kamea5 Re: W oczach 07.09.07, 20:59 deli,w oczach mi sie mieni...byłam pełna obaw,czy nie zostałas uprowadzona przez jakiegos trolla;) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: W oczach 07.09.07, 21:05 Jestem na sekund kilka i znikam. Tak sie nam roznie sklada, ze dialog jest prosta z prostopadlymi czasu. Kiedys bede, delusa Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: W oczach 07.09.07, 21:10 nie pozwol czekac zbyt długo,historie zamknij na klucz...piekne jest dzis a jutro,tego nikt nie wie?;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: W oczach 07.09.07, 21:03 Sorry... W moich oczach mam smutek zawisl caly staw rzesa a Ty plynny nenufar gdzies na dnie jest poczatek mglisty mulisty lin zeruje bez liny usmiecham sie jezioro moje zmywasz sen troski i pie....c panow przykladnych niech zyje "Kronika Olsztynska"! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: W oczach 07.09.07, 21:07 oczy widza, co chca zobaczyc...czasem warto powieka zasłonic swiat i nie myslec,tylko robic swoje:) perełko,jak po wyprawie w nieznane...przechazdałas sie wsrod kwiatow i staroci? Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: W oczach 07.09.07, 21:17 Przechadzalam sie wsrod snow i kilka niezlych kupilam na wlasnosc... Wiesz, zycie jest zabawne, w ciagu pieciu minut daje radosc, rozpacz, zachwyt, zdumienie. A my zyjemy, niezmywalni, fala po fali... A jednak wielu zmylo... Hart ducha? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: W oczach 07.09.07, 21:24 jestesmy czastka swiata,bez znaczenia dla wiekszosci...warto zachłysnac sie,oprzytomniec i isc w dalsza droge,moze nawet sie potkac czasem,to uwrazliwia i czyni nas doskonalszymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: W oczach 14.09.07, 18:48 Znow kogos zmyla fala zycia Znowu kogos zabraklo do uczty Bogow... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: W oczach 15.09.07, 21:34 jedni odchodza ,inni przychodza...bogowie moze nas rozgrzesza,wrota raju zdobyte...ten czas jeszcze daleki,liczy sie strategia:) Odpowiedz Link Zgłoś