ashaq 01.12.07, 08:15 Między ustami a brzegiem pucharu wiele się może wydarzyć...;) A moze sie zdarzyło,dzień wczoraj był szczegolny.Ludzi chetnych do pisania tez dzisiaj jakos jak na lekarstwo;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegrzeczna_dziewczyna Re: A może.. 01.12.07, 12:39 Powoli zbierają się , powoli "głowa popuszcza " ale jeszcze ręce drżą - i ciężko w odpowiednie litery na klawiaturze trafić...a i może wzrok jeszcze mętny być .. :) dziewczyna spokojnie , przyjdą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: A może.. 01.12.07, 13:32 Między ustami , a brzegiem pucharu dziś minie mi wieczność:)) Wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: A może.. 01.12.07, 22:53 ashaq napisał: > a to dobrze czy źle?;P Teraz mogę odpowiedzieć z całą pewnością:cudownie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A może.. 01.12.07, 17:10 Ja wracam do żywych dopiero, wczoraj w nocy grałem koncert, znowu ciemno...kiedy do cholery w tym kraju świeci słońce ? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: A może.. 01.12.07, 17:49 Słońce świeci prawie zawsze..tylko trzeba umieć dostrzec te promienie jasności .... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A może.. 01.12.07, 17:51 Złote słowa, koleżanko. Są jak złote żeby, na pokaz ! (exman) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna myślisz kolego, ,że tylko i wyłacznie zęby ?.... 01.12.07, 19:21 chyba nie...jest jeszcze coś bardziej złocistego ...trzeba tylko umieć zobaczyć i posłuchać .. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: myślisz kolego, ,że tylko i wyłacznie zęby 01.12.07, 19:31 jasne, mnie nie trzeba dwa razy prosić :) www.youtube.com/watch?v=Eh44QPT1mPE a tu są słowa: I want to live, I want to give Ive been a miner for a heart of gold. Its these expressions I never give That keep me searching for a heart of gold And Im getting old. Keeps me searching for a heart of gold And Im getting old. Ive been to hollywood Ive been to redwood I crossed the ocean for a heart of gold Ive been in my mind, its such a fine line That keeps me searching for a heart of gold And Im getting old. Keeps me searching for a heart of gold And Im getting old. Keep me searching for a heart of gold You keep me searching for a heart of gold And Im getting old. Ive been a miner for a heart of gold. ja też szukam Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: myślisz kolego, ,że tylko i wyłacznie zęby 01.12.07, 19:57 exman napisał: > ja też szukam Tylko podczas szukania nie zapomnij, że nie wszysko złoto co się świeci:) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru O raju! 01.12.07, 19:59 Przepraszam, że się wtrącę... Musiałam posłuchać...Nawet nie wiedziałam, że tak można...Gitara, 'harmonijka', śpiewanie... WOW! Piękna sprawa:) Jestem pod wrażeniem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna aaa , złote serce ..... 01.12.07, 19:59 to jest to...serca zawsze nalezy słuchac ; znajdziesz - z pewenością znajdziesz...i drugie też , może jeszcze chwila ?...spoojnie.. :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: aaa , złote serce ..... 01.12.07, 20:07 ...spokojnie..., hej , hej..:) dziewczyna a gdzie Twoje niespokojne - : " Hokus pokus...." się coś odmieniło ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: aaa , złote serce ..... 01.12.07, 20:57 Brawo. Wygrałaś randkę w jasno ! Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Mówisz : 1:0 01.12.07, 21:20 no...nieźle , ale chyba nie w systemie zero-jedynkowym .. dziewczyna aż tak nosa nie zadzieram...:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Pokuszę się na odpowiedź.... 01.12.07, 21:39 wszystko dobre - co wyważone..? Chyba aż tak ostrożna nie jestem.....biorę to życie takim jakie jest.. dziewczyna w sam i jeszcze jeden raz ..:) zapomniałes dodać...a to istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Pokuszę się na odpowiedź.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 10:59 Tak sobie myślę, że jeśli przegapiamy tę chwilę między ustami, a brzegiem pucharu, to bardzo nieuważnie żyjemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pokuszę się na odpowiedź.... 02.12.07, 11:01 święte słowa, no...no..., święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Pokuszę się na odpowiedź.... 02.12.07, 12:02 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Tak sobie myślę, że jeśli przegapiamy tę chwilę między ustami, a brzegiem > pucharu, to bardzo nieuważnie żyjemy:))) chiba taaak;)trzeba mniec oczy dookoła głowy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Pokuszę się na odpowiedź.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:11 Oczy dookoła głowy? No nie wiem , czy wyglądałbyś na tyle pociągająco taki rozgorączkowany, by zawahać się nad brzegiem pucharu:))) Wystarczy tylko jedno spojrzenie, by wiedzieć czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś