Gość: zahedan IP: 80.51.161.* 22.06.03, 15:11 ...oczy wydrapane mieć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiekt Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:29 Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 15:31 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać? może takie w australia być;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 15:44 > Gdzie ja kupić okular ochronna, taka jak spawacz używać? > może takie w australia być;-) Okulary ochronne niepotrzebne. Ja stane i ochronie, niech wszystko poleci we mnie. Biore to na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 15:45 Ale przecież quickly okulara mi nie przywieźć ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka ? 22.06.03, 15:48 O okularki Ci chodzi? Mysle ze quickly czlowiek i jakies Ci przywiezie, Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 15:38 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ...oczy wydrapane mieć!!!! Czemu tak ostro? Jak oczy wydrapać, to jak ten wydrapany ma potem pisać i czytać? Nie lepiej, Zahedan, pyszczycho obić? ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka czemu tak ostro? 22.06.03, 15:46 kto mieczem wojuje od miecza ginie. Ostro musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ostro i pikantnie 22.06.03, 15:52 cal-ineczka napisała: > kto mieczem wojuje od miecza ginie. Ostro musi być. Papryka mielona, pieprz, sól, chrzan, do smaku trochę musztardy, ocet. Skuteczny, tani i ogólnodostepny środek napastniczo-obronny. Sprzedawany w każdym sklepie bez wymogu okazywania dowodu osobistego. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 15:55 ale majonez też, ja tam bez majonezu niczego nie przelkne..... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 16:20 cal-ineczka napisała: > ale majonez też, ja tam bez majonezu niczego nie przelkne..... Można trochę koncentratu pomidorowego dodać też, jak ktoś lubi. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Ostro i pikantnie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 19:51 Mam nadzieje ze quickly lubi i koncentrat pomidorowy i majonez i wszystkie przyprawy. Ze swojej strony moge jego kanapek nie atakować czosnkiem, a do papryki dolożyć pomidor, ogorek i dobrą herbatę . Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 20:08 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > Mam nadzieje ze quickly lubi i koncentrat pomidorowy i majonez i wszystkie > przyprawy. Ze swojej strony moge jego kanapek nie atakować czosnkiem, a do > papryki dolożyć pomidor, ogorek i dobrą herbatę . Może Zahedan dołoży kiełbaski z grilla i piwo. Kiedyś obiecywał. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ostro i pikantnie IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:17 white.falcon napisała: > > Może Zahedan dołoży kiełbaski z grilla i piwo. Kiedyś obiecywał. ;)))) > Pozdrv.:) jeżeli my kiedyś spotkać ty dostać tyle piwO i tyle kiełbaska ile tylko chcieć > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ostro i pikantnie 22.06.03, 20:20 Gość portalu: zahedan napisał(a): > jeżeli my kiedyś spotkać ty dostać tyle piwO i tyle kiełbaska ile tylko chcieć > > O, przynajmniej konkretna obietnica. :):):) Byleby sokół nie wyszedł na tym, jak Zabłocki na mydle. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka zahedan moze być pilotem? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:17 Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zahedan moze być pilotem? 22.06.03, 20:22 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy > musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami. Może ktoś jeszcze coś dorzuci do tego pikniku? Ty, cal...ko - majonez, ja - przyprawy, Zahedan - piwo i kiełbaski, kto tam ma coś jeszcze śmaśnego? ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka to by było (...) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 21:30 > Może ktoś jeszcze coś dorzuci do tego pikniku? Nie, niczego juz nikt nie dorzuci, dorzucilam godzine samolotu i już po grilu. Nie znam sie na tej grze, gram w ciemno, w kazdym razie nie chcialam tym nikogo urazic, sory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAHEDAN WAW-FRA-SYDNEY(cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:23 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > Jak grill i piwo..... to zeby nie odlecieli za daleko to jakies stuardessy > musza tam czuwać, a po kanapkach niech poczestuja cukierkami. TY ZA STEWARDESSA CHCIEĆ ROBIĆ? może do australia ty chciec lecieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: NG---SYDNEY(cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:27 > TY ZA STEWARDESSA CHCIEĆ ROBIĆ? może do australia ty chciec lecieć? Ja? co tam ja....... niech quicklemu sie dobrze leci z wami. Ma u was i piwo i cukierki i grill i dobre kanapki i wszystkie przyprawy i samolot za 20 minut na wyspe szczescia..... Ja musze tu zostac i ogladac chmurki, ładna pogoda też musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka (cal..ka stewardessa być ;-) ) IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 20:41 o, dobrze ze zostałam. Moja wieza lotow .....nie ma zadnego samolotu z Sydney za pare minut. quickly, niech Ci bedzie, zaraz wysle stuardessy, niech tam czuwają i kapitana budza. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wszyscy na WAR!!! 22.06.03, 15:54 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ...oczy wydrapane mieć!!!! War to war. Czemu nie. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 20:24 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ...oczy wydrapane mieć!!!! Nic sie Zahedan nie martw! Ja go własna piersia obronie ;-) A kto nie chce bitki, rozboju -niech zostawi go w spokoju! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan stercząca biust meduza IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:31 meduza4 napisała: własna piersia meduza ty duża biust mieć?on być fajna biust czy taka konsystencja meduzowata mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: stercząca biust meduza 22.06.03, 20:34 Ja duza biust miec! Baaaaardzo duuuuuza! A czy fajna? Sam musisz ocenic ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: stercząca biust meduza IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:44 meduza4 napisała: > Ja duza biust miec! Baaaaardzo duuuuuza! > A czy fajna? Sam musisz ocenic ;-)))))))))))))) duża biust zle na kręgosłup właścicielka działać.ale miło przytulać do taka biust.o innych rzeczach ja tu nie pisać......:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: stercząca biust meduza 22.06.03, 20:45 Meduza Ty nie mówić o fatamorgana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan hasło biust meduxy poruszyć nawet skromny ja_nek IP: 80.51.161.* 22.06.03, 20:50 ja_nek napisał: > Meduza Ty nie mówić o fatamorgana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Niestety... 22.06.03, 21:00 to nie jest tak duzy biust, zeby az na kregosłup zle działał... Przepraszam jesli rozczarowałam kolegow -to jest normalny duzy biust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Niestety...(na szczęście) IP: 80.51.161.* 22.06.03, 21:12 meduza4 napisała: > to nie jest tak duzy biust, zeby az na kregosłup > zle działał... > Przepraszam jesli rozczarowałam kolegow -to jest > normalny duzy biust... normalna duży biust lepsza być od baaaaaaaaaaaardzo duża biust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:32 strachy na lachy !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 22:47 Gość portalu: facet napisał(a): > strachy na lachy !:) facet ja tobie powiedziec jedno : ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:02 Gość portalu: zahedan napisał(a): > facet ja tobie powiedziec jedno : ;-) Zahedan, co Cię dziś ugryzło? Kiedyś mysleć, że Ty być wychowany. Sokół chyba zmienić zdanie o Zahedan. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:12 white.falcon napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > facet ja tobie powiedziec jedno : ;-) > > Zahedan, co Cię dziś ugryzło? Kiedyś mysleć, że Ty być wychowany. Sokół chyba > zmienić zdanie o Zahedan. ;) > Pozdrv.:) ja nie wiedzieć o co tobie chodzić? sokół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal......ka wojny już były dwie......... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.06.03, 23:25 a ja walnąć pięścią w stół. Nikt nie będzie nikogo tu atakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 23:25 he, he - zahedan się zaplątać, zahedan spowrotem pod stół lub obcas :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:31 Meduza, obiecanki cacanki;) Cóż Zahedan, temat wart eksploracji:))) Ale zaraz mnie zjedzie Maarbela, że Meduzę chcę na złą drogę sprowadzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:33 Gość portalu: facet napisał(a): > he, he - zahedan się zaplątać, zahedan spowrotem pod stół lub obcas :) eeeeeeeeee facet zahedan myslec ty inteligentniejszy być Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:45 Ojjjj Zahedan, Ty nie za duzo myśleć??:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:48 kwasna_cytryna napisała: > Ojjjj Zahedan, Ty nie za duzo myśleć??:PPPP Dużo wojen robić Zahedan i całkiem niepotrzebnie. On myśleć, że zjeść wszystkie rozumy, Cytrynko.;) Z majonezem.;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 22.06.03, 23:57 Może nie z majonezem, a z chrzanem ?????? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:00 ostroznie, bo jak jeszcze dojdzie piwo to zahedan poleciec w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 22.06.03, 23:59 white.falcon napisała: > > Dużo wojen robić Zahedan i całkiem niepotrzebnie. On myśleć, że zjeść wszystkie > > rozumy, Cytrynko.;) Z majonezem.;))) > Pozdrv.:) sokół ty być sokół a nie papuga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madralinska Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 23.06.03, 00:34 A tu widze odchodzi Bitwa pod Grunwaldem o Zahedan :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 00:37 madralinska napisała: > A tu widze odchodzi Bitwa pod Grunwaldem o Zahedan :-))) Nie bedzie tu zadnej wojny. Kto mieczem wojuje ten miecze musi oddac Królowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten 23.06.03, 00:39 Gwoli ścisłości, jeden miał iść dla Kniazia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Reduta Zahedana 23.06.03, 01:28 "Nam strzelać nie kazano, Sam wszedłem na działo" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Reduta prawniczki IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 04:01 jako obrońca chciałam stwierdzić, że wszelkie działa... przeciw ludzkości są zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 07:09 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > jako obrońca chciałam stwierdzić, że wszelkie działa... > przeciw ludzkości są zabronione. Jakie działa?????? Dzisiaj to broń jest laserowo- kolorowa; taka czerwona kropeczka :PPPP A działa to tylko na wiwat :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 18:31 ja_nek napisał: > Gwiezdne Wojny:))) Poproszę zapoznać z obsadą nowego filmu-epopei, tworzonego na FR.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: Reduta prawniczki IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.06.03, 18:50 > Poproszę zapoznać z obsadą nowego filmu-epopei, tworzonego na FR.:))) > no jak film to musza byc światła. Taaaaaak atak światłami z reflektorów........ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Reduta prawniczki 23.06.03, 21:03 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > no jak film to musza byc światła. > Taaaaaak atak światłami z reflektorów........ No nie chcesz chyba powiedzieć, że ma to wyglądać jak polowanie na zające w nocy przy użyciu samochodów przez niektórych - łagodnie mówiąc - nieodpowiednich ludzi...;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.1 kodeks FR:kto quickly atakować ten IP: 80.51.161.* 23.06.03, 19:01 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście... (wężykiem,wężykiem!!!-;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 21:39 Gość portalu: zahedan napisał(a): > > ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście... > (wężykiem,wężykiem!!!-;-) ) i WAR na FR być mianowany Głównym Szamanem, je wywołującym. Postulat: nabycie przez takowego osobnika stroju szamana z piór i pióropusza wraz z grzechotkami i kijkiem do wywoływania piorunów wskazane. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... IP: 80.51.161.* 23.06.03, 22:20 wszystko przemija-a więc nic sie nie ostoi;nawet miłość-co ty na to ptaszku?/ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:23 Gość portalu: zahedan napisał(a): > wszystko przemija-a więc nic sie nie ostoi;nawet miłość-co ty na to ptaszku?/ A ja na to jak na lato. ;))) Mam, krótko mówiąc, inne zdanie. Odmienne od Twojego.:) I co Ty na to? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:22 A odgromnik gdzie jest?? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:28 white.falcon napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > ...oczy wydrapane mieć!!!! przez Sz.P. Forumowiczki oczywiście... > > (wężykiem,wężykiem!!!-;-) ) > > i WAR na FR być mianowany Głównym Szamanem, je wywołującym. Postulat: nabycie > przez takowego osobnika stroju szamana z piór i pióropusza wraz z grzechotkami > i kijkiem do wywoływania piorunów wskazane. ;))) > Pozdrv.:) Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:31 jmx napisała: > Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-))))))))))))))))) > Wykładanym czerwonym pluszem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:33 jmx napisała: > > Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-))))))))))))))))) > O właśnie. Na wyposażeniu powinien być zarówno futerał jak i odgromnik. ;)))) Pozdrv.:) P.S. jmx, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać maila w interesującej Cię sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:36 white.falcon napisała: > jmx napisała: > > > > > Nie zapominaj o najważniejszym... o futerale! ;-))))))))))))))))) > > > O właśnie. Na wyposażeniu powinien być zarówno futerał jak i odgromnik. ;)))) Tak - futerał z pluszem, dzwoneczkami i odgromnikiem.... ;-))))))))))))))))) PS. Już sprawdzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:38 jmx napisała: > Tak - futerał z pluszem, dzwoneczkami i odgromnikiem.... ;-))))))))))))))))) > Jaki atrakcyjny szaman nam wychodzi. Pierwsza partia na FR. ;)))))))))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:47 Wystawiamy na ogląd czy na przetarg ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:50 kwasna_cytryna napisała: > Wystawiamy na ogląd czy na przetarg ??????? Zależy co chcemy osiągnąć. ;)))) A może sprawdzi się przysłowie p.t. "każda potwora znajdzie amatora"?;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:53 Noooo jeśli osiagać, to tylko zysk :))))))))) W koncu mamy kapitalizm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 22:56 kwasna_cytryna napisała: > Noooo jeśli osiagać, to tylko zysk :))))))))) W koncu mamy kapitalizm :)))) Szamana przechandlować. Czysty zysk + dodatkowa opłata za futerał i grzechotki. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:07 I podatku nie placimy za zadne skarby ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:09 kwasna_cytryna napisała: > I podatku nie placimy za zadne skarby ;PPPP A gdzie widziałaś opadtkowany handel szamanami? Toż nie Afryka. ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:09 A widziałaś, że policja skarbowa szaleje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:18 kwasna_cytryna napisała: > A widziałaś, że policja skarbowa szaleje ???? To my też możemy. Szamanów nie ma w spisie rzeczy opodatkowanych. Stwierdzimy, że to wyraz wdzięczności... ;)))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:30 Sokoliczko, toż to korupcją pachnie :PPPPPPPPP P.S. Zahedanku, co Ty mowisz ???:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.2par.1 kodeks FR:kto prowokować waśnie... 23.06.03, 23:39 kwasna_cytryna napisała: > Sokoliczko, toż to korupcją pachnie :PPPPPPPPP > > P.S. Zahedanku, co Ty mowisz ???:)))))) Korupcji tu jeszcze nie było, tylko war i waśnie. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan kobity wy wypić coś czy jak ?/. IP: 80.51.161.* 23.06.03, 23:23 sokół i cytrna :ale wy pierdoły pociskać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: kobity wy wypić coś czy jak ?/. 23.06.03, 23:27 Czy Wy wiecie że dzis noc swietojąnśka, wianki pleść i do wody je rzucać, prze ogień skakać... Łado, łado, kupało ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kobity wy wypić coś czy jak ?/. 23.06.03, 23:31 kasia-s napisała: > Czy Wy wiecie że dzis noc swietojąnśka, wianki pleść i do wody je rzucać, prze > ogień skakać... > Łado, łado, kupało ... yyyyy ... ale to dziewice :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Noc świętojańska 23.06.03, 23:36 Nie dziewice ino panny (tzn. niezamężne) ;-)))))) A Janka ni widu ni słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:37 A panny to nie dziewice ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:39 kwasna_cytryna napisała: > A panny to nie dziewice ????? Nie wiem nie sprawdzałam ;-D)))))))))) Może Zahedan wie? W końcu to szaman! ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:42 Zahedan może wie, ale nie powie, bo chyba kołacza piecze, bo jak Sokólka mowi, ciasto na forum juz zamieszal ;PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:42 jmx napisała: > Nie wiem nie sprawdzałam ;-D)))))))))) > Może Zahedan wie? W końcu to szaman! ;-))))))))))))))))) > Janek ani chybi wianki plecie licznym pannom.;))) Niech szaman się wypowie, od tego tu jest.;)))) Bo przechandlujemy za dobre wino na przykład.;))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:43 Ale sie porobilo w te noc swięto-jańską :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:49 kwasna_cytryna napisała: > Ale sie porobilo w te noc swięto-jańską :PPP Zamiast wianki puszczać, czy inne zabawy urządzać, stworzyłyśmy na użytek FR szamana z futerałem. Czy ktoś doceni nasz ciężki trud? ;))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:51 KOŁACZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo inną nagrodę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:52 kwasna_cytryna napisała: > KOŁACZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Albo inną nagrodę :))))) Jak nie będziemy domagać się, to wyjdzie to samo, co z obiecanymi mi kiełbaskami z grilla i piwem - OBIECANKI-CACANKI! ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:54 To mosze sztrajk urzondzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:56 kwasna_cytryna napisała: > To mosze sztrajk urzondzic ? A na czym ma polegać? Ogłosimy może, że jesteśmy prześladowani przez Szaman- Zahedan i pomawiani o wydrapywanie oczu? ;))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:56 Nie odzywać się do Zahedan, póki nagrody nie przyniesie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 23.06.03, 23:58 kwasna_cytryna napisała: > Nie odzywać się do Zahedan, póki nagrody nie przyniesie ??? Popieram. Szaman nie odzywać się do nas, więc my do niego. Masz rację, Cytrynko, niech się pomęczy. a więc SZTRAJK????:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc świętojańska 24.06.03, 00:00 SZTRAJK!!!! Głodowy, bo i tak kołacza nie ma, i głodna spać pójdę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc świętojańska 24.06.03, 00:01 kwasna_cytryna napisała: > SZTRAJK!!!! > Głodowy, bo i tak kołacza nie ma, i głodna spać pójdę :-( I niech się pomartwi, jak schudniemy i będziemy "jako mary go straszyć." Też idę spać, a więc - dobranoc.:)))) I zapowiadam: SZTRAJK!!!! Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Noc strajkowa 24.06.03, 00:49 Mam lepszy pomysł - powinnyśmy urządzić strajk włoski - i bardzo dokładnie, długo i wyczerpująco odpowiadać na każdy wątek i post.... To powinno sprawić, że Zahedan wywiąże się ze wszystkich swych obietnic a moooże i więcej...? ;-D))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 12:50 Ja tam nie wierzę, że on się z czegokolwiek wywiąże :PPP On tylko gadać .... jak papuga:))) A sam Sokółce zarzuca, że ona nie dziki ptak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Noc strajkowa IP: 80.51.161.* 24.06.03, 15:40 kwasna_cytryna napisała: > Ja tam nie wierzę, że on się z czegokolwiek wywiąże :PPP On tylko gadać .... > jak papuga my sie spotkac-ja postawic piwo i kiełbaski:nie spotkać? to nie byc okazja do piwo ikiełbasek.to wszystko co ja mieć do powiedzenia w ta temat.od pisania długich post,które (chwytać za serce?) mnóstwo immych ludzia być > Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 17:08 kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie mówic??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 17:53 kwasna_cytryna napisała: > kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie > mówic??? Zahedan nie być chyba Hamlet, bo nie mieć czaszka biednego Yoricka. Ciekawe, czy przyjąłby w darze, w zastępstwie, łebek manekina z wystawy? ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:29 white.falcon napisała: > Zahedan nie być chyba Hamlet, bo nie mieć czaszka biednego Yoricka. Ciekawe, > czy przyjąłby w darze, w zastępstwie, łebek manekina z wystawy? ;)))) > Pozdrv.:) W Polinezji czy innej Mikronezji, a może na innym końcu świata, głowki nauczyli sie zmniejszać do rozmiarów piłki tenisowej. Może taką ?? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Noc strajkowa IP: 80.51.161.* 24.06.03, 17:59 kwasna_cytryna napisała: > kiełbaski być czy nie być???? piwo być czy nie być ??? Zahedan mówić czy nie > mówic??? ty spojrzec na moja poprzedni post-jesli ty nie rozumiec co tam pisac ja nic na to nie poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:27 Zahedan być mężczyzna czy nie być ??? Zahedan wiedzieć, że kobiecie trzeba tłumaczyć czy nie wiedzieć ??? Zaheden chyba się złościć ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 20:44 kwasna_cytryna napisała: > Zahedan być mężczyzna czy nie być ??? Zahedan wiedzieć, że kobiecie trzeba > tłumaczyć czy nie wiedzieć ??? Zaheden chyba się złościć ... Zahedan się złościć? O to nie nowina. Chyba zamiast główek trzeba mu dać w prezencie komplet laleczek voodoo. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 21:07 white.falcon napisała: > > Zahedan się złościć? O to nie nowina. Chyba zamiast główek trzeba mu dać w > prezencie komplet laleczek voodoo. ;)))) > Pozdrv.:) A może prawdziwego zombi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:05 kwasna_cytryna napisała: > > A może prawdziwego zombi ?? Zombi jak na lekarstwo... Chyba że masz kandydata? ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:32 white.falcon napisała: > > Zombi jak na lekarstwo... Chyba że masz kandydata? ;PPP > Pozdrv.:) > Mowią, że w latach 80-tych gdzieś na wschodzie produkcje zombi opanowali na skale przemyslowa :PPPPPPP Moze tam szukac?? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:37 kwasna_cytryna napisała: > Mowią, że w latach 80-tych gdzieś na wschodzie produkcje zombi opanowali na > skale przemyslowa :PPPPPPP Moze tam szukac?? Japończycy? Nie wiedziałam.... Ja bym raczej Afrykę poprosiła o pomoc - to u nich tradycja.;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:43 Eeee ten wschód nie taki daleki :PPPP Problem w tym, że ktoś mistrzem musi być i kierować tym zombi .... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Noc strajkowa 24.06.03, 22:52 kwasna_cytryna napisała: > Eeee ten wschód nie taki daleki :PPPP Problem w tym, że ktoś mistrzem musi być > i kierować tym zombi .... > > No fakt... A Małgorzatę skąd wytrzasnąć?;)))) W ostateczności za Behemota mogę robić, bo go uwielbiam. :)))) Jest dla mnie niedoścignionym wzorem poczucia humoru i w dużym stopniu - sprawiedliwości. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Noc strajkowa 24.06.03, 23:20 Ja tam Małgorzatą nie będę, bo każą mi jeszcze nago po scenie biegać - na własne oczy widziałam ....Wolandem tez nie. Może się na Poncjusza namyslę.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon "Pewnego dnia, szesnastego nissana..." 25.06.03, 00:09 kwasna_cytryna napisała: > Ja tam Małgorzatą nie będę, bo każą mi jeszcze nago po scenie biegać - na > własne oczy widziałam ....Wolandem tez nie. Może się na Poncjusza namyslę.... Jesteś przeze mnie zaakceptowana do tej pięknej roli. "Pewnego dnia, szesnastego nissana..." A dalej? Bo ja, jako Behemot, potrzebuję partnerki/ra do rozmowy o parówkach - vide Azazello. Oraz do pięknej sceny strzelaniny z milicjantami (prawie pod sam koniec książki).:))) Drodzy Forumowicze, zamiast prowadzić WAR, zabawmy się w inscenizację tej pięknej książki w wydaniu współczesnym. Role do obsadzenia - i to piękne - są.:)))) Nic nie jest lepsze na "ogórkowy sezon".;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 09:07 Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 17:32 kwasna_cytryna napisała: > Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale > :))))))) Jak się odważni sami nie zgłoszą, to, Cytrynko, zostaną im do dobrowolnego obsadzenia role motorniczej, która ucięła głowę człowiekowi i rola głupiego oficjalnego męża Pięknej Małgorzaty. ;))))))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' IP: 80.51.161.* 25.06.03, 17:54 mój post nie byc o twórczośc Bułhakow Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: 'Pewnego dnia, szesnastego nissana...' 25.06.03, 18:42 Gość portalu: zahedan napisał(a): > mój post nie byc o twórczośc Bułhakow Jak nie pilnować, co się dzieje na Twój wątek, to tak bywać...:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 18:49 Ja jestem zaaaaaaa :))))))))) To idę po książkę przypominać sobie detale :))))))) Te ksiazki chyba bardzo ciekawe muszą być......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:20 cal-ineczka napisała: > > Te ksiazki chyba bardzo ciekawe muszą być......;))))))) Póki co to o JEDNEJ książce była mowa, ale jak będziesz przechodziła obok bibliotecznej półki to weź Fatalne jaja, Zapiski na mankietach, Białą gwardię, Psie serce... Też warto :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:23 kwasna_cytryna napisała: > Póki co to o JEDNEJ książce była mowa, ale jak będziesz przechodziła obok > bibliotecznej półki to weź Fatalne jaja, Zapiski na mankietach, Białą gwardię, > Psie serce... Też warto :))))) Jak najbardziej.:))) Niezapomniana lektura. Czasem do śmiechu przez łzy i łez przez śmiech. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 21:26 Dzieci nie wiedzieć co to Bułhakow,oni RADZIECKI nie czytac :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: a kiedy przerwa w bibliotece? 25.06.03, 22:00 kwasna_cytryna napisała: > Dzieci nie wiedzieć co to Bułhakow,oni RADZIECKI nie czytac :PPPPP Radziecki, rosyjski - wszystko jedno, główne, że pisarz dobry. A szkoda, że nie czytać - to takie piękne. :))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka nic w tym nie ma ciekawego 02.07.03, 00:58 sama se czytaj ksiazki, ja sobie poradze w zyciu bez. Inteligencja co? Inteligencje to nabywam w inny sposob, ale dzieki za rade. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:09 swojego wątku, to potem nie zgłaszać pretensji, że mówić na nim daleko od tematu. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:15 A jaki był temat ??? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 25.06.03, 22:45 kwasna_cytryna napisała: > A jaki był temat ??? :PPP Temat przewodni Zahedan. I Zahedan mocno martwić się, ze my ignorować temat i mówić w jego pojęcia o czym inna. A my wciąż mówić o ta sama... ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 08:54 Może on nie czytać Bułhakow ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 26.06.03, 16:28 kwasna_cytryna napisała: > Może on nie czytać Bułhakow ???? ja nie tylko nie czytac bułhakow ale ja wogóle nigdy w zyciu nic nie czytac Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 19:56 Ty nie kłamać! Ty dokładnie czytać forum Romantika! ;-))))))) PS. Bułhakow być świetna pisarz, ja go lubić bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 26.06.03, 20:05 jmx napisała: > > Ty nie kłamać! Ty dokładnie czytać forum Romantika! ;-))))))) > > PS. Bułhakow być świetna pisarz, ja go lubić bardzo. czytać to jedno być;rozumieć drugie być. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:09 chcieć rozumiec, to rozumiec, a nie chciec to nie zrozumiec .. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:46 Nie wszystko da się rozumieć... Nawet jak bardzo chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 26.06.03, 20:49 No dobra, jak Meduza nie wytłumaczyc dlaczego to cos latac wokol tamtego czegos, to nie zrozumiec. Ale jak wytlumaczyc to zrozumiec chociaz troszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 27.06.03, 14:35 kwasna_cytryna napisała: > No dobra, jak Meduza nie wytłumaczyc dlaczego to cos latac wokol tamtego > czegos, to nie zrozumiec. Ale jak wytlumaczyc to zrozumiec chociaz troszke. Latają to cytryny i spadają z drzew, a ja Ci powiem, że książka jeszcze nie została otwarta, a strona nie jest zaczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 27.06.03, 15:27 Pioro nie byc czy inkaust ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal.....ka Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 27.06.03, 16:04 Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 01:13 Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne. Eeee, poproszę bez war. A wiecie, że pomimo, że Zahedan twierdzić, że nigdy nie czytać, to jak się nauczyć pisać? Nawet elementarz nie czytać?;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:13 white.falcon napisała: > Gość portalu: cal.....ka napisał(a): > > > Atrament mam czerwony. Ale wojny i tak nie zaczne. > > Eeee, poproszę bez war. A wiecie, że pomimo, że Zahedan twierdzić, że nigdy nie > > czytać, to jak się nauczyć pisać? Nawet elementarz nie czytać?;))) > Pozdrv.:) można czytac ale nie rozumiec-to sie wtedy nazywać wtórny analfabetyzm.to byc częsta w społeczeństwo polskie i u zahedan też tak być Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:19 Gość portalu: zahedan napisał(a): > można czytac ale nie rozumiec-to sie wtedy nazywać wtórny analfabetyzm.to byc > częsta w społeczeństwo polskie i u zahedan też tak być Gorzej, jak nie chcieć rozumieć, a czytać. Zahedan, zacznij czytać książki, może niekoniecznie Bułchakowa, ale jakieś łatwiejsze lektury... Przekonasz się do przyjemności czytania. ;)))) Pozdrv.:) P.S. I w ten sposób FR przysłuży się likwidacji wtórnego analfabetyzmu. Szczytny to cel, oj, szczytny. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:25 white.falcon napisała: > > Gorzej, jak nie chcieć rozumieć, a czytać. Zahedan, zacznij czytać książki, > może niekoniecznie Bułchakowa, ale jakieś łatwiejsze lektury... sokół ja być mnóstwo wdzięczny ze ty tak dobrze radzić sla zahedan.zahedan zacząć lektura od bułHakowa bułCHakowa ja nie czytać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:28 Ale czepliwy :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:31 kwasna_cytryna napisała: > Ale czepliwy :PPPP Czego się spodziewać po kimś, kto korzysta z recyklingu wobec lektur? ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:31 kwasna_cytryna napisała: > Ale czepliwy :PPPP co cytryna ty na pomoc sokół przyturlać sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:32 Sokoły pomocy nie potrzebują :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:34 kwasna_cytryna napisała: > Sokoły pomocy cytryn nie potrzebują :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:35 A jednak się czepiasz .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:47 kwasna_cytryna napisała: > A jednak się czepiasz .. pani mecenas ja nie czepiac ja tylko mały pstryczek w sokoli dziubek zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:51 Sokoliki drapieżne są i mocne dzioby mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:52 kwasna_cytryna napisała: > Sokoliki drapieżne są i mocne dzioby mają... tak pani mecenas ja wiedziec o tym Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:54 Znaczy jednak czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 22:58 kwasna_cytryna napisała: > Znaczy jednak czytać .a czasem czytac.sokół cos nie pisac;on sie speszyc czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:03 Może spać poszła Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:20 kwasna_cytryna napisała: > Może spać poszła Nie poszła, nie poszła, tylko zastanawiać się, czy Zahedan już, czy przed... Zahedan, jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo sama będę musiała pójść. :)PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 23:26 white.falcon napisała: > Zahedan, jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo sama > > będę musiała pójść. :)PPP > Pozdrv.:) zahedan lubiec LM menthol > Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:35 Gość portalu: zahedan napisał(a): > zahedan lubiec LM menthol > > Ja nie pytać, co lubić Zahedan, tylko mówić, co mi ma kupić. Ale jak nie, to nie. Sama iść, a potem iść spać.:))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... IP: 80.51.161.* 28.06.03, 23:48 white.falcon napisała: Ale jak nie, to > nie. Sama iść, a potem iść spać.:))) SAMA :-((( > Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 23:52 white.falcon napisała: > , jak idziesz do sklepu, to kup mi "Caro" i wirtualnie przyślij, bo sama > > będę musiała pójść. :)PPP > > Mogę Vogue poczęstować mentolowym .. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 29.06.03, 00:26 kwasna_cytryna napisała: > Mogę Vogue poczęstować mentolowym .. > Jestem uratowana - mam "Caro". Poszłam i wróciłam i zaraz idę spać.:) Za poczęstunek bardzo dziękuję - są ludzie na tym świecie i Zahedany. ;)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx LUDZIE!? 29.06.03, 00:46 To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!! smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: LUDZIE!? IP: 80.51.161.* 29.06.03, 08:02 jmx napisała: > > To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!! > smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP to ty dzem nie wiedziec jak bardzo w sieć ludzie ukrywać swoja rzeczywista oblicze? > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Do palaczy 29.06.03, 16:52 Prawdziwe oblicze z petem w dziobie? O, pardon, w zębach? Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do niepalącej jmx 29.06.03, 16:56 jmx napisała: > Prawdziwe oblicze z petem w dziobie? O, pardon, w zębach? > > Smacznego! > Toż i powiadałam, że sokół jestem ucywilizowany. Jednym z "darów" cywilizacji jest właśnie pet w dzióbku sokoła. Zresztą, w tym świecie wiecznie pchają ptakom coś w dziob - a to gałązkę oliwną, a to gałązkę pokoju. Wolałam sama coś sobie wybrać, bo jeszcze niewiadomo, z czym w dziobie bym wylądowała. ;))) Pozdrv:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: LUDZIE!? 29.06.03, 09:22 jmx napisała: > > To wy palicie?? No nie, z kim ja gadam!! > smoke.falcon, wędzona_cytryna, i zapetam ;-PPPPPPPPPPPPP > Tu przynajmniej nikt nam prawa nie odbiera do palenia, kiedy chcemy i gdzie chcemy. W realu wszyscy nas tępią :-( Nie mówiąc o tym, że ustawowych obowiążków nie spełniają i nie zapewniają nam przyzwoitych warunków do nałogowania się ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: LUDZIE!? 29.06.03, 15:44 kwasna_cytryna napisała: > Tu przynajmniej nikt nam prawa nie odbiera do palenia, kiedy chcemy i gdzie > chcemy. W realu wszyscy nas tępią :-( Nie mówiąc o tym, że ustawowych > obowiążków nie spełniają i nie zapewniają nam przyzwoitych warunków do > nałogowania się ... W pełni zgadzam się. A dodatkowo, przez monitor nie da się zatruwać życia niepalącym.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: pkt.1par.3 kodeks FR:kto nie pilnować... 28.06.03, 22:35 kwasna_cytryna napisała: > Sokoły pomocy nie potrzebują :-)))) Czasem tak, jak zapomną ze zdziwienia ozorka w gębie.:)))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś