ka Re: do wszystkich oburzonych IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 14:59
                    naivna napisała:

> "ludzki" taki normalny,bez wdzieczenia sie.Wtedy go lubie.

i po co to "alarmujesz"? quickly zawsze jest ludzki, jak sie ktos nie umie
                    bawic to juz jego sprawa.
              • jmx Re: od nieoburzonej ;-)))) 23.06.03, 01:18

> Quickly'emu należał się prztyczek w nos i kop w ...., a dla orzeźwienia woda
                > sodowa (takim staroświeckim syfonem rozpylona prosto w twarz). Niech wie, że
                > nie wszyscy będą tańczyć tak, jak on im zagra. Cwaniak z niego nieprzeciętny,
                o
                >
                > dużej inteligencji, sprycie i umiejętności manipulowania ludźmi. Nadawałby
                się
                > na adwokata, przypuszczam, że to zodiakalny bliźniak. Idzie na sam szczyt,
                albo
                >
                > na samo dno...
                >
                > Wbrew pozorom nie jestem złośliwą małpą, i to nie jest tak, że ja quickly'ego
                > nie cierpię. Może chciałam mu coś uświadomić.

Obiekcie! Czuję się niedowartościowana!
                Nie mogłabyś o mnie podobnej cenzurki napisać? Czyżbym zasłużyła tylko na
                pinczerka?!...
            • izatora Re: Dlla OBIEKT.od zahedan !!!!!!!! 22.06.03, 13:44

>
              > Chciałam po prostu utrzeć Ci nosa i dać nauczkę.
              > obiekt jak ty mozes taka podła i okrutna być? !!!!dlaczego ty ucierac nos
              nasza
              >
              > idolowi quickly?ty nas wszystkich mocno,mocno ranić.my bronić quickly jak
              > niepodległośc: ze wszystkich swoja sił ;-) ;-)

Zahedan nie badz taki skromny.Tym idolem jestes Ty! I nie pytaj dlaczego.
              Bo i tak nie powiem. :-))))
            • Gość: Obiekt Re: Dlla OBIEKT.od zahedan !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 13:52
              Zahedan być wschodzący gwiazd foruma Romantica.
              • white.falcon Re: Dlla OBIEKT.od zahedan !!!!!!!! 22.06.03, 14:34

> Zahedan być wschodzący gwiazd foruma Romantica.

Koronę na głowę i berło w rękę. I niech króluje Najjaśniejszy. Aha, i mały
                wodospad, skoro za nim tęskni. ;))))
                • Gość: zahedan Re: sokół nowe motto w podpis mieć... IP: 80.51.161.* 22.06.03, 14:42
                  white.falcon napisała:

>
                  > > Zahedan być wschodzący gwiazd foruma Romantica.
                  >
                  > Koronę na głowę i berło w rękę. I niech króluje Najjaśniejszy. Aha, i mały
                  > wodospad, skoro za nim tęskni. ;))))
                  ty sokół czytac dokładniej posty.o wodospad to nie ja pisać.
                  skąd ty sokół takie patetyczne motto wziąść.?za każdym razem jak ja je czytać
                  to ze smiech parskać
                  >
                  • white.falcon Re: sokół nowe motto w podpis mieć... 22.06.03, 14:48

> ty sokół czytac dokładniej posty.o wodospad to nie ja pisać.
                    > skąd ty sokół takie patetyczne motto wziąść.?za każdym razem jak ja je czytać
                    > to ze smiech parskać
                    > >
                    Ale wodospad Tobie zaproponowano i nie oponowałeś przeciwko temu. O i
                    przynajmniej ktoś się śmieje.:))) Stwierdziłam, że sokół bez ogona (motto)
                    wygląda jak oskubana wrona. ;)
    • szumm Re: Ideał kobiecości 22.06.03, 10:53
      Marilyn Monroe!
      • white.falcon Re: Ideał kobiecości 22.06.03, 13:00
        Z takiego ucierania nosa nigdy nic dobrego nikomu nie przyszło oprócz możliwego
        popsucia komuś humoru. Ucierać nosa można pięciolatkowi, a nie dorosłej osobie,
        której w dodatku się nie zna osobiście. Ciekawe, w realu też by Obiekt
        tak "ucierał nosa", czy powstrzymałby się? ;)
        • Gość: Obiekt Re: Ideał kobiecości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 13:56
          Jeżeli nos nie został utarty w wieku 5 lat, nie oznacza to, że nos ten ma
          pozostać nietknięty na wieki wieków. Teraz niech to będzie nochal, ale też
          utarty. I nigdy nie jest za późno.

Aha, i w realu też ucieram, jeżeli jest tak potrzeba. Zresztą sama też jestem
          ucierana ;-)
          • white.falcon Re: Ideał kobiecości 22.06.03, 14:00

> Jeżeli nos nie został utarty w wieku 5 lat, nie oznacza to, że nos ten ma
            > pozostać nietknięty na wieki wieków. Teraz niech to będzie nochal, ale też
            > utarty. I nigdy nie jest za późno.
            >
            > Aha, i w realu też ucieram, jeżeli jest tak potrzeba. Zresztą sama też jestem
            > ucierana ;-)

Tyle utartych nosów!!! Biedne te noski swoją drogą. ;) A nie można tak z
            chusteczek skorzystać - zawszeć to łagodniej chusteczką noska przytrzeć,
            niż "pac" w nos. ;)
            • szumm do obiekt 22.06.03, 14:12
              quickly nie? nie lubisz prawdziwych facetow? macho?
              • ja_nek Re: do obiekt 22.06.03, 16:37
                romance napisał:

> To wlasnie jestem JA... i...od czasu do czasu obiad...o;

Przecież ideały wymarły wraz z dinozaurami;) albo nigdy nie istniały:)
          • Gość: cal.....ka obiekt ........... :--/ IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:09

> Jeżeli nos nie został utarty w wieku 5 lat, nie oznacza to, że nos ten ma
            > pozostać nietknięty na wieki wieków. Teraz niech to będzie nochal, ale też
            > utarty. I nigdy nie jest za późno.

Dlaczego chcesz mu dokopać? To nic nie da..............
            Czy nie mozesz okazać troche serca? To tak jak z oczami - patrzysz prosto i
            widzisz, a jednak obraz rejestrowany jest i najlepiej widzisz to co jest pod
            kątem, a nie przed oczami. I tak samo jest w rozmowie z kims - można mówić
            prosto w oczy, a więc podać na tacy, a można mówić przy okazji, tak jak
            uśmiecha się człowiek przy okazji.
            Czy jednak w calej rozmowie nie ten uśmiech czasem najcenniejszy?
    • Gość: #!@#@! Re: Ideał kobiecości IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 23.06.03, 16:25
      Dla mnie ideal kobiety to taka ktora mnie akceptuje tym kim jestem i ktorej
      oczekiwania ja potrafie sprostac .

pozrdrowienia
    • Gość: samowolny Re: Ideał kobiecości IP: *.*.*.* 24.06.03, 08:57
      Dla mnie idealna kobieta nie musi umiec gotować, sprzątac , prać ..ale powinna
      mieć czas dla mnie...ot mało a zarazem tak wiele...
      • ka_27 Ideał kobiecości 24.06.03, 09:01
        Idealna kobieta?
        W zasadzie dla każdego mężczyzny jest ona inna,
        tak jak każda kobieta inaczej wyobraża swoją idealnośc :-)))

To rzecz indywidualna, którą albo Ten Ktoś zaakceptuje, bądź nie ... :-)
        • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 24.06.03, 12:46
          Nie ma kobiet idealnych i nie ma meżczyzn idealnych. Po prostu ludzi trzeba
          akceptować takimi, jakimi są. Jeśli ktos chce się zmienić można mu ewentualnie
          pomó,jesli sam tej pomocy zechce. Ale na siłę nie da się nic zrobić i wręcz nie
          nalezy tego robić.
          • ka_27 Ideał kobiecości 24.06.03, 13:49
            Wszystko w odpowiednich ramach i granicach :-))
            • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 24.06.03, 17:12
              A jak to będzie rama do obrazu ?? ;PPPP
              • Gość: Belbo Re: Ideał kobiecości IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 21:37
                nic na siłe wszystko młotkiem... ( bo obraz trza gdzies powiesić)

• white.falcon Re: Ideał kobiecości 24.06.03, 21:48
                  Gość portalu: Belbo napisał(a):

> nic na siłe wszystko młotkiem... ( bo obraz trza gdzies powiesić)
                  >
                  A Dziad do gadania do obrazu też się znajdzie. ;))))
                  P.S. Nie mam na myśli Ciebie.:)
              • ka_27 Ideał kobiecości 25.06.03, 07:48
                Niektóre obrazy mają Wielką Wartość :-)))
                • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 25.06.03, 09:23
                  Tylko oryginały:))))))))
                  • ka_27 Ideał kobiecości 25.06.03, 09:26
                    Niektóre obrazy mają Wielką Wartość ...

A Wielką Wartość posiadają wyłacznie Oryginalne Obrazy ... :-)
                    • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 25.06.03, 09:33
                      Ale dobra kopia też jest w cenie :PPPPPPPPPP
                      • ka_27 Ideał kobiecości 25.06.03, 09:36
                        Ale Kopia to tylko ... namiastka Oryginału ...
                        • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 25.06.03, 09:37
                          Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :))))))
                          • ka_27 Ideał kobiecości 25.06.03, 09:45
                            Ale zawsze z szarego ptaszka moze wyrosnać Piękny Ptak ... :-)
                            • kwasna_cytryna Re: Ideał kobiecości 25.06.03, 21:07
                              Masz na myśli naszą Sokółkę Białą ????
                              • white.falcon ??? 25.06.03, 21:21
                                kwasna_cytryna napisała:

> Masz na myśli naszą Sokółkę Białą ????

No proszę... Regularnie piorę piórka w proszku, co to wypierze wszystko prócz
                                kieszeni. Kieszeni nie mam. I szara nie jestem, chyba że upaćkam się. ;)))))
                                • kwasna_cytryna Re: ??? 25.06.03, 21:22
                                  Jak się upaćkasz, to nie wiem czy piękna będziesz ;PPPPP
                                  • ja_nek Re: ??? 25.06.03, 21:30
                                    No nie wiem, sokoliczko, czy nie pwoinnaś używasz nowego Vanisha?;)))
                                    Jest i w płynie i w proszku i w paście;)))
                                    • kwasna_cytryna Re: ??? 25.06.03, 21:41
                                      Ja_nek w kuchni już był, a teraz praktyka w pralni ????? :))))
                                      • white.falcon Re: ??? 25.06.03, 21:58
                                        Dziękuję za dobre rady w kwestii ubioru. Sama się nie upaćkuję, mnie czasem
                                        upaćkują.;)))
                                        P.S. Mogę wystapić w reklamie byle czego - pasty, proszku, płynu -
                                        p.t. "Będziesz biały jak ptak", byle zapłacili. ;)))
                                        • ja_nek Re: ??? 25.06.03, 22:12
                                          Zaraz tam pralnia, raczej łazienka, a jak łazienka to wanna, wirująca
                                          pralka;)))

I prysznic;)))
                                          • kwasna_cytryna Re: ??? 25.06.03, 22:17
                                            Jaaaaa_neeeekkkkkk, zszokowałeś mnie ...... co Ty wiesz o ....
                                            pralni ?? :PPPPPPPPPPPP
                                            • white.falcon Re: ??? 25.06.03, 22:43
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Jaaaaa_neeeekkkkkk, zszokowałeś mnie ...... co Ty wiesz o ....
                                              > pralni ?? :PPPPPPPPPPPP
                                              Zaraz dowiemy się dodatkowo o salonie kosmetycznym. Jestem zaskoczona
                                              także. ;))))
                                              • jmx :-PPP 25.06.03, 23:34
                                                A bo Wyście go nigdy nie doceniały!
                                                Nie to co ja! ;-)))))))))))))))))))))))))))
                                                • ja_nek Re: :-PPP 25.06.03, 23:38
                                                  Dla każdego coś miłego pod warunkiem, że ze mną;)
                                                • white.falcon Re: :-PPP 25.06.03, 23:39
                                                  jmx napisała:

> A bo Wyście go nigdy nie doceniały!
                                                  > Nie to co ja! ;-)))))))))))))))))))))))))))
                                                  >

Doceniałam i doceniam za jego szlachetność, rycerskość wobec wszystkich Dam na
                                                  Forum i... ja osobiście za to, że gdy pojawiłam się po prawie rocznej przerwie
                                                  w pisaniu (czytałam stale)na FR, to mnie przywitał, bo pamiętał o mnie.:))))
                                                  • jmx Re: :-PPP 25.06.03, 23:41
                                                    white.falcon napisała:

> Doceniałam i doceniam za jego szlachetność, rycerskość wobec wszystkich Dam
                                                    na
                                                    > Forum i... ja osobiście za to, że gdy pojawiłam się po prawie rocznej
                                                    przerwie
                                                    > w pisaniu (czytałam stale)na FR, to mnie przywitał, bo pamiętał o mnie.:))))

No nie tylko ON o Tobie pamiętał...

Janek: nic o nas bez nas ;-))))))))))))))
                                                  • white.falcon Re: :-PPP 25.06.03, 23:43
                                                    jmx napisała:

> No nie tylko ON o Tobie pamiętał...
                                                    > Janek: nic o nas bez nas ;-))))))))))))))

No nie wiem, kto jeszcze. ;)))
                                                  • ja_nek Re: :-PPP 26.06.03, 00:43
                                                    Cóż ja zrobię, że ja taki szlachetny, że kobiet to ja nie zapominam....
                                                    zwłaszcza tych co pod prysznicem:)))

Tylko bez domysłów mi tu, ptaki nie chodzą pod prysznic:)))
                                                  • ja_nek Re: :-PPP 26.06.03, 00:46
                                                    A tak na marginesie, czasem myślę, ile osób było na forach i zniknęły,
                                                    przewinęło się tyle nicków... tyle zostawiły tu swoich kawałeczków siebie.....
                                                    i znikają, pojawiają się i znikają....
                                                  • jmx ... 26.06.03, 02:27
                                                    ja_nek napisał:

> A tak na marginesie, czasem myślę, ile osób było na forach i zniknęły,
                                                    > przewinęło się tyle nicków... tyle zostawiły tu swoich kawałeczków
                                                    siebie.....
                                                    > i znikają, pojawiają się i znikają....

A ja myślę, o kimś kto się już nigdy tu nie pojawi...
                                                    Chociaż wolałabym nie pamiętać.
                                                    ;-(
                                                  • ja_nek Re: ... 26.06.03, 11:28
                                                    Smętnie się zrobiło. Ptaszysko odfrunęło, Cytryny zniknęły, tylko dżem został;)
                                                  • sunrise1 Re: ...a wsch..... 26.06.03, 11:32
                                                    a wschody słońca zawsze będą następować po zachodach:)))

z:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: ... 26.06.03, 11:35
                                                    cytryny to co najwyżej skwasić się mogły ;PPPPP
                                                  • jmx Re: ... 26.06.03, 14:51

Czyżby Poslonek Ci przysolił?? ;-)))))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: ... 26.06.03, 14:59
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > Czyżby Poslonek Ci przysolił?? ;-)))))))))

To wtedy bym się zakonserwowała :)))))))))))
                                                  • jmx Re: ... 26.06.03, 15:06

Zakońserwowana cytryna?? Protestuję!! ;-))))))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: ... 26.06.03, 15:18
                                                    ciiii ... nikomu nie powiemy, ze ja zakonserwowana,,, bede uchodzila za
                                                    naturalna :PPPP
                                                  • jmx Re: ... 26.06.03, 15:41
                                                    Och, tak przenikliwego faceta jak Poslonek nie oszukasz.... ;-)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: ... 26.06.03, 15:48
                                                    Faceta każdego da się oszukać :PPPPP
                              • ka_27 Ideał kobiecości 27.06.03, 07:37
                                Raczej niepozorną ptaszynkę, która przeistoczy się w przepiękną łabądźkę :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka