szareoczymoje 28.11.07, 14:06 Każdy twój list to zaciskanie zimnej dłoni na ciepłej szyi wspomnień dłubanie w oku zardzewiałym gwoździem więc po co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: list 28.11.07, 14:14 och, nie bądź drobiazgowa i niewyrozumiała, gdzieś musi dać upust swoim Wielkim Uczuciom. Wcale nie musisz brać tego do siebie mimo, że adres pewnie Twój to drugorzędnie znaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: list 28.11.07, 14:14 To nie ja, to krawiec jakiś pode mnie się podszywa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: list 28.11.07, 14:16 krawiec? gwoździem?? to stolarz! albo młotkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: list 28.11.07, 15:16 bo ludzi (oraz samców) różny stopień empatii (empirii też?) cecHUJE. vot zagwoźdźka. zardzewiała. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: list 28.11.07, 14:42 szareoczymoje napisała: > więc po co piszesz? Żeby dobić ? I jeszce jeden gwóźdź do trumny wbić ? A może , zeby siebie usprawiedliwić... :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: list 28.11.07, 14:50 i w dodatku nie lada poeta....romantyk wręcz z łopatą ; psia_krew.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: list 28.11.07, 16:20 Zawsze można zrezygnować z czytania, nieprawdaż? Ale człowiek jest tak skonstruowany, że lubi się sam trochę potorturować dlatego czyta... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: list IP: *.centertel.pl 28.11.07, 16:49 Rowniez oswiadczam, ze to nie ja. Nie pisze listow i listow nie otrzymuje. Zlikwidowalem jakis czas temu konta. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: list 28.11.07, 16:52 To smutno, nie dostawać listów i nie pisać. Większy urok miały te pisane ręcznie, wyczekiwanie na listonosza... ale nie powiem, tych elektronicznych też wypatruję z niecierpliwością :) ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: list IP: *.centertel.pl 28.11.07, 21:03 > To smutno (...) Bynajmniej (w moim przypadku oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: list 28.11.07, 21:31 Tobie może nie jest smutno, ale to egoizm. Nie przeszło Ci nigdy przez myśl, że ktoś czeka na Twój list... Pomyśl w ten sposób :) "Ludzie zejdźcie z drogi bo listonosz jedzie może ktoś na ten list czeka kilka długich lat dostanie go właśnie dziś" _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: list IP: *.centertel.pl 29.11.07, 07:25 Moja zona i jej maz tez z niecierpliwoscia czekaja, zebym do niej napisal. W sumie ja tez z niecierpliwoscia czekam na list od niej. Wszyscy czekamy i jest zajebiscie. No i masz racje - jestem egoista. Milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: list 29.11.07, 07:44 W takim trójkąciku to listy same by latały do adresatów, naładowane enerią "atomową", strach się bać! Dzień dobry Miły Egoisto, też miłego dnia życzę :) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greyblue Re: list IP: *.centertel.pl 29.11.07, 09:12 Jaki trojkat? :))) Klasyczny sredniowieczny uklad - Krolewna, Rycerz na bialym koniu awansowany na Ksiecia oraz grajek. Grajkowi... amfa sie skonczyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 17:50 spowodowane przez Ciebie albo i jaka inna... i chce sie odgryzc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 18:43 Zbyszek potrafi się odgryźć. Nie ma przez to już jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 18:54 Nie dość , że sadysta , to zakrawa jeszcze na masochistę.... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 21:13 to dawać go na pourazówkę, siostro, siostra jest tam jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 21:19 siostry nie ma. jest brat. to co? wołać go ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 21:21 niestety ; siostra wyszła na spacer z ordynatorem , może inny oddział... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 21:40 :DDDDD z Wami nie da się na smutno :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: pewnie ma jakies urazy? 28.11.07, 22:02 Telewizji nie oglądasz! Nie wiesz jak kończy się takie odsyłanie pacjenta z oddziału na oddział, ze szpitala do szpiatala? Dawać go tu, jeszcze coś pamiętam z zagadnień medycznych, a reszta jakoś sama pójdzie - nie można zostwić człowieka w potrzebie! _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: pewnie ma jakies urazy? 29.11.07, 08:15 Kiedy na moje oko , to jemu bardziej dusza szwankuje anizeli ta ręka ...:) Stąd wstępna diagnoza - na inny oddział...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: pewnie ma jakies urazy? 29.11.07, 09:01 Jak trzeba, to i duszą się zajmiemy, jakiś "plasterek" przykleimy, co ją zatruwa wymieciemy, na wszystko znajdzie się sposób. Kogoś łatwiej "leczyć" niż siebie. _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: list 30.11.07, 07:49 Za dzika jestem, na te wszystkie towarzystwa inteligentów, nie mam zdrowia dłużej znosić reżyserów, inżynierów, gitarzystów i kelnerów źle się czuję wśród tych twarzy o czymś innym chcę pomarzyć Nie mam czasu dla bajarzy tych ludowych, tych z urzędu baju baju, ględu ględu idzie gęś do punktu lęgu a ja stoję i nadaję takie moje wredne obyczaje nie mam czasu Wejdę na górę i spojrzę w dół Nie mam czasu dla grabarzy, seksualnych gawędziarzy inżynierów, reżyserów, bajerantów i kelnerów nawiedzonych i szpanerów, tych w kanałach i u sterów nie mam czasu Baju baju, ględu ględu idzie gęś do punktu lęgu ja wysiedzieć nic nie muszę stoję w kolejce po duszę Nie muszę nic (M.Jakubowicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx to ja się też dołączę IP: *.icm.edu.pl 30.11.07, 17:07 po co ktoś po prawie rocznym milczeniu wrzuca na skrzynkę "zajawkę"? z tym, że to nie wywołuje wrażenia "dłubania w oku" a szczere zdumienie i wzruszenie ramion... Odpowiedz Link Zgłoś