khinga 22.09.08, 15:36 Zrobiłam, zrobiłam...:)))) Drugi raz:)) Podaj adres:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Prześlij priorytetem! 22.09.08, 18:02 Bo ja nie mam czasu zrobić, to może być transakcja wymienna, odeślę Ci niespodziankę (też własnej produkcji). Gorące, ale deszczowe buziaki* ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Prześlij priorytetem! 23.09.08, 12:27 Twoje dzieła własnej produkcji są wspaniałe. Pewien czas temu wybrałam sobie jedno, ale już nie pamiętam które:/ Są cudowne! Jestem jak najbardziej "za" transakcją wymienną:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Prześlij priorytetem! 23.09.08, 19:37 Ale chyba mówisz o rzeczach niekonsumpcyjnych, a ja o jadalnych :PPP Ale nie ma sprawy, może być też niejadalna - tylko muszę znaleźć chwilę żeby zrobić :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Prześlij priorytetem! 24.09.08, 11:17 Miałam na myśli rzeczy niejadalne:)) To mnie zaciekawiłaś tym jadalnym:)) Też może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogiczna Re: Gini !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 23:12 Zawsze mnie zastanwiało dlaczego ludzie mający ze soba pozaforumowy kontakt, publicznie rozprawiają na forum o swoich prywatnych sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: Gini !!! 26.09.08, 23:57 Wyglada ze chca any ktos z tego forum zauwazyl ze takie kontakty pozaforumowe maja i moze nawet pozazdroscil... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Gini !!! 27.09.08, 12:08 Gość portalu: nielogiczna napisał(a): > Zawsze mnie zastanwiało dlaczego ludzie mający ze soba pozaforumowy kontakt, publicznie rozprawiają na forum o swoich prywatnych sprawach... I tu się mylisz! Widocznie rzadko tutaj bywasz. Odpowiedz Link Zgłoś