szareoczymoje 08.11.07, 12:40 Dziś szukając w samochodzie zapalniczki znalazłam twoje słoneczne okulary..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: okulary 08.11.07, 13:00 I od razu zrobiło sie słoneczniej, na samo wspomnienie, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: okulary 08.11.07, 13:14 Jakbym rozżarzony węgiel w rękę wzięła. Nawet słońce zaszło, choć rano było ładnie. Ostatnia rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: okulary 08.11.07, 13:37 Hmmm, to rozumiem, że wręcz przeciwnie niestety :( To co z tymi okularami teraz będzie, skoro takie przykre reakcje wywołują? Chyba trzeba im powiedzieć precz! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: okulary 08.11.07, 14:25 Ja wczoraj, w związku z akcją wymiany odtwarzacza kasetowego na CD, otworzyłem skrytkę, w której woziłem swoje ulubione kasety a tu jak nie huknie, jak nie błyśnie, ledwie przymknąłem oczy, taki jeden promyczek sierpniowy wyskoczył. Kasety odlatują z latem pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: okulary 09.11.07, 11:59 To nie prawda, że zakochałam się w smutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 12:18 Same mu tam wpadły Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 12:41 I tak dobrze, że gdzie indziej(tych okularów znaczy) nie znalazła. Gniazdko gniazdku nie równe. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 12:49 Musiał tam zaglądać i wtedy mu tam wpadły. Czasami jestem zdumiony ile kobieta może pomieścić w małej damskiej torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 12:53 Musiał nie zauważyć,że ich nie ma,bo ostatnio nie ma słońca Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 15:06 Więcej pomieści damska torebka niż męska wyobraźnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 15:49 Faktycznie, nigdy bym nie przypuszczał ,że mozna tak pomyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 16:31 Trafna uwaga, przynajmniej w stosunku do niektórych mężczyzn, ale nie można generalizować, bo ci z ułańską fantazją zaraz się obruszą! Co do damskich torebek, mój mąż za każdym razem jak weźmie w rękę moją torebkę, to nadziwić się nie może czemu taka ciężka... Na szczęście nie przyłapał mnie na tym, że kiedyś chyba z miesiąc młotek w niej nosiłam, bo zapominałam zostawić w aucie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Jak wcisnął okulary w gniazdko zapalniczki w 09.11.07, 21:28 Uwaga skierowana była do ściśle wyselekcjonowanej grupy (powyżej), w domyśle - samochód ma drzwi a w drzwiach kieszeń, a w kieszeni pałęta się: długopis, zużyte bilety postojowe, butelka z niedopitą mineralną, chusteczki higieniczne, etc. etc... Jak życie wskazuje, relikty przeszłości także. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Serdeczne dzieki 09.11.07, 18:44 Bo od rana szukam i juz myslem ze zgubilem albo ktos ukradl... Zglosze sie wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Uważaj! 09.11.07, 18:48 Uważaj, żeby cena jaką zapłacisz za ich odzyskanie nie była zbyt wysokie, życie ma się tylko jedno! Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Uważaj! 09.11.07, 18:50 No to mnie wystraszylas. Jak cene masz na mysli? Myslem ze po prostu odbiore bo po co jej moje okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Uważaj! 09.11.07, 21:19 Ona też ich nie potrzebuje. Połozyła je na dachu a potem szybko ruszyła. Przykro mi Polam, rekompensaty nie przewiduje się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Uważaj! 09.11.07, 22:40 Wyobrazilem sobie dokladnie jak to bylo. Polozyla na dachu, potem szybko ruszyla. Spojrzala w lusterko wsteczne...zachamowala, leciutko skrecila kierownica i na wsteczny.....KRACH .. Chruppp...... Teraz znowu na jedynke...i jescze raz...... Teraz mozemy jechac.....hm....no ite n szyderczy usmieszek zadowolenia Tylko dlaczego? Przeciez to byly markowe porzadne okulary.... No coz... nie ma okularow. Czy naprawde bylo warto? szareoczymoje napisała: > Ona też ich nie potrzebuje. Połozyła je na dachu a potem szybko > ruszyła. Przykro mi Polam, rekompensaty nie przewiduje się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Uważaj! 09.11.07, 21:29 Nie wiem do końca czego należy się obawiać, kobiety zranione potrafią być nieprzewidywalne... Ale zdaje się jest już po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uważaj! 09.11.07, 21:35 być może, to była kotka na gorącym, rozgrzanym dachu... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uważaj! 09.11.07, 21:42 Kiedyś to była moja specjalizacja...skończyło się natym, że dzisiaj nie mam żadnej...specjalizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Uważaj! 09.11.07, 21:48 Kiedyś, kiedyś... Kiedyś było, minęło... Ty nie masz dzisiaj tylko specjalizacji ja nie mam jego okularów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Specjalizacja 09.11.07, 22:37 Człowiek się uczy całe życie, więc może pora pomyśleć o nowej "specjalizacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Uważaj! 09.11.07, 22:33 szareoczymoje napisała: > Dziękuję za wykręcanie kota ogonem :) Tak, tak! Bo to boli i koty tego baaaardzo nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uważaj! 09.11.07, 22:49 No wiesz ? Koty są wyrafinowane i gdy chcą obrazić, na pewno nie używają internetu. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Uważaj! 09.11.07, 22:59 No nie wiem :) Miałam niemiłe skojarzenie na pierwszy rzut oka. Jeśli chodzi o koty to moja kocica nie jest ani trochę wyrachowana. Też pozdrawiam wieczorową porą :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uważaj! 09.11.07, 23:05 ulicznik.radyjko.de:7000/listen.pls tego teraz słucham Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Uważaj! 09.11.07, 23:21 Buuuu, nie mogę odtworzyć "this clip cannot be played. It contains unexpected data and may be corrupt" Pewnie mój komputer czegoś nie ma, jak sądzę. Poproszę to samo w You tube np. :) Odpowiedz Link Zgłoś