kogut62 07.07.08, 09:18 proszę osoby które się zetkneły się z portalem i nie nie są zadowolone z obsługi o kontakt marek_wrzosek@wp.pl. dla mie są to naciągacze internetowi ,chciałbym ostrzec ludzi przek tym portalem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asieka2 Re: uwaga be2_naciągacze 29.11.17, 10:18 Witam. Dałam się nabrać najpierw, ale jak zobaczyłam, że powtarzają się zdjęcia o różnych randkowiczów, zaraz się wylogowałam i myślałam, że mam z głowy, a tydzień temu przyszedł list windykacyjny na 155 euro. Co zrobić? Jest to do odkręcenia? Pozdrawiam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
bea.cathrine Re: uwaga be2_naciągacze 19.02.18, 09:16 jaka jest Pani dalsza ścieżka po tym liście, bo ja otrzymałam tez list windykacyjny i jak Pani byłam raz na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.cathrine Re: uwaga be2_naciągacze 19.02.18, 09:17 Cześć, mogłabyś mi powiedzieć jak skończyła się Twoja historia? mam taki sam list.... i tak samo byłam na stronie raz.... Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.cathrine Re: uwaga be2_naciągacze 01.03.18, 10:17 Witam, mam taką samą sytuację. Jak się Pani historia zakończyła? Czy może mi Pani powiedzieć czy udało sie Pani z tego wszystkiego wymiksować??? Odpowiedz Link Zgłoś
aveline90wwa Re: uwaga be2_naciągacze 08.03.18, 00:44 Czy udało się rozwiązać problem? Proszę o wskazówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aveline90wwa Re: uwaga be2_naciągacze 08.03.18, 00:43 Witam, pobrano mi dziś pieniądze z konta 239 zł i nie mogę usunąć profilu , jak to skasować ? Piszą o jakimś faksie, mam informacje ze moja płatność jest przetwarzana i zastrzegłam kartę Odpowiedz Link Zgłoś