cal-ineczka 07.09.03, 00:53 Ogłaszam nową nazwę forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta28 Re: M E S S J A 07.09.03, 01:52 A Romantica, to taka ładna nazwa ;)) Niech tak może zostanie:)) ROMANTICA Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawo3 Re: M E S S J A 07.09.03, 10:40 cal-ineczka napisała: > Ogłaszam nową nazwę forum Kiedyś napisalaś: ja bardzo lubię messje. Ale teraz jej dokopujesz, bo w tłumie czujesz sie bezpieczna tchórzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 07.09.03, 21:27 prawo3 napisał: > cal-ineczka napisała: > > > Ogłaszam nową nazwę forum > > > Kiedyś napisalaś: ja bardzo lubię messje. > Ale teraz jej dokopujesz, bo w tłumie czujesz sie bezpieczna tchórzu?? > dobre pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: M E S S J A IP: *.acn.pl 07.09.03, 22:00 ciekawe czy messja ma spiete miesnie karku i czy ktos jej moze je rozmasowac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 07.09.03, 22:24 Gość portalu: piosenka napisał(a): > ciekawe czy messja ma spiete miesnie karku i czy ktos jej moze je rozmasowac a mnie ciekawi, dlaczego moj kark cie ciekawi:) nie masz komu wymasowac karku? to sobie znajdz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: M E S S J A IP: *.acn.pl 07.09.03, 23:59 messja napisała: , dlaczego moj kark cie ciekawi:) nie masz komu wymasowac karku? > to sobie znajdz:) mam wiele chetnych na tak prozaiczna czynnosc ale mysle ze ty masz spiety, ogolnie sie zastanawiam nad twoja motywacja i kondycja, bo jestes zjawiskowa, na tym forum, mysle jakimi potrzebami jestes owladnieta, ze wynika z tego takie kuriozum Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 08.09.03, 00:03 Gość portalu: piosenka napisał(a): > messja napisała: > > , dlaczego moj kark cie ciekawi:) nie masz komu wymasowac karku? > > to sobie znajdz:) > > mam wiele chetnych na tak prozaiczna czynnosc heheheheheheheh:) od razu sie domyslilam, ze "wiele":) > ale mysle ze ty masz spiety, ogolnie sie zastanawiam nad twoja motywacja i > kondycja, bo jestes zjawiskowa, na tym forum, mysle jakimi potrzebami jestes > owladnieta, ze wynika z tego takie kuriozum ogolnie, to ty wiele o mnie myslisz i sie zastanawiasz. myslisz, ze to normalne?:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: M E S S J A IP: *.acn.pl 08.09.03, 16:04 to ty myslisz ze o tobie mysle. dla mnie myslenie, to odruch. pamietaj ze jestes kuriozum, wiec trzeba ci przyznac, ze budzisz we mnie dusze terapeuty. wiedzialas ze "wiele chętnych"? przeczuwasz atrakcyjną czulosc mych rąk? hm, nigdy nie odmowie ci intuicji, ale jak cie uwolnic z pęt własnych? wszak krzyczysz w kazdym wpisie o zaspokojenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 08.09.03, 16:53 Gość portalu: piosenka napisał(a): > to ty myslisz ze o tobie mysle. no wlasnie, widze, jak bardzo starasz sie nie myslec:)))))))))))))))) dla mnie myslenie, to odruch. pamietaj ze > jestes kuriozum, wiec trzeba ci przyznac, ze budzisz we mnie dusze terapeuty. > wiedzialas ze "wiele chętnych"? przeczuwasz atrakcyjną czulosc mych rąk? > hm, nigdy nie odmowie ci intuicji, ale jak cie uwolnic z pęt własnych? wszak > krzyczysz w kazdym wpisie o zaspokojenie > :P wydaje ci sie, ze krzycze o zapsokojenie?:) coz, marzyc ci nikt nie zabroni.hehehe:))))))))))) a mam-dress, to tez twoj pomysl? bo podobne, "kuriozalne", poczucie humoru:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: M E S S J A IP: *.acn.pl 08.09.03, 20:14 "no wlasnie, widze, jak bardzo starasz sie nie myslec:))))))))))))))))" faktycznie, dotarliśmy do kresu myślenia, zaczęła się uciecha, ilość uśmieszków świadczy o jej histeryczności lub niesubordynacji paluszka czymże zmęczonego? co mi się marzy to mi się marzy co mi się zdaje to mi się zdaje, a twoje niezaspokojenie pozostaje nie mam dressu Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 08.09.03, 20:25 Gość portalu: piosenka napisał(a): > "no wlasnie, widze, jak bardzo starasz sie nie myslec:))))))))))))))))" > > faktycznie, dotarliśmy do kresu myślenia, zaczęła się uciecha, ilość uśmieszków > > świadczy o jej histeryczności lub niesubordynacji paluszka czymże zmęczonego? nie odpowiadam za twoje skojarzenia i marzenia na jawie, tym bardziej nie czuje sie kompetentna do ich interpretacji. moze psychoanalityk predzej by ci sie na cos przydal, niz nekanie mnie na forum swoimi majakami:PPPP > > co mi się marzy to mi się marzy > co mi się zdaje to mi się zdaje, > a twoje niezaspokojenie pozostaje > > nie mam dressu > zaczelo sie czepianie "literowek", ktore tak bardzo ci przeszkadzalo u mnie? czyli dotarlismy juz do kresu inteligentnej riposty? a mowiles, ze masz nawyk myslenia - ccyba masz jednak nawyk opowaiadania o tym, ze myslisz:PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: M E S S J A IP: *.acn.pl 08.09.03, 20:53 > > "no wlasnie, widze, jak bardzo starasz sie nie myslec:))))))))))))))))" > > > > faktycznie, dotarliśmy do kresu myślenia, zaczęła się uciecha, ilość > uśmieszków > > > > świadczy o jej histeryczności lub niesubordynacji paluszka czymże zmęczone > go? > > nie odpowiadam za twoje skojarzenia i marzenia na jawie, tym bardziej nie czuje > > sie kompetentna do ich interpretacji. moze psychoanalityk predzej by ci sie na > cos przydal, niz nekanie mnie na forum swoimi majakami:PPPP CZY JA WYMIENILEM JAKIEKOLWIEK SKOJARZENIE? CZYTASZ CO CI PODEJRZLIWOSC PODPOWIE. ALE WIDZE ZE JĘZYKÓW JUZ MNIEJ WYSTAWIASZ. ZAPEWNE ZADRŻAŁ PALUSZEK. NIE WIEM TEŻ O JAKICH MARZENIACH NA JAWIE ITD MÓWISZ. WYCHODZE Z PROSTEGO STUHROWEGO ZAKRZYKU "WSZYSTKIE ZEŚCIE SFIKSOWAŁY BO CHŁOPA WAM BRAKUJE" W SEXMISJI I ROBIĘ TO SUBTELNIE, CHOĆ WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE PO PROSTU JESTEŚ NIEDO.EBANA (ZA MAŁO PIWA EB) > > > > > co mi się marzy to mi się marzy > > co mi się zdaje to mi się zdaje, > > a twoje niezaspokojenie pozostaje > > > > nie mam dressu > > > zaczelo sie czepianie "literowek", ktore tak bardzo ci przeszkadzalo u mnie? > czyli dotarlismy juz do kresu inteligentnej riposty? a mowiles, ze masz nawyk > myslenia - ccyba masz jednak nawyk opowaiadania o tym, ze myslisz:PPPPPPPP TRUDNO NAZWAĆ NAWYKIEM PIERWSZE TAKIE STWIERDZENIE, CHYBA, ŻE AM SIĘ PARANOJĘ. A CO DO LITERÓWEK TO RACZEJ WSKAZYWAŁEM SŁODKIEMU PIERDZIOSZKOWI, ŻEBY OSTROŻNIEJ SIĘ CIEBIE CZEPIAŁ SKORO SAM NIE ODRÓŻNIA POPRAWNOŚCI FORMY 1.WRZEŚNIA OD 1WRZESIEŃ szanuję poprawnność językową, ale bez zbytniej czołobitności, a co do myślenia, to zauważ, że odpowiadasz mi raczej automatyzmami węsząc podpuchę, nie jesteś już w stanie być trzeźwą i adekwatną, czujesz się osaczona, więc na nic twoja inteligencja gdyż jesteś ogłupiona atakami... zmierzasz donikąd, zewnętrzne dowody twojej komprpomitacji przerastają twoją usilnie pozytywną samoocenę... z całą perwersyjnością mimmo wszystko mógłbym ci ten kark rozmasować, byś choć na chwilę przypomniała sobie czym jest odprężenie, łączę milion nieuzasadnionych uśmiechów Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: M E S S J A 08.09.03, 21:17 > CZY JA WYMIENILEM JAKIEKOLWIEK SKOJARZENIE? a czy ja sugerowalam, ze sie domyslam, czego nie wymieniles:) CZYTASZ CO CI PODEJRZLIWOSC > PODPOWIE. a ty, domyslasz sie, co ja czytam, tak jak ci podejrzliwosc podpowiada:)))))) ALE WIDZE ZE JĘZYKÓW JUZ MNIEJ WYSTAWIASZ. ciesze sie, ze tak pilnie obserwuejsz moj sposob pisania. to dobrze swiadczy o twoim stanie, mimo widoczengo zamilowania do piwa EB:)))) ZAPEWNE ZADRŻAŁ PALUSZEK. rozumiem, ze twoje obserwacje to przede wszystkim empirja, a nie tylko czyste dywagacje?:))))))) > NIE WIEM TEŻ O JAKICH MARZENIACH NA JAWIE ITD MÓWISZ. WYCHODZE Z PROSTEGO > STUHROWEGO ZAKRZYKU "WSZYSTKIE ZEŚCIE SFIKSOWAŁY BO CHŁOPA WAM BRAKUJE" > W SEXMISJI > I ROBIĘ TO SUBTELNIE, CHOĆ WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE PO PROSTU JESTEŚ NIEDO.EBANA > (ZA MAŁO PIWA EB) ale zauwaz apf, ze to ciebie ta problematyka glownie zajmuje (chyba sie nie myle, ze pisales jako "mam-dres"?:)i to dosc w malo sympatycznej formie. wydajesz sie byc troche w tej tematyce uposledzony:)))))) > TRUDNO NAZWAĆ NAWYKIEM PIERWSZE TAKIE STWIERDZENIE, przynajmniej drugi raz podkreslasz, ze myslisz... z tym bedzie juz trzeci:PPPP > A CO DO LITERÓWEK TO RACZEJ WSKAZYWAŁEM SŁODKIEMU PIERDZIOSZKOWI, mnie natomiast zwracales uwage, ze sie "czepiam" biednego janka:PPPP > to zauważ, że odpowiadasz mi raczej automatyzmami węsząc podpuchę, nie jesteś > już w stanie być trzeźwą i adekwatną, czujesz się osaczona, więc na nic twoja > inteligencja gdyż jesteś ogłupiona atakami... zmierzasz donikąd, zewnętrzne > dowody twojej komprpomitacji przerastają twoją usilnie pozytywną samoocenę... z alez nie apf, jesli chodzi o ciebie to wiem, ze incjowanie rozmowy w twoim wypadku to wynik sympatii (przyjazni niemalze:))), szacunku i bezinteresowa chec przyjscia mi z pomoca w "do.ebaniu" jak uroczo i romantycznie zechciales sie wyrazic. zas ciagle powroty do tych tematow i skojarzenia idace tylko w tym kierunku zdaja sie swiadczyc, ze albo za duzo ostatnio piwa EB spozyles, albo za malo dane ci jest poprostu"j.ebac":)))) nie zdziwiloby mnie jedno i drugie:)))))))))))))) > całą perwersyjnością mimmo wszystko mógłbym ci ten kark rozmasować a nie mowilam:) a usmiechy sa uzasadnione - lubie sie z ciebie smiac:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf pomyłka 10.09.03, 20:12 Niestety nie rozmawiałaś ze mną, czyli pudło. Chyba mam swój styl wypowiedzi, który jest łatwy do zidentyfikowania, nawet gdy wypowiadam się używając nicka zaprzeczającego mojej naturze. Kwitując wątek lizania kakałowego oczka, na forach erotycznych są dokładne instrukcje zachowania higieny intymnej i opisy doznań ludzi, którym nie jest to obce - oczywiście przez pryzmat pruderii widać tylko świństwo, chrum, chrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: M E S S J A IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 07.09.03, 23:14 messja ...... a messjasz? Przeciez Cie bronilam, nie nadazam, messja......... quickly jak przyjedzie to wszystko zalatwi, ale ja? Ja umieć? A tak wogole: "romantica" mnie sie nie podoba jako nazwa. Moglby ktos wymyslic jakas nową. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo3 Re: M E S S J A 07.09.03, 23:50 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > messja ...... a messjasz? Przeciez Cie bronilam, nie nadazam, messja......... > quickly jak przyjedzie to wszystko zalatwi, ale ja? Ja umieć? > A tak wogole: "romantica" mnie sie nie podoba jako nazwa. Moglby ktos wymyslic > jakas nową. > Pozdr Jesteś dorosłą kobietą, a chowasz się za quickly? Nie bądz śmieszna, zacznij brać odpowiedzialność za swoje zachowanie.Myślisz ze jak się schowasz za nickiem małej dziewczynki,to Ci wszystko ujdzie? Nie! Tylko wyglądasz żałośnie jako dorosła kobieta krygująca się na małą dziewczynkę. Czas dorosnąc i zaakceptować swój wiek. Ciągle kogoś obrażasz,ale uciekasz od odpowiedzialności za swoje zachowanie. Nie zrozum mnie zle, małe dziewczynki są słodkie, ale MAłE, a nie dorosłe kobiety udające małe. Nie jestem po niczyjej strony,ale widzę Twoje dziwne postępowanie. . Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka spadaj..... ffff prawo 08.09.03, 15:09 Przyjedzie - bo sam mówił w innym watku ze wyjeżdża do ciepłych krajów, więc sam możesz wywnioskować że przyjedzie tam gdzie był i będzie mieć zasięg do netu, poprostu. A ja nie mówiłam tak jak on, że będę bronić messji - ja ją TYLKO lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla cal-ineczki i nie tylko... 11.09.03, 12:40 Masz wiadomosc w swojej skrzyneczce. Mam tylko trzy minuty dostepu do internetu... Tutaj jest bardzo ciekawie, az za ciekawie. O wszystkim napisze z detalami juz po powrocie (zeby sie nawet Obiekt zazielenila z zzadrosci ;)))) Jestem ciekaw co sie dzieje u foxhuntera - czy ta jego lola wciaz go sciga po biurze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quickly Re: Dla cal-ineczki i nie tylko... IP: 144.139.170.* 11.09.03, 12:41 Sprawdzam tylko jaki bede mial adres o ile nie wysylam ze swojego komputera Odpowiedz Link Zgłoś