Dodaj do ulubionych

skąd wypływać chamstwo misia....?

IP: *.protonet.pl 18.10.03, 16:56
ciekawa sprawa to byc....
www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8538336&a=8579233
Obserwuj wątek
    • pe_es Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 17:09
      A czy ktoś pamiętać jak koleżanki z romantiki misio łaskaw był niedawno uroczo
      określić jako "stado wściekłych suczek" ?
    • Gość: Ewa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 17:52
      jasne jak parasol. To sprawa kultura osobista byc.U dorosla osoba czynniki
      zewnetrzne niewiele moc zmienic; co zostalo udowodnione.
      N.b. w jezyk polski "wsciekle suczki" obrazliwe nie byc, natomiast"swinia" byc.
    • Gość: Frezja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 18:56
      Pewnie obraziły się te "koleżanki", do ktorych to było skierowane.
      Ja się nie obraziłam:)
      • debi_bebi Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 19:04
        Pani Frezja byc dama pierwsza klasa, bo nie obrazac sie za innych :))
    • Gość: Frezja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:23
      Masz rację, na "jędzę" tez się nie obrazilam:)

Życzę miłego wieczorku
    • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 19:33
      ono wypływa z wielkich pokładów nieleczonych kompleksów
      • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 20:36
        slodki_pierdzioszek napisał:

> ono wypływa z wielkich pokładów nieleczonych kompleksów

samozwanczy doktor psychiatrii i detektyw "kojak" znowu na tropie:)
        ciekawe tylko w wyniku jakich "nieleczonych kompleksow" pierdzioszek od kilku
        mieisacy ciagle mnie tropi i widzi prawie w kazdym nicku:)
        • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 13:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8580453&a=8582225
          ośmieszaj sie dalej, ptysiu.
          • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 00:04

> ośmieszam sie dalej,bo jestem ptysiem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8580453&a=8582929
            • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 14:54
              oto odpowiedź:

messja napisała:

> ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku.
              • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 15:53

>
                > > ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku.

oto odpowiedz:
                :)
                • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 19:59
                  messja napisała:

> ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku.

messja, nie chce mi sie pisac wciąż tego samego, załóż nowy fajny wątek:)))

• messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 20:33
      Gość portalu: zahedan napisał(a):

> ciekawa sprawa to byc....
      > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8538336&a=8579233

nie wiadomo:) wiadomo natomiast, ze zahedan-misio strasznie maly rozumek miec.
      bo z jednej storny ciagle za mna chodzi i przyznaje, ze lubi ze mna rozmawiac,
      a zdrugiej strony sie skarzyc, ze mu moje "chamstwo" przeszkadzac.

jakby zahedanek tego "chamstwa" nie lubic, to bo chodzic za "niechamskimi"
      misiowymi:PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
      • Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 18.10.03, 20:54
        spadaj krowo
        • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 21:06

> spadaj krowo

misiu, nie mow tak:)
          ja na szczescie mam poczucie humoru i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze
          moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym.
          i znowu sie zdenerwujesz:((((
          messja
          • Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 18.10.03, 21:17
            messja napisała:
            > misiu, nie mow tak:)
            ja nauczyc sie tego od ciebie
            > ja na szczescie mam poczucie humoru
            i obłozony jęzor
            i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze
            > moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym.
            a ty przegrac z wielbicielkami

> i znowu sie zdenerwujesz:((((
            i znowu pajeczyna z tyłek ty wypuszczac a pianka z pyszczek ci bedziec leciec

• messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 21:48

> messja napisała:
              > > misiu, nie mow tak:)
              > ja nauczyc sie tego od ciebie

po co ty sie ode mnie uczyc, jak ja by w twoja opinia "cham" ty byc bardzo
              glupi, jak ty chciec sie uczyc od chamow:)

> > ja na szczescie mam poczucie humoru
              > i obłozony jęzor

nie wiem, co masz z "jezorem" ale chyba cos powaznego, skoro ciagle o nim
              wspominasz. wyrazy wspolczucia:PPPP

