apf 24.08.03, 12:48 Chciałbym poinformować, że w dniu 12 września będę siedział w Irish Emerald Pub, Al. Jerozoliskie 4, vis a vis Muzeum Narodowego w Warszawie (wszelkie skojarzenia dozwolone, hehehehe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 12:51 i czytaj gazete do gory nogami Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 24.08.03, 12:54 Gość portalu: olek napisał(a): > i czytaj gazete do gory nogami hehehehe, nad wejsciem do wynajętej sali zawieszę napis "ROMANTICA" Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 24.08.03, 14:20 Jak Romantica, to jeszcze musisz mieć kwiatek w butonierce :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 25.08.03, 10:42 A w gazecie wytnij dwie dziurki na oczy, żebyś mógł widzieć kto do Ciebie podchodzi i przystawia Ci lufę pistoletu do skroni...A co to jest 12 września, Twoje urodziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 25.08.03, 11:50 mandaryn_ka napisała: > A w gazecie wytnij dwie dziurki na oczy, żebyś mógł widzieć kto do Ciebie > podchodzi i przystawia Ci lufę pistoletu do skroni...A co to jest 12 września, > Twoje urodziny ? boże, kobieta i terorystka w jednym. Jak baran może mieć urodziny we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 25.08.03, 13:49 A, boś Ty pewnie nie baran , a owieczka, czyli panna:-), a panny obchodzą urodzinki właśnie we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 17:22 zagwarantowane miejsce siedzące i podstawkę pod piwo gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 18:55 A dobre towarzystwo również gratis? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 18:59 ka_27 napisał: > A dobre towarzystwo również gratis? :-) nie daj sie tak latwo przekupic - niech ci postawi tez kaszanke:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 19:48 ale ka woli golonkę po bawarsku :)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 23:20 z Restauracji Szwejk możemy, zamówimy Ci golonkę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 17:20 Apf, golonka tylko dla ka_27. Ja bym prędzej... umarła niżbym miałą to coś ze skórą i owłosieniem skonsumować , brrrr z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 20:15 sunrise1 napisała: > > Apf, golonka tylko dla ka_27. Ja bym prędzej... umarła niżbym miałą to coś ze skórą i owłosieniem skonsumować , brrrr > > z:) Golonka, przyrządzona przez dobrego kucharza, jest doprawdy czymś wartym spróbowania.:) Polecam - danie z rodzaju "paluszki lizać". :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 21:39 Przykro mi sokółko. Nie skuszę sie na te "pyszności ' w życiu. Wolałabym być głodna ;) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pierwsze 20 osób ma 26.08.03, 13:09 sunrise1 napisała: > Przykro mi sokółko. Nie skuszę sie na te "pyszności ' w życiu. > Wolałabym być głodna ;) > z:) No to przyniosę serowe paluszki.:) Lubisz? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Pierwsze 20 osób ma 24.08.03, 23:19 ka_27 napisał: > A dobre towarzystwo również gratis? :-) jeśli przyjdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 10:52 Jak dobre towarzystwo i morze wina, to zaczyna być kusząca propozycja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 11:48 ka_27 napisał: > Jak dobre towarzystwo i morze wina, > to zaczyna być kusząca propozycja :-))) win ci tam dostatek, jakieś starsze roczniki trzeba będzie taksówką zamówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pierwsze 20 osób ma 25.08.03, 11:55 Wino i piękne kobiety :-) To zaczyna być kusząca propozycja, niegodna odrzucenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... IP: *.protonet.pl 24.08.03, 19:55 apf napisał: > zagwarantowane miejsce siedzące > i podstawkę pod piwo gratis:) to nieczesta sprwa byc ten zmaterialozowany świat......:-DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 24.08.03, 23:26 Gość portalu: zahedan napisał(a): > apf napisał: > > > zagwarantowane miejsce siedzące > > i podstawkę pod piwo gratis:) > to nieczesta sprwa byc ten zmaterialozowany świat......:-DDDDDDDDDDDDDDD zaiste ja mieć, cierpliwość się kończy, Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 24.08.03, 23:32 Gość portalu: zahedan napisał(a): ja osobiscie w ten "krolewski gest" troche watpie... no ale nie uprzedzajmy faktow:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... IP: 157.25.131.* 24.08.03, 23:53 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > ja osobiscie w ten "krolewski gest" troche watpie... no ale nie uprzedzajmy > faktow:PPPP > > Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 25.08.03, 10:39 mam tylko nadzieję, że nie jestem dwudziesta pierwsza i mam miejsce siedzące ? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 25.08.03, 11:18 roseland napisała: > mam tylko nadzieję, że nie jestem dwudziesta pierwsza i mam miejsce siedzące ? spoko, jesli tylko będziesz, to Zachedan będzie musiał stać albo siedzieć na twoich kolanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 25.08.03, 11:25 Ty się zamienić z Zachedanem, a ja z Tobą. Ty rozumieć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 25.08.03, 11:33 Nieoczekiwana zmiana miejsc? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re:no,no ,apf -ty iscie królewski gest mieć...... 25.08.03, 11:46 roseland napisała: > Ty się zamienić z Zachedanem, a ja z Tobą. Ty rozumieć ??? Nie jestem Zachedan, ja wszystko rozumieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan niniejszym informować ja byc ZaHedan .a nie .... IP: *.protonet.pl 25.08.03, 16:08 ZaCHedan panie apfu!!!! ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste IP: 195.94.198.* 25.08.03, 16:14 Apfik, ja sie pisze na miejsce kolo Ciebie. Zgadzasz sie? Tylko nie wyobrazaj sobie za duzo - bede siedziec grzecznie obok Twoich kolan :) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste 25.08.03, 16:18 Gość portalu: Saba napisał(a): > Apfik, ja sie pisze na miejsce kolo Ciebie. Zgadzasz sie? Tylko nie wyobrazaj > sobie za duzo - bede siedziec grzecznie obok Twoich kolan :) Z dziką rozkoszą się zgadzam, ostatnio też siedzieliśmy obok siebie i o ile dobrze pamiętam to strasznie iskrzyło między nami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste IP: 195.94.198.* 25.08.03, 16:24 apf napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Apfik, ja sie pisze na miejsce kolo Ciebie. Zgadzasz sie? Tylko nie wyobra > zaj > > sobie za duzo - bede siedziec grzecznie obok Twoich kolan :) > > Z dziką rozkoszą się zgadzam, ostatnio też siedzieliśmy obok siebie > i o ile dobrze pamiętam to strasznie iskrzyło między nami:) Eee tam, chyba przesadzasz z tym strasznym iskrzeniem. Po kilku piwach to ma prawo cos przed oczami migotac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste IP: 195.94.198.* 25.08.03, 16:30 apf napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Apfik, ja sie pisze na miejsce kolo Ciebie. Zgadzasz sie? Tylko nie wyobra > zaj > > sobie za duzo - bede siedziec grzecznie obok Twoich kolan :) > > Z dziką rozkoszą się zgadzam, ostatnio też siedzieliśmy obok siebie > i o ile dobrze pamiętam to strasznie iskrzyło między nami:) Ale jesli to bylo iskrzenie to, plizz, nie opowiadaj tak publicznie, bo ja juz sama nie wiem co tam bylo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Warszawa, 12 września, Emerald Pub, od 18-ste IP: 195.94.198.* 25.08.03, 16:17 Poza tym chetnie obacze najswiezsza gwiazdke tego Forum jaka niewatpliwie jest Szanowny ZaHedan :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan w sprawie spotkanie jeszcze raz .... IP: *.protonet.pl 25.08.03, 21:04 najpierw musiec zobaczyc ile ludzia sie zgłosić i z jaka miasto.wiecej z warszawa byc czy z inna polski częśc?.czy musieć wszystko byc w stolica? Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: w sprawie spotkanie jeszcze raz .... 25.08.03, 21:08 Nie musieć :) A jak do tej pory się sprawy mają? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: w sprawie spotkanie jeszcze raz .... IP: *.chello.pl 26.08.03, 12:47 Ja też bym chętnie wpadła. Ps. Na czyich kolanach będę siedzieć? Albo kto na moich???? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: w sprawie spotkanie jeszcze raz .... 26.08.03, 12:55 Gość portalu: emila napisał(a): > Ja też bym chętnie wpadła. Ps. Na czyich kolanach będę siedzieć? Albo kto na > moich???? Emilio, nie wpadaj, tylko zajdź świadomie, jeśli nie znajdziemy odpowiednich kolan dla ciebie, to obiecuję, że potrzymam ciebie za twoje kolano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: w sprawie spotkanie jeszcze raz .... IP: *.chello.pl 26.08.03, 16:10 apf napisał: > Gość portalu: emila napisał(a): > > > Ja też bym chętnie wpadła. Ps. Na czyich kolanach będę siedzieć? Albo kto > na > > moich???? > > Emilio, nie wpadaj, tylko zajdź świadomie, jeśli nie znajdziemy odpowiednich > kolan dla ciebie, to obiecuję, że potrzymam ciebie za twoje kolano:) Super! specjalnie dla Ciebie je ogolę. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Kwestia miejsc 26.08.03, 13:13 Gość portalu: emila napisał(a): Ps. Na czyich kolanach będę siedzieć? Albo kto na moich???? Ja mogę siedzieć na stole albo podłodze z braku miejsc (byleby nie zadeptali). A jak żadnemu Panu nie wpadnie do głowy, by zrobić mi kawalątek miejsca, to ... zepchnę. Siadanie na kolanach jest niewygodne. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Kwestia miejsc 26.08.03, 23:26 Rzecz w tym, czyje kolana oferują najwięcej wygody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwestia miejsc 26.08.03, 23:27 ja_nek napisał: > Rzecz w tym, czyje kolana oferują najwięcej wygody:))) Napewno nie sokołkowe. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Kwestia miejsc 26.08.03, 23:47 white.falcon napisała: > ja_nek napisał: > > > Rzecz w tym, czyje kolana oferują najwięcej wygody:))) > > Napewno nie sokołkowe. ;) Już ja wiem, które są jakie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 13:36 ja_nek napisał: > Już ja wiem, które są jakie:)))) Dobrze, skoro wiesz, to powiedz mi co się znajduje powyżej, powyżej kolan i jeszcze trochę wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 13:42 apf napisał: > ja_nek napisał: > > > Już ja wiem, które są jakie:)))) > > Dobrze, skoro wiesz, to powiedz mi co się > znajduje powyżej, powyżej kolan i jeszcze trochę > wyżej:) Ciekawość to podobno pierwszy stopień do piekła. Dlaczego obgadujecie mnie?;( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 13:58 white.falcon napisała: > > > Już ja wiem, które są jakie:)))) > > > > Dobrze, skoro wiesz, to powiedz mi co się > > znajduje powyżej, powyżej kolan i jeszcze trochę > > wyżej:) > > Ciekawość to podobno pierwszy stopień do piekła. Dlaczego obgadujecie mnie?;( ciii..., robię Jankowi test na inteligencje, hehehehe:) Zobaczymy jakie poetyckie określenie gniazda sokoła znajdzie Janek? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 14:40 apf napisał: > ciii..., robię Jankowi test na inteligencje, hehehehe:) > Zobaczymy jakie poetyckie określenie gniazda sokoła > znajdzie Janek? A może ja nie chcę. Nie wziąłeś tego pod uwagę? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 14:55 white.falcon napisała: > apf napisał: > > ciii..., robię Jankowi test na inteligencje, hehehehe:) > > Zobaczymy jakie poetyckie określenie gniazda sokoła > > znajdzie Janek? > > A może ja nie chcę. Nie wziąłeś tego pod uwagę? :) nie bierz tego zbyt serio, to tylko rubaszny żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 15:03 apf napisał: > nie bierz tego zbyt serio, to tylko rubaszny żart:) Ajaj, no coś Ty.:) Tylko po Waszych żartach mam się potem usprawiedliwiać, że nie jestem wielbłądem? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 15:31 white.falcon napisała: > apf napisał: > > nie bierz tego zbyt serio, to tylko rubaszny żart:) > > Ajaj, no coś Ty.:) Tylko po Waszych żartach mam się potem usprawiedliwiać, że > nie jestem wielbłądem? ;) Nie zapominaj, że rozmawiasz z Szowinistyczną Męską Świnią, więc nie oczekuj zbytniej delikatności z mojej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Kwestia miejsc 27.08.03, 17:33 apf napisał: > Nie zapominaj, że rozmawiasz z Szowinistyczną Męską Świnią, więc nie oczekuj > zbytniej delikatności z mojej strony:) Ależ nie o delikatność mi chodzi.:) Chociaż Ty jako świnka? Zawiązać Ci różową kokardkę? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś