Dodaj do ulubionych

Egoizm na Forum

05.08.03, 08:27
Najpierw byla taka jedna, ktora ciagle tu pouczala uzywajac Bogiem i grozila
tym ktorzy sa za aborcja, potem

pod roznymi nickami pisala po kilkanascie watkow dziennie dla quickly i
przeciwko niby rywalkom. Nawet na caly ekran napisala quickly PRZEPRASZAM
setki(tysiace?) razy.

A teraz tematyka janek/mesja pod roznymi postaciami. Ludzie! miejcie szacunek
dla innych. Forum jest dla wszystkich. Zabierajcie swoje prywatne sprawy na
fora prywatne. Mnie (i napewno wiekszosc) to nie obchodzi, a wrecz nudzi.

Ja tez nie chce wysilac sie by znalezc wartosciowe watki wsrod tego gaszczu,
gdzie co drugi dotyczy janka/mesji
Obserwuj wątek
    • prawo3 Re: Egoizm na Forum 05.08.03, 08:28
      prawo3 napisał:

> Najpierw byla taka jedna, ktora ciagle tu pouczala uzywajac Bogiem

mialo byc: Boga
      • bluewolf Re: Egoizm na Forum 05.08.03, 11:21
        O co Ci chodzi?
        Chcesz cos poczytac? To zmiataj stad , tutaj wlazisz i zabierasz powietrze .
        Niczego nie rozumiesz? To zabawa dla garstki . Wejdz na czata jak Cie
        zaakceptuja to zrobia Ci troche miejsca , albo czasami cos Ci rzuca dla
        podtrzymania wiary , ze moze byc inaczej ;)
        Egoizm polega na oczekiwaniu , ze zamkniete drzwi same sie otworza .
        • cichy_2 Do prawo3 05.08.03, 11:28
          bluewolf napisała:

> O co Ci chodzi?
          > Chcesz cos poczytac? To zmiataj stad , tutaj wlazisz i zabierasz powietrze .
          > Niczego nie rozumiesz? To zabawa dla garstki . Wejdz na czata jak Cie
          > zaakceptuja to zrobia Ci troche miejsca , albo czasami cos Ci rzuca dla
          > podtrzymania wiary , ze moze byc inaczej ;)
          > Egoizm polega na oczekiwaniu , ze zamkniete drzwi same sie otworza .

Wlasnie - nie widzisz, ze piszuce tu osoby tylko czasem dopuszczaja obcych? na
          akceptacje trzeba sobie zapracowac. Poparciem w sporach, lizaniem dupy...
          Niektore z tych osob czekaly na mozliwosc pisania i zaakceptowanie calymi
          miesiacmi, majac nadzieje, ze ktos kto dominowal na forum do tej pory pojdzie
          sobie lub zostanie wyrzucony.

A potem, jak oczekujacy juz zwala tu pare kup i beda zaakceptowani przez
          dziadkow, udaja romantycznych jak gdyby nigdy nic.
          • prawo3 Re: Do prawo3 05.08.03, 12:15
            cichy_2 napisał:

> bluewolf napisała:
            >
            > > O co Ci chodzi?
            > > Chcesz cos poczytac? To zmiataj stad , tutaj wlazisz i zabierasz powietrze

Twoj belkot nie ma zadnej logiki

>
            > Wlasnie - nie widzisz, ze piszuce tu osoby tylko czasem dopuszczaja obcych?
            na
            > akceptacje trzeba sobie zapracowac. Poparciem w sporach, lizaniem dupy...
            > Niektore z tych osob czekaly na mozliwosc pisania i zaakceptowanie calymi
            > miesiacmi, majac nadzieje, ze ktos kto dominowal na forum do tej pory pojdzie
            > sobie lub zostanie wyrzucony.

Dominowac moze kazdy kto otwiera wiele watkow. Nikt nie musi odchodzic.
            Chodzi o dobre maniery.

• Gość: Anka Re: Egoizm na Forum IP: *.tkb.net.pl 05.08.03, 15:58
      To prawda, forum jest beznadziejne, same debilne klotnie idiotow i ciezko cos
      znalezc ciekawego. Ale tego sie nie zmieni, ja im juz proponowalam zalozenie
      oddzielnego forum, ale do nich nic nie dotrze. Polecam w zamian forum Kobieta,
      tam jest duzo ciekawiej i nie tylko dla kobiet.
    • slodki_pierdzioszek Re: Egoizm na Forum 05.08.03, 16:28
      jakoś dziwnym trafem sa tylko po 3 wypowiedzi, no moze 2, osób z nickami prawo3
      i cichy_2 - może wyszukiwarka źle działa?.
      Messyjeczko, czy to są nicki, które uruchamiasz by sie bronić, chcesz pokazać,
      że ktoś cie lubi i nawołuje do zgody?
      A fe, wstydź sie takich metod:o(
    • jmx Re: Egoizm na Forum 05.08.03, 16:30

I pomyśleć, że jeszcze dwa tygodnie temu było tutaj zupełnie inaczej....
      • slodki_pierdzioszek Re: Egoizm na Forum 05.08.03, 16:32
        tak, ale wtedy messja nie zrobiła jeszcze wielkiego kambeku;o)
        • ja_nek Re: Egoizm na Forum 06.08.03, 00:15
          Wszystko płynie, wszystko minie.
          • roman71 Re: Egoizm na Forum 06.08.03, 02:32
            ja_nek napisał:

> Wszystko płynie, wszystko minie.

Janku, czy mamy przez to rozumieć, ze nie bedziesz więcej uczestniczył w
            klótniach i awanturach (bowiem i o Tobie wspomniala autorka wątku)?
            • messja Re: Egoizm na Forum 06.08.03, 02:57
              roman71 napisał:

> ja_nek napisał:
              >
              > > Wszystko płynie, wszystko minie.
              >
              > Janku, czy mamy przez to rozumieć, ze nie bedziesz więcej uczestniczył w
              > klótniach i awanturach (bowiem i o Tobie wspomniala autorka wątku)?

musialby sie jeszcze raz urodzic. uwielbie weszczyc okazje do awantury,
              najlepiej jak ktos inny zacznie, wtedy najchetniej za plecami inicjatora sie
              podlancza by awantura przypadkiem nie wygasla. w najgorszym wypadku sam wzywa
              do pospolitego ruszenia:P
              • zorba4 do prawo3 07.08.03, 14:41
                No widzisz apel na nic!
                • zorba4 Re: do prawo3 19.08.03, 08:31
                  zorba4 napisała:

> No widzisz apel na nic!

donosze ze ucichlo:-))
                  • Gość: elzbieta28 Re: do prawo3 IP: *.aries.com.pl 19.08.03, 10:01
                    zorba4 napisała:

> zorba4 napisała:
                    >
                    > > No widzisz apel na nic!
                    >
                    > donosze ze ucichlo:-))

I tak zostanie....oby...Pozdrawiam
                    • messja Re: do prawo3 19.08.03, 19:28
                      dopoki janek znowu nie zalozy kilku watkow "ku pamieci", albo nie podleje
                      benzyny do jakies awantury...
                      bo ja, poki jestem na forum ( a nie zawsze jestem) pisze to co mysle, a
                      nie "pod publiczke", czy to sie jankowi, mario2 i innym "kulturalnym" panom
                      podoba, czy nie:)
                      • kwasna_cytryna Re: do messji 19.08.03, 19:36
                        Znowu zaczynasz? Jak ciebie tu nie ma, to jest spokój.
                        Jakoś nikomu do głowy nie przyjdzie, żeby afery i awantury urządzać.
                        • messja do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 19:41
                          kwasna_cytryna napisała:

> Znowu zaczynasz? Jak ciebie tu nie ma, to jest spokój.
                          > Jakoś nikomu do głowy nie przyjdzie, żeby afery i awantury urządzać.
                          >

nie draznij trola, bo potem znowu bedziesz musiala w podskokokach biegnac do
                          admina na skarge, ze cie bije (mimo zapewnien, ze takie skargi to oznaka
                          slabosci:P):)))
                          pamietasz, co ci admin powiedzial? to go posluchaj i nie czytaj tego co pisze,
                          jak ci sie nie podoba... nikt cie o to nie prosi awanturnico i aferzystko:)))))
                          • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 20:12
                            Tylko tyle powiem ... a nie mówiłam;PPPP
                            Gdzie messja tam kolejna awantura :PPP
                            • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 21:31
                              messja napisała:

> Tylko tyle powiem ... a nie mówiłam;PPPP
                              > Gdzie cytryna tam kolejna awantura :PPP
                              • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:29
                                messja napisała:

> messja napisała:
                                >
                                > > Tylko tyle powiem ... a nie mówiłam;PPPP
                                > > Gdzie cytryna tam kolejna awantura :PPP
                                >
                                No gdzie ta awantura ???? Pokaż palcem, coć to może niezbyt kulturalne ...
                                • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:36
                                  > No gdzie ta awantura ???? Pokaż palcem, coć to może niezbyt kulturalne ...
                                  >

pokazuje na "coć":))))))
                          • kwasna_cytryna Re: do messji 19.08.03, 20:33
                            messja napisała:
                            >
                            > nie draznij trola, bo potem znowu bedziesz musiala w podskokokach biegnac do
                            > admina na skarge, ze cie bije (mimo zapewnien, ze takie skargi to oznaka
                            > slabosci:P):)))
                            > pamietasz, co ci admin powiedzial? to go posluchaj i nie czytaj tego co
                            pisze,
                            > jak ci sie nie podoba... nikt cie o to nie prosi awanturnico i
                            aferzystko:)))))
                            >
                            >
                            messjo,

pragnę ci serdecznie podziękować, że przypomniałaś mi o FoF. Zupełnie
                            zapomniałam, że tam zgłosiłam jakieś uwagi na ZAŁOŻONYM PRZEZ CIEBIE wątku
                            DONOSZĄCYM ADMINISTRATOROWI, że na romantice krzywda ci się znowu dzieje.

Z ogromną przykrością muszę cię poinformować, że mijasz się z prawdą, mówiąc że
                            to mnie adminostrator coś powiedział. Uwaga administratora dotyczyła
                            wszystkich, w tym także CIEBIE.

P.S.
                            A co dzisiaj takie marne inwektywy??? Poprzednim razem szło ci zdecydowanie
                            lepiej :PPPP
                            • messja do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 21:30
                              >
                              > pragnę ci serdecznie podziękować, że przypomniałaś mi o FoF. Zupełnie
                              > zapomniałam, że tam zgłosiłam jakieś uwagi na ZAŁOŻONYM PRZEZ CIEBIE wątku
                              > DONOSZĄCYM ADMINISTRATOROWI, że na romantice krzywda ci się znowu dzieje.
                              >
                              > Z ogromną przykrością muszę cię poinformować, że mijasz się z prawdą, mówiąc
                              że
                              >
                              > to mnie adminostrator coś powiedział. Uwaga administratora dotyczyła
                              > wszystkich, w tym także CIEBIE.
                              >
                              > P.S.

tja...wszystko, to prawda, a swistak zawijal w te sreberka:)))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7317606&a=7320393
                              > A co dzisiaj takie marne inwektywy??? Poprzednim razem szło ci zdecydowanie
                              > lepiej :PPPP

i w ten sposob widac od razu kto tu szuka i prowokuje do awantur:))))
                              • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:28
                                messja napisała:

>>
                                > tja...wszystko, to prawda, a swistak zawijal w te sreberka:)))))
                                >
                                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7317606&a=7320393

Oto wszystkie wypowiedzi administratora na tym wątku. Uprzejmie proszę o
                                wskazanie, która konkretnie dotyczny mnie.

• Re: ADMIN!!! do wyciecia
                                tebe 06-08-2003 11:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Dzień dobry
                                Wyżej jest napisane, gdzie tego typu zgłoszenia należy wysyłać.
                                W zasadzie zgłoszenia osób, które proszą o wycięcie postów osób, z którymi
                                dyskutują, są ignorowane. Zgodnie z zasadą "dyskutujesz
                                - nobilitujesz - Twój problem" albo w wersji dla niektórych "nie karm
                                trolla".
                                pozdr
                                • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:38
                                  > >
                                  > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7317606&a=7320393
                                  >
                                  > Oto wszystkie wypowiedzi administratora na tym wątku.

albo jestes niedorozwinieta, albo rzeczywiscie nie umiesz otwierac linkow:PPPP

wstyd, myslalam, ze na wiecej cie stac:PPPPP
                                  • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:42
                                    me4ssja ... mówię pokaż, który z postów administratora jest do mnie ....
                                    • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:44
                                      kwasna_cytryna napisała:

> me4ssja ... mówię pokaż, który z postów administratora jest do mnie ....

dobilas mnie. nie mam nic do dodania. wypowiedz, do ktorej podalam link, byl do
                                      krolewny-sniezki, albo ktos sie wlamal do twojej skrzynki:PPPPPPPPPPPPPP
                                • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:42
                                  > Tak?? Widać? A gdzie konkretnie ??? Może w tytule tego postu ???
                                  >
                                  konkretnie w tym, ze sie domagasz inwektyw - to swiadczy o tym, ze zaczepiasz
                                  mnie tylko po to, by wywolac awanture.

a tytul oddaje twoj emocjonalny stan.

po tych wyjasnieniach, pozwol, ze zaczne cie ignorowac na tym watku: znudzily
                                  mi sie twoje prowokacje. idz sie awanturowac gdzie indziej:PPPP
                                  • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:44
                                    messja, a ja myślałam, że umiesz wskazać ;PPP
                                    • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 22:46
                                      messjo, królewno śnieżko, twój link jest do caaaaałego dłuuugiego wątku ...
                                      proszę o wskazanie konkretnego postu administratora, który był skierowany do
                                      mnie ....
                                      • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 23:16
                                        kwasna_cytryna napisała:

> messjo, królewno śnieżko, twój link jest do caaaaałego dłuuugiego wątku ...
                                        > proszę o wskazanie konkretnego postu administratora, który był skierowany do
                                        > mnie ....

cytryno, nie udawaj idiotki, otwiera sie na wypowiedzi skierowanej do ciebie:PPP
                                        • kwasna_cytryna Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 20.08.03, 07:06
                                          messja napisała:

> cytryno, nie udawaj idiotki, otwiera sie na wypowiedzi skierowanej do
                                          ciebie:PP
                                          > P
                                          messjo, królewno śnieżko, link otwiera się jak każdy inny na ostatnim napisanym
                                          na tym watku poście, w tym przypadku niejakiego bodajże Mikołaja. Nadal proszę
                                          o wskazanie, która z wypowiedzi administratora dotyczy mnie.
                                          • Gość: messja jeszcze raz poierajac slowa admina:) IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.08.03, 09:33
                                            kwasna_cytryna napisała:

> messja napisała:
                                            >
                                            > > cytryno, nie udawaj idiotki, otwiera sie na wypowiedzi skierowanej do

na wypadek gdyby cytryna faktycznie byla niedorozwinieta, lub cierpiala na
                                            calkowity zanik pamieci i miala klopoty ze znalezieniem tej wymiany zdan, w tak
                                            przeciez krotkim i "mlodym" watku podaje odpowiedni cytat. robie to tym
                                            chetniej, ze przyklad tej krotkiej wymiany zdan, jeszcze raz dokladnie pokazuje
                                            jak zabawne sa klamstwa cytryny (bo chociazby na tym watku, "nie JA latalam za
                                            nia i ja ja zaczepialam:)))):

• Re: ADMIN!!! do wyciecia
                                            kwasna_cytryna 06-08-2003 11:34 odpowiedz na list odpowiedz
                                            cytując

tebe napisał:

> Ignorujcie tych, którzy wam nie odpowiadają a nie dyskutujcie
                                            z nimi.

To nic nie pomaga, niestety, nawet jak się ignoruje, to lata po
                                            wszystkich
                                            wątkach i wszędzie zaczepia.
                                            • kwasna_cytryna Re: do messji krolewny sniezki 20.08.03, 09:57
                                              Zadziwiasz mnie, messjo, myślałam, że stać cię na więcej.
                                              Twój poniższy post jest TYLKO CYTATEM z postu, który napisałam wcześniej.
                                              Napisane przez ciebie słowa o lataniu nawiązują do mojej wypowiedzi na Fof:

. Re: ADMIN!!! do wyciecia
                                              kwasna_cytryna 06-08-2003 11:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując

tebe napisał:

> Ignorujcie tych, którzy wam nie odpowiadają a nie dyskutujcie z nimi.

To nic nie pomaga, niestety, nawet jak się ignoruje, to lata po wszystkich
                                              wątkach i wszędzie zaczepia.
                                              • messja bajak o cytrynie, ktora miala klopoty z czytaniem 20.08.03, 10:35
                                                kwasna_cytryna napisała:

> Zadziwiasz mnie, messjo, myślałam, że stać cię na więcej.
                                                > Twój poniższy post jest TYLKO CYTATEM z postu, który napisałam wcześniej.

szkoda, bo mnie sie wydawalo, ze podalam wypowiedz admina skierowana do ciebie,
                                                gdzie ci tlumaczy jak sie zachowac, kiedy nie podobaja ci sie moje
                                                wypowiedzi:))))

poza tym nie jest cytatem z twojego postu, ale z watku, do ktorego podalam link
                                                (ten sam oczywiscie, ktory tak niefortunnie ci sie otwieral:)))))))

>
                                                > To nic nie pomaga, niestety, nawet jak się ignoruje, to lata po wszystkich
                                                > wątkach i wszędzie zaczepia.
                                                >
                                    • messja Re: do zwiedlej ze zlosci cytryny:))) 19.08.03, 23:17
                                      kwasna_cytryna napisała:

> messja, a ja myślałam, że umiesz wskazać ;PPP

chociaz raz, dobrze myslalas. a teraz idz juz spac, zamiast sie ciagle
                                      awanturowac:PPPPP
                      • apf do messja 19.08.03, 19:42
                        messja napisała:

> dopoki janek znowu nie zalozy kilku watkow "ku pamieci", albo nie podleje
                        > benzyny do jakies awantury...
                        > bo ja, poki jestem na forum ( a nie zawsze jestem) pisze to co mysle, a
                        > nie "pod publiczke", czy to sie jankowi, mario2 i innym "kulturalnym" panom
                        > podoba, czy nie:)
                        >
                        Ależ oczywiście, bo ty jesteś idealna w każdym calu, chodząca doskonałość, o
                        przenikliwej inteligencji, której Eistein do pięt nie dorasta.

A tak dokładnie to chodzisz i podlizujesz się wszystkim, bo masz nadzieję, że
                        gdy wywołasz kolejną awanturę to będziesz miała swoich popleczników.

Czy nadal rozsyłasz cytaty z prywatnych listów?
                        • messja do apf 19.08.03, 19:47
                          a to co tak ujadasz? ciagle nie mozesz mi wybaczyc, ze nie chcialam z toba sie
                          umowic? zadna inna tez nie chce? wybacz - ale to nie moja wina:)
                          • apf Re: do apf 19.08.03, 19:55
                            messja napisała:

> a to co tak ujadasz? ciagle nie mozesz mi wybaczyc, ze nie chcialam z toba
                            sie
                            > umowic? zadna inna tez nie chce? wybacz - ale to nie moja wina:)
                            >

Może i nie mam powodzenia, ale przynajmniej zachowuję tajemnicę korespondencji,
                            zresztą wtedy kręciłaś z zxc, więc moja propozycja spaceru po Muzemu Narodowym
                            była jak najbardziej przyjacielska, hehehehe.
                            • messja Re: do apf 19.08.03, 20:01
                              > Może i nie zachowuję tajemnicy korespondencji, kiedy jakis dupek po raz
                              tysieczny mnie prowokuje obrazliwym watkiem skierowanym pod moim adresem.
                              te "tajemnice korespondencji" mozesz sobie dokladnie tam samo wsadzic, gdzie te
                              wszystkie twoje glupie i bezpodstawne prowokacje pod moim adresem.a ja i tak
                              cie "olewam cieplym moczem" - jak to sam kiedys ladnie sie wyraziles:))))
                              >
                              > zresztą wtedy kręciłaś z zxc, więc moja propozycja spaceru po Muzemu
                              Narodowym
                              > była jak najbardziej przyjacielska, hehehehe.

ani wtedy, ani teraz nie wiesz z kim "krecilam" hehehehe, bo ci nigdy o swoich
                              osobistych sprawach nic nie mowilam. hehehehehehehe:))))

a jaki z ciebie "przyjaciel" to zawsze bylo i jest widac, slychac i czuc:)))))
                              >
                              • apf Re: do apf 19.08.03, 20:15
                                messja napisała:

> > Może i nie zachowuję tajemnicy korespondencji, kiedy jakis dupek po raz
                                > tysieczny mnie prowokuje obrazliwym watkiem skierowanym pod moim adresem.

i po raz kolejny wyszła z ciebie twoja sbecka natura.
                              • kwasna_cytryna Re: do apf 19.08.03, 20:18
                                messja napisała:

> > Może i nie zachowuję tajemnicy korespondencji, kiedy jakis dupek po raz
                                > tysieczny mnie prowokuje obrazliwym watkiem skierowanym pod moim adresem.
                                > te "tajemnice korespondencji" mozesz sobie dokladnie tam samo wsadzic, gdzie
                                te
                                >
                                > wszystkie twoje glupie i bezpodstawne prowokacje pod moim adresem.a ja i tak
                                > cie "olewam cieplym moczem" - jak to sam kiedys ladnie sie wyraziles:))))

"E-mail - tajemnica korespondecji

Korzystając z poczty elektronicznej pamiętajmy, że i tu obowiązują zasady
                                ochrony tajemnicy komunikowania się.

W systemie naszego porządku prawnego, tajemnica korespondencji zaliczana jest
                                do dóbr osobistych człowieka. W Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej
                                zapewniona została wolność i ochrona tajemnicy komunikowania się, jednocześnie
                                zaś stwierdzono, że ewentualne ograniczenia tej zasady mogš nastąpić wyłącznie
                                w przypadkach i w sposób określony w ustawie ( art. 49 Konstytucji ).
                                Dobra osobiste człowieka takie, jak w szczególności: zdrowie, wolność, cześć,
                                swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji,
                                nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wydawnicza i
                                racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego, niezależnie od
                                ochrony przewidzianej w innych przepisach prawa.
                                Każda osoba, której dobro osobiste zostało zagrożone lub naruszone w sposób
                                bezprawny, może żądać zaniechania takiego działania i usunięcia skutków
                                naruszenia."
                      • messja Re: do prawo3 19.08.03, 19:43
                        messja napisała:

> dopoki janek znowu nie zalozy kilku watkow "ku pamieci", albo nie podleje
                        > benzyny do jakies awantury...
                        > bo ja, poki jestem na forum ( a nie zawsze jestem) pisze to co mysle, a
                        > nie "pod publiczke", czy to sie jankowi, mario2 i innym "kulturalnym" panom
                        > podoba, czy nie:)
                        >

dodam jeszcze i "madrym" paniom: takim jak zwiedla cytryna itp:)))
              • roman71 Re: Egoizm na Forum 20.08.03, 23:59
                > musialby sie jeszcze raz urodzic. uwielbie weszczyc okazje do awantury,
                > najlepiej jak ktos inny zacznie, wtedy najchetniej za plecami inicjatora sie
                > podlancza by awantura przypadkiem nie wygasla. w najgorszym wypadku sam wzywa
                > do pospolitego ruszenia:P

Przykre to, ale twoja przepowiednia sprawdziła się. Apf i kwaśna-cytryna znowu
                pod byle pretekstem rzucili się do awantury jak wściekłe psy. I jak zwykle
                tchórzliwy Ja-nek nabrał nagle odwagi by powtarzać bezmyślnie prowokacje Apf.
                Zastanawiam sie tylko, co oni chcą przez to osiagnąć? Spokój na forum - raczej
                wątpliwe. Najwidoczniej sprawia im przyjemność taplanie się w kupie, która pod
                siebie robią.
                • kwasna_cytryna Re: Egoizm na Forum 21.08.03, 07:18
                  Romuś, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :PPPPP znasz takie powiedzenie ???
                  • messja Re: Egoizm na Forum 21.08.03, 10:13
                    kwasna_cytryna napisała:

> Romuś, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :PPPPP znasz takie powiedzenie ???

nie wiem czy "romus" zna, ale "cytrynka", nie ma powodu robic kupu "Bogu"- nie
                    widzialam, jeszcze, zeby Romanicta robila kupe na cytrynie,.... no chyba ze
                    znowu jej sie cos wydawalo:PPPPPPPP
                • messja Re: Egoizm na Forum 21.08.03, 10:07
                  roman71 napisał:

>
                  > Przykre to, ale twoja przepowiednia sprawdziła się. Apf i kwaśna-cytryna
                  znowu
                  > pod byle pretekstem rzucili się do awantury jak wściekłe psy. I jak zwykle
                  > tchórzliwy Ja-nek nabrał nagle odwagi by powtarzać bezmyślnie prowokacje Apf.
                  > Zastanawiam sie tylko, co oni chcą przez to osiagnąć? Spokój na forum -
                  raczej
                  > wątpliwe. Najwidoczniej sprawia im przyjemność taplanie się w kupie, która
                  pod
                  > siebie robią.

wczesniej czy pozniej znudza sie im takie zachowania, tym bardziej, ze ich
                  idiotyzm jest coraz bardziej oczywisty dla wszystkich, ktorzy awantur tutaj nie
                  chca. nastepnym razem admin cytryny nie potraktuje powaznie - skoro najpierw
                  skarzy sie, ze jest ofiara zaczepek, by potem swoim zachowaniem pokazac, ze
                  jest dokladnie odwrotnie.

apf otwarcie przyznal, ze jego zamiarem jest doprowadzanie mnie
                  do "wscieklosci", wiec facet najwyrazniej upatrzyl sobie to forum by sie
                  uwolnic z wlasnych frustracji, a o janku nawet nie ma co wspominac - to nadety
                  bubek, ktorem rzeczywiscie staracza tylko odwagi by utrwalac w zapale do
                  awantur innych... jaki odwazny jest naprawde to widac w takich sytuacjach, gdy
                  ktos bardziej niz on popularny na forum(np. zahedan) troche mu przypomni jego
                  miejsce - nadety balon janka zaczyna flaczec, a sam janek zaczyna cichutko
                  skomlec jak kopniety pies:)
    • Gość: zahedan messja & apf SPOKÓJ do cholera jasna!!!!!!!!!!!!! IP: *.protonet.pl 19.08.03, 20:17

isc wy na priv i tam uryna sie polewać
      • apf Re: messja & apf SPOKÓJ do cholera jasna!!!! 19.08.03, 20:25
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

>
        > isc wy na priv i tam uryna sie polewać

To tylko takie ćwiczenie sztuki dyskusji, czyli retoryki.

Doprowadzanie Messji do wściekłości jest bardzo łatwe, a ten
        mój ulubiony zwrot retoryczny polega na przypominaniu, że
        ona nie przestrzega tajemnicy koresponcencji - to tak ku
        przestrodze dla tych co to się mailują z nią.
        • messja Re: messja & apf SPOKÓJ do cholera jasna!!! 19.08.03, 21:22
          >
          > Doprowadzanie Messji do wściekłości jest bardzo łatwe, a ten
          > mój ulubiony zwrot retoryczny polega na przypominaniu, że
          > ona nie przestrzega tajemnicy koresponcencji

masz racje, bardzo sie "wscieklam" hehehehe.
          to przypomnij mi jeszcze raz, nie ma to jak sie tak zdrowo powsciekac,
          szczegolnie, jak taki "madry i spokojny" czlowiek probouje mnie zawsytdzic:)))))
    • Gość: Frezja Re: Egoizm na Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 21:49
      Jestem "młodym" uczestnikiem FR, nie biorąca udziału
      w dyskusjach, ale zawuażyłam, niestety że osoba,
      która robi najwięcej "fermentu" jest właśnie Messja.
      Kobieto!!! zastanów sie nad sobą. Przeczytaj to co piszesz.
      Ktoś musiał zrobić Ci wiele krzywdy, bardzo mi Ciebie żal.
      Nie tracę jednak nadzieji ,że sie zmienisz.
      Ps. zastanawiam sie już czy ja będę "kolejną" osobą, którą
      bedziesz atakowac.
      • messja Re: Egoizm na Forum 19.08.03, 22:18
        Gość portalu: Frezja napisał(a):

> Jestem "młodym" uczestnikiem FR,

dziwnym zbiegiem okolicznosci masz IP identyczne do Obiekt, ktorej niedawno
        zwrocilam uwage. moze to przypadek, a moze.... wdziecznosc:PPPPPP

> Ps. zastanawiam sie już czy ja będę "kolejną" osobą, którą
        > bedziesz atakowac.

napewno nie, jesli bedziesz zmieniac nicki:)))))))))))
        • ja_nek Re: Egoizm na Forum 19.08.03, 23:07
          Ciekawe, że masz gdzieś tajemnicę korespondencji.
          Przekopiowałaś prywatny list na forum. Wszyscy pamiętają.
          Te stosy inwektyw i bieganie do admina, kiedy ktoś ci odpowie w twoim stylu.
          Twoje napaści i szukanie wrogów, wkupywanie się w łaski pod płaszczykiem
          niesienia pomocy. Emanowanie wulgaryzmami.
          Jak chcesz to rób z siebie pośmiewisko, twórz nowe nicki. Jeden: Elicante już
          znam.

Ciekaw jestem, kiedy przejrzą cię na innych forach.
          Ale to przyjdzie prędzej czy później.
          • messja Re: Egoizm na Forum 19.08.03, 23:14
            skoro juz tak bardzo starasz sie mnie nie atakowac i mowisz tak "rozsadnie", to
            zapytam:

janku, moze "spalchetki" tez wymyslilam?:)))

a swoja droga, nigdy nie powiedziales co to takiego?:)))
          • messja i jeszcze jedno do janka:) 19.08.03, 23:43
            acha, twoja wiarygodnosc na tym i na innych forach pewno by troche wzrosla,
            gdybys umial dyskutowac z takim wypowiedziami, zamiast ciagle wypisywac nie
            uzasadnione niczym bzdury:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7427552&a=7518894
            p.s.
            "plonie ognisko w lesie ta ta ta ta.....":))))
            • ja_nek Re: i jeszcze jedno do janka:) 20.08.03, 00:09
              A jak chcesz coś udowadniać to sama przeprowadź dowód.

No już starczy na dziś. Posłuchanie łaskawie ci udzielone - skończone.
              Dobranoc elicante vel messja.
              • messja uwaga balon moze peknac:P 20.08.03, 02:08
                ja_nek napisał:

> A jak chcesz coś udowadniać to sama przeprowadź dowód.

oswiadczam, ze niniejszym janek sam przeprowadzil dowod na to, ze klamie i
                manipuluje:)))))))))
                >
                > No już starczy na dziś. Posłuchanie łaskawie ci udzielone -

zahedan wczoraj troche przytemperowal jankowi "wladanie" na Romantica, jak na
                prywatnym folwarku. spiewal po tym cieniutkim glosikiem:)))))

ale milo patrzec, ze do niego nie dotarlo i nadal zachowuje sie jak nadety
                balon:))))))))
    • cal-ineczka Egoizm jest kul 19.08.03, 23:25
      *^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*^^^*
      No coż. Ani quickly ani messja żadnej śliwki ode mnie nie dostaną.
      (przepraszam, quickly)

*----*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*---*
      • quickly prawo3, kto Ci dal prawo sadzenia innych? 21.08.03, 04:38
        Nerwowa jestes prawo3, zupelnie niepotrzebnie na ludzi krzyczysz...
        Zamiast tego, napisz cos pogodnego... o czyms co Ci sie podoba. Potrafisz?
        • prawo3 Re: prawo3, kto Ci dal prawo sadzenia innych? 21.08.03, 10:13
          quickly napisał:

> Nerwowa jestes prawo3, zupelnie niepotrzebnie na ludzi krzyczysz...
          > Zamiast tego, napisz cos pogodnego... o czyms co Ci sie podoba. Potrafisz?

a Ty jakis glupawy ze nie rozumiesz.Potepiam egoizm ludzi
          i grozeniu policja tym na Forum bedacym za aborcja i
          nawoluje do zaprzestania klotni.

• cal-ineczka Jestem przeciw. 23.08.03, 00:52
            Każdy czlowiek z natury jest dobry, no tak. Bo zawsze chce dobrze, i nie wierze
            ze jest ktos kto specjalnie chce zle dla kogos. Nawet w zlym widzi jakiestam
            dobro. I mysle prawo3, ze nie musisz sie zbytnio bac tych bzdur co tu
            napisala/e, poprostu kiedys zmadrzejesz.
            A narazie myslisz ze masz racje i probujesz to udowodnic. Nie musisz.
            Kazdy jest na swoj sposob dobry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka