seweryn_makatka 03.10.07, 08:47 - babciu widziałaś moje tabletki? byly oznaczone LSD -pie..c tabletki, widziales k . . rwa smoka w kuchni? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viviene Re: dowcip na dobry początek dnia :) IP: *.crowley.pl 03.10.07, 15:13 dobre:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Dowcip na wieczór :) 03.10.07, 19:06 Spotyka się dwóch facetów na piwie. "Wróciłem wczoraj do domu, otwieram szafę i jest. Siedzi sobie w ślipkach," - mówi jeden. "I co zrobiłeś?" - pyta drugi. "Przegoniłem. Powiedziałem mu: "Chłopie, zrozum jak normalny człowiek - już rok temu rozwiodłem się z żoną i ona dawno tu nie mieszka", - odpowiedział drugi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dowcip na wieczór :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:17 Spotykają się dwaj koledzy: -Wyglądasz na bardzo wyczerpanego. Co się stało? -Byłem wczoraj na Służewcu.Ledwo schyliłem się,żeby zawiązać sznurowadło, zaraz poczułem, że ktoś zakłada mi siodło na grzbiet.. -Co było dalej? -Na mecie byłem trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: dowcip na dobry początek dnia :) 06.10.07, 20:32 wszystkie pasują do tego forum. Czy ktoś pilnuje obejścia ? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: dowcip na dobry początek dnia :) 06.10.07, 20:34 a czy to ta babcia która robiła na drutach a potem przyjechał tramwaj i ją zrzucił?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Marketing:) 06.10.07, 21:12 Marketing kobiecy: 1. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mowisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni. 2.Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi do niego i mówi: "Ona jest dobra w łóżku". To jest Reklama. 3. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz mu: "Jetem dobra w łóżku". To z kolei jest Telemarketing. 4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz w pamięci znajomość i pytasz: "Pamiętasz jaka jestem dobra w łóżku?"To się nazywa Customer Relationship Management (CRM). 5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę , podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu jak ladnie pachnie, oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz jaka jesteś dobra w łóżku. To się nazywa Public Relations. 6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mowisz:" jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising. 7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku"- to się nazywa uznana marka, czyli Branding. Marketing męski... 1.Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy" To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karalne w większości krajów UE. Odpowiedz Link Zgłoś
asleep_alien Re: Marketing:) 08.10.07, 10:00 Podchodzi facet do laski i mówi: żadnych imprez, żadnego seksu. GEJ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś