apf 28.08.03, 07:34 Już wiem !!! To Quickly jest ojcem kangurka, bo zwyczajem aborygenów zerżnął kangurzyce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly eh tam apf, jestes malo oryginalny apf... 28.08.03, 07:42 Co tam sie bedziesz duzo szczypal.. ...no walnij se jeszcze z tej flachy denaturatu, co to ja w samie zwineles, a znow nabierzesz wigoru tak jak kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: eh tam apf, jestes malo oryginalny apf... 28.08.03, 07:44 quickly napisał: > Co tam sie bedziesz duzo szczypal.. > > ...no walnij se jeszcze z tej flachy denaturatu, co to ja w samie zwineles, a > znow nabierzesz wigoru tak jak kiedys... jakiś ponury jesteś i żartów nie trybisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly he, he, he... 28.08.03, 07:48 Co juz sie bales, ze sie pogniewalem? Eh? Ja pogniewac sie! I do tego na Ciebie apf? Niby za co? Za te geny, ktore przenioslem na nowe swietlane pokolenie kangurzatek-nieborzatek? Odpowiedz Link Zgłoś
foxhunter Re: he, he, he... 28.08.03, 19:52 quickly napisał: > Co juz sie bales, ze sie pogniewalem? Eh? > > Ja pogniewac sie! > I do tego na Ciebie apf? Niby za co? Za te geny, ktore przenioslem na nowe > swietlane pokolenie kangurzatek-nieborzatek? Pozwol ze poprawie z wdziecznosci, ze Ty poprawiasz moje bledy. niebozatek nie "rz" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: he, he, he... 28.08.03, 23:10 No co Ty foxhunter, za glupiego mnie masz!? Przeciez doskonale wiem ze "nieborztek" pisze sie przez u kreskowane... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: he, he, he... 28.08.03, 23:27 quickly napisał: > No co Ty foxhunter, za glupiego mnie masz!? > Przeciez doskonale wiem ze "nieborztek" pisze sie przez u kreskowane... I co Wam wyjdzie w końcu: nietoperz? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Quickly ojcem kangurka 28.08.03, 07:46 A wcześniej cmokaliście się. Co Wam się stało? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Quickly ojcem kangurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 07:51 No, no - z biegiem czasu wszystko wyjdzie na jaw na tym forum - a ta "romantica" miała być taka cichutka i spokojna ?:) p.s.: jeszcze się okaże za parę dni lub tygodni, że apf i messja ten tego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Quickly ojcem kangurka 28.08.03, 07:59 "Romantica" cicha i spokojna!??? Stary, tu idzie walka na smierc i zycie, na to, kogo ma uniwersalna racje! Tu nie ma miejsca na sentymenty, ani slabosci... Albo ja jem ciebie, albo ty jesz mnie! Tutaj wybuchaja wulkany, gejzery i inne kaloryfery i nie wiem czy CIA nie zamknie tego dzialu do Bozego Narodzenia... Tylko Obiekt jakos ostanio jak ta Grenlandia (gdzies ja wcielo), a o foxhanterze to ja juz nie wspomne... a szkoda, tacy mili dla mnie byli... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Quickly ojcem kangurka 28.08.03, 12:00 Gość portalu: facet napisał(a): > No, no - z biegiem czasu wszystko wyjdzie na jaw na tym forum - a > ta "romantica" miała być taka cichutka i spokojna ?:) > > p.s.: jeszcze się okaże za parę dni lub tygodni, że apf i messja ten tego...:) przeciez apf wraz ze swoim bratem messjankiem to nieslubne dzieci splodzone przez janka... ale apf matki sie juz wyparl, woli ojca i z nim ten tego... zgadza sie w wielu tematach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Quickly ojcem kangurka 05.09.03, 00:07 Gość portalu: facet napisał(a): > No, no - z biegiem czasu wszystko wyjdzie na jaw na tym forum - a > ta "romantica" miała być taka cichutka i spokojna ?:) > > p.s.: jeszcze się okaże za parę dni lub tygodni, że apf i messja ten tego...:) nie wiem co powiedzieć, ale nie jest to równoważnik zdania, to jest zdanie zbudowane podrzędnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sznurowado Re: Quickly ojcem kangurka 28.08.03, 13:21 apf napisał: > Już wiem !!! > > To Quickly jest ojcem kangurka, bo zwyczajem > aborygenów zerżnął kangurzyce. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Ale jestescie....71830ni 06.09.03, 19:41 Allę macierz SzYfrrrrrrRy. CZy ino ktOsik mję "to "owo" na górze" rozsupła? Odpowiedz Link Zgłoś
apf To nie jest reklama 08.09.03, 08:53 cal-ineczka napisała: > Allę macierz SzYfrrrrrrRy. CZy ino ktOsik mję "to "owo" na górze" rozsupła? Idź na "Ciało" !!!! Wystarczy, że przeczytasz w gazecie recenzję tego filmu, szkoda 20 zł i czasu - no chyba, że lubisz polskie seriale:) Odpowiedz Link Zgłoś
lajdaczek Re: Quickly ojcem kangurka 08.09.03, 23:51 apf napisał: > Już wiem !!! > > To Quickly jest ojcem kangurka, bo zwyczajem > aborygenów zerżnął kangurzyce. Przyjedzie do Polski wygłodniały i się rozhula z Polkami Odpowiedz Link Zgłoś
leju Re: Quickly ojcem kangurka 09.09.03, 01:06 lajdaczek napisał: > apf napisał: > > > Już wiem !!! > > > > To Quickly jest ojcem kangurka, bo zwyczajem > > aborygenów zerżnął kangurzyce. > > Przyjedzie do Polski wygłodniały i się rozhula z Polkami jeżeli mu na to pozwolimy, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
gazimierz Re: Quickly ojcem kangurka 11.09.03, 14:11 zerżnął kangurzyce bo żadna Australijka go nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Quickly ojcem kangurka 11.09.03, 21:12 ja_nek napisał: > Sodoma i Gomora na FR:)))) tja, tylko, ze gdyby to o tobie pisali, ze "zerznales kangurzyce" to bys grzmial w oburzeniu i plakal, ze cie bija:)))) Odpowiedz Link Zgłoś