mandaryn_ka 10.10.03, 09:13 Taki miły, słoneczny poranek... Zastanawiam się co tu z nim zrobić? A może by tak...?? Jasne !! Idę pograć sobie w kręgle !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:18 Bardzo chętnie Mandaryn_ko!! Witam Cie!!Dzień dobry!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:23 Witaj Puszku!:-) Bile w dłoń! Rzucaj pierwszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:33 No ładnie...:-( Kotek Puszek zabrał mi kulę do kregli i gdzieś uciekł... Wszystkie kotki takie są...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:36 Wszystkie pewnie nie;-) Ja też nie uciekam , tylko czasami kotki tak robią...;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:44 No tak, Ty nie uciekłeś, tylko poszedłeś do bufetu po :-) dwie coca-cole;-), a kule zabrałeś z sobą przez roztargnienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:50 Nie! To nie tak. Nie pamiętasz to Ty przez roztargnienie zamiast zawiązać sznurowadło na bucie to przywiązałaś mi kulę. A ja biedny Puszek szedłem po tę Colę dla Ciebie z tą kulą. Wiec dlatego tak długo to trwało. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:34 Mandaryn_ko nie bile tylko kule ;-) ( bile są w bilardzie) ale w bilardz zagramy następnym razem;-) Co Ty na To? A teraz najpierw trzeba założyć butki i rzucamy. Ja pierwszy ? O.K. kulllullluluuu .....toczy sie , i toczy i .....zostały dwa piony;-( Teraz Twoj kolej. Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:38 Hmmm...a ja Cię już kotku posądziłam o to, że kule pomyliłeś z kłębkiem wełny...:-) Wiem, że kotki lubią się bawić wszystkim, co okrągle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:40 Oj Mandaryn_ko żebyś wiedziała ;-)) i ne tylko tym co okrągłe. A jak jest jeszcze mięciutkie to...mmrrrraaauuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:42 Ha, ha...widzę, że uderzyłam w stół, aż nożyce podskoczyły i zadźwięczały...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:48 Ty zawsze tak trafiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:49 Oj zawsze :-), zawsze :-)! Teraz za tym rzutem postaram się zbić wszystkie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 09:52 Wiec pokaż co potrafisz!! ...........Wooooooww!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:55 O rety! Puszku! Zrobiłam taki zamach, że pofrunęłam razem z tą kulą tam...no wiesz... gdzie wpadają te przewrócone kręgle...aaaa.....ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:00 Już biegnę na pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:06 A znajdziesz mnie w tych ciemnościach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:09 Kotki,a w szczególności Puszki widzą bardzo dobrze w ciemności ale przy świetle też;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:11 No tak, jak się Puszki wygrasują w nocy, to cały dzień mogą chrapać! Takie już z nich nocne marki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:13 Ciekawe skąd znasz tak dobrze obyczaje Puszków? A może Ty jesteś ....Jasnowidzem co czyta w myślach? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:17 Nie....Ja jestem postrzygaczem kotów!! :-) Wiec uważaj, bo jak ze mną przegrasz, to........pojadę maszynką do golenia, po gołej skórze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:21 Mjauuuuuuuuuuuuuuuu!!! Tylko nie futerko!!!!!!!!Prosze!!!!!!!:-( Może być wszystko inne ale nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:23 Wszystko inne powiadsz ?? :-) Oj chyba byś nie chciaaaaaaaał ;-) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:25 No tak!! Jak tak zaczynasz mówić to ja jużzaczynam sie bać i fyterko mi sie jeży ;-)Mrrauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:29 Nie miałcz, bo zaraz ustrugam sobie kijka i zrobię z Ciebie szczotkę do zamiatania ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:30 Mam nadzieję, że tego nie czyta nikt z organizacji ANIMALS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:32 A ja myśłe że czyta i stanie w obronie męczonego puszka? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:46 No tak i pewnie za karę każą mi sprzatać klatkę orangutana :-(...A jak mu się spodobam?? To co będzie ?? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:49 Ojojoj!!!To będzie problem. Wiec lepiej nie drażnić puszka tylko ładnie go pogłaskać;-) Mrrraaaaauuuuuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:00 No tak, zawsze to przyjemniej pogłaskać kotka, niż...orangutana :-) Chodź tu maja puszysta bestyjko :-) Ale masz milutkie futerko...;-) A to długie to co ?? Zaraz Cię za nie wytargam. Uwielbiam ciągnąć koty za ogon !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:42 Mandaryn_ko!! Ładnie to tak kotka ......za ogonek....???? No wiesz co??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:44 Hmmm...przepraszam, ale tak już ze mnie niegrzeczna dziewczynka, że lubię dokuczać - kotkom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:46 Mam tylko cichą nadzieję że przeżyję te "pieszczoty";-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:48 Hmmm... Tak, niekiedy bywa, że rozkosz doprowadza do ostateczności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 11:55 Mandaryn_ko mogę zrozumieć wszystko ale dlaczego rzucasz mną a nie kulą? Ona je gładka a ja puszysty;-) Jak mogłaś mnie pomylić??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:03 Ha, ha, ha...Puszku mój miły...:-) Postaram się więcej tego nie robić...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:07 Oj Mandaryn_ko!! Moje biedactwo;-) To Ty masz rzucić tę kulę a nie ona Ciebie. Napij sie coca-coli to doda Ci sił. A dodatkowo prosze weź cukierka mocy ( chyba wiesz jak one dodają Powera?) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:09 To M&M - czyli " kulki mocy " ,mmmm...moje ulubione. Coca-cola ist the music !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:15 Masz racje Mandaryn_ko , a nokia connected people Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:18 Ha, ha, ha... Jesteś niemożliwy ;-) A "bulion z knora, to podstawa! ;-)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:22 To był Barszczyk z Winiar;-) Nie pamiętasz..? Oj chyba za dużo masełka..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:24 Ha, ha, ha... No może i racja. A tam, przerzucę się na Ramę "mmmm, to jest smak " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:27 Rama! The Best!! Puszki też używaja i ładne fyterko mają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:32 Hmmm, szkoda, że nie mam kota " Twój kot kupował, by whyskas", Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:34 On może tak, a co Ty byś kupowała? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:44 A ja...hmmm...PedigriPal ( nie pamiętam jak się to pisze):-( Żeby wystraszyć trochę Puszka, bo lubię patrzeć, jak Kotki ze starchu zmykają na drzewo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:51 My sie piesków nie boimy ;-))) Tral la la....bo po drzewach też chodziny tra la la...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:57 Oj, oj..nie drażnij rekina, bo do drzewa przysawię drabinę i wtedy nawet piesek po niej wejdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:55 a kto pójdzie do pracy? mandaryn_ka napisała: > Taki miły, słoneczny poranek... > Zastanawiam się co tu z nim zrobić? > A może by tak...?? > Jasne !! Idę pograć sobie w kręgle !! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 09:56 Witaj Takusiu! Dzisiaj jestem złym duchem i prozokuję do wagarów! Zagraj z nami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:04 mandarynko! wyrzucą cię za to ze szkoły! ;-) nie wiem, czy pójdę z wami, bo gdy byłam na kręglach ostatnio, to w grupie okazałam się lepsza jedynie od pięcioletniego chłopca... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:07 Takusiu! Widzisz, że ja pomyliłam kule do kręgli z bilą od bilarda...Jesteś lepsza ode mnie! Nie daj się prosić, chodź ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:10 no dobrze, ale jak mnie kula pociągnie na tor i zacznę go sobą wycierać, to macie mnie łapać! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:14 Oczywiście Takusiu, że złapiemy. Puszek jest w pogotowiu !! Meg25 i ja też !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:11 Witaj taka_tam! Nie daj sie prosić. Im wiecej nas tym weselej. Zapraszamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:11 Witak taka_tam! Nie daj sie prosić. Im wiecej nas tym weselej. Zapraszamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:09 Witaj Mandaryn_ko - Rozrabiako!:)) Kręgle, wagary? W moim wieku nie przystoi, oj nie przystoi:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:13 Witaj meg25! W moim też! Ale co tam wiek. Do dzieła dziwczyny! Zjednoczmy siły i pokażmy Puszkowi, że my trzy jesteśmy lepsze od niego jednego ;-) ( oczywiście w grze w kręgle;-) )) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:17 Ok, jestem zwarta i gotowa, ale... o rany, gdzie ta kula leciiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:19 Witaj Meg!! Chyba nie przystąpisz do zmowy tylko wspomożesz małego, puszystego, Puszka w tej grze? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:23 Witaj! Ja myślę Puszku, że nie potrzebujesz wsparcia, wszystkie nas zapędzisz w kozi róg, oczywiście tylko w grze;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:20 Hmmm...meg25, pytam, bo chciałam się upewnić, czy Ty grasz z nami, czy z zespołem, na sąsiednim torze, bo Twoja kula jakoś tak dziwnie tym drugim torem turla się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:24 O rany!!! To nie kula tylko Meg!!... Zaraz ją złapię!! Szuuurrrr..... Wooow!!! Udąło sie!!Uf...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:26 ha, ha, ha..... Przybij piątkę, no, no, ale z Ciebie bohater!! Meg! Witaj wśród żywych ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:30 Prosze Piątke przybijam. Plask!! I co Mandaryn)ko gramy ja zawodowcy mimi że jestem w mniejszości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:35 W mniejszości Kociej...;-)Boś Ty kot rasowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:37 Dziekuję za uznanie! Przybij piątke z "rasowcem" mandaryn_ko;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:34 Jeszcze nie jest ze mną tak źle, przeżyłam i próbuję dalej... Hej, Puszku, czy Ty aby nie posmarowałeś mojej kuli kropelką?? Ojej, zróbcie coś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:36 To nie kropelka tylo masełko z kanapki Mandaryn_ki, tylko jakoś dziwnie się kleji..???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:38 Dziwnie, Ty to nazywasz dziwnie? Nie mogę oderwać ręki od tej piekielnej kuli, ratunku, Mandarynkoooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:42 A swoją drogą ciekawe co ona je, że nie mozesz sie odkleić? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:56 Gra w kręgle wymaga skupienia, a Wy rozgadaliście się, że hej ! Chyba niebezpiecznie wchodzić do tej gry. Nie chcę oberwać wielką kula od kręgli, no chyba, że z ręki Mandarynki albo Meg ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:03 Oj, tam, nie patrz na bezpieczeństwo, tylko pomóż Puszkowi poszukać: meg25 i takusi, bo wpadły razem z kulą tam...no wiesz gdzie...i nie mogą biedne wyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:11 hetacus napisał: > Gra w kręgle wymaga skupienia, a Wy rozgadaliście się, że hej ! Chyba > niebezpiecznie wchodzić do tej gry. Nie chcę oberwać wielką kula od kręgli, no > chyba, że z ręki Mandarynki albo Meg ;-) Cześć!!! Nie wymiguj się, z mojej rączki nic Ci nie grozi, chyba, że ręka poleci razem z kulą. Oj Mandarynko, coś Ty narobiła! Po prostu wyeliminowałaś mnie z gry, jak teraz sobie poradzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:17 Ech Meg, bo uczepiłaś sie tej kuli, jak...dziadek rzepki, no i...po co jechałaś razem z tą kulą brzuchem po torze ? Ale wiem, to wszystko przez to wiadro rozpuszczonych landrynek, wszystko się tak pokleiło...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:20 Dobrze, że ta woda z mydłem pomogła. A brzuszek trochę mi obtarło, jak ja będę dalej grała?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:25 Spokojnie;-) popraw sobie spódniczkę, obciągnij ją i rzucaj ! Zobacz, tam z boku, jakiś facet Ci się przygląda ...;-) Mmm, jest całkiem niezły, ciekawe, czy jest sam, czy może z kolegą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:27 Taki przystojny, może to Hetakus Mandarynko??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:47 mandaryn_ka napisała: > Eeee, niepotrzebnie ! ;-) ależ jak najbardziej,Hetacus to pieszczoch jakich mało ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:50 hetacus napisał: > mandaryn_ka napisała: > > > Eeee, niepotrzebnie ! ;-) > > ależ jak najbardziej,Hetacus to pieszczoch jakich mało ;-))) również lubi pieszczoty werbalne, że tak powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:51 Mmmmmmmmm, Hetacuuuuuusie....;-) Skoczę po nianię;-) Ona Cię dopieści...;-) Przyjdzie z koszykiem grzechotek...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:53 mandaryn_ka napisała: > Mmmmmmmmm, Hetacuuuuuusie....;-) > Skoczę po nianię;-) > Ona Cię dopieści...;-) > Przyjdzie z koszykiem grzechotek...:-) ależ po co grzechotki, wystarczą sprawne dłonie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:56 Dłonie pewnie też ma sprawne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:59 mandaryn_ka napisała: > Dłonie pewnie też ma sprawne...:-) więc grzechotki niech zostaną w domu Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:11 mandaryn_ka napisała: > Dłonie też ;-) ?? ależ nie, będą absolutnie niezbędne w procesie dopieszczania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:15 Hmmm..ta niania to szczęściara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:16 mandaryn_ka napisała: > Hmmm..ta niania to szczęściara ;-) a dlaczego szczęściara ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:26 Hmmm, no bo... Może się zająć samym, potłuczonym Hetacusem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:20 Specjalnie nastawiam głowę pod Wasze kule a tu nic. Myslałem, że jak mnie traficie w główkę, to się zaopiekujecie, pogłaszczecie, zrobicie okładzik. A tu nic ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:24 Na razie to ja potrzebuję opieki, trochę się pokiereszowałam na tym torze, oj, mój brzuszek... Ale jak dojdę do siebie to proszę bardzo, tylko, że ja mam trochę oko scentrowane i mogę nie trafić w główkę...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:28 meg25 napisała: > Na razie to ja potrzebuję opieki, trochę się pokiereszowałam na tym torze, oj, > mój brzuszek... > Ale jak dojdę do siebie to proszę bardzo, tylko, że ja mam trochę oko > scentrowane i mogę nie trafić w główkę...:)))) Oj, Ty biedactwo, chyba możemy sobie nawzajem pomóc. Na początek ja Tobie pomasuję brzuszek, a potem Ty mnie główkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:39 Hmm, brzmi zachęcająco, ale Hetakusie - będziesz delikatny? Bardzo boli... Obiecuję, że ja będę, ale, ale - najpierw muszę przyłożyć Ci tą kulą:))) Uważaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:30 Hmmm...ja kulą tez mogłabym nie trafić, chyba, że kulę pozwolisz mi zamienić na wiatrówkę ;-) No ...tylko żartowałam ;-) Ale wiesz..zawsze mogę Ci nogę podłożyć...ćwiczyłam to podstawówce, nawet mi nieźle wychodziło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:33 No i rymnąłem jak długi u stóp Twych, o Mandarynko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:35 ha, ha, ha...Uwielbiam widok rozłożonego faceta u mych stóp ! I co ja mam z Tobą począć biedaku ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:37 mandaryn_ka napisała: > ha, ha, ha...Uwielbiam widok rozłożonego faceta u mych stóp ! > I co ja mam z Tobą począć biedaku ?? :-) pogłaskać, przytulić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:47 Hmmmm...nie wiem, co Meg na to powie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:49 mandaryn_ka napisała: > Hmmmm...nie wiem, co Meg na to powie ;-) może się dołączy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:52 meg25 napisała: > Akurat, dopuścicie mnie?? ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:00 hetacus napisał: > ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-) No pewnie, dwie takie słodkie istotki do głaskania jednego Hetakusa... Niejeden by tak chciał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:04 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > ja nawet będę bardzo gorąco zachęcał ;-) > > No pewnie, dwie takie słodkie istotki do głaskania jednego Hetakusa... > Niejeden by tak chciał;))) naturalnie, że każdy. Ja staram się brać z życia co najlepsze. Rozumiem, że oczywiście zgadzasz się na mój pomysł ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:09 Ale coś mi się zdaje, że Mandarynka się nie zgadza, zaborcza jest;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:33 meg25 napisała: > Ale coś mi się zdaje, że Mandarynka się nie zgadza, zaborcza jest;))) eeee, na pewno jest szczera i otwarta, ten jej egoizm i zaborczość to pewnie poza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:43 Tak? spójrz na poniższy post, są co prawda uśmieszki ale... nie jestem tak do końca pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:45 meg25 napisała: > Tak? spójrz na poniższy post, są co prawda uśmieszki ale... nie jestem tak do > końca pewna... myślę, że to taka kobieca kokieteria. Może Mandarynka nam to wyjaśni ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:47 Tak Mandarynko, prosimy o wyjaśnienia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 12:50 :-) zarzucam Wam rączki na szyję, nie chcąc, abyście krępowali się moją osobą :- )i tylko tyle :-) Zmykam dalej ciągnąć za ogon mojego Kotka Puszka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 12:59 mandaryn_ka napisała: > :-) zarzucam Wam rączki na szyję, nie chcąc, abyście krępowali się moją osobą : > - > )i tylko tyle :-) > Zmykam dalej ciągnąć za ogon mojego Kotka Puszka ;-) jak Ci sie znuci ciąganie ogona Puszkowi zawsze możesz wrócić, ja Cię przyjmę z szeroko otwartymi ramionami i wybaczę te pieszczoty ogona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:02 ha, ha, ha... Uważaj, bo jak się teraz posikam ze śmiechu, to po kolejne stringi do sklepu...będziesz jechał TY ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:06 mandaryn_ka napisała: > ha, ha, ha... > Uważaj, bo jak się teraz posikam ze śmiechu, to po kolejne stringi do > sklepu...będziesz jechał TY ;-) wybiorę dla Ciebie najśliczniejsze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:08 Wiem...takie o 4 numery większe, żebym moga sobie z nich od razu golf zrobić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:13 mandaryn_ka napisała: > Wiem...takie o 4 numery większe, żebym moga sobie z nich od razu golf zrobić ;- Będę mógł obejrzeć jak się robi taki golf ? > ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:16 Alez oczywiście! Meg zorganizuje Ci wycieczkę do fabryki wyrobów tekstylnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:19 mandaryn_ka napisała: > Alez oczywiście! Meg zorganizuje Ci wycieczkę do fabryki wyrobów tekstylnych ;- Myslę, że sposób robienia takiego golfa jest autorski, więc muszę przyjechać do Ciebie, a nie do żadnej fabryki !!! > ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:38 :-(...a przyjedź, przyjedź...to Cie mim pluszowym psem poszczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:40 mandaryn_ka napisała: > :-(...a przyjedź, przyjedź...to Cie mim pluszowym psem poszczuję... ale po pokazie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 13:52 pokazie, pokazie...tego obiecanego kija z poprzedniego wątku!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg, hetacusie :-) 10.10.03, 14:01 mandaryn_ka napisała: > pokazie, pokazie...tego obiecanego kija z poprzedniego wątku!! :-) ja tam nadziei nie tracę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:08 I jak tu wierzyć Hetakusowi? Jeszcze nie zaczęliśmy, a On już chce kupować stringi innej;((( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:11 meg25 napisała: > I jak tu wierzyć Hetakusowi? Jeszcze nie zaczęliśmy, a On już chce kupować > stringi innej;((( Chciałem sprawdzić czy jetseś zazdrosna, to taka gra między nami ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:21 meg25 napisała: > I ja mam w to uwierzyć????;)) moje intencje są czyste i szczere ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:25 meg25 napisała: > Taaak? A to mrugnięcie???:))) to jeden z elementów gry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Hej Meg IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:12 Widzisz jak to jest? Tylko na chwilę spóścisz z oka i...;-)) Meg nie daj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Hej Meg 10.10.03, 13:15 Chodź Puszku! Zostawmy ich samych, niech się godzą...Oni juz tam wiedzą jak..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Hej Mandarynko IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:17 Jak tylko chcesz. Masz racje niech sie godzą.Ale zostaw te maszynke od strzyżenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Hej Meg 10.10.03, 13:17 Dzięki Puszku, ale konkurować z Mandarynką nie jest łatwo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Hej Meg IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:20 Nie przesadzaj. Dasz rade . A z resztą zaraz ją zabiorę na piwko i bedziesz miała "luzik" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Hej Meg 10.10.03, 13:46 Puszku! Zabierz mnie stąd, do domku!! I obiecaj mi , że nie pozwolisz mi wypić juz piwa...niiiiiigdyyyyy więęęęęęceeeeeej hy, hy, hy...o czkawka...! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:12 Oj, masz rację , masz rację Widzisz, jacy są Ci faceci ?? :-) Oj, Meg Ty się lepiej zastanów! ;-) Wiesz, jeśli to bedzie ze mna to pół biedy, bo zostanie w rodzinie, ale jak zacznie sie włóczyc po innym FORUM ?? Nie martw się pomogę Ci...razem będziemy wtedy walić w Niego piłkami lekarskimi !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:16 mandaryn_ka napisała: > Oj, masz rację , masz rację > Widzisz, jacy są Ci faceci ?? :-) > Oj, Meg Ty się lepiej zastanów! ;-) > Wiesz, jeśli to bedzie ze mna to pół biedy, bo zostanie w rodzinie, ale jak > zacznie sie włóczyc po innym FORUM ?? > Nie martw się pomogę Ci...razem będziemy wtedy walić w Niego piłkami > lekarskimi !! ;-) Ależ ja mam dobre intencje. Chciałem tylko pomóc Mandarynce w trudnej życiowej sytuacji ;-) A na zadne forum na którym Was nie ma nie pójdę ! A jak dostane taką piłeczką lekarską w głowę - to pamiętacie co później ze mną nalezy zrobić ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:22 Czule pogłaskać i przytulić, tak należy postąpić z Hetakusem. Tak?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:23 meg25 napisała: > Czule pogłaskać i przytulić, tak należy postąpić z Hetakusem. Tak?:))) Jak Ty mnie dobrze znasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:26 Ależ oczywiście, że pamiętaaaaaamy. Wówczas, w/g instrukcji pierwszej pomocy, należy Cię wrzucić do basenu - takiego pustego, bez wody - no i wpuścić tam krokodyla - juz on Cię raz dwa postawi na nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:20 Nie chciałabym uszkodzić Hetakusa, wszak mamy żyć długo i szczęśliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Hej Mandarynko!!! 10.10.03, 13:30 meg25 napisała: > Nie chciałabym uszkodzić Hetakusa, wszak mamy żyć długo i szczęśliwie... no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:53 :-)... Nie lubię się dzielić :-) Już taka ze mnie egoistka :-) Biorę wszystko, albo nic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:56 mandaryn_ka napisała: > :-)... > Nie lubię się dzielić :-) > Już taka ze mnie egoistka :-) > Biorę wszystko, albo nic :-) spróbuję więc zaproponować obejście tego problemu. Jedna z Was pociesza mnie słowami a druga dłońmi. Każda w swoim zakresie ma wyłączność. Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:02 Hmmm...to ja, wybieram słowa :-) Czyny rezerwuję dla Puszka, bo wytargałam go " niechcący " za ogon, więc teraz muszę go pogłaskać "sprawnymi dłońmi" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:04 Dziekuje Mandaryn_ko!! I prosze nie rzucaj mną wiecej w te kręgle;-) Ja naprawde lepiej nadajęsie do głaskania inż rzucania;-)) A co sie stało z Meg? Odkleiła sie od kuli? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:07 Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ?? Tego nie wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:09 No ładnie ;-) Chwilę mnie nie było a ty takie wiadomości..?? ; -) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:11 Puszku, spoknie...doprawdy nie masz się czego wstydzić...;-) Zdradziłam tylko tyle, że ciągnęłam Cię za ogon, a Twój ogon...mmm...jest taki puszysty!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:14 Naprawde? Podobał Cie sie? Wiec jak połączymy siły i wygramy razem te zawody?;- ))Co Ty na to Mandaryn_ko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:18 Super!! Mrrraaauuuuuuuuu!!! Przybij piątke.....Plask Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:19 mandaryn_ka napisała: > Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ?? > Tego nie wiem ;-) Hetakus jest słodszy niż to coś co przylepiło mnie do kuli, trudniej się od Niego oderwać;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:21 To zrozumiałe;-) i nikogo nie dziwi;-)!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:24 meg25 napisała: > mandaryn_ka napisała: > > > Ha, ha...od kuli taaaaaaak, ale czy od hetacusa ?? > > Tego nie wiem ;-) > > Hetakus jest słodszy niż to coś co przylepiło mnie do kuli, trudniej się od > Niego oderwać;))))) Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę do jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjki kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:29 Więc wrzaśnij, aż usłyszą Cię piętro niżej : " I'Love thy's game" Nie wiem, czy byka nie zrobiłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:46 mandaryn_ka napisała: > Więc wrzaśnij, aż usłyszą Cię piętro niżej : > " I'Love thy's game" Nie wiem, czy byka nie zrobiłam ;-) szepnąłem sobie Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:32 hetacus napisał: > Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę do > jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjki > kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-) Ja już polubiłam, nie tylko grę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:43 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > Mile łechcesz (łechtasz ?) próżność własną hetacusa Meg. Tak sobie myślę d > o > > jakich to rzeczy można dojść wychodząc od niewinnej zdawałoby się partyjk > i > > kręgli ! ;-)))Chyba polubię tę grę ;-) > > Ja już polubiłam, nie tylko grę:))))) No, proszę, jest coś na co patrzymy tak samo. Więc co dalej z nami będzie Meg, chyba tego tak nie zostawimy ? ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:46 hetacus napisał: > No, proszę, jest coś na co patrzymy tak samo. Więc co dalej z nami będzie Meg, > chyba tego tak nie zostawimy ? ;-)))))))))))) Bierzemy się do roboty Hetakusie, szkoda każdej chwili;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:50 meg25 napisała: > > Bierzemy się do roboty Hetakusie, szkoda każdej chwili;))) a potem będziemy żyć długo i szczęśliwie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:06 No tak, długo i szczęśliwie, jak Ty Hetakusie już kusisz Mandarynkę! Oj, chyba teraz ja staję się zaborcza;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:10 A i owszem Puszku Kłębuszku, nie było łatwo, ale udało się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:12 Miło mi Cie widzieć Meg! Czy jeszcze coś Ci dolega? Jeśli tak to może Cie pogłaskać? I wówczas napewno wszystko bedzie O.k.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:27 Czy głaskanie jest jednym z elementów gry... w kręgle?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:29 meg25 napisała: > Czy głaskanie jest jednym z elementów gry... w kręgle?;)) nie, ale gra w kręgle może być elementem inaugurującym grę całkiem inną, bardziej ekscytującą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:48 Jaką Hetakusie, uświadom niewinną Meg;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:55 meg25 napisała: > Jaką Hetakusie, uświadom niewinną Meg;)))) skala i szczegółowość uświadomienia musi być współmierna do skali Twej niewinności Meg. Zatem odpowiedz - jak dalece jestes niewinna ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:36 meg25 napisała: > A jak Ci się wydaje??;)) nie mam pojęcia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:44 To dobrze, będę bardziej tajemnicza:))) Może uda się wtedy to długo i szczęśliwie?? Chociaż, czy to nie za dużo szczęścia na raz? Może lepiej to, albo to??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:47 meg25 napisała: > To dobrze, będę bardziej tajemnicza:))) > Może uda się wtedy to długo i szczęśliwie?? Chociaż, czy to nie za dużo > szczęścia na raz? Może lepiej to, albo to??:)))) a może lepiej byc w życiu maksymalistą i pragnąć wielu rzeczy na raz ? Może wtedy coś się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:53 Tak, nie wolno godzić się na byle co w myśl zasady: lepszy wróbel... Trzeba umieć marzyć, pragnąć i mieć odwagę, żeby te pragnienia realizować. Strach zabija wszelkie marzenia, nie damy się:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:59 meg25 napisała: > Tak, nie wolno godzić się na byle co w myśl zasady: lepszy wróbel... > Trzeba umieć marzyć, pragnąć i mieć odwagę, żeby te pragnienia realizować. > Strach zabija wszelkie marzenia, nie damy się:)))) Oczywiście Meg, przyszłość należy do nas. Nie trzeba się poddawać ale działać i przeć do przodu,a w wolnych chwilach (oby było ich jak najwięcej)pisać na tym forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 14:39 hetacus napisał: > Oczywiście Meg, przyszłość należy do nas. > Nie trzeba się poddawać ale działać i przeć do przodu,a w wolnych chwilach > (oby było ich jak najwięcej)pisać na tym forum ! Obiecuję, nie poddawać się, działać, przeć do przodu, marzyć, a w wolnych chwilach pisać na forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:16 Życzę Ci duuuuuuużo słoneczka na weekend Meg, a Twoją weekendową dewizą niech będą słowa Mrożka z jakiegoś opowiadania: "bawmy się, bo nie wiadomo czy swiat potrwa jeszcze dwa tygodnie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:24 To ja odwzajemnie Ci się cytatem ze Spinozy :"Jeśli chcecie, aby życie uśmiechnęło się do was, przynieście mu najpierw dobry humor." A na razie ja się do Ciebie uśmiecham cieplutko i serdecznie i... miłego weekendu Hetakusie!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 15:38 Nie zapomniałam ani na chwileczkę, bądź spokojny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:46 Oj tak Meg!! Bo wiesz... trzeba kulę pogłaskać alby była uległa i posłuszna..;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:37 Czy wtedy poturla się tam gdzie chcę??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:39 Napewno!! Spróbuj a sama sie przekonasz! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 13:48 To działa Puszku, dzięki za dobrą radę, doświadczony z Ciebie człek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 12:07 mandaryn_ka napisała: > Hmmm...to ja, wybieram słowa :-) > Czyny rezerwuję dla Puszka, bo wytargałam go " niechcący " za ogon, więc teraz > muszę go pogłaskać "sprawnymi dłońmi" :-) a jak znudzi Ci się głaskanie puszka ? zapewniam Cię, że głaskanie Hetacusa jest bardzo przyjemne dla głaszczącego ( a raczej głaszczącej);-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Meg25 !! 10.10.03, 12:09 Ha, ha, ha... Zaraz się zsikam ze śmiechu...;-) Meg25...przepraszam, czy nie masz przypadkiem zapasowych stringów ??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:19 Hmmm...muszę zatem poprosić mojego szofera, żeby mi kupił ;-). Mam nadzieje, że nie kupi na swój rozmiar..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:34 Ja bym nie ryzykowała Mandarynko, co zrobić jeżeli będą sięgały uszu??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:43 Hmmm, wywinę pod szyją i zrobię sobie body z golfem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:50 Super, zawsze umiesz wybrnąć z trudnej sytuacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:56 Radzenie sobie z kłopotliwymi sytuacjami to moja specjalność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:51 Czy ja mogę przyjśc na pokaz...????;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 12:54 Alez ...oczywiście!! zarezerwuję dla Ciebie Puszku miejsce w loży honorowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 12:57 Super!! Wooooow!!!! A tak właściwie to kto wygrywa w te kręgle? My cz Oni ? Bo jakoś sie pogubiłem ;-) Ale chyba jest remis. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:00 :-) Remis, między przyjaciółmi nie może być rywalizacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:00 Gość portalu: Puszek napisał(a): > Super!! Wooooow!!!! A tak właściwie to kto wygrywa w te kręgle? My cz Oni ? Bo > jakoś sie pogubiłem ;-) Ale chyba jest remis. Chyba reguły gry w kręgle zostały złamane gdzieś około 70 posta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:03 Wiesz. My stworzyliśmy nowe rególy takie które nam odpowiedają. A pierwszą z nich jest - Dobra zabawa!! ;-) A wynik - i tak pójdziew świat Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:03 No, czuję Mandarynko, że zaraz ustawi się kolejka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:05 Macie racje moje Panie. Już wybiła 13-ta i można iść na piwo jak za starych dobrych czasów....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:06 Ha, ha, ha... Oj bo juz nie mogę... zaraz zmoczę krzesło...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Meg25 !! IP: *.awacom.pl 10.10.03, 13:09 To już podać nowe Stringi? No ale wiesz co? Jka tak nie możesz wytrzymać to moze lepiej Pampersika? Mrrraaauuu...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Meg25 !! 10.10.03, 14:06 Może lepiej nie:-(, obiecuję , że juz będę wolać siusiu...bo w pampersiku tak niewygodnie...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:09 "Ruszaj się Bruno Idziemy na piwo Niechybnie brakuje tam nas Od stania w miejscu Niejeden już zginął..." (dalej nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 !! 10.10.03, 13:14 Wstrzymaj się Mandarynko Miła, skoczmy najpierw na to piwko, w takim towarzystwie napewno będzie nam super(nawet jeśli piwko będzie cienkie):))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:54 Ooops! Masełko mi się wymieszało z rozpuszczonymi landrynkami, no i się trochę klei...zaraz przyniosę ciepłą wodę i mydło, może coś pomoże:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 11:13 mandaryn_ka napisała: > Ooops! Masełko mi się wymieszało z rozpuszczonymi landrynkami, no i się trochę > klei...zaraz przyniosę ciepłą wodę i mydło, może coś pomoże:-) Nooo, nareszcie, ale miałam pietra!!! Hej, wracam do gry, uważajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:28 No, jak na Puszka to całkiem pewny masz chwyt:))) Puszczaj już, muszę wracać do gry!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:25 No, wypsnęła mi się, ojej, uważajcie..... o rany, za późno:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:18 Oj nie ładnie Mandaryn_ko tak nastawiać sie przeciwko mnie- biednemy puszkowi. Ale cóż chyba sobie poradzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Gramy w kręgle ? 10.10.03, 10:21 oj, musisz się starać puszku... trzy na jednego to banda łysego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Gramy w kręgle ? IP: *.awacom.pl 10.10.03, 10:29 Dziekuję za zrozumiemie ale przydałaby sie pomoc.;-) Odpowiedz Link Zgłoś