dwausmiechy 22.10.07, 13:57 Szef zwycięskiej partii powiedział : KOCHAJMY SIę! Miłość jest najważniejsza ! To do dzieła obywatele :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osv Re: Spełnijcie powinnośc... 22.10.07, 14:22 Zacznijmy od pytania teoretycznego... ; )) ... bo polityczne " Q...ki w oczach " juz byly! ; )) pl.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo Odpowiedz Link Zgłoś
greyblue Nie zaskoczę ;) 22.10.07, 15:13 pl.youtube.com/watch?v=mloyxECB9pA Natomiast chciałbym zwrócić uwagę, że chłopcy pod koniec trochę popracowali w czynie społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Spełnijcie powinnośc wobec ojczyzny 22.10.07, 16:12 tylko żeby dobrze wycelować z ta miłoscią...no i nie wszyscy na raz nie pchajcie się, jakaś kolejka obowiązuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
osv ... powinnośc wobec ojczyzny 22.10.07, 18:04 ... przede wszystkim ! Tylko... , ze ja mam dwie!! I praca wzywa: )) Aaa... w kolejkach stac nie lubie : )) Odwyklam. ; )) Powodzenia Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ... powinnośc wobec ojczyzny IP: *.chello.pl 22.10.07, 19:42 zmija035.wrzuta.pl/audio/zFzSS5oRf1/obywatel_g.c.nie_pytaj_o_p olske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ... powinnośc wobec ojczyzny IP: *.chello.pl 22.10.07, 19:46 (poprawka) miniurl.pl/nie_pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
osv Nie wiem... 22.10.07, 20:47 ... nie znam odpowiedzi... na tyle pytan..... Dzis martwie sie o chlopca, ma tylko 14 lat i dosc dawno temu stwierdzona diagnoze niewielkiego autyzmu... Ma wspaniala rodzine, swietnych i zamoznych rodzicow, rodzenstwo... Posmutnial, dzis mowil na spotkaniu o swoich myslach samobojczych... rozmawialismy o tym dlaczego jest mu zle... Musze ratowac malego czlowieka ... Moze to tylko dolek dorastania i nadwrazliwosc? ... mysle. ...troche slonca na pewno sie przyda. Polski nie da sie zapomniec...jest czescia nas, podobnie jak muzyka ....... : )) Staram sie nie myslec... negatywnie : )) Niechby zakonczyl te 9 klase, nawet z poprawka... Bedzie dobrze.MUSI. Ma na imie Simon. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Nie wiem... 23.10.07, 13:08 Posyłam słońce. I życzenie miłości która leczy poranione dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Spełnijcie powinnośc wobec ojczyzny 22.10.07, 20:16 JAK ROZKAZ TO ROZKAZ, KOCHAM ILE WLEZIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Spełnijcie powinnośc wobec ojczyzny IP: *.crowley.pl 22.10.07, 20:25 o jejku kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Spełnijcie powinnośc wobec ojczyzny 23.10.07, 13:03 no tak, chłopcy się bawią z chłopcami, a dziewczynkom się nudzi, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Spełnijcie powinnośc wobec ojczyzny 23.10.07, 13:01 liczę na pełnię zaangażowania Odpowiedz Link Zgłoś