Dodaj do ulubionych

gdzie znalezc milo fajna kobiete .......

IP: *.chello.pl 21.07.03, 22:29
Hej :)))
byla sobie znajomosc ale po zbiegu roznych okolicznosci nagle sie skonczyla
poradzcie gdzie poznac mila inteligenta fajna kobiete nie szukam zwariowanej
laski tylko tej jedynej poradzcie mi gdzie mozna szukac lub jak podrywacie
bo ja juz chyba zapomnialem jak to sie robi
papapaaa
czekam na odpowiedzi :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: zahedan Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.protonet.pl 21.07.03, 22:32
      Gość portalu: Arthuro napisał(
      poradzcie mi gdzie mozna szukac lub jak podrywacie
      > bo ja juz chyba zapomnialem jak to sie robi
      > czekam na odpowiedzi :)))
      take it easy ;ty nie byc taki nerwowy.mała przerwa dobrze ci zrobić
      • Gość: Arthuro Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.chello.pl 21.07.03, 23:03
        moze masz racje
        thnx :)
    • sunrise1 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 21.07.03, 23:11
      jak to gdziw ? w Tifie !

z:)))
      • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 07:46
        ... wśród kobiet oczywiście :-)
        • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 09:27
          Arthuro, tak się składa, że znam takowe i wolne.
          Ale wiesz, nie powiem Ci, trzeba trochę się samemu potrudzić:)
          Ach ten net, jak nie ma nikogo to nie ma, a jak jest, to aż trudno się
          zdecydować na którą:)

Pozdrawiam
          janek
          • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 09:29
            Janek! Ty się trudnisz ... ? :-P

ja_nek napisał:

Arthuro, tak się składa, że znam takowe i wolne.
            • sunrise1 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 10:07
              ka_27 napisał:

> Janek! Ty się trudnisz ... ? :-P
              >
              > ja_nek napisał:
              >
              > Arthuro, tak się składa, że znam takowe i wolne.

Tak,swataniem

z:))))))
              • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 10:11
                sunrise1 napisała:

>
                > Tak,swataniem

> z:))))))
                Eeeeeee... przebieraniem ;PPP
                • sunrise1 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 14:30
                  kwasna_cytryna napisała:

> sunrise1 napisała:
                  >
                  > >
                  > > Tak,swataniem
                  >
                  > > z:))))))
                  > Eeeeeee... przebieraniem ;PPP
                  >
                  wiem

z:))
                  • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 14:33
                    Kreator ... :-P
                    • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 15:28
                      ka_27 napisał:

> Kreator ... :-P

Moze dokończysz?
                      • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 15:32
                        A sam nie potrafisz się domyślić? :-P
                        • von-koza Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 22.07.03, 16:48
                          Ej, ej. Chłopaki... Warto tak? Macie inne poglądy - O.K., ale po co ten jad?

KA_27 my tam sobie wyjaśniliśmy - i dobrze, i się z tego cieszę, więc to nic
                          osobistego, ale przyznaj, że trochę prowokujesz Janka. Niepotrzebnie, bo to
                          porządny facet i nie raz to udowodnił, również w stosunku do mojej osoby, wiec
                          niezależnie od innych spraw będę stał po jego stronie. Poza tym taka przyciężka
                          atmosfera naprawdę nie ma w sobie nic fajnego, więc dajcie już sobie spokój.
                          Pozdrawiam.
                          • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 09:15
                            von-koza napisał:

> Ej, ej. Chłopaki... Warto tak? Macie inne poglądy - O.K., ale po co ten jad?
                            >
                            > KA_27 my tam sobie wyjaśniliśmy - i dobrze, i się z tego cieszę, więc to nic
                            > osobistego, ale przyznaj, że trochę prowokujesz Janka. Niepotrzebnie, bo to
                            > porządny facet i nie raz to udowodnił, również w stosunku do mojej osoby,
                            wiec
                            > niezależnie od innych spraw będę stał po jego stronie. Poza tym taka
                            przyciężka
                            >
                            > atmosfera naprawdę nie ma w sobie nic fajnego, więc dajcie już sobie spokój.
                            > Pozdrawiam.

Panie von-kozo,

zarzucasz adwersarzom inność poglądów i pytasz po co ten jad ....
                            A w nastepnym akapicie sam stwarzasz pole do konfliktu, twierdząc "wiec
                            niezależnie od innych spraw będę stał po jego (Janka) stronie". Mogę to
                            nazwać tylko brakiem bezstronności. Gdyby taka sytaucja zaistniała na sali
                            sądowej, to spokojnie można byłoby wystąpić o zmianę sędziego, który z góry
                            opowiedział się w sprawie po jednej ze stron konfliktu.
                            Nota bene twierdzisz,że wyjaśniliście sobie z ka inne sprawy. Ale czy tak jest
                            naprawdę?? Nie mam takiej pewności ... A jeśli przyjąłeś przeprosiny tylko
                            formalnie, to chyba lepiej byłoby mieć odwagę i powiedzieć, że przeprosin NIE
                            PRZYJMUJESZ. Inaczej - jak dla mnie - powstaje bardzo niezdrowa sytuacja: niby
                            jest ok, ale nie do końca .... Nadal czujesz się urażony będziesz dawał temu
                            wyraz sekując jedną ze stron dyskusji.
                            Powiesz, że to nadinterpretacja? Ale również takie wnioski można wyciagnąć z
                            Twojej wypowiedzi.

• von-koza Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 09:44

Droga Cytryno,

Nie czuję się wcale sądzią i nie mam takich aspiracji. Z KA_27 naprawdę sobie
                              wszystko wyjaśniłem i nie chowam do niego najmniejszej urazy. Po stronie Janka
                              opowiadam się dlatego, że według mnie w tym konkretnym przypadku KA_27
                              sprowokował go tym "kreatorem" i nie ma to nic wspólnego z naszym wcześniejszym
                              sporem. W pewnym aspekcie masz jednak rację - niepotrzebnie się wtrąciłem w
                              sumie to nie moja sprawa - zareagowałem jadnak bo przykro patrzyć jak się kłócą
                              na każdym prawie wątku. Tym niemniej jednak mówię - masz rację wyszło mi to
                              niezależnie od intencji cholernie niezręcznie, więc przepraszam. Wystarczyło
                              powiedzieć - "Chłopaki, starczy tego."
                              Pozdrawiam.
                              • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 09:55
                                Drogi Von-kozo,

Pozdrawiam

:)))
                                • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 16:24
                                  Podzielę się z tobą (Arthuro) kilkoma sposobami podrywania kobiet.
                                  Podstawową zasadą jest wywarcie odpowiedniego wrażenia:
                                  1.Na samochód : Kupujesz malucha za 500 zł (10 letniego), duży głośnik
                                  samochodowy (100W)za 600 zł . Jeździsz z otwartym oknem słuchając techno które
                                  jest słyszalne w promieniu 10 km - łup, łup, łup.
                                  2. Na tauaż: dziergasz sobie smoka na ramieniu i spacerujesz po deptaku ubrany
                                  w gustowny podkoszulek ze znaczkiem "Nike".
                                  3. Na fryzurę : 2 łyżki stołowe cukru należy rozpuścić w szklance ciepłej wody.
                                  A następnie uformować sobie na glowie taki sterczacy kuper.
                                  4. Na biżuterię: Inwestujesz w gustowny łańcuszek na szyję - własną - plus
                                  bransoleta. Dla wymagających polecam dodatkowo sygnet.
                                  • jmx Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 16:35

A jak ktoś jest łysy? Co ma postawić?
                                    I co to jest "tauaż"??
                                    ;-))))))
                                    • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 16:36
                                      jmx napisała:

>
                                      > A jak ktoś jest łysy? Co ma postawić?
                                      > I co to jest "tauaż"??
                                      > ;-))))))
                                      >

Ad1. To jest kwestia pomysłowości - włosy rosną nie tylko na głowie.
                                      Ad2. Zjadło mi literkę t - winno być tatuaż:)
                                      • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:00
                                        Odsyłasz do intymnego fryzjera ??? :PP
                                        • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 17:06
                                          kwasna_cytryna napisała:

> Odsyłasz do intymnego fryzjera ??? :PP

Jakiś mały "balejage" nie zaszkodzi(nie znam pisowni. To jedno z tych
                                          śmiesznych słów które używają kobiety: celluitis, migrena, handra, pasomajtki
                                          itp ).
                                          • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 17:08
                                            Gość portalu: drak napisał(a):

> kwasna_cytryna napisała:
                                            >
                                            > > Odsyłasz do intymnego fryzjera ??? :PP
                                            >
                                            > Jakiś mały "balejage" nie zaszkodzi(nie znam pisowni. To jedno z tych
                                            > śmiesznych słów które używają kobiety: celluitis, migrena, handra, pasomajtki
                                            > itp ).

I oczywiście trwała ondulacja (kojarzy mi się z sekcja zwłok)
                                          • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:13

> kwasna_cytryna napisała:
                                            >
                                            > > Odsyłasz do intymnego fryzjera ??? :PP
                                            >
                                            > Jakiś mały "balejage" nie zaszkodzi(nie znam pisowni. To jedno z tych
                                            > śmiesznych słów które używają kobiety: celluitis, migrena, handra, pasomajtki
                                            > itp ).

Baleyage ....
                                            Moze jeszcze być: koloryzacja, pasemka, trwała ondulacja i styling,
                                            rozjaśnianie bez amoniaku, strzyżenie i modelowanie........
                                            W sumie ta intymność to mi się kojarzy z niespodzianką dla ukochanego na
                                            Walentynki :PPPP Niektóre pisma nas przekonują, że to najlepszy prezent ....
                                            • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 17:17
                                              kwasna_cytryna napisała:

> Gość portalu: drak napisał(a):
                                              >
                                              > > kwasna_cytryna napisała:
                                              > >
                                              > > > Odsyłasz do intymnego fryzjera ??? :PP
                                              > >
                                              > > Jakiś mały "balejage" nie zaszkodzi(nie znam pisowni. To jedno z tych
                                              > > śmiesznych słów które używają kobiety: celluitis, migrena, handra, pasomaj
                                              > tki
                                              > > itp ).
                                              >
                                              > Baleyage ....
                                              > Moze jeszcze być: koloryzacja, pasemka, trwała ondulacja i styling,
                                              > rozjaśnianie bez amoniaku, strzyżenie i modelowanie........
                                              > W sumie ta intymność to mi się kojarzy z niespodzianką dla ukochanego na
                                              > Walentynki :PPPP Niektóre pisma nas przekonują, że to najlepszy prezent ....
                                              >

Zapomnialaś o rozjasnianiu z amoniakiem lub z arszenikiem.
                                              Wyobrażam sobie intymną niespodziankę walentynkową - "intymna mokra włoszka"
                                              • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:18
                                                >
                                                > Zapomnialaś o rozjasnianiu z amoniakiem lub z arszenikiem.
                                                > Wyobrażam sobie intymną niespodziankę walentynkową - "intymna mokra włoszka"

Włoszka to chyba żadna nowość ;PPPPP

Z arszenikiem postępuj ostrożnie, otruć się można ....
                                                • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 17:20
                                                  kwasna_cytryna napisała:

> >
                                                  > > Zapomnialaś o rozjasnianiu z amoniakiem lub z arszenikiem.
                                                  > > Wyobrażam sobie intymną niespodziankę walentynkową - "intymna mokra włoszk
                                                  > a"
                                                  >
                                                  > Włoszka to chyba żadna nowość ;PPPPP
                                                  >
                                                  > Z arszenikiem postępuj ostrożnie, otruć się można ....
                                                  >

No tak masz rację, mokra włoszka to żadna rewelaja -rutyna.
                                                  A co myślisz o dredach?
                                                  • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:23
                                                    > >
                                                    >
                                                    > No tak masz rację, mokra włoszka to żadna rewelaja -rutyna.
                                                    > A co myślisz o dredach?

BOMBA, ale latem nie zawsze możliwe :PPP
                                                    Nawet na męskiej piersi ..... materiału brakuje :PPP
                                                  • Gość: drak Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.pg.com 23.07.03, 17:25
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> > >
                                                    > >
                                                    > > No tak masz rację, mokra włoszka to żadna rewelaja -rutyna.
                                                    > > A co myślisz o dredach?
                                                    >
                                                    > BOMBA, ale latem nie zawsze możliwe :PPP
                                                    > Nawet na męskiej piersi ..... materiału brakuje :PPP

A na damskiej?:)

Można dosztukować "dopinkę" (kolejne śmieszne słowo).
                                                  • jmx Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:26

To sie nazywa 'treska' ;-)
                                                    A dredy za sztyyyywne... ;-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:27

> A na damskiej?:)
                                                    >
                                                    > Można dosztukować "dopinkę" (kolejne śmieszne słowo).

To teraz otwórz szeroko oczy - jak wygląda dredowa dopinka na damskiej piersi
                                                    ?? :PP
                                                  • jmx Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:33
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> To teraz otwórz szeroko oczy - jak wygląda dredowa dopinka na damskiej piersi
                                                    > ?? :PP

Z a b ó j c z o... ;-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:35
                                                    Jak masz aparat, to zdjęcie zrobimy :)))) Nagroda World Press Foto murowana ;)))
                                                  • jmx Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... 23.07.03, 17:49

Taaak i wyróżnienie "National Geographic" ;-))))
          • Gość: Arthuro Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.chello.pl 23.07.03, 19:06
            ja_nek napisał:

> Arthuro, tak się składa, że znam takowe i wolne.
            > Ale wiesz, nie powiem Ci, trzeba trochę się samemu potrudzić:)
            > Ach ten net, jak nie ma nikogo to nie ma, a jak jest, to aż trudno się
            > zdecydować na którą:)
            >
            > Pozdrawiam
            > janek
            hmmm tak sie sklada ze widze ze kazdy zna takie kobiety ale czemu nie
            jestescie z nimi ???
            • Gość: Agata Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ... IP: *.acn.pl 24.07.03, 08:59
              mój email ala1974_1974@o2.pl
    • Gość: Agata Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.acn.pl 23.07.03, 18:00
      i co z tego, że takie są..... praca, praca.... i gdzie poznać miłgego fajnego
      mężczyznę???
      • Gość: Arthuro Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.chello.pl 23.07.03, 19:15
        Gość portalu: Agata napisał(a):

> i co z tego, że takie są..... praca, praca.... i gdzie poznać miłgego
        fajnego
        > mężczyznę???
        hej :)
        podaj maila to sie poznamy :)))
        Pzdr
    • berbik1 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 23.07.03, 19:39
      mam ten sam problem.
      gdzie znalezc fajnego faceta?
      i wiem juz, ze nie jest to latwe...
      • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 00:04
        Arthuro....
        Nie możemy być z nimi wszystkimi:)))
        Najwyżej z jedną:)
        Pozdrawiam

Do Ka:
        Nie będę się domyślać, to Ty jesteś specem na FR od nadinterpretacji i
        kadzenia.
        Czyżby Cię tchórz obleciał przed powiedzeniem do końca, tego co miałeś na
        myśli?
        Odwagi
        • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 07:56
          Drogi Janku :-)

Nie domyślaj się, ponieważ i tak tego nie dokonasz ...

Od nadinterpretacji jesteś Ty mój drogi i tak Ci to udowodniłem pokazując, że
          nie potrafisz wypowiedzi ułożyć w logicznej kolejności ...

To tak na przykładzie:

1 - Janek
          2 - jego rozmówca

1 - Jaki jestem?
          2 - jesteś fajny :-)
          1 - Co powiedziałeś temu ... wczoraj?
          2 - Jesteś niemądry!

Interpretacja Janka, z cytowaniem:

1 - Jaki jestem?
          2 - Jesteś niemądry!

Ale Ty 2 nadinterpretujesz - napisał oburzony Janek ...

To nie tchórz mnie obleciał,
          lecz Ty nie potrafisz zmusić się do myślenia, by samemu potrafić dokończyć ...

I może zajmij się myśleniem, a nie tylko pieniactwem :-P

A ja reaguję wówczas, gdy Ty piszesz o dziwnych poglądach z punktu widzenia
          Pana i Władcy Kobiet :-P

I proszę, byś używał RZECZOWYCH argumentów ...
          Myślę Janku, że akurat to potrafisz ...
          • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 13:59
            ka_27 napisał:

> Drogi Janku :-)
            Daruj sobie ten fałsz

> Nie domyślaj się, ponieważ i tak tego nie dokonasz ...
            1. Dowód fałszu
            2. Dowód niezdecydowania: to mam się domyślać, czy nie? Zdecyduj się.

> Od nadinterpretacji jesteś Ty mój drogi i tak Ci to udowodniłem pokazując, że
            > nie potrafisz wypowiedzi ułożyć w logicznej kolejności ...
            Kolejność nie ma nic wspólnego z logiką.
            Lista twoich nadinterpretacji jest już na wątku Iberki, cytować wszytkiego nie
            będę.

> To nie tchórz mnie obleciał,
            > lecz Ty nie potrafisz zmusić się do myślenia, by samemu potrafić dokończyć ...
            Mężczyznę poznaję się po tym nie jak zaczyna, ale jak kończy.

> I może zajmij się myśleniem, a nie tylko pieniactwem :-P
            A Ty przestań udawać kogoś kim nie jesteś. i nie mierz innych swoja miarą.

> A ja reaguję wówczas, gdy Ty piszesz o dziwnych poglądach z punktu widzenia
            > Pana i Władcy Kobiet :-P
            Przymiotnik "dziwny" jest subiektywny, pozostaw osąd innym.

• ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 14:20

dobrze się spodziewałem,
              że napiszesz, bo jakże inaczej, czyli mądrzej, mogłeś postąpić? :-P

Skoro twierdzisz, że dziwny jest subiektywny,
              to stwierdzenie, że coś jest falszem także jest subiektywne.
              Za Ciebie nikt nie będzie decydował, nawet ja
              - to Ty masz decydować sam o sobie. Wolna wola ...

To Ty masz decydować sam o sobie, a nie ja o Tobie ... :-P

Czyżbym miał znów Ciebie zacytować?
              Moze lepiej nie ... :-P

No właśnie! :-)
              Cieszy mnie, że potwierdziłeś moją opinię,
              iż mężczyznę poznaje się po tym jak kończy :-)
              Może się tego nauczysz na pamięć ...
              I będziesz to praktykował? :-P

Ja Drogi Janku jestem ka_27 i nie udaję nikogo ...

Co poniektórzy już osądzili drogi Janku ów przymiotnik "dziwny" ...

A pewne konwenanse obowiązują
              i ja staram się, w odróżnieniu od Ciebie, szanować mojego adwersarza ... :-)
              • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 15:21
                Bierzesz mnie pod włos i mylisz to z uprzejmością. Ironią już się tu
                posługiwano. Pobaw się słowami dalej, dla Ciebie są one bardzo plastyczne, a
                forum wszystko zniesie.
                O osąd innych jestem spokojny.
                Jest od Ciebie niezależny.
                • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 15:24

a ja jednak myślę, że zmądrzejesz
                  i będzie można z Tobą z wilką chęcia miło podyskutować :-)

Operowanie słowami to wielka zaleta mój Drogi Janku :-)
                  A nie wada ...

Osąd innych możesz sobie poczytać Drogi Janku :-)
                  Czy mam je zacytować, żebyś zobaczył podobieństwa ? :-P
                  • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 15:32
                    ka_27 napisał:

> Drogi Janku :-)
                    >
                    > a ja jednak myślę, że zmądrzejesz
                    > i będzie można z Tobą z wilką chęcia miło podyskutować :-)
                    Pod warunkiem, że
                    - nie będziesz imputował mi rzeczy, których nie wyznaję i nie głoszę.
                    - nie bedziesz dokonywał manipulacji

> Operowanie słowami to wielka zaleta mój Drogi Janku :-)
                    > A nie wada ...
                    Wszystko zależy jak się je wykorzystuje.

> Osąd innych możesz sobie poczytać Drogi Janku :-)
                    > Czy mam je zacytować, żebyś zobaczył podobieństwa ? :-P
                    Cytuj, cytuj.
                    • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 15:41
                      Drogi Janku,

Pod warunkiem, że ty nie będziesz tego robił,
                      a wtedy nie będę musiał cytować ...
                      • ja_nek Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 15:58
                        ka_27 napisał:

> Drogi Janku,
                        >
                        > Pod warunkiem, że ty nie będziesz tego robił,
                        > a wtedy nie będę musiał cytować ...

Miałem coś na końcu języka, ale w imię dobrej woli pohamuję się.
                        Tylko nie traktuj tego jak dowód słabości, bo się pomylisz.
                        Przerywam konwersację na rozejmie jednostronnym z racjami własnymi nieujętymi.
                        • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 24.07.03, 16:02

Nie spodziewałem sie tego po Tobie ...
                          Rozczarowałeś mnie ... brakiem argumentów ...

Kopię ku ziemi chylę ... ale zbroję zatrzymuję :-P
                        • sunrise1 do j i k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.03, 16:40

Przestańcie się sprzeczać.
                          I tak Was obu lubię:))))

z:))))
                          • ja_nek Re: do j i k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.03, 18:00
                            Rozczarowanie jest wzajemne.
                            • ka_27 do j i k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.03, 07:55
                              ja_nek napisał:

> Rozczarowanie jest wzajemne.

Rozczarowałeś się Drogi Janku,
                              że Sunrise Cię także lubi??????

Nieładnie Drogi Janku, nieładnie ... :-P
    • snow.white Arthuro... 24.07.03, 19:53
      ...napisalabym Ci,ze taka siedzi przy komputerze u mnie w domu wlasnie-ale nie
      wypada ;)))

musisz sie rozgladac,szczescie tylko w bajkach przychodzi samo :)
      pozdrawiam :)
      • ja_nek Re: Arthuro... 24.07.03, 20:32
        snow.white napisała:

> ...napisalabym Ci,ze taka siedzi przy komputerze u mnie w domu wlasnie-ale
        nie
        > wypada ;)))
        Tylko trzeba uważać, bo co ciekawsze osoby są już zajęte:)
        • jmx Re: Arthuro... 24.07.03, 20:35

Albo te co są zajęte wydają nam się atrakcyjniejsze od pozostałych....
        • snow.white Re: Arthuro... 25.07.03, 08:40
          ja_nek napisał:

> Tylko trzeba uważać, bo co ciekawsze osoby są już zajęte:)
          ale o kim Ty mowisz?? :) ja nie jestem (wyrob czekoladopodobny to jeszcze nie
          moj chlopak i chyba nie bedzie)

:))

no dobra,wypada,czy nie-Arthuro,siedzi jedna fajna przy kopmuterze u mnie
          teraz ;)
          • ja_nek Re: Arthuro... 25.07.03, 17:49
            Jmx, coś w tym jest, ze osoby zajęte wydają się być dla niektórych osób
            atrakcyjniejsze. To powinno studzić i kazać wycofywać się, ale czasem....

Snow.white wiedziałem, że wolisz barczystych Murzynów;)))

Pozdrawiam
            janek
            • snow.white Re: Arthuro... 25.07.03, 18:12
              a co! ;))))) prawdziwa czekolada to jest to!!! ;)))

pozdrawiam!! :))

ps.osoby zajete wydaja sie czasem atrakcyjniejsze,bo to troche zakazany owoc :)
              • ja_nek Re: Arthuro... 25.07.03, 18:19
                snow.white napisała:

> a co! ;))))) prawdziwa czekolada to jest to!!! ;)))
                Teraz się zemszczę: wcinam krem czekoladowy, a ty się zwijaj z zazdrości;)))

> ps.osoby zajete wydaja sie czasem atrakcyjniejsze,bo to troche zakazany
                owoc :)
                Gorzej jak ten owoc soczysty i warty zerwania.... Jeśli taka kobieta jest
                mieszanką wszystkiego co pociąga, jeśli warta jest walki, wtedy się wpada w
                kłopoty...

Pozdrawiam
                janek
                • snow.white Re: Arthuro... 25.07.03, 18:22
                  ja_nek napisał:

> Teraz się zemszczę: wcinam krem czekoladowy, a ty się zwijaj z zazdrości;)))
                  och!!!!! jeszcze nie wyjechalam,a Ty juz sie innymi czekoladkami zajadasz???
                  buuu... :(((
                  ale tylko ja jestem migdalowa!!!! ;))

> Gorzej jak ten owoc soczysty i warty zerwania.... Jeśli taka kobieta jest
                  > mieszanką wszystkiego co pociąga, jeśli warta jest walki, wtedy się wpada w
                  > kłopoty...
                  no niestety... ale ja nie odbilabym komus faceta.Nie chce budowac swojego
                  szczescia na cudzym nieszczesciu...
                  • Gość: Problemtaic_man Re: Arthuro... IP: *.chello.pl 25.07.03, 19:28
                    yooo ale sie wkopalem zerwalem z dziewczyna i chodze z dziewczyna kumpla czuje
                    ze bedzie niezla hryja
                    ale problemow woow az glowa boli
                    • ja_nek Re: Arthuro... 25.07.03, 21:11
                      Jeśli to taki wyjątkowy smak, to może czekoaldki odłożę;)))
                      Snow.White. - a może po prostu nie kochałaś tak silnie, że gotowa byłaś na
                      wszystko? Ludzie potrafią działać bez rozsądku gdy zakochają się po uszy...

Pozdrawiam
                      janek

• snow.white Re: Arthuro... 03.08.03, 13:23
                        ja_nek napisał:

> Jeśli to taki wyjątkowy smak, to może czekoaldki odłożę;)))
                        czesc :)))
                        nooo... odloz... ;))))))

> Snow.White. - a może po prostu nie kochałaś tak silnie, że gotowa byłaś na
                        > wszystko? Ludzie potrafią działać bez rozsądku gdy zakochają się po uszy...
                        najprawdopodobniej wlasnie tak jest-ale wszystko przede mna! :) no i mam
                        nadzieje,ze to jednak bedzie wolny facet.

• salomonowe_gacie Do snow-white 03.08.03, 14:03
                          Wiesz jestes nic niewarta przyjaciolka janka. Nagle sie odsunelas zamiast
                          stanac w jego obronie. Gdzie poszla Twoja lojalnosc?
                          • snow.white drogie Gatki!! :) 03.08.03, 14:20
                            wcale sie nie odsunelam-tylko wyjechalam-spytaj Janka :) nie zamierzam sie od
                            Janka odsuwac,bo go bardzo lubie.I mysle,ze On o tym wie-nie musze mu tego
                            udowadniac-czytac wszystkich watkow z okresu mojej nieobecnosci i bronic go
                            przed kimkolwiek,to duzy chlopiec,sam sobie poradzi :)

jak Twoja gumkaw gatkach??? ;))) wciagnales nowa,czy nadal peknieta?? ;)))
                            pozdrawiam
                            • salomonowe_gacie Re: drogie Gatki!! :) 03.08.03, 14:26
                              snow.white napisała:

> wcale sie nie odsunelam-tylko wyjechalam-spytaj Janka :) nie zamierzam sie od
                              > Janka odsuwac,bo go bardzo lubie.I mysle,ze On o tym wie-nie musze mu tego
                              > udowadniac-czytac wszystkich watkow z okresu mojej nieobecnosci i bronic go
                              > przed kimkolwiek,to duzy chlopiec,sam sobie poradzi :)
                              >
                              > jak Twoja gumkaw gatkach??? ;))) wciagnales nowa,czy nadal peknieta?? ;)))
                              > pozdrawiam

Jak zreszta sama zauwazylas nie byle gatki jestem, drogie, a wiec gumka tez na
                              poziomie i nigdy nie peka!
                              • snow.white Re: drogie Gatki!! :) 03.08.03, 14:32
                                same gatki moga byc nawet bardzo drogie,ale tania gumke wciagnales do nich...
                                wiec peka! ;)

a jeszcze co do Janka-widzisz,zle strzelies ze swojej gumki!!!

• ja_nek Re: Arthuro... 04.08.03, 00:46
                          Zatem najlepsze rzeczy przed Tobą Snow.White.

Pozdrawiam
                          janek
    • Gość: iberka Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:20
      tu jestem:-)))))))))))))))))
      iza
      • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 28.07.03, 14:47
        Witaj Iberko :-))))
        • Gość: iberka Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 10:03
          czesc:-)
          dziekuje za te piekne francuskie texty,to balsam dla mej duszy,ehh:-)
          iza
          • ka_27 gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 29.07.03, 10:06
            Zacytowałem piosenkę, która bardzo mi się podoba :-)))))

Dzieńdobry :-)
            • zorba4 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 04.08.03, 00:48
              K-27 czy Ty nie masz jakiegos problemu??? Przeciez Polska az kipi od pieknych
              kobiet. Lepiej sie spiesz zanim jakis zagranik albo Polak z zagranicy porwie
              sprzed nosa.
              • zorba4 Re: gdzie znalezc milo fajna kobiete ....... 04.08.03, 00:49
                zorba4 napisała:

> K-27 czy Ty nie masz jakiegos problemu??? Przeciez Polska az kipi od pieknych
                > kobiet. Lepiej sie spiesz zanim jakis zagranik albo Polak z zagranicy porwie
                > sprzed nosa.

sorki K-27, to bylo do Arturo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka