bozena_zawsze_dziewica 01.08.03, 18:41 members.tripod.com/bozenal/artykuly/06.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_pierdzioszek Re: Porady dla panien 01.08.03, 18:52 Bożenka, daj se siana:o) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Porady dla panien 01.08.03, 19:23 slodki_pierdzioszek napisała: > Bożenka, daj se siana:o) To zadna bozenka, to jest .... <ta co nickow nie zmienia> ..., a ja nie powiem kto, by sie nie mogla przyczepic, ale juz wszyscy wiemy,ze chodzi o nia, prawda pierdzioszku? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Porady dla panien 01.08.03, 19:37 grooszek napisał: > To zadna bozenka, to jest .... <ta co nickow nie zmienia> ..., a ja nie p > owiem > kto, by sie nie mogla przyczepic, ale juz wszyscy wiemy,ze chodzi o nia, prawda > > pierdzioszku? :)))))))) a dla ułatwienia dodajmy, ze nie jest tez jankiem:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Porady dla panien 01.08.03, 19:38 slodki_pierdzioszek napisała: > grooszek napisał: > > > To zadna bozenka, to jest .... <ta co nickow nie zmienia> ..., a ja > nie p > > owiem > > kto, by sie nie mogla przyczepic, ale juz wszyscy wiemy,ze chodzi o nia, > prawda > > > > pierdzioszku? :)))))))) > > > > a dla ułatwienia dodajmy, ze nie jest tez jankiem:o))) Juz chyba nie trzeba wiecej udowadniac:). wszyscy na pewno wiedza, ze chodzi o nia, ktora nie jest ani Toba, ani mna, ani nawet... messja-nkiem :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Porady dla panien i dziewic IP: *.protonet.pl 01.08.03, 22:22 następna niezle pieprznięta sie zjawić Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_zawsze_dziewica Alez Misiu, nie wyrazaj sie tak przy damach 02.08.03, 05:31 Gość portalu: zahedan napisał(a): > następna niezle pieprznięta sie zjawić Alez Misiu, nie wyrazaj sie tak przy damach ... Wypraszam sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Alez Misiu, nie wyrazaj sie tak przy damach IP: *.protonet.pl 05.08.03, 19:11 bozena_zawsze_dziewica napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > następna niezle pieprznięta sie zjawić > > Alez Misiu, nie wyrazaj sie tak przy damach ... Wypraszam sobie ! ok darling ,my sweet virgin from canada n > Odpowiedz Link Zgłoś