Dodaj do ulubionych

wspinamy sie

16.11.07, 23:31
do nieba
po drabinie dni
gdzie los podpilowuje szczeble
a nieprzewidywalny wiatr
losu kolysze na boki.

najwieksza osobowoscia telewizji jest zawsze
"facet od pogody"
Obserwuj wątek
    • dotyk_wiatru Re: wspinamy sie 16.11.07, 23:39
      zwierz_futerkowy napisał:

> do nieba
      > po drabinie dni
      > gdzie los podpilowuje szczeble
      > a nieprzewidywalny wiatr
      > losu kolysze na boki.
      >
      > najwieksza osobowoscia telewizji jest zawsze
      > "facet od pogody"

Dajesz do myślenia...
      Cieszę się, że miałam okazje Ciebie tu spotkac...:)
      • zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 16.11.07, 23:43
        mam nadzieje ze czas przeszly to tylko figura jezykowa
        • dotyk_wiatru Errata... 16.11.07, 23:49
          ...ze mam okazję Ciebie tu spotykać:))
          • zwierz_futerkowy Re: Errata... 16.11.07, 23:57
            no! tak lepiej juz myslalem ze opuszczasz mnie zwierzaka...
            :))
            zezwierzec sie jak ja !!!
            przypomnial mi sie tekst ktory dawno temu wrzucilem na F:
            rozwydrzalem sie czasem,
            choc biedny jak mysz koscielna,
            wystrychniety na dudka,
            jedzac jak wrobelek,
            choc o sercu golebim,
            bywalo ze jak paw dumny,
            czasem jak pies z podkulonym ogonem,
            piejac jak kogut, z zachwytu,
            przezylem swoje szczeniece lata
            czasem jak szpak nawalony,
            albo schlany jak swinia,
            wezykiem chodzilem,
            i patrzylem spod byka,
            czasem lisie komplementy prawiac,
            mielac ozorem jak krowa,
            roniac krokodyle lzy,
            lub rozklekotany jak bocian,
            niedzwiedzia przysluge oddjac,
            to kocia muzyke znow grajac,
            czasem nudzac sie jak mops,
            patrzac w sufit jak sroka w kosc,
            zylem ze soba jak pies z kotem,
            czasem bazgrzac jak kura pazurem,
            choc w sercu potulny jak baranek,
            bywalem zasepiony,
            choc od sepienia stronie,
            bom pracowity jak pszczola,
            dokladny jak mrowka
            nigdy nie uciekalem jak szczur z tonacego okretu,
            raczej zaszyty w swej norce,
            (tam ) jak ryba w wodzie,
            choc nie rzucajac sie w ton szczupakiem,
            siedze czasem osowialy,
            czasem zacietrzewiony,
            lub zrobiony w konia
            z wilczym apetytem,
            choc jak zolw powolny.
            chodzilem czasem gesiego,
            lub skakalem jak kozka,
            czasem oslem przezwany,
            przyzwyczajony do namietnego sie byczenia,
            (choc bzykac sie czasem zachce..)
            a ze i bak sie zdarzyl... coz,
            czasem jak ta sojka za morze wybierac gdzies mi sie chcialo...
            lecz ja jak slon w skladzie porcelany,
            niesforny,
            choc sokolego wzroku,
            a tu znow sloniowej pamieci...
            choc nie tak glupi jak ges...

i tak sobie mysle... jak ja sie moglem tak zezwierzecic...?
            • dotyk_wiatru Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:06
              Zezwierzęcony Wariacie hahaha :))
              • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:14
                hmm... jak widzisz jedyna intencja Darwina bylo pojednanie nas z naszymi bracmi
                mniejszymi ktorych czastke kazdy z nas nosi w swoim serduszku ktore bum-bum
                kazdej chwili... :))))
                ... a ktos tu wspominal o dzieciecym podejciu do zycia! nie gasmy go! niech w
                nas zyje poki czas!
                • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:31
                  :))))
                  Tak sobie mysle...
                  To dziwne.. ostatnio, ba! wczoraj i dzisiaj zaczepialy mnie sikorki
                  bogatki...Ewidentnie probowaly sciagnac moj wzrok;) Masz cos
                  wspolnego z tym?:)))
                  Jak to z dzieckiem, tak i mnie latwo rozsmieszyc:)) Dziecko we mnie
                  ma sie dobrze...Mam nadzieje ze u Ciebie tez:)
                  • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:34
                    u mnie tez, bo warto zakonserwowac, trzymac....

skiorki... coz, powiem prawde ale tylko przed komisja sledzcza i tylko jesli
                    zostane wybrany na posla!
                    moj kot to potwierdzi!
                    • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:43
                      :)))
                      Dziecko ma sie ok...A serduszko jak sie ma? NIE KARDIOLOGICZNIE;)
                      Te sikorki...Odpuszczam;) <a niech sobie mysli ze tak latwo Mu
                      pojdzie> Na osla nie radze;)

PS. Masz Kota???:)) Super!

• zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:46
                        moj kot to wielki intelektualista. wlasnie ulozyl sie do snu w kuchni...
                        • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:48
                          :)) wie, gdzie najlepiej;)

PS. Rasowy?
                          • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:58
                            nie, choc wyglada jakby byl :)
                            • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:01
                              Spytalam z ciekawosci, bo te rasowe czesto maja swoje
                              fochy.. 'rasowe';)
                              Nie pomine, ze rasowosc nie jest tozsama z tym, ze kot 'zaakceptuje'
                              wlasciciela, ktory wydal nan kupe pieniedzy;)
                              • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:05
                                ja nie wydaje na mojego, zreszta jak ja, lubi czosnek, kebab, szpinak i
                                majonez... hm... alez ja sie niezdrowo odzywiam... :/
                                • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:16
                                  Wybuchowa mieszanka Zwierzaczku:))
                                  Czosnek jest ponoc zdrowy...Szpinak nie daje takiej sily jaka dawal
                                  dla Popeye'a...Kebab? No co? Nie mozna from time2time? Majonez...Oj
                                  no...Dwa grzeszki...Człowiekiem jestes :)
                                  Nawyki zywieniowe to najmniejszy problem...
                                  • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:26
                                    lubie sobie czasem (z)czlowieczyc....
                                    • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:30
                                      Nie boisz sie, ze zamienisz sie w czlowieka?;)
                                      • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:37
                                        czy mozna zalowac bycie "korona stworzenia" ?
                                        czlowiek ma jedna wade czyni zycie nieludzkim dal siebie.
                                        • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:43
                                          Czasem mozna zalowac...
                                          Poprawka...
                                          Czlowiek czyni zycie nieludzkim dla siebie i 'przy okazji' dla calej
                                          reszty swiata...

• zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:47
                                            hmmm tak, ale najbardziej czlowieczy dla czlowieka jest on sam.
                                            mam nadzieje ze muzyka sie podoba :)
                                            • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:51
                                              To oczywiste...
                                              Muzyka? CUDO:)))
                                              • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:01
                                                ciesze sie, ostatnia na dzis podpowiedz... obiecaj mi powiedziec jak wrazenia!
                                                jaka kolwiek wersja ( fred astaire preferowany : Dancin' cheek to cheek)
                                                • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:08
                                                  Heaven...
                                                  I'm in heaven,,,
                                                  And my heart beats so that I can hardly speak:)))

Ach ten Fred:))))
                                                  Cudowna piosenka:D

Potrafisz stepowac?;D
                                                  • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:12
                                                    nie... :/
                                                    czy przypominasz sobie moze przepiekny film z anthonym hopkinsem... spiewal ta
                                                    piosenke i nawet tanczyl... :)

heh ilez mi sie "kawalkow " po glowie kolacze.... jeden za drugim... ciesze sie
                                                    ze Ci sie podobaja, bo obecny rynek wypelniony jest chlamem intelektualnym...
                                                  • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:24
                                                    Oj Zwierzaczku...Mi sie po prostu podoba ta piosenka...
                                                    1. proba...Meet Joe Black? (hmm...nie przypominam sobie)

Mozesz pisac ile chcesz...:) Wszystkie poslucham:))) Zupelnie inna
                                                    muzyka...:) Piekna...Inna od tego lukrowanego boysbandowego
                                                    badziewia...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:30
                                                    uciekam do snu, ale polaecam piekna piosenke z mojego ulubionego filnu pios pdt
                                                    Porque te vas ( z filmu pt nakarmic kruki)
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Cria cuervos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:06
                                                    Espaniol nie jest moja mocna strona, ale kilka 'slow' kojarze ;)
                                                    A ta melodie akurat znam:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: Cria cuervos... 17.11.07, 10:21
                                                    ale mam dzis lenia! kilka filmow do ogladniecia a ja juz jestem zmeczony (
                                                    musialem przytargac lawe zeby nogi miec na czym polozyc)... po tygodniu pracy
                                                    wreszczie moge zapac w blogostan nierobstwa, popiescic sie lenistwem, zatonac w
                                                    nicnierobieniu... :)
                                                    heh, chcialbym, a tu tyle do poczytania, popisania i podzwonienia... :/
                                                  • Gość: dotyk_wiatru :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:29
                                                    Leniwiec w Ciebie wstapil?:)))
                                                    Zycze duzo energii na dzisiaj...:)
                                                    Lenny Kravitz 'Are You gonna go my way'...Energetyczna muzyczka...;)
                                                    Jedna z setek...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 10:38
                                                    trzeba wykorzystac wolne jak sie da, czy nie? :)
                                                    szkoda ze mam tak daleko do wanny...
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:43
                                                    :)))) ile krokow?
                                                    Ja juz nie mam wanny :(
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:09
                                                    maly korytarzyk, schody, potem w lewo i w prawo :)))
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 11:16
                                                    Pomyśl sobie jak błogo się poczujesz tam...
                                                    Byle...telefon nie zadzwonil;)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:23
                                                    jak na razie sacze kawe... wanna w planach. :)
                                                    a telefon to ja nosze przy sobie tak na wszelki...
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:42
                                                    Ja na razie relaksuje sie przy muzyczce od Ciebie, dopilam
                                                    herbatke...Kawa w planach...5 o'clock;) Telefon lezy i milczy, i
                                                    niech tak zostanie;)

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:54
                                                    hm... ciesze sie ze muzyka spasowala, jest tego duzo wiecej, ale o tym potem... :)
                                                    wczoraj bylem na zakupach i przypadkowo natrafilem na film Little Miss Sunshine,
                                                    wlasnie ogladam... :DDD
                                                  • dotyk_wiatru O! 17.11.07, 17:36
                                                    Dopiero teraz dostrzeglam, ze w jeszcze jednym miejscu sie
                                                    wpisales...Faktycznie...Muzyczka niesamowita:)) Jak moglam sluchac
                                                    tego czego sluchalam? Chyba naprawde ma miejsce rewolucja;)

Jak film sie Tobie podobal?

• zwierz_futerkowy Re: O! 17.11.07, 17:42
                                                    czekaj, czekaj, jaka muzyka, jaki film... pogubilem sie...

stare porzekadlo mowi: we mgle nwet zwierz tumanieje...:)
                                                  • dotyk_wiatru Re: O! 17.11.07, 17:57
                                                    Światło w ciemnym lesie:
                                                    To napisałeś...

hm... ciesze sie ze muzyka spasowala, jest tego duzo wiecej, ale o
                                                    tym potem... :)
                                                    wczoraj bylem na zakupach i przypadkowo natrafilem na film Little
                                                    Miss Sunshine,
                                                    wlasnie ogladam... :DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:47
                                                    Jedno pytanie...schodami w gore czy w dol? ;)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:51
                                                    schodami w gore.. dlatego mi sie nie chce :DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:53
                                                    Uuu to nie dziwie sie:P:D Chociaz z drugiej strony...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:57
                                                    musze pomyslec na temat windy...
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:59
                                                    Winda to remont, remont to bałagan, bałagan to sprzątanie;))
                                                    Druga strona medalu:
                                                    Winda to luksus, luksus to balsam dla duszy, balsam to och i ach:))

Ktora opcja lepsza? ;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:00
                                                    Oj jeszcze jedna..
                                                    Winda to luksus, TEN luksus to rozleniwienie, rozleniwienie to
                                                    sztywne kolana:P
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:14
                                                    troche balaganu w imie relaksu... gorzej jak sie zatnie... hmmm - zapisac w
                                                    kajeciku; podreczna lodowka!
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:18
                                                    Mozesz jeszcze dopisac muzyczke w trakcie tej dlugiej przejazdzki,
                                                    swiatlo w razie awarii, fotel zeby nie stac etc.:)

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:26
                                                    ehe i bezprzewodowy internet...

bez telefonu moglbym przezyc, przynajmniej nie wydzwaniali by za mna z pracy :P
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:30
                                                    winda dzwiekoszczelna to jest to:) zawsze mozna powiedziec, ze
                                                    zaciales sie w niej i telefon nie dzialal:P

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:38
                                                    hehe, taki numer to ja moge wyciac nawet bez windy! najbardziej draznia mnie
                                                    glupkowate telefony z ofertami na ktore wogole nie mam ochoty. jeden namolny typ
                                                    wydzwanial kiedys za mna cale popoludnie, dopiero postrszenie go moimi
                                                    kontaktami w al-kaidzie podzialalo....
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:43
                                                    No nie do konca...Z taka winda bedziesz mial jakis dowod:)))
                                                    ;)

Dzieki Ci Panie, ze do mnie tacy nie dzwonia:) Innych co prawda tak
                                                    nie oszczedzaja:P Smsy to co innego. Co chwila w mojej sieci super
                                                    oferta, specjalnie dla mnie, telefon za 1PLN etc. etc. ...Wystarczy
                                                    przejsc z powrotem na abonament;) Coz...USUN i po krzyku;)

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:53
                                                    looo matko co ja z tymi komorkami nie mialem! najnowsze telefony i Bog wie co,
                                                    potem sie okazywalo ze albo zasiegu nie ma albo telefon wcale nie taki jak go
                                                    maluja ( chocby tak ostatnio rozreklamowana nokia n95 - szajs jakich malo...)
                                                    z smsami tez, ostatnio wysylajac wiadomosc do znajomego ( co u mnie jest nie
                                                    czestym zjawiskiem!) dowiedzialem sie ze dostal okolo 30 tych samych
                                                    wiadomosci... przy czym ja wyslalem jedna..???
                                                    nie lubie elektroniki, a ona mnie!
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:30
                                                    Dzieki Ci Panie (po raz drugi) ze jednak nie zdecydowalam sie na
                                                    N95:)) Ostatecznie skonczylo sie na N73 i jest super:) Playerek MP3
                                                    mi nie jest w komorce potrzebny.
                                                    A propos reklam w komorce, kiedys z ciekawosci poszlam do
                                                    salonu...Jak mi zaoferowali telefon to myslalam ze z krzesla
                                                    spadne...Ucieklam szybciej niz weszlam:)))

PS. Elektronike da sie oblaskawic...Urzednikow ZA NIC:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 14:49
                                                    ja wrocilem do starej poczciwej e65 i jestem bardzo zadowolony, poza tym w
                                                    porownaniu do n95 to jak szpilka do cegly.

ps; wiem pracuje nad tym
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 14:58
                                                    E65...ladniutka:)) W takich telefonach jak Twoj obawiam sie
                                                    jednego...tego wysuwania klawiatury...
                                                    I mam Nokie jaka mam bo zalezalo mi na aparacie a nie na radio czy
                                                    playerku mp3...A ze jest zaawansowany, to tym lepiej:)

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 15:41
                                                    idzie sie przyzwyczaic, dla mnie istotny jest rozbudowany kalendarz, czytanie
                                                    plikow tekstowych, gps, konwertowanie arkuszy z excela, flash player itp, po
                                                    dorzuceniu kilku giga pamieci masz nieograniczone mozliwosci.
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 15:55
                                                    O rany! Ponoc elektronika Ciebie nie lubi ani Ty jej:) A tu
                                                    prosze:))) Ja jeszcze nie odkrylam mozliwosci mojej komorki w tym
                                                    zakresie:) Az mnie zawstydziles:) Ide sie uczyc mojego telefonu:))))

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 16:06
                                                    he he :))

ja mozliwosci swojego odkrywalem stopniowo, na ogol przypadkiem... :)
                                                  • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 16:25
                                                    O Ty! Jeszcze sie smieje ze mnie:P
                                                    OK! Kalendarz mam juz w malym paluszku;)

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 16:38
                                                    zostaw cus nieodkryte, inaczej przestanie intrygowac... ;P
                                                  • dotyk_wiatru :P 17.11.07, 16:42
                                                    MMS:) To jest nieodgadnione:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 16:50
                                                    neichaj takie pozostanie, tajemnica musi byc.
                                                    ja zapewne polowy o swoim jeszcze nie wiem ale nie przeszkadza mi to...
                                                    boje sie ze jak cus przestawie to kto wie co bedzie...
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 17:17
                                                    O MMSie wiem, a ile nie wiem? 3/4:)) Ta komroka tyle wszystkiego ma,
                                                    ze nawet nie chcialo mi sie czytac instrukcji:P
                                                    Jak cosik przestawisz, to do chirurga:P Nastawi;))
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 17:21
                                                    pewnie podskocze na chirurgie na przerwie... :P
                                                    wlasnie ogladam tristana i izolde, hm... ladnie nakrecony choc aktorstwo cienkie...
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 17:55
                                                    Lepiej nie:)

Na Tristana i Izolde mialam wybrac sie do kina, ale ostatecznie nie
                                                    wybralam sie...To jest produkcja czesko-niemiecko-amerykansko-
                                                    brytyjska, ale o aktorow nie postarali sie...Coz, cos za
                                                    cos...Liczyli najwyrazniej, ze film sie obroni, skoro to znana
                                                    historia...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 18:02
                                                    ladne zdjecia, troche w stylu national geographic, ale akcja wloczy sie
                                                    godzinami... dobre kino jesli nic innego ciekawszego do roboty nie ma....

co z ta muzyka?
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 18:10
                                                    Jesli aktorstwo kiepskie, to zdjecia chociaz dobre...Najlepiej jak
                                                    wszystko ze soba gra i nie ma wiekszych przestojow w akcji...:)

Z jaka muzyka?:) Swiatla troche prosze...;)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 18:20
                                                    nie wazne, chyba mi sie cos pomylilo, pogubilem sie :DDD
                                                    wlasnie sie biore za The Proposition - podobno dobry film. ... sie zobaczy :)
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 18:36
                                                    No bo o muzyce pisalam tam gdzie O! ;)
                                                    Wiesz...ze podobala sie i ze rewolucja itd.:D

Mocnych wrazen or sth. :))
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:21
                                                    hm...
                                                    a co powiesz na;

mazzy star - blue light
                                                    morphine - I'am free now
                                                    manic street preachers - ocean spray
                                                    kate nash - skeleton song

??
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 19:32
                                                    Chlone wszystko jak gabka:)
                                                    Slucham wlasnie mazzy star...Rany...Cudowna muzyka, piekny glos...Ta
                                                    muzyka uspokaja, odpreza...WOW!!
                                                    cdn.
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 19:39
                                                    Morphine nie znalazlam...tak jak wczoraj Boba Geldofa...
                                                    Manics...mmm...japonska wstawka na poczatek:) Dobrze, ze
                                                    przetlumaczyli;):)) Przyjemnej muzyki sluchasz:))
                                                  • dotyk_wiatru wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 19:48
                                                    Kate Nash...Balam sie Jej, bo Ona ma bardzo wyrazny brytyjski akcent
                                                    i dziwnie mi sie Jej slucha, ale TA piosenka jest swietna!!!:))))
                                                    hahaha
                                                  • zwierz_futerkowy Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 19:56
                                                    posluchaj tez Kate Nash - BIRDS - suuuper
                                                  • dotyk_wiatru Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:14

> posluchaj tez Kate Nash - BIRDS - suuuper

:)) Ona ma zupelnie inny styl niz wszyscy...Taki pomiedzy spiewem a
                                                    deklamowaniem wiersza;):))
                                                    Hahaha odwazne teksty:DD
                                                  • zwierz_futerkowy Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:23
                                                    czy wspomnialem tori amos -siren ?
                                                  • dotyk_wiatru Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:40

> czy wspomnialem tori amos -siren ?

Owszem...Teraz:DDD
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:53
                                                    ponownie manic - la tristesse durera
                                                    skunk anansie -secretly
                                                    ?
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 20:06

> ponownie manic - la tristesse durera
                                                    > skunk anansie -secretly

La tristesse durera...Zastanawiam sie co to moze znaczyc:P
                                                    Skunk znam Hedonism, teraz jeszcze to:)
                                                    Widze, ze dzisiaj bardziej rockowo:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:58
                                                    uzyta bodajze w bardzo prowokacyjnym, mocno erotycznym filmie pt THE DREAMERS...
                                                    ciekawy film choc zbyt dosadnie traktujacy pewne sprawy... hehe
                                                  • dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 20:04
                                                    :)) popularny byl chociaz? <ten film:P> Zupelnie nie kojarze hahaha
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Zwierzaczku, zgadlam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:58
                                                    ?
                                                    Się powtorze;)

dotyk_wiatru napisała:

> Oj Zwierzaczku...Mi sie po prostu podoba ta piosenka...
                                                    > 1. proba...Meet Joe Black? (hmm...nie przypominam sobie)
                                                    >
                                                  • zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:21
                                                    uciekam teraz, na razie Dotyku! mam nadzieje ze muzyka zatopi Twoje zmysly pod
                                                    poziom smutactwa!
                                                  • dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:29
                                                    Zwierzu:)) ona zawsze to potrafila...:)))
                                                    Obiecuje poprawe:)))
                                                    A teraz spij slodko...Odpocznij po stresujacym dniu i nabierz sil na
                                                    jutro! :))
                                                    Pa

• ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:21
      A mnie właśnie ktoś szczeble podpiłował i poleciałam na tzw. łeb na
      szyję! Siniaki będą jak diabli! A ja i tak pewnie wlezę na tą
      drabinę, taki brak odruchow samozachowawczych...
      • zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:25
        hmm... zjednoczmy wiec sily, wynalezmy winde!
        • ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:29
          Niby mówią, że windą bliżej :) Ale właśnie tak sobie siedzę i myślę,
          że ta winda to do nikąd chyba by mnie powiozła, a i na tą drabinę
          nie powinnam się chyba pchać. Lepiej się nie wynosić nad poziomy...
          zostać tu, gdzie się jest.
          Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i
          mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los
          się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć!
          J.Kofta
          • zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:37
            schody prowadza w dwie strony, stopnie sa po to aby je zdobywac. zycie to
            wychodzenie po schodach z umiejetnoscia stopniowania.
            • ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:41
              Prosta sprawa się wyłania - nie dość, że weszłam za wysoko, to za
              szybko i dostałam zadyszki. Jakby tego było mało to okazuje się, że
              nie tą drogą. Wiem co powiesz! Teraz należy iść kroczek po kroczku i
              rozglądać się czy dobry kierunek obrałam - taka mądra to ja niby też
              jestem, ale rozum mówi jedno, a serce drugie...
              czego słuchać?
              ******************************************************************
              Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i
              mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los
              się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć!
              J.Kofta
              • zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:45
                serca zdecydowanie.
                rozum mozna stracic, serce tez ale jest to rownoznaczne z koncem istnienia.
    • dotyk_wiatru :))) 17.11.07, 20:11
      Zwierzaczku nie gubisz sie jeszcze w tym gaszczu?:))
      Ja na szczescie nie;)

PS. Uwielbiam glos Skin i nie tylko ten:)
      PS.2 Fajnie to sie odbywa...YouTube i rownolegle tekst;) i jeszcze
      tutaj:DD
      • zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 20:14
        www.youtube.com/watch?v=xJSey8HRUhU
        :DDDDDDDDDDDDDD
        • dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 20:23

> www.youtube.com/watch?v=xJSey8HRUhU
          > :DDDDDDDDDDDDDD

Hahahah :DDDDDDDDD Zartownis :DDDDDD
          Dobrze, ze mnie takie cos nie spotkalo:P hahahah

• zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 20:41
            www.youtube.com/watch?v=F4ajZ-5kTXk

:D
            • dotyk_wiatru QUACK hahaha 17.11.07, 20:52

> www.youtube.com/watch?v=F4ajZ-5kTXk
              >
              > :D

Niezle Panie Prowokatorze:D
              Oh my...hahahah

• zwierz_futerkowy Re: QUACK hahaha 17.11.07, 21:02
                www.youtube.com/watch?v=jLNZgGcDVcs
                jego tez lubie :)
                • dotyk_wiatru Re: QUACK hahaha 17.11.07, 21:14
                  Rany...:))) Niesamowite!

PS. Czy ja jestem bezkrytyczna czy tylko tak mi sie wydaje?:))
                  • zwierz_futerkowy hehe.... 17.11.07, 21:17
                    www.youtube.com/watch?v=JoR-_A7ExkE
                    www.youtube.com/watch?v=vbruqargv1Q&feature=related
                    • dotyk_wiatru Re: hehe.... 17.11.07, 21:29
                      Hahahah :DDDDD
              • zwierz_futerkowy :D 17.11.07, 21:08
                www.youtube.com/watch?v=OIcrCZQkSlg&feature=related
                • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:20
                  O Boze! hahaha :PPPP
                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 21:26
                    www.youtube.com/watch?v=ZxPXUOzXmTQ
                    • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:31
                      Widze ze dzisiaj masz doskonaly humor:))))hahaha
                      • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 21:35
                        ciesze sie ze Ci sie podoba :D
                        • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:37

> ciesze sie ze Ci sie podoba :D

Mnie latwo rozsmieszyc:P:D
                • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:27
                  O Matko hahaha
                  Okropny jestes:P:D Ty mnie chyba nie lubisz:P Ile mozna sie
                  smiac...Jeszcze pekne i co wtedy:P hahahaha:DDDD
                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 21:33
                    nie wiem czy w Polsce American dad oraz Family guy jest do dostania, ale
                    polecam, niewiarygodnie smieszne kreskowki dla doroslych... szukalem wlasnie
                    parodii osamy bin ladena ale sciagneli z you tube z powodu praw autorskich... w
                    kazdym razie sparawa dotyczy osamy ktory nagrywajac jedno ze swych video,
                    wydurnia sie do kamery, a jego koledzy ( zamaskowani talibowie ) rozsmieszaja go
                    zza kamery :D
                    • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:40
                      Zwierzaku na YouTube wszystko jest hahaha
                      Inaczej chyba nie, ale glowy nie dam:P
                      A propos talibow...w Halloween znajomy podeslal mi link:
                      Achmed, the dead terrorist
                      pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ
                      A Osamy szukasz na UTube? hahaha
                      • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 21:55
                        :DDD
                        • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:04
                          Strasznie mi sie podoba moment jak Achmed mowi I will kill You ale
                          takim wysokim glosikiem hahahaha:DDDDD
                          • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:14
                            zreszta tak brzmia nawet w oryginale, czyz nie? kojarzy mi sie to z filmami
                            japonskimi w stylu reka-noga-mozg na scianie...

:DD
                            • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:20
                              Hahahah:))) Cos w tym jest:DDD

• zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:30
                                teraz uwaga: niektorzy mowia ze to glupi pomysl, ja uwazam ze ponizszy klip jest
                                jednym z najzabawniejszych jakie widzialem :)

www.youtube.com/watch?v=aqrBYRCxy2E
                                • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:33
                                  O raju! A coz to za pomysl tak slimakowac? hahahaha Juz widze
                                  reakcje kierowcow i przechodniow:P:DDD Niezle:))

• zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:36
                                    patrz uwaznie na reakcje TYCH ludzi....
                                    www.youtube.com/watch?v=rUyDFBTr_7k&feature=related
                                    www.youtube.com/watch?v=_aMbv0f7Jww&feature=related
                                    • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:44
                                      :))) czy mi sie wydaje, czy oni wszyscy zostali wyrolowani? ;DDDD
                                      • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:46
                                        OOOOJJJJ tak, to cos w rodzaju ukrytej kamery
                                        www.youtube.com/watch?v=KNPAtGQsxoI&feature=related
                                        :))))
                                        • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:50
                                          O raju! :DDDDDDDDDDDDDDDDD hahaha
                                          • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:55
                                            www.youtube.com/watch?v=zS8EIpAZybg
                                            kiedys pamietam, leciala cala seria na BBC2
                                            • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:00
                                              Szkoda, ze nie mam BBC2:(
                                              • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:06
                                                :( zawsze poostaje YouTube :))
                                                • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:11
                                                  Wiedzialam o Tubie od jakiegos czasu, ale nigdy nie
                                                  korzystalam...Teraz mam pretekst:))))
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:19
                                                    czsem mozna sobie hoomor poprawic :)
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:22
                                                    Humor? hahaha Wystarczy ze tutaj wejde i jest pewien Zwierzak;DD
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:28
                                                    :> zwierzeta sa zabawne i takie milusie... czyz nie ?

:))
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:34
                                                    Owszem, ale...nie zawsze i nie wszystkie:P

• zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:42
                                                    wiem... np godzilla! dosc przerazajacy typ... :/
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:47
                                                    I te wszystkie sprzyjajace fobiom... :P
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:57
                                                    albo uczuleniom :)
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 18.11.07, 00:01
                                                    albo ogólnemu odczuciu obrzydzenia i pochodnym :)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:06
                                                    jak mozna brzydzic sie zwierzatkami ???? :((
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 18.11.07, 00:09
                                                    Niestety mozna...Pajaki, szczury, karaluchy, weze i cale mnostwo
                                                    innych nie maha latwego zycia...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:17
                                                    leee swinstwo ( bez urazy dla nszych poczciwych swinek, swiniakow, macior
                                                    prosiaczkow, tucznikow (?) oraz knurkow
                                                  • dotyk_wiatru Re: :D 18.11.07, 00:19
                                                    Sam widzisz...ze jednak mozna:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:25
                                                    uciekam do snu, wietrzyku... dobranoc, do jutra :)
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 10:08
                                                    Mam nadzieje, ze dobrze sie Tobie spalo:))
                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:43
                                    heehhe... no prosze!
                                    www.youtube.com/watch?v=VX1fAl1wqIg&feature=related
                                    • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:45
                                      Hahahahah :PPP:DDD
                                      • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:48
                                        www.youtube.com/watch?v=Nwzox7Q0Gdo&feature=related

i tak bez konca!!!!!
                                        • dotyk_wiatru Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 22:54
                                          Wystarczy:))))) Litości:D
                                          • zwierz_futerkowy Re: Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 22:57
                                            ostatni :DDDDDDDDDDDDD
                                            www.youtube.com/watch?v=Q0B6GYnyiN8&feature=related
                                            • dotyk_wiatru Re: Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 23:03
                                              Zawal murowany:P hahaha :DDDDDD
                                  • zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:45
                                    www.youtube.com/watch?v=ahhOJWkgo1g&feature=related
                                    • dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:48
                                      Hahaha ryba-mutant;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka