szareoczymoje 30.05.08, 23:31 wymknęłabym się cicho pobiegła do ciebie mrok by skrył niepewność i to co zostało z porannego makijażu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 00:27 Szare oczy moje spojrzały na Ciebie wymknełas się cicho,to co zostało, wspomnienie radosnych chwil, Niepewność..:) Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 10:12 A co byście powiedziały gdybym was razem przesłuchał, a potem bzyknął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Jaka ciepła noc........ IP: *.crowley.pl 31.05.08, 10:18 jeśli tylko potrafisz:):):):) czasem kończy się tylko na gadaniu i mrzonkach:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 10:25 Wiem co lubią kobiety po czterdziestce i potrafię temu sprostać, Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 10:27 oj,jaka skromna reklama,bardziej przekonywujaco,prosze:):):):) a tak na marginesie,co lubią?? bo nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 10:32 Lubię odkrywać i spełniać nawet najbardziej wyuzdane fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 10:57 Oczywiście, że Twoje, a przy tym i moje. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 11:15 Szare oczy moje patrzą dziś na Ciebie jak mało Cię znam nikt tego nie wie. no cóz,mam teraz nie lada problem,poniekąd skłoniłeś mnie do tego bym zastanowiła sie czy mam takie fantazje? że Ty je masz nie watpie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 11:25 Powiedz szczerze, czy miałaś kiedyś takiego faceta, który nie oparłby się Twoim najskrytszym pragnieniom? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 11:32 czy poważnie uwazasz,ze to jest miejsce na takie rozmowy??? :):) nie czytasz uwaznie,mówię,ze musze sie zastanowic czy rzeczywiscie mam takie fantazje i pragnienia...moze gdzies drzemia we mnie cichutko:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
orpheusztracji Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 11:34 Zjawiłem się i jestem po to, żeby je rozbudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Jaka ciepła noc........ 31.05.08, 11:36 Hm,,,zawsze warto próbować:):) powodzenia :):) Odpowiedz Link Zgłoś