msingiel 01.09.03, 12:05 jest do unikniecia, jesli dziewczyna z warszawy napisze mi swoje oczekiwania! jesli napisze mi, co proponuje! z checia strace troche czasu na zyskanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Belbo Re: lost time, first hour IP: *.acn.waw.pl 01.09.03, 18:03 Ja Ci moge napiisac ale dziwewczyna nie jestem .. a ty pewnie złota rybka tez nie.. Więc to strata mojego czasu. B. Odpowiedz Link Zgłoś
msingiel waste time 02.09.03, 00:34 chcialem poznac dziewczyne. jak mam to zrobic? nie mam czasu. statystycznie rzecz ujmujac przynajmniej jedna czytajaca moje slowa powinna miec walory, ktore spowodowac moglyby, ze cos wyniknie. moze za konkretnie sformulowalem? belbo ja zlota rybka? ze niby zyczen nie spelniam? niektorych nie spelniam. niektore spelniam. ale moze kobieta, ktora wierzy w siebie na tyle, by napisac do mnie, nie musi tego robic, lub tylko tak mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: waste time 02.09.03, 00:37 Przyciśnij przycisk po prawej stronie ekranu p.t. "Randki". W "Cafe" może kogoś sympatycznego poznasz.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: strata czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 00:42 Po co szafować angielskim skoro kiepsko się go zna.....;) To też strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: strata czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 00:49 You got this one right! ;) Odpowiedz Link Zgłoś