Dodaj do ulubionych

pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten...

IP: 80.51.161.* 22.06.03, 15:11
...oczy wydrapane mieć!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiekt Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:29
      Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać?
      • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 15:31
        Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać?
        może takie w australia być;-)
        • cal-ineczka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 15:44
          > Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać?
          > może takie w australia być;-)

Okulary ochronne niepotrzebne.
          Ja stane i ochronie, niech wszystko poleci we mnie.
          Biore to na siebie.
        • Gość: Obiekt Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:45
          Ale przecież quickly okulara mi nie przywieźć ;-(
          • cal-ineczka ? 22.06.03, 15:48
            O okularki Ci chodzi?
            Mysle ze quickly czlowiek i jakies Ci przywiezie,
    • white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 15:38
      Gość portalu: zahedan napisał(a):

> ...oczy wydrapane mieć!!!!

Czemu tak ostro? Jak oczy wydrapać, to jak ten wydrapany ma potem pisać i
      czytać? Nie lepiej, Zahedan, pyszczycho obić? ;))))
      Pozdrv.:)
      • cal-ineczka czemu tak ostro? 22.06.03, 15:46
        kto mieczem wojuje od miecza ginie. Ostro musi być.
        • white.falcon Ostro i pikantnie 22.06.03, 15:52
          cal-ineczka napisała:

> kto mieczem wojuje od miecza ginie. Ostro musi być.

Papryka mielona, pieprz, sól, chrzan, do smaku trochę musztardy, ocet.
          Skuteczny, tani i ogólnodostepny środek napastniczo-obronny. Sprzedawany w
          każdym sklepie bez wymogu okazywania dowodu osobistego. ;)))
          • cal-ineczka Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 15:55
            ale majonez też, ja tam bez majonezu niczego nie przelkne.....
            • white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 16:20
              cal-ineczka napisała:

> ale majonez też, ja tam bez majonezu niczego nie przelkne.....

Można trochę koncentratu pomidorowego dodać też, jak ktoś lubi. ;)
              • Gość: cal.....ka Re: Ostro i pikantnie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 19:51
                Mam nadzieje ze quickly lubi i koncentrat pomidorowy i majonez i wszystkie
                przyprawy. Ze swojej strony moge jego kanapek nie atakować czosnkiem, a do
                papryki dolożyć pomidor, ogorek i dobrą herbatę .
                • white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 20:08
                  Gość portalu: cal.....ka napisał(a):

> Mam nadzieje ze quickly lubi i koncentrat pomidorowy i majonez i wszystkie
                  > przyprawy. Ze swojej strony moge jego kanapek nie atakować czosnkiem, a do
                  > papryki dolożyć pomidor, ogorek i dobrą herbatę .

Może Zahedan dołoży kiełbaski z grilla i piwo. Kiedyś obiecywał. ;))))
                  • Gość: zahedan Re: Ostro i pikantnie IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:17
                    white.falcon napisała:
                    >
                    > Może Zahedan dołoży kiełbaski z grilla i piwo. Kiedyś obiecywał. ;))))
                    > Pozdrv.:)
                    jeżeli my kiedyś spotkać ty dostać tyle piwO i tyle kiełbaska ile tylko chcieć
                    >
                    • white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 20:20

> jeżeli my kiedyś spotkać ty dostać tyle piwO i tyle kiełbaska ile tylko chcieć
                      > >
                      O, przynajmniej konkretna obietnica. :):):) Byleby sokół nie wyszedł na tym,
                      jak Zabłocki na mydle. ;)))
                  • Gość: cal.....ka zahedan moze być pilotem? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:17
                    Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy
                    musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami.
                    • white.falcon Re: zahedan moze być pilotem? 22.06.03, 20:22

> Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy
                      > musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami.

Może ktoś jeszcze coś dorzuci do tego pikniku? Ty, cal...ko - majonez, ja -
                      przyprawy, Zahedan - piwo i kiełbaski, kto tam ma coś jeszcze śmaśnego? ;)))
                      • Gość: cal.....ka to by było (...) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 21:30
                        > Może ktoś jeszcze coś dorzuci do tego pikniku?

Nie, niczego juz nikt nie dorzuci, dorzucilam godzine samolotu i już po grilu.
                        Nie znam sie na tej grze, gram w ciemno, w kazdym razie nie chcialam tym nikogo
                        urazic, sory.
                    • Gość: ZAHEDAN WAW-FRA-SYDNEY(cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:23

> Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy
                      > musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami.
                      TY ZA STEWARDESSA CHCIEĆ ROBIĆ? może do australia ty chciec lecieć?
                      • Gość: cal.....ka Re: NG---SYDNEY(cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:27
                        > TY ZA STEWARDESSA CHCIEĆ ROBIĆ? może do australia ty chciec lecieć?

Ja? co tam ja.......
                        niech quicklemu sie dobrze leci z wami. Ma u was i piwo i cukierki i grill i
                        dobre kanapki i wszystkie przyprawy i samolot za 20 minut na wyspe
                        szczescia..... Ja musze tu zostac i ogladac chmurki, ładna pogoda też musi być.
                        • Gość: cal.....ka (cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:41
                          o, dobrze ze zostałam. Moja wieza lotow .....nie ma zadnego samolotu z Sydney
                          za pare minut.
                          quickly, niech Ci bedzie, zaraz wysle stuardessy, niech tam czuwają i kapitana
                          budza.
    • white.falcon Wszyscy na WAR!!! 22.06.03, 15:54

War to war. Czemu nie. ;))))
    • meduza4 Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 20:24

Nic sie Zahedan nie martw! Ja go własna piersia
      obronie ;-)
      A kto nie chce bitki, rozboju
      -niech zostawi go w spokoju!
      ;-)
      • Gość: zahedan stercząca biust meduza IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:31
        meduza4 napisała:

własna piersia
        meduza ty duża biust mieć?on być fajna biust czy taka konsystencja meduzowata
        mieć?

• meduza4 Re: stercząca biust meduza 22.06.03, 20:34
          Ja duza biust miec! Baaaaardzo duuuuuza!
          A czy fajna? Sam musisz ocenic ;-))))))))))))))
          • Gość: zahedan Re: stercząca biust meduza IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:44
            meduza4 napisała:

> Ja duza biust miec! Baaaaardzo duuuuuza!
            > A czy fajna? Sam musisz ocenic ;-))))))))))))))

duża biust zle na kręgosłup właścicielka działać.ale miło przytulać do taka
            biust.o innych rzeczach ja tu nie pisać......:-)
          • ja_nek Re: stercząca biust meduza 22.06.03, 20:45
            Meduza Ty nie mówić o fatamorgana:)))
            • Gość: zahedan hasło biust meduxy poruszyć nawet skromny ja_nek IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:50
              ja_nek napisał:

> Meduza Ty nie mówić o fatamorgana:)))
              • meduza4 Niestety... 22.06.03, 21:00
                to nie jest tak duzy biust, zeby az na kregosłup
                zle działał...
                Przepraszam jesli rozczarowałam kolegow -to jest
                normalny duzy biust...
                • Gość: zahedan Re: Niestety...(na szczęście) IP: 80.51.161.* 22.06.03, 21:12
                  meduza4 napisała:

> to nie jest tak duzy biust, zeby az na kregosłup
                  > zle działał...
                  > Przepraszam jesli rozczarowałam kolegow -to jest
                  > normalny duzy biust...
                  normalna duży biust lepsza być od baaaaaaaaaaaardzo duża biust
    • Gość: facet Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:32
      strachy na lachy !:)
      • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 22:47
        Gość portalu: facet napisał(a):

> strachy na lachy !:)
        facet ja tobie powiedziec jedno : ;-)
        • white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:02
          > facet ja tobie powiedziec jedno : ;-)

Zahedan, co Cię dziś ugryzło? Kiedyś mysleć, że Ty być wychowany. Sokół chyba
          zmienić zdanie o Zahedan. ;)
          • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:12
            white.falcon napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
            > > facet ja tobie powiedziec jedno : ;-)
            >
            > Zahedan, co Cię dziś ugryzło? Kiedyś mysleć, że Ty być wychowany. Sokół chyba
            > zmienić zdanie o Zahedan. ;)
            ja nie wiedzieć o co tobie chodzić? sokół
            • Gość: cal......ka wojny już były dwie......... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 23:25
              a ja walnąć pięścią w stół.
              Nikt nie będzie nikogo tu atakować.
            • Gość: facet Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 23:25
              he, he - zahedan się zaplątać, zahedan spowrotem pod stół lub obcas :)
              • ja_nek Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:31
                Meduza, obiecanki cacanki;)
                Cóż Zahedan, temat wart eksploracji:)))

Ale zaraz mnie zjedzie Maarbela, że Meduzę chcę na złą drogę sprowadzić:)))
              • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:33
                Gość portalu: facet napisał(a):

> he, he - zahedan się zaplątać, zahedan spowrotem pod stół lub obcas :)
                eeeeeeeeee facet zahedan myslec ty inteligentniejszy być
                • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:45
                  Ojjjj Zahedan, Ty nie za duzo myśleć??:PPPP
                  • white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:48
                    kwasna_cytryna napisała:

> Ojjjj Zahedan, Ty nie za duzo myśleć??:PPPP

Dużo wojen robić Zahedan i całkiem niepotrzebnie. On myśleć, że zjeść wszystkie
                    rozumy, Cytrynko.;) Z majonezem.;)))
                    • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:57
                      Może nie z majonezem, a z chrzanem ?????? ;PPP
                      • Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:00
                        ostroznie, bo jak jeszcze dojdzie piwo to zahedan poleciec w kosmos.
                    • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:59
                      white.falcon napisała:
                      >
                      > Dużo wojen robić Zahedan i całkiem niepotrzebnie. On myśleć, że zjeść
                      wszystkie
                      >
                      > rozumy, Cytrynko.;) Z majonezem.;)))
                      sokół ty być sokół a nie papuga ;-)
                      • madralinska Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 23.06.03, 00:34
                        A tu widze odchodzi Bitwa pod Grunwaldem o Zahedan :-)))
                        • Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:37
                          madralinska napisała:
                          > A tu widze odchodzi Bitwa pod Grunwaldem o Zahedan :-)))

Nie bedzie tu zadnej wojny. Kto mieczem wojuje ten miecze musi oddac Królowi.
                          • ja_nek Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 23.06.03, 00:39
                            Gwoli ścisłości, jeden miał iść dla Kniazia:)
                            • jmx Reduta Zahedana 23.06.03, 01:28
                              "Nam strzelać nie kazano,
                              Sam wszedłem na działo"
                              ;-)))
                              • Gość: cal.....ka Re: Reduta prawniczki IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 04:01
                                jako obrońca chciałam stwierdzić, że wszelkie działa...
                                przeciw ludzkości są zabronione.
                                • kwasna_cytryna Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 07:09

> jako obrońca chciałam stwierdzić, że wszelkie działa...
                                  > przeciw ludzkości są zabronione.

Jakie działa?????? Dzisiaj to broń jest laserowo- kolorowa; taka czerwona
                                  kropeczka :PPPP A działa to tylko na wiwat :-))))
                                  • ja_nek Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 10:39
                                    Gwiezdne Wojny:)))
                                    • white.falcon Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 18:31
                                      ja_nek napisał:

> Gwiezdne Wojny:)))

Poproszę zapoznać z obsadą nowego filmu-epopei, tworzonego na FR.:)))
                                      • Gość: cal.....ka Re: Reduta prawniczki IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 18:50
                                        > Poproszę zapoznać z obsadą nowego filmu-epopei, tworzonego na FR.:)))
                                        >
                                        no jak film to musza byc światła.
                                        Taaaaaak atak światłami z reflektorów........
                                        • white.falcon Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 21:03

> no jak film to musza byc światła.
                                          > Taaaaaak atak światłami z reflektorów........
                                          No nie chcesz chyba powiedzieć, że ma to wyglądać jak polowanie na zające w
                                          nocy przy użyciu samochodów przez niektórych - łagodnie mówiąc -
                                          nieodpowiednich ludzi...;)
    • Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 23.06.03, 19:01

> ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście...
      (wężykiem,wężykiem!!!-;-) )
      • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 21:39
        > > ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście...
        > (wężykiem,wężykiem!!!-;-) )

i WAR na FR być mianowany Głównym Szamanem, je wywołującym. Postulat: nabycie
        przez takowego osobnika stroju szamana z piór i pióropusza wraz z grzechotkami
        i kijkiem do wywoływania piorunów wskazane. ;)))
        • Gość: zahedan Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... IP: 80.51.161.* 23.06.03, 22:20
          wszystko przemija-a więc nic sie nie ostoi;nawet miłość-co ty na to ptaszku?/
          • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:23

> wszystko przemija-a więc nic sie nie ostoi;nawet miłość-co ty na to ptaszku?/

A ja na to jak na lato. ;))) Mam, krótko mówiąc, inne zdanie. Odmienne od
            Twojego.:) I co Ty na to?
        • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:22
          A odgromnik gdzie jest?? ;PPP
        • jmx Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:28
          white.falcon napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
          > > > ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście...
          > > (wężykiem,wężykiem!!!-;-) )
          >
          > i WAR na FR być mianowany Głównym Szamanem, je wywołującym. Postulat: nabycie
          > przez takowego osobnika stroju szamana z piór i pióropusza wraz z
          grzechotkami
          > i kijkiem do wywoływania piorunów wskazane. ;)))

Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-)))))))))))))))))
          • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:31
            jmx napisała:

> Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-)))))))))))))))))
            >
            Wykładanym czerwonym pluszem ???
          • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:33
            jmx napisała:

>
            > Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-)))))))))))))))))
            >
            O właśnie. Na wyposażeniu powinien być zarówno futerał jak i odgromnik. ;))))

P.S. jmx, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać maila w interesującej Cię
            sprawie...
            • jmx Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:36
              white.falcon napisała:

> jmx napisała:
              >
              > >
              > > Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-)))))))))))))))))
              > >
              > O właśnie. Na wyposażeniu powinien być zarówno futerał jak i odgromnik. ;))))

Tak - futerał z pluszem, dzwoneczkami i odgromnikiem.... ;-)))))))))))))))))

PS. Już sprawdzam :-)
              • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:38
                jmx napisała:

> Tak - futerał z pluszem, dzwoneczkami i odgromnikiem.... ;-)))))))))))))))))
                >
                Jaki atrakcyjny szaman nam wychodzi. Pierwsza partia na FR. ;))))))))))))
                • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:47
                  Wystawiamy na ogląd czy na przetarg ???????
                  • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:50
                    kwasna_cytryna napisała:

> Wystawiamy na ogląd czy na przetarg ???????

Zależy co chcemy osiągnąć. ;)))) A może sprawdzi się przysłowie p.t. "każda
                    potwora znajdzie amatora"?;))))
                    • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:53
                      Noooo jeśli osiagać, to tylko zysk :))))))))) W koncu mamy kapitalizm :))))
                      • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:56
                        kwasna_cytryna napisała:

> Noooo jeśli osiagać, to tylko zysk :))))))))) W koncu mamy kapitalizm :))))

Szamana przechandlować. Czysty zysk + dodatkowa opłata za futerał i
                        grzechotki. ;))))
                        • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:07
                          I podatku nie placimy za zadne skarby ;PPPP
                          • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:09
                            kwasna_cytryna napisała:

> I podatku nie placimy za zadne skarby ;PPPP

A gdzie widziałaś opadtkowany handel szamanami? Toż nie Afryka. ;PPP
                            • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:09
                              A widziałaś, że policja skarbowa szaleje ????
                              • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:18
                                kwasna_cytryna napisała:

> A widziałaś, że policja skarbowa szaleje ????

To my też możemy. Szamanów nie ma w spisie rzeczy opodatkowanych. Stwierdzimy,
                                że to wyraz wdzięczności... ;))))))
                                • kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:30
                                  Sokoliczko, toż to korupcją pachnie :PPPPPPPPP

P.S. Zahedanku, co Ty mowisz ???:))))))
                                  • white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:39
                                    kwasna_cytryna napisała:

> Sokoliczko, toż to korupcją pachnie :PPPPPPPPP
                                    >
                                    > P.S. Zahedanku, co Ty mowisz ???:))))))

Korupcji tu jeszcze nie było, tylko war i waśnie. ;))))
                              • Gość: zahedan kobity wy wypić coś czy jak ?/. IP: 80.51.161.* 23.06.03, 23:23
                                sokół i cytrna :ale wy pierdoły pociskać
                                • kasia-s Re: kobity wy wypić coś czy jak ?/. 23.06.03, 23:27
                                  Czy Wy wiecie że dzis noc swietojąnśka, wianki pleść i do wody je rzucać, prze
                                  ogień skakać...
                                  Łado, łado, kupało ...
                                  • kwasna_cytryna Re: kobity wy wypić coś czy jak ?/. 23.06.03, 23:31
                                    kasia-s napisała:

> Czy Wy wiecie że dzis noc swietojąnśka, wianki pleść i do wody je rzucać,
                                    prze
                                    > ogień skakać...
                                    > Łado, łado, kupało ...

yyyyy ... ale to dziewice :)))))))))
                                    • jmx Noc świętojańska 23.06.03, 23:36

Nie dziewice ino panny (tzn. niezamężne) ;-))))))
                                      A Janka ni widu ni słychu...
                                      • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:37
                                        A panny to nie dziewice ?????
                                        • jmx Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:39
                                          kwasna_cytryna napisała:

> A panny to nie dziewice ?????

Nie wiem nie sprawdzałam ;-D))))))))))
                                          Może Zahedan wie? W końcu to szaman! ;-)))))))))))))))))
                                          • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:42
                                            Zahedan może wie, ale nie powie, bo chyba kołacza piecze, bo jak Sokólka mowi,
                                            ciasto na forum juz zamieszal ;PPPPPPPPP
                                          • white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:42
                                            jmx napisała:
                                            > Nie wiem nie sprawdzałam ;-D))))))))))
                                            > Może Zahedan wie? W końcu to szaman! ;-)))))))))))))))))
                                            >
                                            Janek ani chybi wianki plecie licznym pannom.;))) Niech szaman się wypowie, od
                                            tego tu jest.;)))) Bo przechandlujemy za dobre wino na przykład.;)))))
                                            • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:43
                                              Ale sie porobilo w te noc swięto-jańską :PPP
                                              • white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:49
                                                kwasna_cytryna napisała:

> Ale sie porobilo w te noc swięto-jańską :PPP

Zamiast wianki puszczać, czy inne zabawy urządzać, stworzyłyśmy na użytek FR
                                                szamana z futerałem. Czy ktoś doceni nasz ciężki trud? ;)))))
                                                • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:51
                                                  KOŁACZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  Albo inną nagrodę :)))))
                                                  • white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:52
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> KOŁACZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > Albo inną nagrodę :)))))
                                                    Jak nie będziemy domagać się, to wyjdzie to samo, co z obiecanymi mi
                                                    kiełbaskami z grilla i piwem - OBIECANKI-CACANKI! ;))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:54
                                                    To mosze sztrajk urzondzic ?
                                                  • white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:56
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> To mosze sztrajk urzondzic ?

A na czym ma polegać? Ogłosimy może, że jesteśmy prześladowani przez Szaman-
                                                    Zahedan i pomawiani o wydrapywanie oczu? ;)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:56
                                                    Nie odzywać się do Zahedan, póki nagrody nie przyniesie ???
                                                  • white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:58
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Nie odzywać się do Zahedan, póki nagrody nie przyniesie ???

Popieram. Szaman nie odzywać się do nas, więc my do niego. Masz rację,
                                                    Cytrynko, niech się pomęczy. a więc SZTRAJK????:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 24.06.03, 00:00
                                                    SZTRAJK!!!!
                                                    Głodowy, bo i tak kołacza nie ma, i głodna spać pójdę :-(
                                                  • white.falcon Re: Noc świętojańska 24.06.03, 00:01
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> SZTRAJK!!!!
                                                    > Głodowy, bo i tak kołacza nie ma, i głodna spać pójdę :-(
                                                    I niech się pomartwi, jak schudniemy i będziemy "jako mary go straszyć." Też
                                                    idę spać, a więc - dobranoc.:)))) I zapowiadam: SZTRAJK!!!!
                                                  • jmx Re: Noc strajkowa 24.06.03, 00:49
                                                    Mam lepszy pomysł - powinnyśmy urządzić strajk włoski - i bardzo dokładnie,
                                                    długo i wyczerpująco odpowiadać na każdy wątek i post....
                                                    To powinno sprawić, że Zahedan wywiąże się ze wszystkich swych obietnic a
                                                    moooże i więcej...? ;-D)))))))))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 12:50
                                                    Ja tam nie wierzę, że on się z czegokolwiek wywiąże :PPP On tylko gadać ....
                                                    jak papuga:))) A sam Sokółce zarzuca, że ona nie dziki ptak ...
                                                  • Gość: zahedan Re: Noc strajkowa IP: 80.51.161.* 24.06.03, 15:40
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Ja tam nie wierzę, że on się z czegokolwiek wywiąże :PPP On tylko gadać ....
                                                    > jak papuga
                                                    my sie spotkac-ja postawic piwo i kiełbaski:nie spotkać? to nie byc okazja do
                                                    piwo ikiełbasek.to wszystko co ja mieć do powiedzenia w ta temat.od pisania
                                                    długich post,które (chwytać za serce?) mnóstwo immych ludzia być
                                                    >
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 17:08
                                                    kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie
                                                    mówic???
                                                  • white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 17:53
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie
                                                    > mówic???

Zahedan nie być chyba Hamlet, bo nie mieć czaszka biednego Yoricka. Ciekawe,
                                                    czy przyjąłby w darze, w zastępstwie, łebek manekina z wystawy? ;))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:29
                                                    white.falcon napisała:
                                                    > Zahedan nie być chyba Hamlet, bo nie mieć czaszka biednego Yoricka. Ciekawe,
                                                    > czy przyjąłby w darze, w zastępstwie, łebek manekina z wystawy? ;))))

W Polinezji czy innej Mikronezji, a może na innym końcu świata, głowki
                                                    nauczyli sie zmniejszać do rozmiarów piłki tenisowej. Może taką ?? ;PPP
                                                  • Gość: zahedan Re: Noc strajkowa IP: 80.51.161.* 24.06.03, 17:59
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie
                                                    > mówic???
                                                    ty spojrzec na moja poprzedni post-jesli ty nie rozumiec co tam pisac ja nic na
                                                    to nie poradzic.
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:27
                                                    Zahedan być mężczyzna czy nie być ??? Zahedan wiedzieć, że kobiecie trzeba
                                                    tłumaczyć czy nie wiedzieć ??? Zaheden chyba się złościć ...
                                                  • white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:44
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Zahedan być mężczyzna czy nie być ??? Zahedan wiedzieć, że kobiecie trzeba
                                                    > tłumaczyć czy nie wiedzieć ??? Zaheden chyba się złościć ...

Zahedan się złościć? O to nie nowina. Chyba zamiast główek trzeba mu dać w
                                                    prezencie komplet laleczek voodoo. ;))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 21:07
                                                    white.falcon napisała:
                                                    >
                                                    > Zahedan się złościć? O to nie nowina. Chyba zamiast główek trzeba mu dać w
                                                    > prezencie komplet laleczek voodoo. ;))))

A może prawdziwego zombi ??
                                                  • white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:05
                                                    kwasna_cytryna napisała:

>
                                                    > A może prawdziwego zombi ??

Zombi jak na lekarstwo... Chyba że masz kandydata? ;PPP
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:32
                                                    white.falcon napisała:
                                                    >
                                                    > Zombi jak na lekarstwo... Chyba że masz kandydata? ;PPP
                                                    >

Mowią, że w latach 80-tych gdzieś na wschodzie produkcje zombi opanowali na
                                                    skale przemyslowa :PPPPPPP Moze tam szukac??
                                                  • white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:37
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Mowią, że w latach 80-tych gdzieś na wschodzie produkcje zombi opanowali na
                                                    > skale przemyslowa :PPPPPPP Moze tam szukac??

Japończycy? Nie wiedziałam.... Ja bym raczej Afrykę poprosiła o pomoc - to u
                                                    nich tradycja.;))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:43
                                                    Eeee ten wschód nie taki daleki :PPPP Problem w tym, że ktoś mistrzem musi być
                                                    i kierować tym zombi ....
                                                  • white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:52
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Eeee ten wschód nie taki daleki :PPPP Problem w tym, że ktoś mistrzem musi
                                                    być
                                                    > i kierować tym zombi ....
                                                    >
                                                    >
                                                    No fakt... A Małgorzatę skąd wytrzasnąć?;)))) W ostateczności za Behemota mogę
                                                    robić, bo go uwielbiam. :)))) Jest dla mnie niedoścignionym wzorem poczucia
                                                    humoru i w dużym stopniu - sprawiedliwości.
                                                  • kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 23:20
                                                    Ja tam Małgorzatą nie będę, bo każą mi jeszcze nago po scenie biegać - na
                                                    własne oczy widziałam ....Wolandem tez nie. Może się na Poncjusza namyslę....
                                                  • white.falcon "Pewnego dnia, szesnastego nissana..." 25.06.03, 00:09
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Ja tam Małgorzatą nie będę, bo każą mi jeszcze nago po scenie biegać - na
                                                    > własne oczy widziałam ....Wolandem tez nie. Może się na Poncjusza namyslę....

Jesteś przeze mnie zaakceptowana do tej pięknej roli. "Pewnego dnia,
                                                    szesnastego nissana..." A dalej? Bo ja, jako Behemot, potrzebuję partnerki/ra
                                                    do rozmowy o parówkach - vide Azazello. Oraz do pięknej sceny strzelaniny z
                                                    milicjantami (prawie pod sam koniec książki).:)))
                                                    Drodzy Forumowicze, zamiast prowadzić WAR, zabawmy się w inscenizację tej
                                                    pięknej książki w wydaniu współczesnym. Role do obsadzenia - i to piękne -
                                                    są.:))))
                                                    Nic nie jest lepsze na "ogórkowy sezon".;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 09:07
                                                    Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale
                                                    :)))))))
                                                  • white.falcon Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 17:32
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale
                                                    > :)))))))

Jak się odważni sami nie zgłoszą, to, Cytrynko, zostaną im do dobrowolnego
                                                    obsadzenia role motorniczej, która ucięła głowę człowiekowi i rola głupiego
                                                    oficjalnego męża Pięknej Małgorzaty. ;)))))))
                                                  • Gość: zahedan Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' IP: 80.51.161.* 25.06.03, 17:54
                                                    mój post nie byc o twórczośc Bułhakow
                                                  • white.falcon Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 18:42

> mój post nie byc o twórczośc Bułhakow

Jak nie pilnować, co się dzieje na Twój wątek, to tak bywać...:)
                                                  • cal-ineczka a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 18:49
                                                    Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale
                                                    :)))))))

Te ksiazki chyba bardzo ciekawe muszą być......;)))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:20
                                                    cal-ineczka napisała:
                                                    >
                                                    > Te ksiazki chyba bardzo ciekawe muszą być......;)))))))

Póki co to o JEDNEJ książce była mowa, ale jak będziesz przechodziła obok
                                                    bibliotecznej półki to weź Fatalne jaja, Zapiski na mankietach, Białą gwardię,
                                                    Psie serce... Też warto :)))))
                                                  • white.falcon Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:23
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Póki co to o JEDNEJ książce była mowa, ale jak będziesz przechodziła obok
                                                    > bibliotecznej półki to weź Fatalne jaja, Zapiski na mankietach, Białą
                                                    gwardię,
                                                    > Psie serce... Też warto :)))))

Jak najbardziej.:))) Niezapomniana lektura. Czasem do śmiechu przez łzy i łez
                                                    przez śmiech.
                                                  • kwasna_cytryna Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:26
                                                    Dzieci nie wiedzieć co to Bułhakow,oni RADZIECKI nie czytac :PPPPP
                                                  • white.falcon Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 22:00
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Dzieci nie wiedzieć co to Bułhakow,oni RADZIECKI nie czytac :PPPPP

Radziecki, rosyjski - wszystko jedno, główne, że pisarz dobry. A szkoda, że nie
                                                    czytać - to takie piękne. :)))
                                                  • cal-ineczka nic w tym nie ma ciekawego 02.07.03, 00:58
                                                    sama se czytaj ksiazki, ja sobie poradze w zyciu bez.
                                                    Inteligencja co? Inteligencje to nabywam w inny sposob, ale dzieki za rade.
    • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:09
      swojego wątku, to potem nie zgłaszać pretensji, że mówić na nim daleko od
      tematu. :)
      • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:15
        A jaki był temat ??? :PPP
        • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:45
          kwasna_cytryna napisała:

> A jaki był temat ??? :PPP

Temat przewodni Zahedan. I Zahedan mocno martwić się, ze my ignorować temat i
          mówić w jego pojęcia o czym inna. A my wciąż mówić o ta sama... ;)))
          • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 08:54
            Może on nie czytać Bułhakow ????
            • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 26.06.03, 16:28
              kwasna_cytryna napisała:

> Może on nie czytać Bułhakow ????
              ja nie tylko nie czytac bułhakow ale ja wogóle nigdy w zyciu nic nie czytac
              • jmx Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 19:56

Ty nie kłamać! Ty dokładnie czytać forum Romantika! ;-)))))))

PS. Bułhakow być świetna pisarz, ja go lubić bardzo.
                • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 26.06.03, 20:05
                  jmx napisała:

>
                  > Ty nie kłamać! Ty dokładnie czytać forum Romantika! ;-)))))))
                  >
                  > PS. Bułhakow być świetna pisarz, ja go lubić bardzo.
                  czytać to jedno być;rozumieć drugie być.
                  • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:09
                    chcieć rozumiec, to rozumiec, a nie chciec to nie zrozumiec ..
                    • jmx Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:46

Nie wszystko da się rozumieć... Nawet jak bardzo chcieć.
                      • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:49
                        No dobra, jak Meduza nie wytłumaczyc dlaczego to cos latac wokol tamtego
                        czegos, to nie zrozumiec. Ale jak wytlumaczyc to zrozumiec chociaz troszke.
                        • Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 27.06.03, 14:35
                          kwasna_cytryna napisała:

> No dobra, jak Meduza nie wytłumaczyc dlaczego to cos latac wokol tamtego
                          > czegos, to nie zrozumiec. Ale jak wytlumaczyc to zrozumiec chociaz troszke.

Latają to cytryny i spadają z drzew, a ja Ci powiem, że książka jeszcze nie
                          została otwarta, a strona nie jest zaczęta.
                          • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 27.06.03, 15:27
                            Pioro nie byc czy inkaust ??
                            • Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 27.06.03, 16:04
                              Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne.
                              • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 01:13

> Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne.

Eeee, poproszę bez war. A wiecie, że pomimo, że Zahedan twierdzić, że nigdy nie
                                czytać, to jak się nauczyć pisać? Nawet elementarz nie czytać?;)))
                                • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:13
                                  white.falcon napisała:

> Gość portalu: cal.....ka napisał(a):
                                  >
                                  > > Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne.
                                  >
                                  > Eeee, poproszę bez war. A wiecie, że pomimo, że Zahedan twierdzić, że nigdy
                                  nie
                                  >
                                  > czytać, to jak się nauczyć pisać? Nawet elementarz nie czytać?;)))
                                  można czytac ale nie rozumiec-to sie wtedy nazywać wtórny analfabetyzm.to byc
                                  częsta w społeczeństwo polskie i u zahedan też tak być
                                  • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:19
                                    > można czytac ale nie rozumiec-to sie wtedy nazywać wtórny analfabetyzm.to byc
                                    > częsta w społeczeństwo polskie i u zahedan też tak być

Gorzej, jak nie chcieć rozumieć, a czytać. Zahedan, zacznij czytać książki,
                                    może niekoniecznie Bułchakowa, ale jakieś łatwiejsze lektury... Przekonasz się
                                    do przyjemności czytania. ;))))
                                    P.S. I w ten sposób FR przysłuży się likwidacji wtórnego analfabetyzmu.
                                    Szczytny to cel, oj, szczytny. ;)))
                                    • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:25
                                      white.falcon napisała:

>
                                      > Gorzej, jak nie chcieć rozumieć, a czytać. Zahedan, zacznij czytać książki,
                                      > może niekoniecznie Bułchakowa, ale jakieś łatwiejsze lektury...
                                      sokół ja być mnóstwo wdzięczny ze ty tak dobrze radzić sla zahedan.zahedan
                                      zacząć lektura od bułHakowa bułCHakowa ja nie czytać ;-)
                                      • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:28
                                        Ale czepliwy :PPPP
                                        • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:31
                                          kwasna_cytryna napisała:

> Ale czepliwy :PPPP

Czego się spodziewać po kimś, kto korzysta z recyklingu wobec lektur? ;)))
                                        • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:31
                                          kwasna_cytryna napisała:

> Ale czepliwy :PPPP
                                          co cytryna ty na pomoc sokół przyturlać sie ;-)
                                          • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:32
                                            Sokoły pomocy nie potrzebują :-))))
                                            • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:34
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Sokoły pomocy cytryn nie potrzebują :-))))
                                              • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:35
                                                A jednak się czepiasz ..
                                                • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:47
                                                  kwasna_cytryna napisała:

> A jednak się czepiasz ..
                                                  pani mecenas ja nie czepiac ja tylko mały pstryczek w sokoli dziubek zrobić
                                                  • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:51
                                                    Sokoliki drapieżne są i mocne dzioby mają...
                                                  • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:52
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Sokoliki drapieżne są i mocne dzioby mają...
                                                    tak pani mecenas ja wiedziec o tym
                                                  • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:54
                                                    Znaczy jednak czytać
                                                  • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:58
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Znaczy jednak czytać .a czasem czytac.sokół cos nie pisac;on sie speszyc czy
                                                    co?
                                                  • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:03
                                                    Może spać poszła
                                                  • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:20
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Może spać poszła
                                                    Nie poszła, nie poszła, tylko zastanawiać się, czy Zahedan już, czy przed...
                                                    Zahedan, jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo sama
                                                    będę musiała pójść. :)PPP
                                                  • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 23:26
                                                    white.falcon napisała:
                                                    > Zahedan, jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo
                                                    sama
                                                    >
                                                    > będę musiała pójść. :)PPP
                                                    zahedan lubiec LM menthol
                                                    >
                                                  • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:35
                                                    > zahedan lubiec LM menthol
                                                    > >
                                                    Ja nie pytać, co lubić Zahedan, tylko mówić, co mi ma kupić. Ale jak nie, to
                                                    nie. Sama iść, a potem iść spać.:)))
                                                  • Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 23:48
                                                    white.falcon napisała:

Ale jak nie, to
                                                    > nie. Sama iść, a potem iść spać.:))) SAMA :-(((

>
                                                  • kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:52
                                                    white.falcon napisała:

> , jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo sama
                                                    >
                                                    > będę musiała pójść. :)PPP
                                                    >
                                                    >
                                                    Mogę Vogue poczęstować mentolowym ..
                                                  • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 29.06.03, 00:26
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> Mogę Vogue poczęstować mentolowym ..
                                                    >
                                                    Jestem uratowana - mam "Caro". Poszłam i wróciłam i zaraz idę spać.:) Za
                                                    poczęstunek bardzo dziękuję - są ludzie na tym świecie i Zahedany. ;))))
                                                  • jmx LUDZIE!? 29.06.03, 00:46

To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!!
                                                    smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP
                                                  • Gość: zahedan Re: LUDZIE!? IP: 80.51.161.* 29.06.03, 08:02
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!!
                                                    > smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP

to ty dzem nie wiedziec jak bardzo w sieć ludzie ukrywać swoja rzeczywista
                                                    oblicze?
                                                    >
                                                  • jmx Do palaczy 29.06.03, 16:52
                                                    Prawdziwe oblicze z petem w dziobie? O, pardon, w zębach?

Smacznego!
                                                  • white.falcon Re: Do niepalącej jmx 29.06.03, 16:56
                                                    jmx napisała:

> Prawdziwe oblicze z petem w dziobie? O, pardon, w zębach?
                                                    >
                                                    > Smacznego!
                                                    >
                                                    Toż i powiadałam, że sokół jestem ucywilizowany. Jednym z "darów" cywilizacji
                                                    jest właśnie pet w dzióbku sokoła. Zresztą, w tym świecie wiecznie pchają
                                                    ptakom coś w dziob - a to gałązkę oliwną, a to gałązkę pokoju. Wolałam sama coś
                                                    sobie wybrać, bo jeszcze niewiadomo, z czym w dziobie bym wylądowała. ;)))
                                                    Pozdrv:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: LUDZIE!? 29.06.03, 09:22
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!!
                                                    > smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP
                                                    >

Tu przynajmniej nikt nam prawa nie odbiera do palenia, kiedy chcemy i gdzie
                                                    chcemy. W realu wszyscy nas tępią :-( Nie mówiąc o tym, że ustawowych
                                                    obowiążków nie spełniają i nie zapewniają nam przyzwoitych warunków do
                                                    nałogowania się ...
                                                  • white.falcon Re: LUDZIE!? 29.06.03, 15:44
                                                    kwasna_cytryna napisała:
                                                    > Tu przynajmniej nikt nam prawa nie odbiera do palenia, kiedy chcemy i gdzie
                                                    > chcemy. W realu wszyscy nas tępią :-( Nie mówiąc o tym, że ustawowych
                                                    > obowiążków nie spełniają i nie zapewniają nam przyzwoitych warunków do
                                                    > nałogowania się ...

W pełni zgadzam się. A dodatkowo, przez monitor nie da się zatruwać życia
                                                    niepalącym.:)
                                            • white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:35
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Sokoły pomocy nie potrzebują :-))))
                                              Czasem tak, jak zapomną ze zdziwienia ozorka w gębie.:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka