zwierz_futerkowy 16.11.07, 23:31 do nieba po drabinie dni gdzie los podpilowuje szczeble a nieprzewidywalny wiatr losu kolysze na boki. najwieksza osobowoscia telewizji jest zawsze "facet od pogody" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotyk_wiatru Re: wspinamy sie 16.11.07, 23:39 zwierz_futerkowy napisał: > do nieba > po drabinie dni > gdzie los podpilowuje szczeble > a nieprzewidywalny wiatr > losu kolysze na boki. > > najwieksza osobowoscia telewizji jest zawsze > "facet od pogody" Dajesz do myślenia... Cieszę się, że miałam okazje Ciebie tu spotkac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 16.11.07, 23:43 mam nadzieje ze czas przeszly to tylko figura jezykowa Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Errata... 16.11.07, 23:57 no! tak lepiej juz myslalem ze opuszczasz mnie zwierzaka... :)) zezwierzec sie jak ja !!! przypomnial mi sie tekst ktory dawno temu wrzucilem na F: rozwydrzalem sie czasem, choc biedny jak mysz koscielna, wystrychniety na dudka, jedzac jak wrobelek, choc o sercu golebim, bywalo ze jak paw dumny, czasem jak pies z podkulonym ogonem, piejac jak kogut, z zachwytu, przezylem swoje szczeniece lata czasem jak szpak nawalony, albo schlany jak swinia, wezykiem chodzilem, i patrzylem spod byka, czasem lisie komplementy prawiac, mielac ozorem jak krowa, roniac krokodyle lzy, lub rozklekotany jak bocian, niedzwiedzia przysluge oddjac, to kocia muzyke znow grajac, czasem nudzac sie jak mops, patrzac w sufit jak sroka w kosc, zylem ze soba jak pies z kotem, czasem bazgrzac jak kura pazurem, choc w sercu potulny jak baranek, bywalem zasepiony, choc od sepienia stronie, bom pracowity jak pszczola, dokladny jak mrowka nigdy nie uciekalem jak szczur z tonacego okretu, raczej zaszyty w swej norce, (tam ) jak ryba w wodzie, choc nie rzucajac sie w ton szczupakiem, siedze czasem osowialy, czasem zacietrzewiony, lub zrobiony w konia z wilczym apetytem, choc jak zolw powolny. chodzilem czasem gesiego, lub skakalem jak kozka, czasem oslem przezwany, przyzwyczajony do namietnego sie byczenia, (choc bzykac sie czasem zachce..) a ze i bak sie zdarzyl... coz, czasem jak ta sojka za morze wybierac gdzies mi sie chcialo... lecz ja jak slon w skladzie porcelany, niesforny, choc sokolego wzroku, a tu znow sloniowej pamieci... choc nie tak glupi jak ges... i tak sobie mysle... jak ja sie moglem tak zezwierzecic...? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:06 Zezwierzęcony Wariacie hahaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:14 hmm... jak widzisz jedyna intencja Darwina bylo pojednanie nas z naszymi bracmi mniejszymi ktorych czastke kazdy z nas nosi w swoim serduszku ktore bum-bum kazdej chwili... :)))) ... a ktos tu wspominal o dzieciecym podejciu do zycia! nie gasmy go! niech w nas zyje poki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:31 :)))) Tak sobie mysle... To dziwne.. ostatnio, ba! wczoraj i dzisiaj zaczepialy mnie sikorki bogatki...Ewidentnie probowaly sciagnac moj wzrok;) Masz cos wspolnego z tym?:))) Jak to z dzieckiem, tak i mnie latwo rozsmieszyc:)) Dziecko we mnie ma sie dobrze...Mam nadzieje ze u Ciebie tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:34 u mnie tez, bo warto zakonserwowac, trzymac.... skiorki... coz, powiem prawde ale tylko przed komisja sledzcza i tylko jesli zostane wybrany na posla! moj kot to potwierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:43 :))) Dziecko ma sie ok...A serduszko jak sie ma? NIE KARDIOLOGICZNIE;) Te sikorki...Odpuszczam;) <a niech sobie mysli ze tak latwo Mu pojdzie> Na osla nie radze;) PS. Masz Kota???:)) Super! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:46 moj kot to wielki intelektualista. wlasnie ulozyl sie do snu w kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:48 :)) wie, gdzie najlepiej;) PS. Rasowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 00:58 nie, choc wyglada jakby byl :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:01 Spytalam z ciekawosci, bo te rasowe czesto maja swoje fochy.. 'rasowe';) Nie pomine, ze rasowosc nie jest tozsama z tym, ze kot 'zaakceptuje' wlasciciela, ktory wydal nan kupe pieniedzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:05 ja nie wydaje na mojego, zreszta jak ja, lubi czosnek, kebab, szpinak i majonez... hm... alez ja sie niezdrowo odzywiam... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:16 Wybuchowa mieszanka Zwierzaczku:)) Czosnek jest ponoc zdrowy...Szpinak nie daje takiej sily jaka dawal dla Popeye'a...Kebab? No co? Nie mozna from time2time? Majonez...Oj no...Dwa grzeszki...Człowiekiem jestes :) Nawyki zywieniowe to najmniejszy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:26 lubie sobie czasem (z)czlowieczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:30 Nie boisz sie, ze zamienisz sie w czlowieka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:37 czy mozna zalowac bycie "korona stworzenia" ? czlowiek ma jedna wade czyni zycie nieludzkim dal siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:43 Czasem mozna zalowac... Poprawka... Czlowiek czyni zycie nieludzkim dla siebie i 'przy okazji' dla calej reszty swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:47 hmmm tak, ale najbardziej czlowieczy dla czlowieka jest on sam. mam nadzieje ze muzyka sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 01:51 To oczywiste... Muzyka? CUDO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:01 ciesze sie, ostatnia na dzis podpowiedz... obiecaj mi powiedziec jak wrazenia! jaka kolwiek wersja ( fred astaire preferowany : Dancin' cheek to cheek) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:08 Heaven... I'm in heaven,,, And my heart beats so that I can hardly speak:))) Ach ten Fred:)))) Cudowna piosenka:D Potrafisz stepowac?;D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:12 nie... :/ czy przypominasz sobie moze przepiekny film z anthonym hopkinsem... spiewal ta piosenke i nawet tanczyl... :) heh ilez mi sie "kawalkow " po glowie kolacze.... jeden za drugim... ciesze sie ze Ci sie podobaja, bo obecny rynek wypelniony jest chlamem intelektualnym... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:24 Oj Zwierzaczku...Mi sie po prostu podoba ta piosenka... 1. proba...Meet Joe Black? (hmm...nie przypominam sobie) Mozesz pisac ile chcesz...:) Wszystkie poslucham:))) Zupelnie inna muzyka...:) Piekna...Inna od tego lukrowanego boysbandowego badziewia... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:30 uciekam do snu, ale polaecam piekna piosenke z mojego ulubionego filnu pios pdt Porque te vas ( z filmu pt nakarmic kruki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Cria cuervos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:06 Espaniol nie jest moja mocna strona, ale kilka 'slow' kojarze ;) A ta melodie akurat znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Cria cuervos... 17.11.07, 10:21 ale mam dzis lenia! kilka filmow do ogladniecia a ja juz jestem zmeczony ( musialem przytargac lawe zeby nogi miec na czym polozyc)... po tygodniu pracy wreszczie moge zapac w blogostan nierobstwa, popiescic sie lenistwem, zatonac w nicnierobieniu... :) heh, chcialbym, a tu tyle do poczytania, popisania i podzwonienia... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:29 Leniwiec w Ciebie wstapil?:))) Zycze duzo energii na dzisiaj...:) Lenny Kravitz 'Are You gonna go my way'...Energetyczna muzyczka...;) Jedna z setek... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 10:38 trzeba wykorzystac wolne jak sie da, czy nie? :) szkoda ze mam tak daleko do wanny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:43 :)))) ile krokow? Ja juz nie mam wanny :( Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:09 maly korytarzyk, schody, potem w lewo i w prawo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 11:16 Pomyśl sobie jak błogo się poczujesz tam... Byle...telefon nie zadzwonil;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:23 jak na razie sacze kawe... wanna w planach. :) a telefon to ja nosze przy sobie tak na wszelki... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:42 Ja na razie relaksuje sie przy muzyczce od Ciebie, dopilam herbatke...Kawa w planach...5 o'clock;) Telefon lezy i milczy, i niech tak zostanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:54 hm... ciesze sie ze muzyka spasowala, jest tego duzo wiecej, ale o tym potem... :) wczoraj bylem na zakupach i przypadkowo natrafilem na film Little Miss Sunshine, wlasnie ogladam... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru O! 17.11.07, 17:36 Dopiero teraz dostrzeglam, ze w jeszcze jednym miejscu sie wpisales...Faktycznie...Muzyczka niesamowita:)) Jak moglam sluchac tego czego sluchalam? Chyba naprawde ma miejsce rewolucja;) Jak film sie Tobie podobal? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: O! 17.11.07, 17:42 czekaj, czekaj, jaka muzyka, jaki film... pogubilem sie... stare porzekadlo mowi: we mgle nwet zwierz tumanieje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: O! 17.11.07, 17:57 Światło w ciemnym lesie: To napisałeś... hm... ciesze sie ze muzyka spasowala, jest tego duzo wiecej, ale o tym potem... :) wczoraj bylem na zakupach i przypadkowo natrafilem na film Little Miss Sunshine, wlasnie ogladam... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:47 Jedno pytanie...schodami w gore czy w dol? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 11:51 schodami w gore.. dlatego mi sie nie chce :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:53 Uuu to nie dziwie sie:P:D Chociaz z drugiej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 11:59 Winda to remont, remont to bałagan, bałagan to sprzątanie;)) Druga strona medalu: Winda to luksus, luksus to balsam dla duszy, balsam to och i ach:)) Ktora opcja lepsza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:00 Oj jeszcze jedna.. Winda to luksus, TEN luksus to rozleniwienie, rozleniwienie to sztywne kolana:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:14 troche balaganu w imie relaksu... gorzej jak sie zatnie... hmmm - zapisac w kajeciku; podreczna lodowka! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:18 Mozesz jeszcze dopisac muzyczke w trakcie tej dlugiej przejazdzki, swiatlo w razie awarii, fotel zeby nie stac etc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:26 ehe i bezprzewodowy internet... bez telefonu moglbym przezyc, przynajmniej nie wydzwaniali by za mna z pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:30 winda dzwiekoszczelna to jest to:) zawsze mozna powiedziec, ze zaciales sie w niej i telefon nie dzialal:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:38 hehe, taki numer to ja moge wyciac nawet bez windy! najbardziej draznia mnie glupkowate telefony z ofertami na ktore wogole nie mam ochoty. jeden namolny typ wydzwanial kiedys za mna cale popoludnie, dopiero postrszenie go moimi kontaktami w al-kaidzie podzialalo.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 12:43 No nie do konca...Z taka winda bedziesz mial jakis dowod:))) ;) Dzieki Ci Panie, ze do mnie tacy nie dzwonia:) Innych co prawda tak nie oszczedzaja:P Smsy to co innego. Co chwila w mojej sieci super oferta, specjalnie dla mnie, telefon za 1PLN etc. etc. ...Wystarczy przejsc z powrotem na abonament;) Coz...USUN i po krzyku;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 12:53 looo matko co ja z tymi komorkami nie mialem! najnowsze telefony i Bog wie co, potem sie okazywalo ze albo zasiegu nie ma albo telefon wcale nie taki jak go maluja ( chocby tak ostatnio rozreklamowana nokia n95 - szajs jakich malo...) z smsami tez, ostatnio wysylajac wiadomosc do znajomego ( co u mnie jest nie czestym zjawiskiem!) dowiedzialem sie ze dostal okolo 30 tych samych wiadomosci... przy czym ja wyslalem jedna..??? nie lubie elektroniki, a ona mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:30 Dzieki Ci Panie (po raz drugi) ze jednak nie zdecydowalam sie na N95:)) Ostatecznie skonczylo sie na N73 i jest super:) Playerek MP3 mi nie jest w komorce potrzebny. A propos reklam w komorce, kiedys z ciekawosci poszlam do salonu...Jak mi zaoferowali telefon to myslalam ze z krzesla spadne...Ucieklam szybciej niz weszlam:))) PS. Elektronike da sie oblaskawic...Urzednikow ZA NIC:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 14:49 ja wrocilem do starej poczciwej e65 i jestem bardzo zadowolony, poza tym w porownaniu do n95 to jak szpilka do cegly. ps; wiem pracuje nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 14:58 E65...ladniutka:)) W takich telefonach jak Twoj obawiam sie jednego...tego wysuwania klawiatury... I mam Nokie jaka mam bo zalezalo mi na aparacie a nie na radio czy playerku mp3...A ze jest zaawansowany, to tym lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 15:41 idzie sie przyzwyczaic, dla mnie istotny jest rozbudowany kalendarz, czytanie plikow tekstowych, gps, konwertowanie arkuszy z excela, flash player itp, po dorzuceniu kilku giga pamieci masz nieograniczone mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 15:55 O rany! Ponoc elektronika Ciebie nie lubi ani Ty jej:) A tu prosze:))) Ja jeszcze nie odkrylam mozliwosci mojej komorki w tym zakresie:) Az mnie zawstydziles:) Ide sie uczyc mojego telefonu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 16:06 he he :)) ja mozliwosci swojego odkrywalem stopniowo, na ogol przypadkiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 16:25 O Ty! Jeszcze sie smieje ze mnie:P OK! Kalendarz mam juz w malym paluszku;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 16:38 zostaw cus nieodkryte, inaczej przestanie intrygowac... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 16:50 neichaj takie pozostanie, tajemnica musi byc. ja zapewne polowy o swoim jeszcze nie wiem ale nie przeszkadza mi to... boje sie ze jak cus przestawie to kto wie co bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 17:17 O MMSie wiem, a ile nie wiem? 3/4:)) Ta komroka tyle wszystkiego ma, ze nawet nie chcialo mi sie czytac instrukcji:P Jak cosik przestawisz, to do chirurga:P Nastawi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 17:21 pewnie podskocze na chirurgie na przerwie... :P wlasnie ogladam tristana i izolde, hm... ladnie nakrecony choc aktorstwo cienkie... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 17:55 Lepiej nie:) Na Tristana i Izolde mialam wybrac sie do kina, ale ostatecznie nie wybralam sie...To jest produkcja czesko-niemiecko-amerykansko- brytyjska, ale o aktorow nie postarali sie...Coz, cos za cos...Liczyli najwyrazniej, ze film sie obroni, skoro to znana historia... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 18:02 ladne zdjecia, troche w stylu national geographic, ale akcja wloczy sie godzinami... dobre kino jesli nic innego ciekawszego do roboty nie ma.... co z ta muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 18:10 Jesli aktorstwo kiepskie, to zdjecia chociaz dobre...Najlepiej jak wszystko ze soba gra i nie ma wiekszych przestojow w akcji...:) Z jaka muzyka?:) Swiatla troche prosze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 18:20 nie wazne, chyba mi sie cos pomylilo, pogubilem sie :DDD wlasnie sie biore za The Proposition - podobno dobry film. ... sie zobaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 18:36 No bo o muzyce pisalam tam gdzie O! ;) Wiesz...ze podobala sie i ze rewolucja itd.:D Mocnych wrazen or sth. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:21 hm... a co powiesz na; mazzy star - blue light morphine - I'am free now manic street preachers - ocean spray kate nash - skeleton song ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 19:32 Chlone wszystko jak gabka:) Slucham wlasnie mazzy star...Rany...Cudowna muzyka, piekny glos...Ta muzyka uspokaja, odpreza...WOW!! cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 19:39 Morphine nie znalazlam...tak jak wczoraj Boba Geldofa... Manics...mmm...japonska wstawka na poczatek:) Dobrze, ze przetlumaczyli;):)) Przyjemnej muzyki sluchasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 19:48 Kate Nash...Balam sie Jej, bo Ona ma bardzo wyrazny brytyjski akcent i dziwnie mi sie Jej slucha, ale TA piosenka jest swietna!!!:)))) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 19:56 posluchaj tez Kate Nash - BIRDS - suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:14 zwierz_futerkowy napisał: > posluchaj tez Kate Nash - BIRDS - suuuper :)) Ona ma zupelnie inny styl niz wszyscy...Taki pomiedzy spiewem a deklamowaniem wiersza;):)) Hahaha odwazne teksty:DD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:23 czy wspomnialem tori amos -siren ? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: wrazenia z ostatniej:))) 17.11.07, 20:40 zwierz_futerkowy napisał: > czy wspomnialem tori amos -siren ? Owszem...Teraz:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:53 ponownie manic - la tristesse durera skunk anansie -secretly ? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 20:06 zwierz_futerkowy napisał: > ponownie manic - la tristesse durera > skunk anansie -secretly La tristesse durera...Zastanawiam sie co to moze znaczyc:P Skunk znam Hedonism, teraz jeszcze to:) Widze, ze dzisiaj bardziej rockowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :P 17.11.07, 19:58 uzyta bodajze w bardzo prowokacyjnym, mocno erotycznym filmie pt THE DREAMERS... ciekawy film choc zbyt dosadnie traktujacy pewne sprawy... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :P 17.11.07, 20:04 :)) popularny byl chociaz? <ten film:P> Zupelnie nie kojarze hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Zwierzaczku, zgadlam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:58 ? Się powtorze;) dotyk_wiatru napisała: > Oj Zwierzaczku...Mi sie po prostu podoba ta piosenka... > 1. proba...Meet Joe Black? (hmm...nie przypominam sobie) > Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:21 uciekam teraz, na razie Dotyku! mam nadzieje ze muzyka zatopi Twoje zmysly pod poziom smutactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie licz na to:)) 17.11.07, 02:29 :))) Zwierzu:)) ona zawsze to potrafila...:))) Obiecuje poprawe:))) A teraz spij slodko...Odpocznij po stresujacym dniu i nabierz sil na jutro! :)) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:21 A mnie właśnie ktoś szczeble podpiłował i poleciałam na tzw. łeb na szyję! Siniaki będą jak diabli! A ja i tak pewnie wlezę na tą drabinę, taki brak odruchow samozachowawczych... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:25 hmm... zjednoczmy wiec sily, wynalezmy winde! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:29 Niby mówią, że windą bliżej :) Ale właśnie tak sobie siedzę i myślę, że ta winda to do nikąd chyba by mnie powiozła, a i na tą drabinę nie powinnam się chyba pchać. Lepiej się nie wynosić nad poziomy... zostać tu, gdzie się jest. ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:37 schody prowadza w dwie strony, stopnie sa po to aby je zdobywac. zycie to wychodzenie po schodach z umiejetnoscia stopniowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:41 Prosta sprawa się wyłania - nie dość, że weszłam za wysoko, to za szybko i dostałam zadyszki. Jakby tego było mało to okazuje się, że nie tą drogą. Wiem co powiesz! Teraz należy iść kroczek po kroczku i rozglądać się czy dobry kierunek obrałam - taka mądra to ja niby też jestem, ale rozum mówi jedno, a serce drugie... czego słuchać? ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: wspinamy sie 17.11.07, 00:45 serca zdecydowanie. rozum mozna stracic, serce tez ale jest to rownoznaczne z koncem istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru :))) 17.11.07, 20:11 Zwierzaczku nie gubisz sie jeszcze w tym gaszczu?:)) Ja na szczescie nie;) PS. Uwielbiam glos Skin i nie tylko ten:) PS.2 Fajnie to sie odbywa...YouTube i rownolegle tekst;) i jeszcze tutaj:DD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 20:14 www.youtube.com/watch?v=xJSey8HRUhU :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :))) 17.11.07, 20:23 zwierz_futerkowy napisał: > www.youtube.com/watch?v=xJSey8HRUhU > :DDDDDDDDDDDDDD Hahahah :DDDDDDDDD Zartownis :DDDDDD Dobrze, ze mnie takie cos nie spotkalo:P hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :))) 17.11.07, 20:41 www.youtube.com/watch?v=F4ajZ-5kTXk :D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru QUACK hahaha 17.11.07, 20:52 zwierz_futerkowy napisał: > www.youtube.com/watch?v=F4ajZ-5kTXk > > :D Niezle Panie Prowokatorze:D Oh my...hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: QUACK hahaha 17.11.07, 21:02 www.youtube.com/watch?v=jLNZgGcDVcs jego tez lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: QUACK hahaha 17.11.07, 21:14 Rany...:))) Niesamowite! PS. Czy ja jestem bezkrytyczna czy tylko tak mi sie wydaje?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy hehe.... 17.11.07, 21:17 www.youtube.com/watch?v=JoR-_A7ExkE www.youtube.com/watch?v=vbruqargv1Q&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy :D 17.11.07, 21:08 www.youtube.com/watch?v=OIcrCZQkSlg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:31 Widze ze dzisiaj masz doskonaly humor:))))hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:37 zwierz_futerkowy napisał: > ciesze sie ze Ci sie podoba :D Mnie latwo rozsmieszyc:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:27 O Matko hahaha Okropny jestes:P:D Ty mnie chyba nie lubisz:P Ile mozna sie smiac...Jeszcze pekne i co wtedy:P hahahaha:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 21:33 nie wiem czy w Polsce American dad oraz Family guy jest do dostania, ale polecam, niewiarygodnie smieszne kreskowki dla doroslych... szukalem wlasnie parodii osamy bin ladena ale sciagneli z you tube z powodu praw autorskich... w kazdym razie sparawa dotyczy osamy ktory nagrywajac jedno ze swych video, wydurnia sie do kamery, a jego koledzy ( zamaskowani talibowie ) rozsmieszaja go zza kamery :D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 21:40 Zwierzaku na YouTube wszystko jest hahaha Inaczej chyba nie, ale glowy nie dam:P A propos talibow...w Halloween znajomy podeslal mi link: Achmed, the dead terrorist pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ A Osamy szukasz na UTube? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:04 Strasznie mi sie podoba moment jak Achmed mowi I will kill You ale takim wysokim glosikiem hahahaha:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:14 zreszta tak brzmia nawet w oryginale, czyz nie? kojarzy mi sie to z filmami japonskimi w stylu reka-noga-mozg na scianie... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:30 teraz uwaga: niektorzy mowia ze to glupi pomysl, ja uwazam ze ponizszy klip jest jednym z najzabawniejszych jakie widzialem :) www.youtube.com/watch?v=aqrBYRCxy2E Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:33 O raju! A coz to za pomysl tak slimakowac? hahahaha Juz widze reakcje kierowcow i przechodniow:P:DDD Niezle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:36 patrz uwaznie na reakcje TYCH ludzi.... www.youtube.com/watch?v=rUyDFBTr_7k&feature=related www.youtube.com/watch?v=_aMbv0f7Jww&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 22:44 :))) czy mi sie wydaje, czy oni wszyscy zostali wyrolowani? ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:46 OOOOJJJJ tak, to cos w rodzaju ukrytej kamery www.youtube.com/watch?v=KNPAtGQsxoI&feature=related :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:55 www.youtube.com/watch?v=zS8EIpAZybg kiedys pamietam, leciala cala seria na BBC2 Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:11 Wiedzialam o Tubie od jakiegos czasu, ale nigdy nie korzystalam...Teraz mam pretekst:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 17.11.07, 23:22 Humor? hahaha Wystarczy ze tutaj wejde i jest pewien Zwierzak;DD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:28 :> zwierzeta sa zabawne i takie milusie... czyz nie ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 23:42 wiem... np godzilla! dosc przerazajacy typ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 18.11.07, 00:01 albo ogólnemu odczuciu obrzydzenia i pochodnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:06 jak mozna brzydzic sie zwierzatkami ???? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: :D 18.11.07, 00:09 Niestety mozna...Pajaki, szczury, karaluchy, weze i cale mnostwo innych nie maha latwego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:17 leee swinstwo ( bez urazy dla nszych poczciwych swinek, swiniakow, macior prosiaczkow, tucznikow (?) oraz knurkow Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 18.11.07, 00:25 uciekam do snu, wietrzyku... dobranoc, do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 10:08 Mam nadzieje, ze dobrze sie Tobie spalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:43 heehhe... no prosze! www.youtube.com/watch?v=VX1fAl1wqIg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:48 www.youtube.com/watch?v=Nwzox7Q0Gdo&feature=related i tak bez konca!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 22:54 Wystarczy:))))) Litości:D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 22:57 ostatni :DDDDDDDDDDDDD www.youtube.com/watch?v=Q0B6GYnyiN8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zwierzaku! Enoooough hahaha 17.11.07, 23:03 Zawal murowany:P hahaha :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :D 17.11.07, 22:45 www.youtube.com/watch?v=ahhOJWkgo1g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś