Dodaj do ulubionych

Gramy w kręgle ?

10.10.03, 09:13
Taki miły, słoneczny poranek...
Zastanawiam się co tu z nim zrobić?
A może by tak...??
Jasne !! Idę pograć sobie w kręgle !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:18
      Bardzo chętnie Mandaryn_ko!!
      Witam Cie!!Dzień dobry!;-)
      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:23
        Witaj Puszku!:-)
        Bile w dłoń! Rzucaj pierwszy:-)
        • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:33
          No ładnie...:-(
          Kotek Puszek zabrał mi kulę do kregli i gdzieś uciekł...
          Wszystkie kotki takie są...:-(
          • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:36
            Wszystkie pewnie nie;-) Ja też nie uciekam , tylko czasami kotki tak robią...;-
            )
            • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:44
              No tak, Ty nie uciekłeś, tylko poszedłeś do bufetu po :-) dwie coca-cole;-), a
              kule zabrałeś z sobą przez roztargnienie !
              • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:50
                Nie! To nie tak. Nie pamiętasz to Ty przez roztargnienie zamiast zawiązać
                sznurowadło na bucie to przywiązałaś mi kulę. A ja biedny Puszek szedłem po tę
                Colę dla Ciebie z tą kulą. Wiec dlatego tak długo to trwało. ;-))
        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:34
          Mandaryn_ko nie bile tylko kule ;-) ( bile są w bilardzie) ale w bilardz
          zagramy następnym razem;-) Co Ty na To? A teraz najpierw trzeba założyć butki
          i rzucamy. Ja pierwszy ? O.K. kulllullluluuu .....toczy sie , i toczy
          i .....zostały dwa piony;-(
          Teraz Twoj kolej. Proszę...
          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:38
            Hmmm...a ja Cię już kotku posądziłam o to, że kule pomyliłeś z kłębkiem
            wełny...:-)
            Wiem, że kotki lubią się bawić wszystkim, co okrągle;-)
            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:40
              Oj Mandaryn_ko żebyś wiedziała ;-)) i ne tylko tym co okrągłe. A jak jest
              jeszcze mięciutkie to...mmrrrraaauuuu!!!
              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:42
                Ha, ha...widzę, że uderzyłam w stół, aż nożyce podskoczyły i zadźwięczały...;-)
                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:48
                  Ty zawsze tak trafiasz?
                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:49
                    Oj zawsze :-), zawsze :-)!
                    Teraz za tym rzutem postaram się zbić wszystkie;-)
                    • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:52
                      Wiec pokaż co potrafisz!! ...........Wooooooww!!
                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:55
                        O rety! Puszku! Zrobiłam taki zamach, że pofrunęłam razem z tą kulą tam...no
                        wiesz... gdzie wpadają te przewrócone kręgle...aaaa.....ratunku!!
                        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:00
                          Już biegnę na pomoc....
                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:06
                            A znajdziesz mnie w tych ciemnościach ??
                            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:09
                              Kotki,a w szczególności Puszki widzą bardzo dobrze w ciemności ale przy
                              świetle też;-)
                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:11
                                No tak, jak się Puszki wygrasują w nocy, to cały dzień mogą chrapać! Takie już
                                z nich nocne marki;-)
                                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:13
                                  Ciekawe skąd znasz tak dobrze obyczaje Puszków? A może Ty
                                  jesteś ....Jasnowidzem co czyta w myślach?
                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:17
                                    Nie....Ja jestem postrzygaczem kotów!! :-)
                                    Wiec uważaj, bo jak ze mną przegrasz, to........pojadę maszynką do golenia, po
                                    gołej skórze ;-)
                                    • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:21
                                      Mjauuuuuuuuuuuuuuuu!!! Tylko nie futerko!!!!!!!!Prosze!!!!!!!:-(
                                      Może być wszystko inne ale nie to.
                                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:23
                                        Wszystko inne powiadsz ?? :-)
                                        Oj chyba byś nie chciaaaaaaaał ;-) !!
                                        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:25
                                          No tak!! Jak tak zaczynasz mówić to ja jużzaczynam sie bać i fyterko mi sie
                                          jeży ;-)Mrrauuuu!
                                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:29
                                            Nie miałcz, bo zaraz ustrugam sobie kijka i zrobię z Ciebie szczotkę do
                                            zamiatania ! ;-)
                                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:30
                                            Mam nadzieję, że tego nie czyta nikt z organizacji ANIMALS...
                                            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:31
                                            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:32
                                              A ja myśłe że czyta i stanie w obronie męczonego puszka?
                                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:46
                                                No tak i pewnie za karę każą mi sprzatać klatkę orangutana :-(...A jak mu się
                                                spodobam?? To co będzie ?? ;-(
                                                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:49
                                                  Ojojoj!!!To będzie problem. Wiec lepiej nie drażnić puszka tylko ładnie go
                                                  pogłaskać;-) Mrrraaaaauuuuuu!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:00
                                                    No tak, zawsze to przyjemniej pogłaskać kotka, niż...orangutana :-)
                                                    Chodź tu maja puszysta bestyjko :-)
                                                    Ale masz milutkie futerko...;-)
                                                    A to długie to co ??
                                                    Zaraz Cię za nie wytargam.
                                                    Uwielbiam ciągnąć koty za ogon !! ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:42
                                                    Mandaryn_ko!! Ładnie to tak kotka ......za ogonek....???? No wiesz co???
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:44
                                                    Hmmm...przepraszam, ale tak już ze mnie niegrzeczna dziewczynka, że lubię
                                                    dokuczać - kotkom :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:46
                                                    Mam tylko cichą nadzieję że przeżyję te "pieszczoty";-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:48
                                                    Hmmm...
                                                    Tak, niekiedy bywa, że rozkosz doprowadza do ostateczności ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:55
                                                    Mandaryn_ko mogę zrozumieć wszystko ale dlaczego rzucasz mną a nie kulą? Ona
                                                    je gładka a ja puszysty;-) Jak mogłaś mnie pomylić???
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:03
                                                    Ha, ha, ha...Puszku mój miły...:-)
                                                    Postaram się więcej tego nie robić...;-)
                        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:07
                          Oj Mandaryn_ko!! Moje biedactwo;-) To Ty masz rzucić tę kulę a nie ona Ciebie.
                          Napij sie coca-coli to doda Ci sił. A dodatkowo prosze weź cukierka mocy (
                          chyba wiesz jak one dodają Powera?)
                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:09
                            To M&M - czyli " kulki mocy " ,mmmm...moje ulubione.
                            Coca-cola ist the music !! ;-)
                            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:15
                              Masz racje Mandaryn_ko , a nokia connected people
                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:18
                                Ha, ha, ha...
                                Jesteś niemożliwy ;-)
                                A "bulion z knora, to podstawa! ;-)"
                                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:22
                                  To był Barszczyk z Winiar;-) Nie pamiętasz..? Oj chyba za dużo masełka..;-))
                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:24
                                    Ha, ha, ha...
                                    No może i racja. A tam, przerzucę się na Ramę "mmmm, to jest smak " :-)
                                    • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:27
                                      Rama! The Best!! Puszki też używaja i ładne fyterko mają;-)
                                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:32
                                        Hmmm, szkoda, że nie mam kota " Twój kot kupował, by whyskas",
                                        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:34
                                          On może tak, a co Ty byś kupowała?
                                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:44
                                            A ja...hmmm...PedigriPal ( nie pamiętam jak się to pisze):-(
                                            Żeby wystraszyć trochę Puszka, bo lubię patrzeć, jak Kotki ze starchu zmykają
                                            na drzewo :-)
                                            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:51
                                              My sie piesków nie boimy ;-))) Tral la la....bo po drzewach też chodziny tra
                                              la la...;-))
                                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:57
                                                Oj, oj..nie drażnij rekina, bo do drzewa przysawię drabinę i wtedy nawet piesek
                                                po niej wejdzie ;-)
    • taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:55
      a kto pójdzie do pracy?

mandaryn_ka napisała:

> Taki miły, słoneczny poranek...
      > Zastanawiam się co tu z nim zrobić?
      > A może by tak...??
      > Jasne !! Idę pograć sobie w kręgle !!
      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:56
        Witaj Takusiu!
        Dzisiaj jestem złym duchem i prozokuję do wagarów!
        Zagraj z nami:-)
        • taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:04
          mandarynko! wyrzucą cię za to ze szkoły! ;-)
          nie wiem, czy pójdę z wami, bo gdy byłam na kręglach ostatnio, to w grupie
          okazałam się lepsza jedynie od pięcioletniego chłopca... :-)))
          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:07
            Takusiu! Widzisz, że ja pomyliłam kule do kręgli z bilą od bilarda...Jesteś
            lepsza ode mnie! Nie daj się prosić, chodź ! :-)
            • taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:10
              no dobrze, ale jak mnie kula pociągnie na tor i zacznę go sobą wycierać, to
              macie mnie łapać!
              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:14
                Oczywiście Takusiu, że złapiemy. Puszek jest w pogotowiu !!
                Meg25 i ja też !!
          • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:11
            Witaj taka_tam! Nie daj sie prosić. Im wiecej nas tym weselej. Zapraszamy;-)
          • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:11
            Witak taka_tam! Nie daj sie prosić. Im wiecej nas tym weselej. Zapraszamy;-)
    • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:09
      Witaj Mandaryn_ko - Rozrabiako!:))

Kręgle, wagary? W moim wieku nie przystoi, oj nie przystoi:((
      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:13
        Witaj meg25! W moim też! Ale co tam wiek.
        Do dzieła dziwczyny!
        Zjednoczmy siły i pokażmy Puszkowi, że my trzy jesteśmy lepsze od niego
        jednego ;-) ( oczywiście w grze w kręgle;-) ))
        • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:17
          Ok, jestem zwarta i gotowa, ale... o rany, gdzie ta kula leciiii!!!
          • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:19
            Witaj Meg!! Chyba nie przystąpisz do zmowy tylko wspomożesz małego,
            puszystego, Puszka w tej grze?
            • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:23
              Witaj! Ja myślę Puszku, że nie potrzebujesz wsparcia, wszystkie nas zapędzisz
              w kozi róg, oczywiście tylko w grze;))))))
          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:20
            Hmmm...meg25, pytam, bo chciałam się upewnić, czy Ty grasz z nami, czy z
            zespołem, na sąsiednim torze, bo Twoja kula jakoś tak dziwnie tym drugim torem
            turla się ;-)
            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:24
              O rany!!! To nie kula tylko Meg!!... Zaraz ją złapię!! Szuuurrrr.....
              Wooow!!! Udąło sie!!Uf...;-)
              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:26
                ha, ha, ha.....
                Przybij piątkę, no, no, ale z Ciebie bohater!!
                Meg! Witaj wśród żywych ! :-)
                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:30
                  Prosze Piątke przybijam. Plask!! I co Mandaryn)ko gramy ja zawodowcy mimi że
                  jestem w mniejszości;-)
                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:35
                    W mniejszości Kociej...;-)Boś Ty kot rasowy :-)
                    • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:37
                      Dziekuję za uznanie! Przybij piątke z "rasowcem" mandaryn_ko;-)))
                • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:34
                  Jeszcze nie jest ze mną tak źle, przeżyłam i próbuję dalej... Hej, Puszku, czy
                  Ty aby nie posmarowałeś mojej kuli kropelką?? Ojej, zróbcie coś!!!!
                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:36
                    To nie kropelka tylo masełko z kanapki Mandaryn_ki, tylko jakoś dziwnie się
                    kleji..???;-)
                    • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:38
                      Dziwnie, Ty to nazywasz dziwnie? Nie mogę oderwać ręki od tej piekielnej kuli,
                      ratunku, Mandarynkoooo
                      • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:42
                        A swoją drogą ciekawe co ona je, że nie mozesz sie odkleić?
                        • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:56
                          Gra w kręgle wymaga skupienia, a Wy rozgadaliście się, że hej ! Chyba
                          niebezpiecznie wchodzić do tej gry. Nie chcę oberwać wielką kula od kręgli, no
                          chyba, że z ręki Mandarynki albo Meg ;-)
                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:03
                            Oj, tam, nie patrz na bezpieczeństwo, tylko pomóż Puszkowi poszukać: meg25 i
                            takusi, bo wpadły razem z kulą tam...no wiesz gdzie...i nie mogą biedne wyjść!
                          • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:11
                            hetacus napisał:

> Gra w kręgle wymaga skupienia, a Wy rozgadaliście się, że hej ! Chyba
                            > niebezpiecznie wchodzić do tej gry. Nie chcę oberwać wielką kula od kręgli,
                            no
                            > chyba, że z ręki Mandarynki albo Meg ;-)

Cześć!!! Nie wymiguj się, z mojej rączki nic Ci nie grozi, chyba, że ręka
                            poleci razem z kulą. Oj Mandarynko, coś Ty narobiła! Po prostu wyeliminowałaś
                            mnie z gry, jak teraz sobie poradzisz???
                            • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:17
                              Ech Meg, bo uczepiłaś sie tej kuli, jak...dziadek rzepki, no i...po co jechałaś
                              razem z tą kulą brzuchem po torze ? Ale wiem, to wszystko przez to wiadro
                              rozpuszczonych landrynek, wszystko się tak pokleiło...:-)
                              • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:20
                                Dobrze, że ta woda z mydłem pomogła. A brzuszek trochę mi obtarło, jak ja będę
                                dalej grała?;)
                                • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:25
                                  Spokojnie;-) popraw sobie spódniczkę, obciągnij ją i rzucaj !
                                  Zobacz, tam z boku, jakiś facet Ci się przygląda ...;-) Mmm, jest całkiem
                                  niezły, ciekawe, czy jest sam, czy może z kolegą ??
                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:27
                                    Taki przystojny, może to Hetakus Mandarynko??:)))
                                    • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:37
                                      Hmmm...całkiem możliwe :-)
                                    • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:41
                                      ale się zaczerwieniłem !!!
                                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:45
                                        Eeee, niepotrzebnie ! ;-)
                                        • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:47
                                          mandaryn_ka napisała:

> Eeee, niepotrzebnie ! ;-)

ależ jak najbardziej,Hetacus to pieszczoch jakich mało ;-)))
                                          • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:50
                                            hetacus napisał:

> mandaryn_ka napisała:
                                            >
                                            > > Eeee, niepotrzebnie ! ;-)
                                            >
                                            > ależ jak najbardziej,Hetacus to pieszczoch jakich mało ;-)))

również lubi pieszczoty werbalne, że tak powiem ;-)
                                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:51
                                            Mmmmmmmmm, Hetacuuuuuusie....;-)
                                            Skoczę po nianię;-)
                                            Ona Cię dopieści...;-)
                                            Przyjdzie z koszykiem grzechotek...:-)
                                            • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:53
                                              mandaryn_ka napisała:

> Mmmmmmmmm, Hetacuuuuuusie....;-)
                                              > Skoczę po nianię;-)
                                              > Ona Cię dopieści...;-)
                                              > Przyjdzie z koszykiem grzechotek...:-)

ależ po co grzechotki, wystarczą sprawne dłonie ;-)
                                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:56
                                                Dłonie pewnie też ma sprawne...:-)
                                                • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:59
                                                  mandaryn_ka napisała:

> Dłonie pewnie też ma sprawne...:-)

więc grzechotki niech zostaną w domu
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:04
                                                    Dłonie też ;-) ??
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:11
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Dłonie też ;-) ??

ależ nie, będą absolutnie niezbędne w procesie dopieszczania !!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:15
                                                    Hmmm..ta niania to szczęściara ;-)
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:16
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Hmmm..ta niania to szczęściara ;-)

a dlaczego szczęściara ?
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:26
                                                    Hmmm, no bo...
                                                    Może się zająć samym, potłuczonym Hetacusem...:-)
                            • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:20
                              Specjalnie nastawiam głowę pod Wasze kule a tu nic. Myslałem, że jak mnie
                              traficie w główkę, to się zaopiekujecie, pogłaszczecie, zrobicie okładzik. A tu
                              nic ;-)))))
                              • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:24
                                Na razie to ja potrzebuję opieki, trochę się pokiereszowałam na tym torze, oj,
                                mój brzuszek...
                                Ale jak dojdę do siebie to proszę bardzo, tylko, że ja mam trochę oko
                                scentrowane i mogę nie trafić w główkę...:))))
                                • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:28
                                  meg25 napisała:

> Na razie to ja potrzebuję opieki, trochę się pokiereszowałam na tym torze,
                                  oj,
                                  > mój brzuszek...
                                  > Ale jak dojdę do siebie to proszę bardzo, tylko, że ja mam trochę oko
                                  > scentrowane i mogę nie trafić w główkę...:))))

Oj, Ty biedactwo, chyba możemy sobie nawzajem pomóc. Na początek ja Tobie
                                  pomasuję brzuszek, a potem Ty mnie główkę ;-)
                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:39
                                    Hmm, brzmi zachęcająco, ale Hetakusie - będziesz delikatny? Bardzo boli...
                                    Obiecuję, że ja będę, ale, ale - najpierw muszę przyłożyć Ci tą kulą:)))
                                    Uważaj...
                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:30
                                Hmmm...ja kulą tez mogłabym nie trafić, chyba, że kulę pozwolisz mi zamienić na
                                wiatrówkę ;-) No ...tylko żartowałam ;-)
                                Ale wiesz..zawsze mogę Ci nogę podłożyć...ćwiczyłam to podstawówce, nawet mi
                                nieźle wychodziło ;-)
                                • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:33
                                  No i rymnąłem jak długi u stóp Twych, o Mandarynko !!!
                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:35
                                    ha, ha, ha...Uwielbiam widok rozłożonego faceta u mych stóp !
                                    I co ja mam z Tobą począć biedaku ?? :-)
                                    • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:37
                                      mandaryn_ka napisała:

> ha, ha, ha...Uwielbiam widok rozłożonego faceta u mych stóp !
                                      > I co ja mam z Tobą począć biedaku ?? :-)

pogłaskać, przytulić ;-)
                                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:47
                                        Hmmmm...nie wiem, co Meg na to powie ;-)
                                        • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:49
                                          mandaryn_ka napisała:

> Hmmmm...nie wiem, co Meg na to powie ;-)

może się dołączy ?
                                          • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:51
                                            Akurat, dopuścicie mnie??
                                            • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:52
                                              meg25 napisała:

> Akurat, dopuścicie mnie??

ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-)
                                              • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:00
                                                hetacus napisał:

> ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-)

No pewnie, dwie takie słodkie istotki do głaskania jednego Hetakusa...
                                                Niejeden by tak chciał;)))
                                                • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:04
                                                  meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                  >
                                                  > > ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-)
                                                  >
                                                  > No pewnie, dwie takie słodkie istotki do głaskania jednego Hetakusa...
                                                  > Niejeden by tak chciał;)))

naturalnie, że każdy. Ja staram się brać z życia co najlepsze. Rozumiem, że
                                                  oczywiście zgadzasz się na mój pomysł ;-)))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:09
                                                    Ale coś mi się zdaje, że Mandarynka się nie zgadza, zaborcza jest;)))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:33
                                                    meg25 napisała:

> Ale coś mi się zdaje, że Mandarynka się nie zgadza, zaborcza jest;)))

eeee, na pewno jest szczera i otwarta, ten jej egoizm i zaborczość to pewnie
                                                    poza ;-)))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:43
                                                    Tak? spójrz na poniższy post, są co prawda uśmieszki ale... nie jestem tak do
                                                    końca pewna...
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:45
                                                    meg25 napisała:

> Tak? spójrz na poniższy post, są co prawda uśmieszki ale... nie jestem tak do
                                                    > końca pewna...

myślę, że to taka kobieca kokieteria. Może Mandarynka nam to wyjaśni ? ;-)
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:47
                                                    Tak Mandarynko, prosimy o wyjaśnienia:))))
                                                  • mandaryn_ka Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 12:50
                                                    :-) zarzucam Wam rączki na szyję, nie chcąc, abyście krępowali się moją osobą :-
                                                    )i tylko tyle :-)
                                                    Zmykam dalej ciągnąć za ogon mojego Kotka Puszka ;-)
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 12:59
                                                    mandaryn_ka napisała:

> :-) zarzucam Wam rączki na szyję, nie chcąc, abyście krępowali się moją
                                                    osobą :
                                                    > -
                                                    > )i tylko tyle :-)
                                                    > Zmykam dalej ciągnąć za ogon mojego Kotka Puszka ;-)

jak Ci sie znuci ciąganie ogona Puszkowi zawsze możesz wrócić, ja Cię przyjmę z
                                                    szeroko otwartymi ramionami i wybaczę te pieszczoty ogona :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:02
                                                    ha, ha, ha...
                                                    Uważaj, bo jak się teraz posikam ze śmiechu, to po kolejne stringi do
                                                    sklepu...będziesz jechał TY ;-)
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:06
                                                    mandaryn_ka napisała:

> ha, ha, ha...
                                                    > Uważaj, bo jak się teraz posikam ze śmiechu, to po kolejne stringi do
                                                    > sklepu...będziesz jechał TY ;-)

wybiorę dla Ciebie najśliczniejsze ;-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:08
                                                    Wiem...takie o 4 numery większe, żebym moga sobie z nich od razu golf zrobić ;-)
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:13
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Wiem...takie o 4 numery większe, żebym moga sobie z nich od razu golf
                                                    zrobić ;-

Będę mógł obejrzeć jak się robi taki golf ?
                                                    > )
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:16
                                                    Alez oczywiście! Meg zorganizuje Ci wycieczkę do fabryki wyrobów tekstylnych ;-)
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:19
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Alez oczywiście! Meg zorganizuje Ci wycieczkę do fabryki wyrobów
                                                    tekstylnych ;-

Myslę, że sposób robienia takiego golfa jest autorski, więc muszę przyjechać do
                                                    Ciebie, a nie do żadnej fabryki !!!
                                                    > )
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:38
                                                    :-(...a przyjedź, przyjedź...to Cie mim pluszowym psem poszczuję...
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:40
                                                    mandaryn_ka napisała:

> :-(...a przyjedź, przyjedź...to Cie mim pluszowym psem poszczuję...

ale po pokazie ?
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:52
                                                    pokazie, pokazie...tego obiecanego kija z poprzedniego wątku!! :-)
                                                  • hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 14:01
                                                    mandaryn_ka napisała:

> pokazie, pokazie...tego obiecanego kija z poprzedniego wątku!! :-)

ja tam nadziei nie tracę ;-)
                                                  • meg25 Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:08
                                                    I jak tu wierzyć Hetakusowi? Jeszcze nie zaczęliśmy, a On już chce kupować
                                                    stringi innej;(((
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:11
                                                    meg25 napisała:

> I jak tu wierzyć Hetakusowi? Jeszcze nie zaczęliśmy, a On już chce kupować
                                                    > stringi innej;(((

Chciałem sprawdzić czy jetseś zazdrosna, to taka gra między nami ;-)))
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:16
                                                    I ja mam w to uwierzyć????;))
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:21
                                                    meg25 napisała:

> I ja mam w to uwierzyć????;))

moje intencje są czyste i szczere ;-)))
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:24
                                                    Taaak? A to mrugnięcie???:)))
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:25
                                                    meg25 napisała:

> Taaak? A to mrugnięcie???:)))

to jeden z elementów gry ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Hej Meg IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:12
                                                    Widzisz jak to jest? Tylko na chwilę spóścisz z oka i...;-)) Meg nie daj sie!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Meg 10.10.03, 13:15
                                                    Chodź Puszku! Zostawmy ich samych, niech się godzą...Oni juz tam wiedzą jak..;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Hej Mandarynko IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:17
                                                    Jak tylko chcesz. Masz racje niech sie godzą.Ale zostaw te maszynke od
                                                    strzyżenia;-)
                                                  • meg25 Re: Hej Meg 10.10.03, 13:17
                                                    Dzięki Puszku, ale konkurować z Mandarynką nie jest łatwo:)))))
                                                  • Gość: Puszek Re: Hej Meg IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:20
                                                    Nie przesadzaj. Dasz rade . A z resztą zaraz ją zabiorę na piwko i bedziesz
                                                    miała "luzik" ;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Meg 10.10.03, 13:46
                                                    Puszku! Zabierz mnie stąd, do domku!! I obiecaj mi , że nie pozwolisz mi wypić
                                                    juz piwa...niiiiiigdyyyyy więęęęęęceeeeeej hy, hy, hy...o czkawka...!
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:12
                                                    Oj, masz rację , masz rację
                                                    Widzisz, jacy są Ci faceci ?? :-)
                                                    Oj, Meg Ty się lepiej zastanów! ;-)
                                                    Wiesz, jeśli to bedzie ze mna to pół biedy, bo zostanie w rodzinie, ale jak
                                                    zacznie sie włóczyc po innym FORUM ??
                                                    Nie martw się pomogę Ci...razem będziemy wtedy walić w Niego piłkami
                                                    lekarskimi !! ;-)
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:16
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Oj, masz rację , masz rację
                                                    > Widzisz, jacy są Ci faceci ?? :-)
                                                    > Oj, Meg Ty się lepiej zastanów! ;-)
                                                    > Wiesz, jeśli to bedzie ze mna to pół biedy, bo zostanie w rodzinie, ale jak
                                                    > zacznie sie włóczyc po innym FORUM ??
                                                    > Nie martw się pomogę Ci...razem będziemy wtedy walić w Niego piłkami
                                                    > lekarskimi !! ;-)

Ależ ja mam dobre intencje. Chciałem tylko pomóc Mandarynce w trudnej życiowej
                                                    sytuacji ;-) A na zadne forum na którym Was nie ma nie pójdę !
                                                    A jak dostane taką piłeczką lekarską w głowę - to pamiętacie co później ze mną
                                                    nalezy zrobić ? ;-)))
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:22
                                                    Czule pogłaskać i przytulić, tak należy postąpić z Hetakusem. Tak?:)))
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:23
                                                    meg25 napisała:

> Czule pogłaskać i przytulić, tak należy postąpić z Hetakusem. Tak?:)))

Jak Ty mnie dobrze znasz !!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:26
                                                    Ależ oczywiście, że pamiętaaaaaamy. Wówczas, w/g instrukcji pierwszej pomocy,
                                                    należy Cię wrzucić do basenu - takiego pustego, bez wody - no i wpuścić tam
                                                    krokodyla - juz on Cię raz dwa postawi na nogi ;-)
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:20
                                                    Nie chciałabym uszkodzić Hetakusa, wszak mamy żyć długo i szczęśliwie...
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:30
                                                    meg25 napisała:

> Nie chciałabym uszkodzić Hetakusa, wszak mamy żyć długo i szczęśliwie...

no właśnie
                                          • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:53
                                            :-)...
                                            Nie lubię się dzielić :-)
                                            Już taka ze mnie egoistka :-)
                                            Biorę wszystko, albo nic :-)
                                            • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:56
                                              mandaryn_ka napisała:

> :-)...
                                              > Nie lubię się dzielić :-)
                                              > Już taka ze mnie egoistka :-)
                                              > Biorę wszystko, albo nic :-)

spróbuję więc zaproponować obejście tego problemu. Jedna z Was pociesza mnie
                                              słowami a druga dłońmi. Każda w swoim zakresie ma wyłączność. Może być ?
                                              • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:02
                                                Hmmm...to ja, wybieram słowa :-)
                                                Czyny rezerwuję dla Puszka, bo wytargałam go " niechcący " za ogon, więc teraz
                                                muszę go pogłaskać "sprawnymi dłońmi" :-)
                                                • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:04
                                                  Dziekuje Mandaryn_ko!! I prosze nie rzucaj mną wiecej w te kręgle;-) Ja
                                                  naprawde lepiej nadajęsie do głaskania inż rzucania;-)) A co sie stało z Meg?
                                                  Odkleiła sie od kuli?
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:07
                                                    Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ??
                                                    Tego nie wiem ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:09
                                                    No ładnie ;-) Chwilę mnie nie było a ty takie wiadomości..??
                                                    ;
                                                    -)
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:11
                                                    Puszku, spoknie...doprawdy nie masz się czego wstydzić...;-)
                                                    Zdradziłam tylko tyle, że ciągnęłam Cię za ogon, a Twój ogon...mmm...jest taki
                                                    puszysty!! ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:14
                                                    Naprawde? Podobał Cie sie? Wiec jak połączymy siły i wygramy razem te zawody?;-
                                                    ))Co Ty na to Mandaryn_ko?
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:17
                                                    Zgoda !! :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:18
                                                    Super!! Mrrraaauuuuuuuuu!!! Przybij piątke.....Plask
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:19
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ??
                                                    > Tego nie wiem ;-)

Hetakus jest słodszy niż to coś co przylepiło mnie do kuli, trudniej się od
                                                    Niego oderwać;)))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:21
                                                    To zrozumiałe;-) i nikogo nie dziwi;-)!!
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:24
                                                    meg25 napisała:

> mandaryn_ka napisała:
                                                    >
                                                    > > Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ??
                                                    > > Tego nie wiem ;-)
                                                    >
                                                    > Hetakus jest słodszy niż to coś co przylepiło mnie do kuli, trudniej się od
                                                    > Niego oderwać;)))))

Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę do
                                                    jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjki
                                                    kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:29
                                                    Więc wrzaśnij, aż usłyszą Cię piętro niżej :
                                                    " I'Love thy's game" Nie wiem, czy byka nie zrobiłam ;-)
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:46
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Więc wrzaśnij, aż usłyszą Cię piętro niżej :
                                                    > " I'Love thy's game" Nie wiem, czy byka nie zrobiłam ;-)

szepnąłem sobie
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:32
                                                    hetacus napisał:

> Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę do
                                                    > jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjki
                                                    > kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-)

Ja już polubiłam, nie tylko grę:)))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:43
                                                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                                    >
                                                    > > Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę d
                                                    > o
                                                    > > jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjk
                                                    > i
                                                    > > kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-)
                                                    >
                                                    > Ja już polubiłam, nie tylko grę:)))))

No, proszę, jest coś na co patrzymy tak samo. Więc co dalej z nami będzie Meg,
                                                    chyba tego tak nie zostawimy ? ;-))))))))))))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:46
                                                    hetacus napisał:

> No, proszę, jest coś na co patrzymy tak samo. Więc co dalej z nami będzie
                                                    Meg,
                                                    > chyba tego tak nie zostawimy ? ;-))))))))))))

Bierzemy się do roboty Hetakusie, szkoda każdej chwili;)))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:50
                                                    meg25 napisała:

>
                                                    > Bierzemy się do roboty Hetakusie, szkoda każdej chwili;)))

a potem będziemy żyć długo i szczęśliwie ;-))))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:06
                                                    No tak, długo i szczęśliwie, jak Ty Hetakusie już kusisz Mandarynkę! Oj, chyba
                                                    teraz ja staję się zaborcza;)))))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:10
                                                    A i owszem Puszku Kłębuszku, nie było łatwo, ale udało się:)))
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:12
                                                    Miło mi Cie widzieć Meg! Czy jeszcze coś Ci dolega? Jeśli tak to może Cie
                                                    pogłaskać? I wówczas napewno wszystko bedzie O.k.;-))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:27
                                                    Czy głaskanie jest jednym z elementów gry... w kręgle?;))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:29
                                                    meg25 napisała:

> Czy głaskanie jest jednym z elementów gry... w kręgle?;))

nie, ale gra w kręgle może być elementem inaugurującym grę całkiem inną,
                                                    bardziej ekscytującą ;-)
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:48
                                                    Jaką Hetakusie, uświadom niewinną Meg;))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:55
                                                    meg25 napisała:

> Jaką Hetakusie, uświadom niewinną Meg;))))

skala i szczegółowość uświadomienia musi być współmierna do skali Twej
                                                    niewinności Meg. Zatem odpowiedz - jak dalece jestes niewinna ? :-)))
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:27
                                                    A jak Ci się wydaje??;))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:36
                                                    meg25 napisała:

> A jak Ci się wydaje??;))

nie mam pojęcia !!!
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:44
                                                    To dobrze, będę bardziej tajemnicza:)))
                                                    Może uda się wtedy to długo i szczęśliwie?? Chociaż, czy to nie za dużo
                                                    szczęścia na raz? Może lepiej to, albo to??:))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:47
                                                    meg25 napisała:

> To dobrze, będę bardziej tajemnicza:)))
                                                    > Może uda się wtedy to długo i szczęśliwie?? Chociaż, czy to nie za dużo
                                                    > szczęścia na raz? Może lepiej to, albo to??:))))

a może lepiej byc w życiu maksymalistą i pragnąć wielu rzeczy na raz ?
                                                    Może wtedy coś się uda...
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:53
                                                    Tak, nie wolno godzić się na byle co w myśl zasady: lepszy wróbel...
                                                    Trzeba umieć marzyć, pragnąć i mieć odwagę, żeby te pragnienia realizować.
                                                    Strach zabija wszelkie marzenia, nie damy się:))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:59
                                                    meg25 napisała:

> Tak, nie wolno godzić się na byle co w myśl zasady: lepszy wróbel...
                                                    > Trzeba umieć marzyć, pragnąć i mieć odwagę, żeby te pragnienia realizować.
                                                    > Strach zabija wszelkie marzenia, nie damy się:))))

Oczywiście Meg, przyszłość należy do nas.
                                                    Nie trzeba się poddawać ale działać i przeć do przodu,a w wolnych chwilach
                                                    (oby było ich jak najwięcej)pisać na tym forum !
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 14:39
                                                    hetacus napisał:

> Oczywiście Meg, przyszłość należy do nas.
                                                    > Nie trzeba się poddawać ale działać i przeć do przodu,a w wolnych chwilach
                                                    > (oby było ich jak najwięcej)pisać na tym forum !

Obiecuję, nie poddawać się, działać, przeć do przodu, marzyć, a w wolnych
                                                    chwilach pisać na forum:))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:16
                                                    Życzę Ci duuuuuuużo słoneczka na weekend Meg, a Twoją weekendową dewizą
                                                    niech będą słowa Mrożka z jakiegoś opowiadania: "bawmy się, bo nie wiadomo czy
                                                    swiat potrwa jeszcze dwa tygodnie" ;-)
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:24
                                                    To ja odwzajemnie Ci się cytatem ze Spinozy :"Jeśli chcecie, aby życie
                                                    uśmiechnęło się do was, przynieście mu najpierw dobry humor."
                                                    A na razie ja się do Ciebie uśmiecham cieplutko i serdecznie i... miłego
                                                    weekendu Hetakusie!:)))))))
                                                  • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:25
                                                    i pamiętaj o czarowaniu !!!
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:38
                                                    Nie zapomniałam ani na chwileczkę, bądź spokojny:))))
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:46
                                                    Oj tak Meg!! Bo wiesz... trzeba kulę pogłaskać alby była uległa i posłuszna..;-
                                                    )
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:37
                                                    Czy wtedy poturla się tam gdzie chcę??:))
                                                  • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:39
                                                    Napewno!! Spróbuj a sama sie przekonasz!
                                                  • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:48
                                                    To działa Puszku, dzięki za dobrą radę, doświadczony z Ciebie człek;)))
                                                • hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:07
                                                  mandaryn_ka napisała:

> Hmmm...to ja, wybieram słowa :-)
                                                  > Czyny rezerwuję dla Puszka, bo wytargałam go " niechcący " za ogon, więc
                                                  teraz
                                                  > muszę go pogłaskać "sprawnymi dłońmi" :-)

a jak znudzi Ci się głaskanie puszka ?
                                                  zapewniam Cię, że głaskanie Hetacusa jest bardzo przyjemne dla głaszczącego ( a
                                                  raczej głaszczącej);-)
                                                  • mandaryn_ka Meg25 !! 10.10.03, 12:09
                                                    Ha, ha, ha...
                                                    Zaraz się zsikam ze śmiechu...;-)
                                                    Meg25...przepraszam, czy nie masz przypadkiem zapasowych stringów ??:-)
                                                  • meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:17
                                                    Już nie, właśnie przebrałam:)))))))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:19
                                                    Hmmm...muszę zatem poprosić mojego szofera, żeby mi kupił ;-). Mam nadzieje, że
                                                    nie kupi na swój rozmiar..;-)
                                                  • meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:34
                                                    Ja bym nie ryzykowała Mandarynko, co zrobić jeżeli będą sięgały uszu??:)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:43
                                                    Hmmm, wywinę pod szyją i zrobię sobie body z golfem ;-)
                                                  • meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:50
                                                    Super, zawsze umiesz wybrnąć z trudnej sytuacji:)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:56
                                                    Radzenie sobie z kłopotliwymi sytuacjami to moja specjalność ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:51
                                                    Czy ja mogę przyjśc na pokaz...????;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:54
                                                    Alez ...oczywiście!!
                                                    zarezerwuję dla Ciebie Puszku miejsce w loży honorowej ;-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:57
                                                    Super!! Wooooow!!!! A tak właściwie to kto wygrywa w te kręgle? My cz Oni ? Bo
                                                    jakoś sie pogubiłem ;-) Ale chyba jest remis.
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:00
                                                    :-) Remis, między przyjaciółmi nie może być rywalizacji :-)
                                                  • hetacus Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:00
                                                    Gość portalu: Puszek napisał(a):

> Super!! Wooooow!!!! A tak właściwie to kto wygrywa w te kręgle? My cz Oni ?
                                                    Bo
                                                    > jakoś sie pogubiłem ;-) Ale chyba jest remis.

Chyba reguły gry w kręgle zostały złamane gdzieś około 70 posta !!!
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:03
                                                    Wiesz. My stworzyliśmy nowe rególy takie które nam odpowiedają. A pierwszą z
                                                    nich jest - Dobra zabawa!! ;-) A wynik - i tak pójdziew świat
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:04
                                                    No, tak...lepiej chodźmy na piwo...;-)
                                                  • meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:03
                                                    No, czuję Mandarynko, że zaraz ustawi się kolejka:)))))
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:05
                                                    Macie racje moje Panie. Już wybiła 13-ta i można iść na piwo jak za starych
                                                    dobrych czasów....;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:06
                                                    Ha, ha, ha...
                                                    Oj bo juz nie mogę...
                                                    zaraz zmoczę krzesło...:-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:09
                                                    To już podać nowe Stringi? No ale wiesz co? Jka tak nie możesz wytrzymać to
                                                    moze lepiej Pampersika? Mrrraaauuu...;-))
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 14:06
                                                    Może lepiej nie:-(, obiecuję , że juz będę wolać siusiu...bo w pampersiku tak
                                                    niewygodnie...;-(
                                                  • hetacus Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:09
                                                    "Ruszaj się Bruno
                                                    Idziemy na piwo
                                                    Niechybnie brakuje tam nas
                                                    Od stania w miejscu
                                                    Niejeden już zginął..."
                                                    (dalej nie pamiętam)
                                                  • mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:44
                                                    "...niejeden zginął juz z nas"
                                                  • meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:14
                                                    Wstrzymaj się Mandarynko Miła, skoczmy najpierw na to piwko, w takim
                                                    towarzystwie napewno będzie nam super(nawet jeśli piwko będzie cienkie):)))
                      • mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:54
                        Ooops! Masełko mi się wymieszało z rozpuszczonymi landrynkami, no i się trochę
                        klei...zaraz przyniosę ciepłą wodę i mydło, może coś pomoże:-)
                        • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:13
                          mandaryn_ka napisała:

> Ooops! Masełko mi się wymieszało z rozpuszczonymi landrynkami, no i się
                          trochę
                          > klei...zaraz przyniosę ciepłą wodę i mydło, może coś pomoże:-)

Nooo, nareszcie, ale miałam pietra!!! Hej, wracam do gry, uważajcie...
              • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:28
                No, jak na Puszka to całkiem pewny masz chwyt:))) Puszczaj już, muszę wracać
                do gry!!:)))
            • meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:25
              No, wypsnęła mi się, ojej, uważajcie..... o rany, za późno:((
        • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:18
          Oj nie ładnie Mandaryn_ko tak nastawiać sie przeciwko mnie- biednemy puszkowi.
          Ale cóż chyba sobie poradzę;-)
          • taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:21
            oj, musisz się starać puszku... trzy na jednego to banda łysego ;-)
            • Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:29
              Dziekuję za zrozumiemie ale przydałaby sie pomoc.;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka