Gość: zahedan IP: *.protonet.pl 18.10.03, 16:56 ciekawa sprawa to byc.... www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8538336&a=8579233 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pe_es Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 17:09 A czy ktoś pamiętać jak koleżanki z romantiki misio łaskaw był niedawno uroczo określić jako "stado wściekłych suczek" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 17:52 jasne jak parasol. To sprawa kultura osobista byc.U dorosla osoba czynniki zewnetrzne niewiele moc zmienic; co zostalo udowodnione. N.b. w jezyk polski "wsciekle suczki" obrazliwe nie byc, natomiast"swinia" byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 18:56 Pewnie obraziły się te "koleżanki", do ktorych to było skierowane. Ja się nie obraziłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 19:04 Pani Frezja byc dama pierwsza klasa, bo nie obrazac sie za innych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:23 Masz rację, na "jędzę" tez się nie obrazilam:) Życzę miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 19:33 ono wypływa z wielkich pokładów nieleczonych kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 20:36 slodki_pierdzioszek napisał: > ono wypływa z wielkich pokładów nieleczonych kompleksów samozwanczy doktor psychiatrii i detektyw "kojak" znowu na tropie:) ciekawe tylko w wyniku jakich "nieleczonych kompleksow" pierdzioszek od kilku mieisacy ciagle mnie tropi i widzi prawie w kazdym nicku:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 13:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8580453&a=8582225 ośmieszaj sie dalej, ptysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 00:04 slodki_pierdzioszek napisał: > ośmieszam sie dalej,bo jestem ptysiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8580453&a=8582929 Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 14:54 oto odpowiedź: messja napisała: > ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 15:53 slodki_pierdzioszek napisał: > > > ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku. oto odpowiedz: :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 19:59 messja napisała: > ośmieszam sie dalej,bo jestem misiem-ptysiem o bardzo małym rozumku. messja, nie chce mi sie pisac wciąż tego samego, załóż nowy fajny wątek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 20:33 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ciekawa sprawa to byc.... > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8538336&a=8579233 nie wiadomo:) wiadomo natomiast, ze zahedan-misio strasznie maly rozumek miec. bo z jednej storny ciagle za mna chodzi i przyznaje, ze lubi ze mna rozmawiac, a zdrugiej strony sie skarzyc, ze mu moje "chamstwo" przeszkadzac. jakby zahedanek tego "chamstwa" nie lubic, to bo chodzic za "niechamskimi" misiowymi:PPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 18.10.03, 20:54 spadaj krowo Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 21:06 Gość portalu: zahedan napisał(a): > spadaj krowo misiu, nie mow tak:) ja na szczescie mam poczucie humoru i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym. i znowu sie zdenerwujesz:(((( messja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 18.10.03, 21:17 messja napisała: > misiu, nie mow tak:) ja nauczyc sie tego od ciebie > ja na szczescie mam poczucie humoru i obłozony jęzor i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze > moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym. a ty przegrac z wielbicielkami > i znowu sie zdenerwujesz:(((( i znowu pajeczyna z tyłek ty wypuszczac a pianka z pyszczek ci bedziec leciec Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 18.10.03, 21:48 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > misiu, nie mow tak:) > ja nauczyc sie tego od ciebie po co ty sie ode mnie uczyc, jak ja by w twoja opinia "cham" ty byc bardzo glupi, jak ty chciec sie uczyc od chamow:) > > ja na szczescie mam poczucie humoru > i obłozony jęzor nie wiem, co masz z "jezorem" ale chyba cos powaznego, skoro ciagle o nim wspominasz. wyrazy wspolczucia:PPPP > i sie nie obraze, ale wielbcielki jeszcze > > moga sobie pomyslec, ze ty jestes cham i znowu przegrasz z quicklym. > a ty przegrac z wielbicielkami ty sie o mnie nie martwic. ja wygrac, czy przegrac, to i tak za zadnym panem tu nie chodzic i sie nie zacinac jak zdarta plyta na "misio" i innych glupotach:PPP > > > i znowu sie zdenerwujesz:(((( > i znowu pajeczyna z tyłek ty wypuszczac a pianka z pyszczek ci bedziec leciec twoja zona tak robic?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan PPP= mongolizm u missja? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:03 chamstwa najlepiej od chamow sie uczyc kupic sobie świeczka i isc do łózka tylko nie zaplatac sie ty we własna pajeczyna cos mmiec ty z jęzor skoro ciagle ci tak wystawac on.zespół downa?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( 18.10.03, 22:26 Gość portalu: zahedan napisał(a): > chamstwa najlepiej od chamow sie uczyc no to ty na monogolizm chyba mocno chorowac, skoro ty sie chciec "chamstwa" od "chamow" uczyc i jednoczesnie szukac u wielbicielek wspoarcie, kiedy ci rzekomo "chamstwo" przeszkadzac:PPPP > kupic sobie świeczka i isc do łózka tylko nie zaplatac sie ty we własna > pajeczyna nie mam pejeczyna. jesli jest u ciebie, to zatrudnij sprzataczke, bo zona pewno sie leni i zapomniala posprzatac mieszkania:PPPP > cos mmiec ty z jęzor skoro ciagle ci tak wystawac on.zespół downa?? "mongolizm" "zespol downa"? to pewno objawy "odchamiania" misio-zehedanka w takich dziwnych chorobach sie objawiaja:PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:34 u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u ciebia stale wystepowacprzy kazda post jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ?? p.s.pozdrowienia dla mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( 18.10.03, 22:40 Gość portalu: zahedan napisał(a): > u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u ciebia > stale wystepowacprzy kazda post widac ktos bliski na mongolizm w rodzinie chorowac, skoro zahedan tak dobrze zna objawy? zona, czy mamusia? a moze obie?:PPPP > jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ?? nie wiem. od ciebie pierwsze slysze, ze wogole cos "tak przezywac". nie wiedzialam, ze z nim korespondujesz:PPPPPPPPPPPPP > p.s.pozdrowienia dla mamusia dziekuje. napewno twojej mamusi tez duzo zdrowia sie przyda jesli jeszcze zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: PPP= mongolizm u zahedanka? :-((((( IP: *.protonet.pl 18.10.03, 23:07 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > u ludzia,którzy miec mongolizm jezyk z geba cały czas wystawac,a to u cieb > ia > > stale wystepowacprzy kazda post > > widac ktos bliski na mongolizm w rodzinie chorowac, skoro zahedan tak dobrze no wiesz ja sie uczyc o tym w szkole a oprócz tego ja widziec zdjęcie twoje,które ty mi przysłać > > > jak tam "twój facet?dalej tak przezywac twój pobyt na fr ?? > > nie wiem. od ciebie pierwsze slysze, nie wiedziec ty?no przeciez na priv ty mi o tym pisać jaki to on wrażliwy być Odpowiedz Link Zgłoś
messja mongolizm u zahedanka :-((((( 18.10.03, 23:54 > no wiesz ja sie uczyc o tym w szkole a oprócz tego ja widziec zdjęcie > twoje,które ty mi przysłać widac na cos ci ta wiedza w zyciu potrzebna, skor lekcje musiales sobie przypomniec:PPPPPPPPPPP no i co z tego, ze zahedan widzial zdjecie o ktore prosil, czy sam wyslal mi zdjecie?:) > nie wiedziec ty?no przeciez na priv ty mi o tym pisać jaki to on wrażliwy być > ja nic takiego nie pisac. ale faktycznie, przy wypowiedziach zahedanach kazdy normalny facet wydaje sie bardzo wrazliwym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: mongolizm u zahedanka :-((((( IP: *.protonet.pl 19.10.03, 04:50 spadaj krowo Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: mongolizm u zahedanka :-((((( 19.10.03, 10:34 Gość portalu: zahedan napisał(a): > spadaj krowo alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jestes taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki, skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, ze jak sam pisales, nie lubisz sexu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: mongolizm u zahedanka :-((((( 19.10.03, 11:05 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > spadaj krowo > > alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jestes > taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP > misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki, > skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, ze jak > > sam pisales, nie lubisz sexu?:) Aleś Ty wredna!piszesz tutaj o prywatnych sprawach z Waszych emailow! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:32 vvexel napisał: > messja napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > spadaj krowo > > > > alez misiu, ty sie nie denerwuj, bo ktos sobie pomysli, ze faktycznie jest > es > > taki cham jaki z ciebie ciagle wylazi:PPP > > misio ty mi powiedz lepiej jak u ciebie w domu sa wykorzystywane swieczki, > > > skoro do nich tak czesto nawiazujesz. czy to jest w zwiazku jakos z tym, z > e > jak > > > > sam pisales, nie lubisz sexu?:) > > > Aleś Ty wredna!piszesz tutaj o prywatnych sprawach z Waszych emailow! oooooooo! naprawde?:)))) a mnie sie wydawalo, ze to zahedanek powolywal sie na to co napisalam na priv. kiedy dokonywal charakterystyki mojego faceta. zreszta nieudacznie, ale to juz mniejsza o to:)))) p.s. jesli chcesz bronic zahedanka, to sie lepiej przygotuj. nie chce mi sie dyskotowac na poziomie "debilka-kretynka" itp.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:42 Nie pamiętasz co wypisujesz, nie potrafisz argumentowac logicznie, piszesz z błędami. Nie sięgasz mi do pięt, więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: mongolizm u fanki quicklego :-((((( 19.10.03, 11:49 vvexel napisał: > Nie pamiętasz co wypisujesz, ????? a dokladnie?:) nie potrafisz argumentowac logicznie, no, jesli "kretynko" jest wedlug ciebie "argumentem logicznym", to nie tylo co nie potrafie, ale nie widze potrzeby by siegac, po takie "argumenty":) piszesz z > błędami. no i co z tego. ty tez:)))) Nie sięgasz mi do pięt, pod wzgledem ilosci obrazliwych sformulowan nawet sie nie staram:PPPPPPPP więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie. sama spadaj. przeciez mnie zaczepilas:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 11:58 Czesc messjo:-) Moim salomonowym zdaniem największą szansę miała jmx, sądząc po jego do niej częstych i długich zalotach.Niestety Rzym padła bo wkroczyła barbarzyńca (barbarzynca to nie ty messjo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 21:46 salomonowe_gacie napisał: > Czesc messjo:-) > > Moim salomonowym zdaniem największą szansę miała jmx, sądząc po jego do niej > częstych i długich zalotach.Niestety Rzym padła bo wkroczyła barbarzyńca > (barbarzynca to nie ty messjo:-))) nie wiem, tak naprawde to powiem ci na ucho, ze zbytnio mnie to nie interesuje. mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: co do quicklego i potencjalnej 19.10.03, 23:50 > > mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim > szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:) a nie napisalas na jakims watku ze to fircyk w zalotach i wieczny PeterPan? I ze tak na serio najbardziej lubisz Draka?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:01 salomonowe_gacie napisał: > > > > mam wrazenie, ze quickly lubi wszystkich, a ja "przyznaje" sie, ze za nim > > szaleje, bo z tutejszych idoli, najbardziej go lubie:) > > a nie napisalas na jakims watku ze to fircyk w zalotach i wieczny PeterPan? > I ze tak na serio najbardziej lubisz Draka?? :-) oj chyba to nie bylam ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:04 messja napisała: > oj chyba to nie bylam ja:) na 100% Ty messjo :-)))) Ale mniejsza z tym. Czemu tak do poźna zawsze komputerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: co do quicklego i potencjalnej 20.10.03, 00:20 salomonowe_gacie napisał: > messja napisała: > > oj chyba to nie bylam ja:) > > na 100% Ty messjo :-)))) jak na 100% to daj link, bo ja nic takiego sobie nie przypominam:) Ale mniejsza z tym. Czemu tak do poźna zawsze > komputerujesz? bo lubie. a ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 12:12 Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 12:20 Gość portalu: taa napisał(a): > Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz? Zatruła tutaj atmosfere.CZego się nie dotknie to niszczy swoimi buciorami. Uosobienie zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 12:28 Wolalabym uczciwa odpowiedz Messji. Ona czuje sie krzywdzona przez ludzi, z ktorymi rozmawia. Gdzies w mroku czasow kryja sie poczatki tych awantur. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:05 Gość portalu: taa napisał(a): > Wolalabym uczciwa odpowiedz Messji. Ona czuje sie krzywdzona przez ludzi, z > ktorymi rozmawia. Gdzies w mroku czasow kryja sie poczatki tych awantur. absolutnie nie czuje sie krzywdzona, jesli ktos tylko chce powozmawiac:) a awantury zawsze sie biora od awanturnikow. jesli ktos sie ze mna nie chce klocic, to przeciez nie musi. jak zauwazylas zapewne nawet nie zalozylam tego watku i nie ja tutaj atakuje adwersarzy na dzien dobry epitetami "debilka" i "kretynka". dlatego nie musze udawadniac, ze sie tutaj "nie awanturuje":) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:49 vvexel napisał: > Gość portalu: taa napisał(a): > > > Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz > ? > > Zatruła tutaj atmosfere.CZego się nie dotknie to niszczy swoimi buciorami. > Uosobienie zła. przeciez ty dotad nie pisalas na tym forum. wiec nic o nim nie mozesz wiedziec:PPP poza tym twoje dotychczasow wpisy z argumentami typu "debilka" i "kretynka" jakos wybitnie do milej atmosfery chyba sie nie przyczyniaja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:00 Gość portalu: taa napisał(a): > Messja, juz sie chyba nigdy nie zmienisz. Po co tak ze wszystkimi wojujesz? pewno sie zmienie, chociaby tylko powierzchownie. w koncu wszyscy sie starzejmy. a jesli chodzi o moj chcarakter, to uwazasz, ze powinnam sie zmienic?:) jesli tak to na jakiej podstawie sadzisz, ze wogole mnie znasz?:) nie "wojuje" ze wszystkimi. odpowiadam najgrzeczniej jak moge na zaczepki. tak jak i w tym przypadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 13:37 messja, a zxc1976 juz dojechał do ciebie? co on tam robi? no, ptyś, jak wybrniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dobroc do taa 19.10.03, 14:21 Nie badz śmieszna!jaki może byc powod tego, że ze wszystkimi wojuje? I nie tylko na tym Forum.Ona potrzebuje dobrego fachowca psychiatrę.Cierpi na manię prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
messja do dobroci:) 19.10.03, 20:55 dobroc napisała: > Nie badz śmieszna!jaki może byc powod tego, że ze wszystkimi wojuje? > I nie tylko na tym Forum.Ona potrzebuje dobrego fachowca psychiatrę.Cierpi na > manię prześladowczą. nie badz smieszna!. dla takich dobrych ludzi jak ty, stram sie zawsze byc bardzo mila. podaj chociaz jeden przyklad, jesli mozesz, ze tak nie jest, a chetnie cie przeprosze:PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:52 slodki_pierdzioszek napisał: > messja, a zxc1976 juz dojechał do ciebie? co on tam robi? > no, ptyś, jak wybrniesz? a z czego mam wybrnac? ty i tak wiesz lepiej gdzie mieszkam, co nosze, jak wygladam itp. napewno tez wiesz gdzie jest "tam", kto "tam" jest i co ktos "tam" robi. ja chetnie, jak zawsze, sie dowiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:54 a co na to Sajmon?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 20:56 slodki_pierdzioszek napisał: > a co na to Sajmon?:))) a kto to taki?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:17 obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 19.10.03, 21:29 slodki_pierdzioszek napisał: > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 14:59 messja napisała: > slodki_pierdzioszek napisał: > > > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) > > > ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) messju, źle z tobą, pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedź "ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłaś się, pytam o jedną osobę, a ty piszesz coś o dwóch. Polecam wizyte u lekarza, znów coś bredzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 15:56 slodki_pierdzioszek napisał: , źle ze mna. pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedzialem: "obydwoje wiemy kto. ja i moj lekarz > zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłem się, pytam o > jedną osobę, i piszesz coś o dwóch. > Pojde do lekarza, znów coś bredze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 20:00 messja napisała: > slodki_pierdzioszek napisał: > > > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) > > > ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) messju, źle z tobą, pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedź "ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłaś się, pytam o jedną osobę, a ty piszesz coś o dwóch. Polecam wizyte u lekarza, znów coś bredzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 21.10.03, 00:07 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > slodki_pierdzioszek napisał: > > > > > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) > > > > > > ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) > > slodki_pierdzioszek napisał: > > > , źle ze mna. pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedzialem: "obydwoje wiemy kto. > ja i moj lekarz > > zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłem się, pyt > am > o > > jedną osobę, i piszesz coś o dwóch. > > Pojde do lekarza, znów coś bredze:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja........... 21.10.03, 10:28 stałas sie nudna jak flaki z olejem. jeśli szczyt tego co potrafisz wymyślec to ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście, to baw sie tak dalej. mnie to nie bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ty nie jest rozwijająca:) a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej. wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktujesz co piszesz i do kogo:)))))))) Re: skąd wypływać chamstwo misia....? Autor: slodki_pierdzioszek Data: 20.10.2003 20:00 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- messja napisała: > slodki_pierdzioszek napisał: > > > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) > > > ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) messju, źle z tobą, pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedź "ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłaś się, pytam o jedną osobę, a ty piszesz coś o dwóch. Polecam wizyte u lekarza, znów coś bredzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2:) 21.10.03, 21:13 slodki_pierdzioszek napisał: > stałem sie nudny jak flaki z olejem. szczyt tego co potrafie wymyślec to > > ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście i bawie sie tak dalej. mnie > to bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ja nie jest rozwijająca:) > a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej: > wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktuje co pisze i do kogo:)))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja - totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 10:08 że też chce się messji stale bawić w zmienianie cytowanego tekstu, czyżby na tyle było ją stać? raczej - aż na tyle:))))) Re: messja........... Autor: slodki_pierdzioszek Data: 21.10.2003 10:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- stałas sie nudna jak flaki z olejem. jeśli szczyt tego co potrafisz wymyślec to ustawiczne przekręcanie wyrazów w cytowanym liście, to baw sie tak dalej. mnie to nie bawi, rozmowa z półgłówkiem takim jak ty nie jest rozwijająca:) a pierwotny tekst brzmiał jak poniżej. wyszło i tak, ze nie bardzo kontaktujesz co piszesz i do kogo:)))))))) Re: skąd wypływać chamstwo misia....? Autor: slodki_pierdzioszek Data: 20.10.2003 20:00 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- messja napisała: > slodki_pierdzioszek napisał: > > > obydwoje wiemy kto to :)))))))))))))) > > > ty i twoj lekarz? zapewne:))))))))))))))) messju, źle z tobą, pytałem kto to jest Sajmon. Odpowiedź "ty i twoj lekarz? zapewne:)))))))))))))))" -to nie jest dobra odpowiedź. Pomyliłaś się, pytam o jedną osobę, a ty piszesz coś o dwóch. Polecam wizyte u lekarza, znów coś bredzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 11:50 slodki_pierdzioszek napisał: > że też chce się mi stale bawić w zmienianie cytowanego tekstu, czyżby na > tyle było mnie stać? :))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 13:27 brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja- totalna katastrofa - prawdziwa 22.10.03, 19:43 slodki_pierdzioszek napisał: > brak słów tak szybko?:) niemozliwe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 20.10.03, 21:02 z twojego oblesnego charakterka capie ! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 21.10.03, 23:25 ciekawe rzeczy na moim ulubionym forum tu widze znowu:) (zdanie w wersji dla misia, czyli z bledami, aby misio wiedzialo, co odpisac: ceikwae rzezcy na moum ulbiobym frum tu widze znwou :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 19:38 spadaj krowo Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 22.10.03, 21:48 za bardzo mnie przyciagasz, moj byczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: skąd wypływać chamstwo misia....? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 22:11 to nie do ciebie byc Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: skąd wypływać chamstwo misia....? 22.10.03, 22:30 ufff, troche sie zdziwilem, czym podpasc moglem... Odpowiedz Link Zgłoś