> i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze
              > > moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym.
              > a ty przegrac z wielbicielkami

ty sie o mnie nie martwic. ja wygrac, czy przegrac, to i tak za zadnym panem tu
              nie chodzic i sie nie zacinac jak zdarta plyta na "misio" i innych glupotach:PPP
              >
              > > i znowu sie zdenerwujesz:((((
              > i znowu pajeczyna z tyłek ty wypuszczac a pianka z pyszczek ci bedziec leciec

twoja zona tak robic?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • Gość: zahedan PPP= mongolizm u missja? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:03
                chamstwa najlepiej od chamow sie uczyc
                kupic sobie świeczka i isc do łózka tylko nie zaplatac sie ty we własna
                pajeczyna
                cos mmiec ty z jęzor skoro ciagle ci tak wystawac on.zespół downa??
                • messja Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( 18.10.03, 22:26

> chamstwa najlepiej od chamow sie uczyc

no to ty na monogolizm chyba mocno chorowac, skoro ty sie chciec "chamstwa"
                  od "chamow" uczyc i jednoczesnie szukac u wielbicielek wspoarcie, kiedy ci
                  rzekomo "chamstwo" przeszkadzac:PPPP

> kupic sobie świeczka i isc do łózka tylko nie zaplatac sie ty we własna
                  > pajeczyna

nie mam pejeczyna. jesli jest u ciebie, to zatrudnij sprzataczke, bo zona pewno
                  sie leni i zapomniala posprzatac mieszkania:PPPP

> cos mmiec ty z jęzor skoro ciagle ci tak wystawac on.zespół downa??

"mongolizm" "zespol downa"? to pewno objawy "odchamiania" misio-zehedanka w
                  takich dziwnych chorobach sie objawiaja:PPPPPPPPPPPPP
                  • Gość: zahedan Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:34
                    u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u ciebia
                    stale wystepowacprzy kazda post
                    jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ??
                    p.s.pozdrowienia dla mamusia
                    • messja Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( 18.10.03, 22:40

> u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u ciebia
                      > stale wystepowacprzy kazda post

widac ktos bliski na mongolizm w rodzinie chorowac, skoro zahedan tak dobrze
                      zna objawy? zona, czy mamusia? a moze obie?:PPPP

> jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ??

nie wiem. od ciebie pierwsze slysze, ze wogole cos "tak przezywac". nie
                      wiedzialam, ze z nim korespondujesz:PPPPPPPPPPPPP

> p.s.pozdrowienia dla mamusia

dziekuje. napewno twojej mamusi tez duzo zdrowia sie przyda jesli jeszcze zyje:)
                      • Gość: zahedan Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 23:07
                        messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                        >
                        > > u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u cieb
                        > ia
                        > > stale wystepowacprzy kazda post
                        >
                        > widac ktos bliski na mongolizm w rodzinie chorowac, skoro zahedan tak dobrze
                        no wiesz ja sie uczyc o tym w szkole a oprócz tego ja widziec zdjęcie
                        twoje,które ty mi przysłać

>
                        > > jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ??
                        >
                        > nie wiem. od ciebie pierwsze slysze,
                        nie wiedziec ty?no przeciez na priv ty mi o tym pisać jaki to on wrażliwy być

• messja mongolizm u zahedanka :-((((( 18.10.03, 23:54
                          > no wiesz ja sie uczyc o tym w szkole a oprócz tego ja widziec zdjęcie
                          > twoje,które ty mi przysłać

widac na cos ci ta wiedza w zyciu potrzebna, skor lekcje musiales sobie
                          przypomniec:PPPPPPPPPPP
                          no i co z tego, ze zahedan widzial zdjecie o ktore prosil, czy sam wyslal mi
                          zdjecie?:)

> nie wiedziec ty?no przeciez na priv ty mi o tym pisać jaki to on wrażliwy być
                          >
                          ja nic takiego nie pisac. ale faktycznie, przy wypowiedziach zahedanach kazdy
                          normalny facet wydaje sie bardzo wrazliwym:)
                          • Gość: zahedan Re: mongolizm u zahedanka :-((((( IP: *.protonet.pl 19.10.03, 04:50
                            spadaj krowo
                            • messja Re: mongolizm u zahedanka :-((((( 19.10.03, 10:34

> spadaj krowo

alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jestes
                              taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP
                              misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki,
                              skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, ze jak
                              sam pisales, nie lubisz sexu?:)
                              • vvexel Re: mongolizm u zahedanka :-((((( 19.10.03, 11:05
                                messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                >
                                > > spadaj krowo
                                >
                                > alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jestes
                                > taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP
                                > misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki,
                                > skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, ze
                                jak
                                >
                                > sam pisales, nie lubisz sexu?:)

Aleś Ty wredna!piszesz tutaj o prywatnych sprawach z Waszych emailow!
                                • messja Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:32
                                  vvexel napisał:

> messja napisała:
                                  >
                                  > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                  > >
                                  > > > spadaj krowo
                                  > >
                                  > > alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jest
                                  > es
                                  > > taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP
                                  > > misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki,
                                  >
                                  > > skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, z
                                  > e
                                  > jak
                                  > >
                                  > > sam pisales, nie lubisz sexu?:)
                                  >
                                  >
                                  > Aleś Ty wredna!piszesz tutaj o prywatnych sprawach z Waszych emailow!

oooooooo! naprawde?:)))) a mnie sie wydawalo, ze to zahedanek powolywal sie na
                                  to co napisalam na priv. kiedy dokonywal charakterystyki mojego faceta. zreszta
                                  nieudacznie, ale to juz mniejsza o to:))))

p.s.
                                  jesli chcesz bronic zahedanka, to sie lepiej przygotuj. nie chce mi sie
                                  dyskotowac na poziomie "debilka-kretynka" itp.:)))))
                                  • vvexel Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:42
                                    Nie pamiętasz co wypisujesz, nie potrafisz argumentowac logicznie, piszesz z
                                    błędami. Nie sięgasz mi do pięt, więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie.

• messja Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:49
                                      vvexel napisał:

> Nie pamiętasz co wypisujesz,

????? a dokladnie?:)

nie potrafisz argumentowac logicznie,

no, jesli "kretynko" jest wedlug ciebie "argumentem logicznym", to nie tylo co
                                      nie potrafie, ale nie widze potrzeby by siegac, po takie "argumenty":)

piszesz z
                                      > błędami.

no i co z tego. ty tez:))))

Nie sięgasz mi do pięt,

pod wzgledem ilosci obrazliwych sformulowan nawet sie nie staram:PPPPPPPP

więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie.

sama spadaj. przeciez mnie zaczepilas:))))
                                      >
                                      • salomonowe_gacie co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 11:58
                                        Czesc messjo:-)

Moim salomonowym zdaniem największą szansę miała jmx, sądząc po jego do niej
                                        częstych i długich zalotach.Niestety Rzym padła bo wkroczyła barbarzyńca
                                        (barbarzynca to nie ty messjo:-)))
                                        • messja Re: co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 21:46
                                          salomonowe_gacie napisał:

> Czesc messjo:-)
                                          >
                                          > Moim salomonowym zdaniem największą szansę miała jmx, sądząc po jego do niej
                                          > częstych i długich zalotach.Niestety Rzym padła bo wkroczyła barbarzyńca
                                          > (barbarzynca to nie ty messjo:-)))

nie wiem, tak naprawde to powiem ci na ucho, ze zbytnio mnie to nie interesuje.
                                          mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim
                                          szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:)
                                          • salomonowe_gacie Re: co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 23:50
                                            >
                                            > mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim
                                            > szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:)

a nie napisalas na jakims watku ze to fircyk w zalotach i wieczny PeterPan?
                                            I ze tak na serio najbardziej lubisz Draka?? :-)
                                            • messja Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:01

> >
                                              > > mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim
                                              > > szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:)
                                              >
                                              > a nie napisalas na jakims watku ze to fircyk w zalotach i wieczny PeterPan?
                                              > I ze tak na serio najbardziej lubisz Draka?? :-)

oj chyba to nie bylam ja:)
                                              • salomonowe_gacie Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:04
                                                messja napisała:
                                                > oj chyba to nie bylam ja:)

na 100% Ty messjo :-)))) Ale mniejsza z tym. Czemu tak do poźna zawsze
                                                komputerujesz?
                                                • messja Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:20

> messja napisała:
                                                  > > oj chyba to nie bylam ja:)
                                                  >
                                                  > na 100% Ty messjo :-))))

jak na 100% to daj link, bo ja nic takiego sobie nie przypominam:)

Ale mniejsza z tym. Czemu tak do poźna zawsze
                                                  > komputerujesz?

bo lubie. a ty?:)
    • Gość: taa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 12:12
      Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz?
      • vvexel Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 12:20
        Gość portalu: taa napisał(a):

> Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz?

Zatruła tutaj atmosfere.CZego się nie dotknie to niszczy swoimi buciorami.
        Uosobienie zła.
        • Gość: taa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 12:28
          Wolalabym uczciwa odpowiedz Messji. Ona czuje sie krzywdzona przez ludzi, z
          ktorymi rozmawia. Gdzies w mroku czasow kryja sie poczatki tych awantur.
          • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:05

> Wolalabym uczciwa odpowiedz Messji. Ona czuje sie krzywdzona przez ludzi, z
            > ktorymi rozmawia. Gdzies w mroku czasow kryja sie poczatki tych awantur.

absolutnie nie czuje sie krzywdzona, jesli ktos tylko chce powozmawiac:)
            a awantury zawsze sie biora od awanturnikow. jesli ktos sie ze mna nie chce
            klocic, to przeciez nie musi. jak zauwazylas zapewne nawet nie zalozylam tego
            watku i nie ja tutaj atakuje adwersarzy na dzien dobry epitetami "debilka"
            i "kretynka". dlatego nie musze udawadniac, ze sie tutaj "nie awanturuje":)
        • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:49
          vvexel napisał:

> Gość portalu: taa napisał(a):
          >
          > > Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz
          > ?
          >
          > Zatruła tutaj atmosfere.CZego się nie dotknie to niszczy swoimi buciorami.
          > Uosobienie zła.

przeciez ty dotad nie pisalas na tym forum. wiec nic o nim nie mozesz
          wiedziec:PPP poza tym twoje dotychczasow wpisy z argumentami typu "debilka"
          i "kretynka" jakos wybitnie do milej atmosfery chyba sie nie przyczyniaja?:)
      • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:00

> Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz?

pewno sie zmienie, chociaby tylko powierzchownie. w koncu wszyscy sie
        starzejmy. a jesli chodzi o moj chcarakter, to uwazasz, ze powinnam sie
        zmienic?:)
        jesli tak to na jakiej podstawie sadzisz, ze wogole mnie znasz?:)
        nie "wojuje" ze wszystkimi. odpowiadam najgrzeczniej jak moge na zaczepki. tak
        jak i w tym przypadku:)
    • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 13:37
      messja, a zxc1976 juz dojechał do ciebie? co on tam robi?
      no, ptyś, jak wybrniesz?
      • dobroc do taa 19.10.03, 14:21
        Nie badz śmieszna!jaki może byc powod tego, że ze wszystkimi wojuje?
        I nie tylko na tym Forum.Ona potrzebuje dobrego fachowca psychiatrę.Cierpi na
        manię prześladowczą.
        • messja do dobroci:) 19.10.03, 20:55
          dobroc napisała:

> Nie badz śmieszna!jaki może byc powod tego, że ze wszystkimi wojuje?
          > I nie tylko na tym Forum.Ona potrzebuje dobrego fachowca psychiatrę.Cierpi na
          > manię prześladowczą.

nie badz smieszna!. dla takich dobrych ludzi jak ty, stram sie zawsze byc
          bardzo mila. podaj chociaz jeden przyklad, jesli mozesz, ze tak nie jest, a
          chetnie cie przeprosze:PPPPPPPPPPPPP
      • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:52

> messja, a zxc1976 juz dojechał do ciebie? co on tam robi?
        > no, ptyś, jak wybrniesz?

a z czego mam wybrnac? ty i tak wiesz lepiej gdzie mieszkam, co nosze, jak
        wygladam itp. napewno tez wiesz gdzie jest "tam", kto "tam" jest i co
        ktos "tam" robi. ja chetnie, jak zawsze, sie dowiem:)))
        • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:54
          a co na to Sajmon?:)))
          • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:56

> a co na to Sajmon?:)))

a kto to taki?:))))
            • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:17
              obydwoje wiemy kto to :))))))))))))))
              • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:29

> obydwoje wiemy kto to :))))))))))))))

ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))
                • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 14:59
                  messja napisała:

> slodki_pierdzioszek napisał:
                  >
                  > > obydwoje wiemy kto to :))))))))))))))
                  >
                  >
                  > ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))

messju, źle z tobą, pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedź "ty i twoj lekarz?
                  zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłaś się, pytam o
                  jedną osobę, a ty piszesz coś o dwóch.
                  Polecam wizyte u lekarza, znów coś bredzisz:)))
                  • messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 15:56

, źle ze mna. pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedzialem: "obydwoje wiemy kto.
                    ja i moj lekarz
                    > zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłem się, pytam
                    o
                    > jedną osobę, i piszesz coś o dwóch.
                    > Pojde do lekarza, znów coś bredze:)))
                    • slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 20:00
                      messja napisała:

>
                      >
                      >

• messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 21.10.03, 00:07

> messja napisała:
                        >
                        > > slodki_pierdzioszek napisał:
                        > >
                        > > > obydwoje wiemy kto to :))))))))))))))
                        > >
                        > >
                        > > ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > , źle ze mna. pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedzialem: "obydwoje wiemy
                        kto.
                        > ja i moj lekarz
                        > > zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłem się, pyt
                        > am
                        > o
                        > > jedną osobę, i piszesz coś o dwóch.
                        > > Pojde do lekarza, znów coś bredze:)))
                        >
                        >
                        • slodki_pierdzioszek Re: messja........... 21.10.03, 10:28
                          stałas sie nudna jak flaki z olejem. jeśli szczyt tego co potrafisz wymyślec to
                          ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście, to baw sie tak dalej. mnie
                          to nie bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ty nie jest rozwijająca:)
                          a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej.
                          wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktujesz co piszesz i do kogo:))))))))

Re: skąd wypływać chamstwo misia....?
                          Autor: slodki_pierdzioszek
                          Data: 20.10.2003 20:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                          messja napisała:

>
                          >
                          >

• messja mario2:) 21.10.03, 21:13

> stałem sie nudny jak flaki z olejem. szczyt tego co potrafie wymyślec to
                            >
                            > ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście i bawie sie tak dalej.
                            mnie
                            > to bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ja nie jest rozwijająca:)
                            > a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej:
                            > wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktuje co pisze i do kogo:))))))))
                            >
                            • slodki_pierdzioszek Re: messja - totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 10:08
                              że też chce się messji stale bawić w zmienianie cytowanego tekstu, czyżby na
                              tyle było ją stać? raczej - aż na tyle:)))))

Re: messja...........
                              Data: 21.10.2003 10:28 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                              stałas sie nudna jak flaki z olejem. jeśli szczyt tego co potrafisz wymyślec to
                              ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście, to baw sie tak dalej. mnie
                              to nie bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ty nie jest rozwijająca:)
                              a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej.
                              wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktujesz co piszesz i do kogo:))))))))

Re: skąd wypływać chamstwo misia....?
                              Data: 20.10.2003 20:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

messja napisała:

>
                              >
                              >

• messja mario2- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 11:50

> że też chce się mi stale bawić w zmienianie cytowanego tekstu, czyżby na
                                > tyle było mnie stać? :)))))
                                >
                                >
                                >
                                • slodki_pierdzioszek Re: messja- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 13:27
                                  brak słów
                                  • messja Re: messja- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 19:43

> brak słów

tak szybko?:) niemozliwe:))))
    • zona_zahedana Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 21:02
      z twojego oblesnego charakterka capie !
    • grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 21.10.03, 23:25
      ciekawe rzeczy na moim ulubionym forum tu widze znowu:) (zdanie w wersji dla
      misia, czyli z bledami, aby misio wiedzialo, co odpisac:
      ceikwae rzezcy na moum ulbiobym frum tu widze znwou :) )
      • Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 19:38
        spadaj krowo
        • grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 22.10.03, 21:48
          za bardzo mnie przyciagasz, moj byczku
          • Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 22:11
            to nie do ciebie byc
            • grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 22.10.03, 22:30
              ufff, troche sie zdziwilem, czym podpasc moglem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka