Dodaj do ulubionych

Założyłam. :))))))

29.10.03, 13:48
Obserwuj wątek
    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:50
      Uff, ale było ciasno !
      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:53
        Jejku, ja w pewnym momencie zupełnie zgłupiałam i nie wiedziałam gdzie, komu i
        kto. Teraz mozna odetchnąć:)))
        Mam nadzieję, że Mandarynka i Ka_27 znajdą nas. Puszek już się pożegnał.
        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:55

Ja też miałem totalny mętlik. Należy nam się czekolada !
          • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:56
            A ja już jestem :-))))
            • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:58
              Cieszę się Ka, że nas odnalazłeś! Wątek był gigantycznyyyy!:))))
              • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:56
                Meg25 :-)

tam gdzie Ty jesteś,
                jest zawsze sympatycznie :-)))
                • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:58
                  Och, Ka_27 jak się cieszę, że znowu jesteś!
                  Wyskoczyłeś gdzieś na piwo??:)))
                  • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:00

ale jestem już z powrotem :-)))
                    • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:01
                      A z humorkiem czy bez?:)))
                      • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:04

bez kwitnie trochę później,
                        jak zrobi się cieplej :-)))
                        • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:08
                          Pod moim balkonem kwitnie i tak pachnie, że hej! Szczególnie wieczorem. Ale
                          teraz nie kwitnie i nie pachnie:(
                          • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:09

ale znów zakwitnie
                            i znów zapachnie.
                            dla Ciebie ... :-)))))
                            • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:18
                              Dla mnie i dla wszystkich sąsiadów!:)))
                              Ale jest piękny i nie lubię jak ludzie zrywają gałązki do wazonów.:(
                              • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:27

nie lubisz,
                                gdy obok Ciebie,
                                przy stole,
                                w wazoniku są piękne kwiaty?
                                • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:33
                                  Bardzo lubię Ka, ale zawsze żal mi, kiedy są zrywane...
                                  To śmieszne, bo moje ulubione kwiaty też nie są chodowane tylko zrywane w
                                  lesie:)))
                                  • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:44

na pewno On będzie Ci zrywał Twoje ulubione kwiaty :-)))))
                                    • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:49
                                      On nie zrywa:(
                                      Ale kupuje:))
                                      • ka_27 Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:50

i wszystko to ... dla Ciebie :-)))
          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 13:59
            Oczywiście potrójna, obiecałeś Hetakusie:)))))
            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:01

Pij ostrożnie, poparzysz sobie usta !
              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:09
                Już oparzyłam, ojejku! Nigdy się nie nauczę, że nie wolno pić takiego wrzątku,
                ja tak uwielbiam gorąceee:)))
                Podmuchaj mi troszeczkę, tak boli;((
                • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:11

Trzeba Ci chyba delikatnie pomasować usta. Wezmę tę różę z wazonika i użyję
                  jednego płatka. Ojej ona jest sztuczna :-(
                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:22
                    No tak, a usteczka pieką, oj...
                    Co jeszcze jest równie delikatne jak płatek?
                    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:25

Może skrawek materiału z bluzki pani kelnerki ;-)
                      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:28
                        Ha, ha, ciekawe co Ona na to???
                        Bo ja: łeee
                        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:31

Hmmm, no tak - niby niezręcznie prosić ją by zdjęłą bluzkę ;-) Ale to wszystko
                          robię dla Ciebie ;-)Ciekawe do jakich rzeczy jeszcze jestem zdolny ?
                          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:35
                            No właśnie, jestem baaardzo ciekawa;))
                            Hetakusie, wracaj, przecież ta dziewczyna może to opacznie zrozumieć, wezwie
                            policję, albo... hm;)
                            Mnie już całkiem przestało boleć!!!!
                            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:38
                              Hmmmmm, dlaczego ona dała mi swój numer telefonu ?!
                              Jak Cię nie boli to może bluzka niepotrzebna, chociaż - może na wszelki wypadek
                              jednak się o nią postaram ;-)))
                              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:47
                                A staraj się, staraj...
                                Zdaje się, że szef tej knajpki idzie w naszym kierunku...
                                O, niesie piękną różę...
                                Jest prawdziwa...:)))
                                • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:48
                                  Wychodzimy natychmiast ! Przecież Tarnica czeka ;-)
                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:52
                                    Ale już za późno na Tarnicę!!!
                                    A tutaj tak cieplutko...
                                    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 14:55

Ale ten facet z różą mi się nie podoba !
                                      Dlaczego on się do Ciebie tak uśmiecha ?
                                      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:00
                                        Noo, a jak ładnie się uśmiecha...
                                        Och, dziękuję, ale ja nie zamawiałam kolejnej czekolady:))))
                                        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:02
                                          Może jednak pójdziemy na tę Tarnicę, albo na lody, albo na spacer, albo na
                                          grzyby ! Halo Meg, ja tu jestem !!! Słyszysz mnie ?!
                                          ;-)
                                          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:06
                                            No słyszę, słyszę...
                                            To może na grzybki Hetakusie? Chodźmy, szkoda czasu na siedzenie w kawiarni
                                            (hi, hi, podziałało). Mas jakiś koszyk, czy zbieramy do "fartuszka"?:))
                                            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:08

Będziemy zbierać do mojego kapelusza. No chodź nie ociągaj się ;-)
                                              A jak Twe usta, na pewno wszystko dobrze ?
                                              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:16
                                                Jeszcze nie całkiem, gdybyś mógł... :))
                                                Dawaj ten kapelusz, patrz jaki wielki, piękny grzyb!
                                                I jaki czerwony!!:)))
                                                • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:20

Najpierw usta, grzyby potem ;-)
                                                  O tak... Lepiej już ?
                                                  Nie patrz na mnie z wyrzutem !
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:22
                                                    Myślisz, że to wyrzut? Przypatrz się dobrze...:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:26
                                                    Patrzę, patrzę i jestem oszołomiony... Czy to wicher hula czy szumi mi w
                                                    głowie ?
                                                    Może to ta czekolada była z "procentami" ? A może...

Miłego dnia Meg :-)))
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 29.10.03, 15:29
                                                    Miłego dnia Hetakusie, pełnego słońca, uśmiechu i dobrych myśli...:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 07:43
                                                    Dzieńdobry :-)))))

Pysznej kawy i miłego poranka :-)))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 07:51
                                                    Witaj ka,

właśnie próbuję się obudzić przy pomocy baaardzo mocnej kawy ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 07:53
                                                    Cześć Hetakusie :-)

a nie wolałbyś przy ... ? :-)))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 07:56
                                                    Hmm, chciałbym, że ta "kawa" była z pianką ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 08:02
                                                    Hetacusie,

dla chcącego ... nic nie ma niemożliwego :-))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 08:16
                                                    Tak, ale chyba jednak lepiej wieczorkiem,
                                                    a na taką pogodę to może lepszy grzany miodzik ?
                                                    Delicje ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 08:26
                                                    Hetacusie,

na takie "ciepło"
                                                    czas jest cały czas :-)))

Grzany miodzik powiadasz ...
                                                    Oczywiście, że tak!! Dawaj!! :-)
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 08:31
                                                    Proszę, oto trójniaczek bernardyński, mój ulubiony ;-)
                                                    Pij ostrożnie, gorący ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 08:37
                                                    Łyk, łyk, łyk ...

Miodzio :-)))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 08:42
                                                    Ka, nie tak łapczywie,

ten miodzik ma bardzo konkretne procenty ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 08:45
                                                    Hetacusie,

wiem o tym,
                                                    dlatego się delektuję :-)

A jak tam plany wieczorowe?
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 08:55
                                                    Do wieczora daleko ;-(
                                                    Poza kubkiem miodu po powrocie do domu
                                                    jeszcze nie wiem ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 08:56
                                                    Hetakusie!!!!

Jak to nie wiesz??!!
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:02
                                                    Hmm, no nie wiem, a powinienem ?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:04
                                                    Hetakusie!!
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:06
                                                    Tak ?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:08
                                                    Hetakusie,

przecież wiesz :-))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:09
                                                    ale jesteś tajemniczy ;-)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:12
                                                    Hetacusie,

przecież sam znasz odpowiedź :-)
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:13
                                                    nie znam !!!
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:14
                                                    Hetacusie,

jak to nie znasz?
                                                    Nie znasz tego ciepłego, słodkiego i przyjemnego ... ? :-)))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:17

> Hetacusie,
                                                    >
                                                    > jak to nie znasz?
                                                    > Nie znasz tego ciepłego, słodkiego i przyjemnego ... ? :-)))))

Sądziłem do dzisiaj, że tylko kobiety są zagadkowe i tajemnicze ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:19
                                                    Hetacusie,

a nie jest czystą przyjemnością rozwiązywać takie "zagadki"
                                                    i poznawać takie "tajemnice" ? :-)))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:22
                                                    Ale któż zgadnie co masz na myśli ?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:27
                                                    Hetacusie,

sam pisałeś o tajemniczych i zagadkowych kobietach,
                                                    więc się zapytałem, kto nie lubi "odgadywać" tych pieknych "zagadek"
                                                    i "poznawać" tych cudnych "tajemic" :-))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:30
                                                    Hmmm, odgadywać takie "zagadki" przy miodziku to może być całkiem sympatyczne;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:36
                                                    Hetacusie,

to jest wyśmienite, palce lizać :-))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:37

ale co jest wyśmienite ? Miodzik czy te ... "zagadki" ?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:40
                                                    Hetacusie!!

jeszcze pytasz?? :-P
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:51

Jasne, chodzi o ten miodzik ;-)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 09:56
                                                    Hetacusie,

jak o TEN, to się zgadzam :-))))
                                                  • hetacus Re: Dzieńdobry 30.10.03, 09:58
                                                    Poza tym zawsez można połączyć przyjemne z ... przyjemnym ;-)
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:00
                                                    Witam Panowie, znawcy miodów i miodzików!!!
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:03
                                                    Dzieńdobry Meg25 :-)

od razu Słońce się pojawiło :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:06
                                                    O, jak mi miło Ka,
                                                    bo to prawdziwe gdzieś się dzisiaj zapodziało:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:18

gdy Meg25 :-) jest,
                                                    Słońce prawdziwe zbędne jest :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:22
                                                    No nie wiem czy szybko zejdzie z moich policzków ten rumieniec...,Ka:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:24

cóz można rzec?
                                                    Cudowny widok :-))))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:30
                                                    Znam cudowniejsze Ka:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:33

cóż może być cudowniejszego od słonecznej Meg25 :-)?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:37
                                                    A, takie tam różne piękne widoki:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:39

takie tam różne widoki Meg25 :-) ?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:42
                                                    Nieee:))))))
                                                    Zachód lub wschód słońca,
                                                    Ośnieżone góry,
                                                    Jesienne drzewa odbijające się w tafli jeziora,
                                                    albo... pachnące ciastko z owocami i bitą śmietaną na moim biurku:)))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:45

zatem spójrz,
                                                    a zobaczysz
                                                    zachód i wschód Słońca,
                                                    ośnieżone szczyty gór,
                                                    jesienne drzewa odbijające się w tafli jeziora,
                                                    ciastko z owocami i bita śmietaną na Twoim biurku :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 10:52
                                                    Zamykam oczy i... widzę:)))))
                                                    Otwieram oczy i... ekran:((
                                                    Biegnę po kawę, może choć trochę zastąpi mi to ciacho wymarzone, bo innych
                                                    widoków napewno nie:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:56

zamykasz oczy i ... widzisz :-)))
                                                    Otwierasz oczy i ... widok masz piękny :-)))
                                                    Biegniesz po kawę, co smaku doda :-)))

A przyniesiesz dla mnie?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:11
                                                    Tak myślałam:))) Oczywiście, że przyniosłam i dla Ciebie:))
                                                    Cappuccino z czekoladą i espresso. Mieszam to i powstaje kawa megowa:))))
                                                    Proszę...
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 11:13

jesteś wspaniała :-)))
                                                    A cappucino jest wyborne :-)))
                                                    O smaku megowej kawy :-))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:15
                                                    Cieszę się, że Ci smakuje Ka,
                                                    to takie przyjemne zrobić komuś przyjemność:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 11:19

a chcesz spróbować LU Bostogne? :-)))
                                                    W sam raz do kawy :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:22
                                                    Ojej, Ka, a co to takiego????:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 11:25

spróbuj, a się dowiesz ... :-)))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:27
                                                    No dobrze, zaryzykuję, poproszę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 11:28

proszę, to dla Ciebie :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:32
                                                    No, Ka, umiesz zaskakiwać, to jest naprawdę wyborne,
                                                    czy mogę jeszcze?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 11:44

proszę bardzo :-)
                                                    Możesz, już Ci podaję :-))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 11:51
                                                    Dzięki,
                                                    mam tu gdzieś w szafce czekoladę z orzechami, całymi, laskowymi, moją
                                                    ulubioną:)) Chrupniemy??:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 12:19

z miłą chęcią schrupiemy Twoją czekoladę z całymi orzechami laskowymi :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 12:27
                                                    O rany, Ka, ja chyba jestem uzależniona od pysznych rzeczy, pod każdą
                                                    postacią:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 12:36

lubisz pyszne rzeczy,
                                                    ponieważ sama jesteś ... pyszna :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 12:38
                                                    Ha, ha, uważaj Ka, nie pomyl mnie z czekoladą;)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 12:41

ten, kto Cię będzie kosztował,
                                                    będzie niczym młody bóg pijący ambrozję :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 12:45
                                                    Tylko żeby nie pił zbyt łapczywie, bo się zakrztusi, ha, ha:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 12:47

On bedzie rozważny,
                                                    On bedzie koneser,
                                                    On delektować się Tobą będzie :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 12:54
                                                    O tak, Ka, to mi bardzo odpowiada;)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 14:54

taka jesteś :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 14:56
                                                    Jaka ja jestem?:))
                                                    Kto to wie:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 14:57

jaka jesteś?
                                                    Nie wie nikt :-)
                                                    Lecz On dowie się na pewno :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 15:09
                                                    Na pewno to ja jestem głodna:)))
                                                    A w domu będę dopiero po 18.00! Ojej!:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 15:11

dziś coś dłużej będziesz,
                                                    ale po powrocie, w domku,
                                                    czekać Cię będzie pyszna kolacja :-)))))

Kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 15:19
                                                    Koniecznie, już niedługo uderzę nosem w klawiaturę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 15:21

ale wieczorem czeka Cię
                                                    odpczynek w Twoim łóżeczku :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 15:26
                                                    O tak, ale to jeszcze takie odległe...:(
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 15:27

piękne chwile przed Tobą ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 15:30
                                                    Pewnie, uwielbiam się ułożyć wieczorkiem pod kocykiem i odpoczywać.:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 15:54

wieczór będziesz miała przyjemny :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 16:00
                                                    Planuję przyjemny wieczór,
                                                    mam nadzieję, że moje plany nie spełzną na niczym:)))
                                                    Czy Twój wieczór zapowiada się miło?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 16:03

spędzisz miły wieczór,
                                                    będziesz wnet radosna,
                                                    ciepłe chwile przed Tobą,
                                                    będziesz wiedziała,
                                                    że żyjesz ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 30.10.03, 16:12
                                                    Ależ Ka,
                                                    nie muszę czekać do wieczora,
                                                    jest mi ciepło,
                                                    jestem uśmiechnięta,
                                                    wiem, że żyję:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 07:42

i jak humorek po cudownym ciepłym wieczorze? :-))))
                                                    Widzę, że jesteś uśmiechnięta, ciepła i tryskasz energią :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 08:41
                                                    Dzień dobry Ka_27:))

Wieczór był bardzo miły,
                                                    jestem uśmiechnięta, ale
                                                    baaardzo senna (zieeewaaam...)
                                                    Oczy mam dzisiaj szeroko zamknięte:)))
                                                    Ta pogoda:(
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 08:47

zatem Twój wieczór był bardzo udany :-)))

I widzisz o wiele więcej ... :-)))))

Kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 08:56
                                                    Mooocnej Ka, bardzo mooocnej!!!:)))
                                                    A czy widzę więcej?
                                                    Przez te szparki zamiast oczu??:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 09:14

kawa mocna,
                                                    nescafe z mlekiem,
                                                    dla Ciebie :-)))

Z takimi oczkami,
                                                    o jakich napisałaś,
                                                    widzisz bardzo dużo ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 09:35
                                                    Dziękuję Ka, może ta kawa postawi mnie wreszcie na nogi:))
                                                    To miłe, że o mnie zadbałeś:)))
                                                    Widzę dużo, ale wciąż za mało:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 09:42

kawa o poranku
                                                    postawi Cię na nogi,
                                                    nabierzesz energii
                                                    na calutki dzień :-)))

W Twoich oczach widać czar,
                                                    a Ty ujrzysz wiecej ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 09:56
                                                    Z tą energią to dzisiaj u mnie nie za specjalnie, deficyt:)))
                                                    Ale może pomalutku,
                                                    spędzę ten dzień na zwolnionych obrotach:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 10:01

Twoja twarz
                                                    Twoje oczy
                                                    śmiejące się
                                                    bo kiedy się uśmiechasz
                                                    to i one wraz z Tobą się śmieją ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 10:08
                                                    Ha, czuję, że senność odchodzi:))
                                                    Czy to tylko zasługa nescafe z mlekiem?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 10:13

nescafe z mlekiem,
                                                    tak rankiem wypita,
                                                    sił Ci doda i energii,
                                                    byś cały dzień radośnie spędziła :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 10:35
                                                    Ka_27:))

Nie wiem czy radośnie,
                                                    ale z pewnością pracowicie!
                                                    A wieczorem upiekę pyszną szarlotkę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 10:38

pierwszą część dnia pracowicie,
                                                    drugą radośnie i z uśmiechem :-)
                                                    A wieczorem upieczesz szarlotkę,
                                                    co szybko zniknie :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 10:52
                                                    Wątpię, żeby dotrwała do niedzielnej porannej kawy:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 11:27

jeżeli czegoś bardzo pragniesz ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 11:38
                                                    ka_27 napisał:

> Meg25 :-)
                                                    >
                                                    > jeżeli czegoś bardzo pragniesz ... :-))))

No tak, to chyba upiekę dwie!:)))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 11:40

czyżbyś spodziewała się gości? :-)
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 11:52
                                                    A bywa u mnie paru łakomczuchów:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 13:12

Twoje dłonie czynia cuda :-)))
                                                    Zatem będą mieli co kosztować :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 13:36
                                                    Mam nadzieję, że się załapię na te cuda:)))
                                                    Choćby na okruszki:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 13:38

załapiesz się :-)
                                                    Na jeszcze większe cuda :-)
                                                    Takie tylko dla Ciebie ... :))))

Kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 13:48
                                                    Czytasz w moich myślach Ka:)))
                                                    Właśnie stoi przede mną pachnące cappuccino z czekoladą
                                                    plus espresso:)))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 13:52

piękny dzień, piękny dzień ... :-)))

Coś słodkiego do tego? :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 14:35
                                                    Coś słodkiego i miły uśmiech poproszę:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 15:06

Pim's dla Ciebie :-))))

:) dla Ciebie :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 15:14
                                                    A to dla Ciebie :))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 31.10.03, 15:19

piękne chwile, piękne dni ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 31.10.03, 16:30
                                                    Życzę Ci ich jak najwięcej Ka_27:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 07:48

w pierwszy dzień pracy,
                                                    po weekendzie pracowitym,
                                                    widze uśmiechniętą Maeg25 :-)
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 08:02
                                                    Witaj Ka_27:))

Kiedy zaraz z rana czytam takie pozdrowienie,
                                                    to buzia sama mi się śmieje:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 08:11

widzę piękny usmeich :-))))

Humorek dopisuje,
                                                    energia kipi,
                                                    czas kawy by się napić :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 08:16
                                                    Och, kawę zaliczyłam już o 6.30:)))
                                                    Jaki masz nastrój Ka? Pogodny? Wydaje się, że tak:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 08:26

czas na ... drugą kawę,
                                                    z czymś do niej słodkim :-))))

Jeżeli mój nastrój jest w połowie taki,
                                                    jak Twój, to jest on wyśmienity :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 08:33
                                                    Ojej, Ka, nie mów nic o słodyczach,
                                                    ćwiczę dzisiaj swoją silną wolę
                                                    i mam... jabłuszko:)))

Cieszę się, że jesteś uśmiechnięty
                                                    i zadowolony:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 08:46

ćwicz, ćwicz,
                                                    ale chyba dziś razem ze mną,
                                                    do kawy pysznej coś słodkiego chrupniesz? :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 08:49
                                                    Nie kuś Ka, bo ulegnę!:)))
                                                    Słodkie pyszności rozbrajają mnie zupełnie:)))

• ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 08:53

ja nei kuszę,
                                                    ja podaję Ci je do kawy :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 09:02
                                                    Tralalala, to czy nie jest to kuszeniem
                                                    biednej, słabej Meg?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 09:16

nie, to nie jest kuszenie,
                                                    to jest próba wywołania doskonałego nastroju
                                                    w porannej Meg25 :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 09:23
                                                    No dobrze:))) chrupniemy:)))
                                                    A co masz?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 09:27

nie powiem,
                                                    sama skosztuj tej słodyczy ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 09:31
                                                    Uhmmm,
                                                    czy ja kiedyś nauczę się odmawiać?
                                                    Słodkości oczywiście:))))

Pycha!
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 09:41

widzę po Twej mince,
                                                    że Ci smakowało :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 09:56
                                                    Oj, Ka, poproszę jeszcze troszeczkę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 09:59

a teraz coś innego,
                                                    by smakować smaki Swiata :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 10:10
                                                    Ka, Ty czytasz w moich myślach:)))
                                                    No, to jest, hm, niesamowicie, hm... dobrrre!!!!:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 10:21

ja tylko patrzę się w oczy ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 10:24
                                                    To z moich oczu tyle można wyczytać?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 10:30

można o wiele więcej ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 10:40
                                                    A co jeszcze?:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 10:42

wspaniałe rzeczy ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 10:47
                                                    Taki z Ciebie ekspert Ka,
                                                    od kobiecych oczu?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 10:51

nie, są lepsi,
                                                    ja jestem tylko ka_27 ...
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 10:57
                                                    Skromność jest zaletą Ka,
                                                    niewątpliwie masz ich więcej:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 11:00

nie mam ... :-)
                                                    a w Twoich oczach widzę ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 11:10
                                                    Akurat, jakoś nie chce mi się wierzyć!
                                                    Każdy ma zalety, tak jak i wady.
                                                    Ty też je masz Ka, myślę, że całkiem sporo:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 11:12

sporo wad? Tak :-)))
                                                    W Twoich oczach widać piękny Świat ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 11:28
                                                    Ha, ha, mogłam się założyć, że tak to odczytasz:)))
                                                    Dobrze wiesz Ka, że miałam na myśli zalety:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 11:32

człowiek jest tylko człowiekiem,
                                                    a usmeichnięta Meg25 :-) jest usmeichniętą Meg25 :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 11:56
                                                    A Ka_27 jest Ka_27, niemożliwym jak zawsze!:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 11:58

widzisz, jaki jestem niemożliwy :-P

Ciasteczko do kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 12:12
                                                    Nie, dziękuję:)))
                                                    Może jabłuszko na dobry humorek??
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 12:17

jak to jest to Twoje jabłuszko,
                                                    na które rankiem miałaś ochotkę,
                                                    to poproszę :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 12:19
                                                    Proszę...
                                                    to jest To jabłuszko,
                                                    ochotkę na nie miałam,
                                                    ale od Ciebie Ka dostałam,
                                                    pyszne słodkości...:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 12:22

pyszne jest to jabłuszko,
                                                    co na nie ochotkę miałaś,
                                                    cieszę się przeogromnie,
                                                    że moje słodkości chciałaś :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 12:41
                                                    No pewnie, że chciałam,
                                                    ale nie kuś mnie więcej,
                                                    bo niedługo się w nic nie zmieszczę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 12:44

wystarczy tylko, że ... będziesz ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 13:42
                                                    Jestem, jestem,
                                                    ale wolałabym, żeby nie było mnie za dużo:))))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 13:50

takiej Meg25 :-) jak Ty nigdy nie za dużo :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 14:10
                                                    Oj Ka, nie zawstydzaj mnie:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 14:14

ja tylko stwierdzam fakt ... :-))))

kawki z czymś słodkim? :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 14:21
                                                    :))))
                                                    poproszę...
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 14:23

już kawy Ci do filiżanki nalewam,
                                                    obok talerzyk z ciasteczkami kładę :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 14:30
                                                    Oj, rozpieszczasz mnie Ka:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 14:57

a nie zasługujesz? :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 15:08
                                                    Nie mnie to oceniać:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 15:09

zasługujesz i dobrze o tym wiesz :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 15:14
                                                    Ja może wiem, ale skąd Ty, Ka, wiesz?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 15:17

rozmawiam z Tobą,
                                                    widzę Cię ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 15:27
                                                    Ano tak, zdaje się, że to już kiedyś ustaliliśmy:)))
                                                    Te Twoje ciasteczka jeszcze wciąż czuję w ustach,
                                                    znajdzie się jeszcze jakaś okruszynka?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 03.11.03, 15:35

w swych ustach poczujesz rozkosz,
                                                    smak niebiańskich pysznosci,
                                                    zamknij swe oczka i kosztuj ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 03.11.03, 15:43
                                                    No nie, Ka, muszę z tym skończyć,
                                                    od jutra tylko jabłka i marchewka:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 07:27

która odżywia się tylko
                                                    marchewkowo-jabłkowo :-))))
                                                    Jak humorek z samego ranka?
                                                    Na kawę ochotę masz? ;-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 10:19
                                                    Dzień dobry Ka_27:)))

Nic z mojej diety:((
                                                    w pracy uroczystość,
                                                    słodyczy od rana zatrzęsienie:)))
                                                    Kawkę poproszę:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 10:26

wyglądasz jak prawdziwa Meg25 :-)
                                                    A coś słodkiego zawsze się przyda :-)
                                                    Na przykład do pysznej nescafe :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 10:40
                                                    Oj, Ka,
                                                    znasz jakiś sposób, żeby się zmobilizować do pracy?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 10:43

potrafisz sama tego dokonać :-)
                                                    I wiele więcej ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 11:25
                                                    Pewnie tak, ale dzisiaj jakoś mi nie wychodzi...;))
                                                    Pogoda taka piękna,
                                                    Park parę kroków stąd...
                                                    Ech...:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 11:36

wyjdzie Ci, sama zobaczysz :-)))
                                                    Park parę kroków stąd,
                                                    dziś będziesz stąpać,
                                                    wśród jesiennych liści :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 11:49
                                                    Ale kiedy to będzie Ka???:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 11:51

niedługo ... :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 11:55
                                                    E tam, niedługo? Ka, jeszcze 4,5 godziny:(
                                                    Jaka u Ciebie pogoda? Słonecznie tak jak u mnie?:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 11:57

u mnie świeci piękne Słońce,
                                                    choć przed chwilą padał prawie grad,
                                                    ale znów jest pięknie :-)))

Niedługo Meg25 :-)
                                                    będziesz się rozkoszować ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 12:08
                                                    Grad powiadasz? Fiu, fiu! To u Ciebie jak w kwietniu:))
                                                    U mnie istna wiosna, aż trudno uwierzyć, że to już listopad:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 12:19

wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 12:45
                                                    La la la la...:)))
                                                    Zawsze niech będzie wiosna...;)))))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 12:51

zawsze bądź Ty ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 12:57
                                                    Ka, Ty jesteś taki miły:)))
                                                    Może rurkę z kremem?:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 12:59

chętnie, do popołudniowej kawy :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 13:03
                                                    Pychotka, prawda?
                                                    Zamiast kremu, bita śmietana! To jest to!
                                                    I jak tu pracować?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 13:06

pychotka, palce lizać :-))
                                                    Może najpierw podelektuj się popołudniową nescafe :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 04.11.03, 13:16
                                                    Właśnie to robię Ka!:)))
                                                    Podelektujemy się razem?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 04.11.03, 13:20

oczywiście :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 10:19
                                                    Dzień dobry Ka_27:)
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 10:24

usmiechnięta od samego rana :-)))
                                                    I Słońce za oknem jest :-)))
                                                    Coś na drugie śniadanko? :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 10:34
                                                    Oj, Ka, uśmiech mój dzisiaj marniutki,
                                                    Za oknem Słońce, ale tylko za oknem...
                                                    Nawet jeść mi się nie chce:(
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 10:42

Słońce świeci za oknem
                                                    Słońce świeci w Tobie :-)))

Zaraz pyszną kawę zrobię
                                                    i uśmiech Ci powróci :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 11:05
                                                    Dziękuję Ka, kawa się przyda,
                                                    a uśmiech już powraca:),
                                                    jeszcze nieśmiały, ale za chwilkę...:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 11:27

łyk kawy,
                                                    uśmiech nieśmiały,
                                                    błąka się po twarzy,
                                                    za chwilę rozbłyśnie
                                                    pięknie, promieniście ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 12:00
                                                    Ka_27:)))

Do Ciebie nie sposób się nie uśmiechać:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 12:02

ale to nie moja w tym zasługa :-)))

Kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 12:11
                                                    No nie, Ka, a czyja to może być zasługa jak nie Twoja???
                                                    Kawy? Chętnie:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 12:13

aromat się rozchodzi ... :-)
                                                    Może być w kubeczku Gazety Wyborczej? :-))))

Jaki piękny uśmiech Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 12:25
                                                    Może być w kubeczku, jakimkolwiek...
                                                    pachnie pięknie, ech, jeszcze jakąś miłą dla ucha muzykę...:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 12:29

dla Ciebie będzie w Tym kubeczku :-)))
                                                    Proszę :-)
                                                    Mleczka?

Siedmioramienna tęczo prowadź nas
                                                    Po krawędzi nieba w nowy świat
                                                    Zieleń i róż leczą serca ze wszystkich trosk
                                                    Po każdej z burz, gdy rozbłyśnie twój złoty most
                                                    Siedmioramienna tęczo świeć nam, świeć
                                                    I nadzieję w sercu nową wznieć

Będziemy biec każdą z siedmiu podniebnych dróg
                                                    Dopóki się nie dopali twój jasny łuk
                                                    Będziemy biec każdą z siedmiu podniebnych dróg
                                                    Dopóki się nie dopali... Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna
                                                    Siedmioramienna ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 12:35
                                                    Czy Ty zamiast mleczka nie dolałeś czegoś innego?;)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 12:37

i uśmiech zagościł u uśmiechniętej Meg25 :-) na powrót :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 12:40
                                                    Tak, teraz znacznie lepiej:)))
                                                    Czy u Ciebie Ka, też jest tak ciepło?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 12:42

jesienne ciepło jest tam,
                                                    gdzie jesteś Ty ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 13:22
                                                    Ale tak gdzie jesteś Ty, mnie nie ma:))
                                                    Czy jest u Ciebie ciepło??:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 13:51

i jak uśmiech?
                                                    Może coś słodkiego do tego? :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 13:57
                                                    O nie, za słodkości już dziękuję, ale...
                                                    zjadłabym coś ostrego albo kwaśnego:))
                                                    Ogórek kiszony!!!:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 14:02

wedle życzenia :-)

Ogórek kiszony na talerzyku podany :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 14:30
                                                    Ka, czy Ty zawsze spełniasz życzenia?:)))

Dziękuję, ogóreczek wyśmienity:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 14:33

widzę uśmiechniętą Meg25 :-)

Herbatki rumiankowej?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 14:38
                                                    Nieee, lepiej herbatki z... rumem:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 14:47

w pięknej szklance
                                                    herbatka z rumem :-)))

Proszę :-)
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 14:50
                                                    Istny czarodziej z Ciebie, Ka:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 14:52

inni i tak potrafią więcej :-)

Cote d'Or?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 15:09
                                                    Oj, Ka:)))))))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 15:11

z orzechami? :-))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 05.11.03, 15:17
                                                    Już nie mogę:)))))))))))))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 05.11.03, 15:19

możesz :-)))
                                                    Nawet nie wiesz, jak wiele ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 08:16
                                                    Witaj Ka_27:))

Może uśmiech na dobry początek dnia?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 08:41

Twój uśmiech to dobry początek dnia :-)))

Kawy?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 08:47
                                                    Co prawda jedną wypiłam jeszcze w łóżeczku, ale chyba się skuszę:)))
                                                    Jaką dzisiaj serwujesz?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 08:54

dziś serwuję Twoją ulubioną :-)))

Coś do kawki?
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 08:59
                                                    A, wiesz Ka, że wyjątkowo... tak;))) Poproszę i całkowicie zdaję się na
                                                    Ciebie:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 09:02

ja serwuję Twoją ulubioną ... :-))))

I jakiż uśmiech widzę ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 09:05
                                                    Uśmiech na widok pyszności i... Ciebie:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 09:11

kawa już gotowa,
                                                    talerzyk przed Tobą,
                                                    nic, tylko się delektuj,
                                                    poranną przygodą ... ;-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 09:24
                                                    Przygoda z kawą, pysznościami
                                                    i Tobą Ka, jest bardzo miła:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 09:25

nie moja w tym zasługa,
                                                    że humorkiem tryskasz :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 09:43
                                                    Też masz w tym swój udział:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 09:44

Ty masz potencjał,
                                                    Ty masz swój usmiech,
                                                    Ty masz energię,
                                                    Ty chcesz być radosna ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 10:39
                                                    Mam potencjał, uśmiech i energię
                                                    Chcę być radosna...:)))
                                                    Jest też Ka_27:))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 10:47

jesienną jest teraz Meg25 :-)
                                                    mieni się barwami,
                                                    kolorami jesieni,
                                                    żywymymi bije blaskami,
                                                    uśmiechnięta jest ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 11:00
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 11:06

masz ładny uśmiech,
                                                    niczym blask Słońca
                                                    odbijajacy się w jesieni ... :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 11:23
                                                    Ktoś mi kiedyś napisał, że nie jest poetyczny:)))
                                                    Jak się Ciebie czyta Ka, to buzia się sama uśmiecha:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 11:30

nie ja jestem poetą,
                                                    lecz Ty Meg uśmiechniętą,
                                                    nie ja to sprawiam skrycie,
                                                    że uśmiechasz się do Życia,
                                                    są lepsi, co potrafią
                                                    Twe pragnienia spełnić ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 12:07
                                                    Jak ja Cię lubię Ka:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 12:44

Słońce jesienne za oknem,
                                                    może czas już na kawę? :-))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 12:53
                                                    Zdecydowanie tak, Ka:))
                                                    Poproszę małą, czarną, mocną i gorącą...
                                                    Wskazana odmiana:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 12:56

specjalnie dla Ciebie,
                                                    mała, czarna, mocna i gorąca ... :-))))))

Coś specjalnego do tego? :-))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 13:10
                                                    Coś kruchego, słodkiego i
                                                    bardzo pysznego:))
                                                    a na dokładkę uśmiech Ka:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 13:21

coś kruchego,
                                                    coś słodkiego,
                                                    coś bardzo pysznego,
                                                    Bostogne może być? :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 13:35
                                                    Ojejku, Ka, ja nie wiem o czym Ty mówisz!
                                                    Dobre?
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 13:41

spróbujesz,
                                                    skosztujesz,
                                                    na pewno zasmakujesz :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 14:20
                                                    Tak w ciemno???
                                                    Mam Ci zaufać?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 14:21

zrobisz, jak uważasz ...
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 14:43
                                                    Zrobię
                                                    jak
                                                    uważam...
                                                    doobre:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 14:44

dokładnie tak ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 06.11.03, 15:04
                                                    Ka, wszystko od Ciebie jest wyjątkowo smaczne:))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 06.11.03, 15:08

smakołyki, które lubisz :-))))))
                                                  • meg25 Re: Dzieńdobry 07.11.03, 10:49
                                                    Witaj Ka! Jak tam przygotowania do weekendu?:)))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 07.11.03, 22:06
                                                    Dobrywieczór Meg25 :-)

długi weekend się już zaczął,
                                                    Meg25 :-) odpocznie sobie,
                                                    zrelaksuje i wypocznie :-)))))
                                                  • ka_27 Dzieńdobry 30.10.03, 10:02
                                                    Hetacusie,

dokładnie tak :-))))
    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:15
      Witaj piękna i powabna Meg !
      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:20
        Ho, ho, Hetakusie, takie powitanie wróży dobry dzień:))))
        Czy już zdążyłeś ochłonąć po wczorajszym, hmm, leczeniu moich usteczek?;)))
        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:30
          Ależ skąd, wręcz przeciwnie ;-)
          Nie jestem pewien czy są już wyleczone, ale nawet jeśli tak to zapewne
          przydałyby się im... małe zabiegi rehabilitacjne ;-)
          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:34
            No cóż, nie będę kręcić, rzeczywiście czuła rehabilitacja byłaby wskazana;)))
            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:37
              Oczywiście, każdą rozpoczętą rzecz należy doprowadzić do końca ;-)
              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:37
                Bezwzględnie!!!
                • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:42
                  I pamiętaj, że zmiana rehibilanta w trakcie owej rehabilitacji jest bardzo
                  niewskazana ;-)
                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:43
                    Ja to wiem i nie zamierzam zmieniać! Zresztą ten bardzo mi się podoba:))))
                    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 10:53
                      Obiektywnie muszę przyznać, że masz dobry gust ;-)
                      Dobrze wybrałaś ;-)))
                      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:02
                        Ha, ha, Hetakusie znam się na rzeczy, znaczy, na rehabilitantach;))
                        Gdzie się dzisiaj wybierzemy? Masz przy sobie ten miodek trójniaczek?:))
                        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:05

Ha, jak się znasz na rehabilitantach to mam nadzieję, że docenisz klasę i
                          wyjątkowość aktualnego ;-)
                          Z tą Tarnicą mieliśmy problemy, może dzisiaj się uda ?
                          Ale posilmy na razie się trójniaczkiem, chodźmy do naszej ulubionej kafejki ;-)
                          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:13
                            Tam, gdzie jest ten miły właściciel?;)))
                            Chętnie!
                            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:15
                              Jaki on tam miły !
                              Mam nadzieję,że będzie siedział na zapleczu !
                              Ciekawe kto nas obsłuży...
                              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:21
                                Hmmm, Hetakusie, zdaje się, że dzisiaj ktoś nowy obsługuje, spójrz, ta pani
                                pewnie dorabia sobie do emerytury, jest bardzo miła:))) O, a ten młodzieniec
                                to pewnie jej wnuczek!:)))
                                • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:23
                                  Pij Meg, nie traćmy czasu, co tu tak będziemy siedzieć,
                                  może wpadniemy tu kiedy indziej ?
                                  Boję się, że ta pani obleje nas tym miodzikiem ;-)
                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:30
                                    Już, już, ostatni łyczek...
                                    Uff, dobrze, że już na świeżym powietrzu...
                                    Oj, Hetakusie tak te drzewa wirują, nie jestem pewna czy mogę iść na Tarnicę...
                                    Może klapniemy na chwilkę na tym pniu?:)))
                                    • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:36
                                      Oj, chyba nie możemy iść w góry, trzymaj się mnie mocno !
                                      O tak, usiądźmy tu na chwilę. Ale masz ślicznie zaróżowione policzki :-)
                                      • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:39
                                        Hetakusie, czy mogę położyć głowę na Twoim ramieniu? Taką mam ciężką...
                                        Uhmmm, wygodne masz ramię...:)))
                                        Czy to przed nami to wiewiórka???
                                        • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:42
                                          O tak, wygodnie Ci teraz ? Przysuń się ciut bliżej.
                                          Dobrze, że przestało wiać.
                                          Hmmmm, ta wiewiórka wygląda na oswojoną !
                                          • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:48
                                            Wiesz, ja mam w kieszeni orzeszka, dam jej!
                                            Oj, popatrz jak wcina, no jest prześliczna!!!
                                            O! Uciekła!
                                            Ale, ale, widzisz te wystające uszy??? Czyżby zając tu kicał?
                                            Hetakusie, ja się chyba stąd w ogóle nie ruszę...
                                            Tak mi przyjemnie i ciepło...
                                            • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 11:55

> Hetakusie, ja się chyba stąd w ogóle nie ruszę...
                                              > Tak mi przyjemnie i ciepło...

Hmmm, chyba wkraczasz na ścieżkę wiodącą do zamarznięcia ! Pamiętasz bajkę o
                                              dziewczynce z zapałkami ? Lepiej chodźmy do schroniska.
                                              Meg, halo, wstawaj, naprawdę nie możemy tu zostać ;-) Zostaw tę wiewiórkę !
                                              • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 12:07
                                                Ja nie chcę do schroniska, chcę na grzyby!!!
                                                Obiecałeś mi wczoraj...
                                                Na grzyby, na grzyby...
                                                Hej, Hetakusie, czy tooo jest grzyb????
                                                • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 12:43
                                                  Oj, gdzieś mi się zgubił Hetakus...
                                                  Hetakusie!!!!
                                                  Nic, tylko szum lasu, trzask gałązek...
                                                  Trochę mi straszno...
                                                  A co tam, tyle tu grzybów, nie będę tracić czasu, jak się odnajdzie to dopiero
                                                  zrobi oczy:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:07
                                                    No, nareszcie Cię znalazłem.
                                                    Musiałem na chwilę odejść a Ty popędziłaś w głąb lasu !
                                                    Myślałem, że Cię nie znajdę, całe szczęśćie, że głośno śpiewałaś ;-)
                                                    Meg ! natychmiast wracamy do schroniska. Nie możemy teraz iść na Tarnicę !
                                                    Nie śpiewaj mi tak głośno do ucha ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:20
                                                    Wolisz jak mruczę...?;))
                                                    Nie ciągnij mnie tak, nie dość, że się zgubiłeś, wiesz jak się bałam, to teraz
                                                    mnie ciągniesz... ała, urwiesz mi kaptur!
                                                    Noo! Czekaj, poprawię się troszkę i możemy wracać.
                                                    A widzisz ile mam grzybów??
                                                    Usmażę Ci te rydze z cebulką na kolację:))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:25
                                                    Meg to nie grzyby, to są pniaki ściętych drzew ;-)
                                                    Meg nie kładź się tutaj, nie możesz tu spać !
                                                    Ufff, żeby tylko ją wygodnie złapać... Może nie będzie się wyrywać.
                                                    Chyba doniosę ją do schroniska.
                                                    - Tak, tak Meg pójdziemy na grzyby. Nawet fajnie mruczysz mi do ucha ;-)

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:31
                                                    Nie grzyby??? Ojej, a ja już czułam zapach tych rydzów, buuu...
                                                    Hetakusie, dlaczego mnie taszczysz na plecach, przecież ja mam nogi, trochę mi
                                                    się plączą, ale przecież... oj!!! No i bęc!!! Hetakusie, dlaczego my leżymy w
                                                    tych liściach??? Będziemy tu spać????
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:35
                                                    Ufff, tak czułem, że łatwo nie pójdzie...
                                                    A mogliśmy poprzestać na czekoladzie... Meg, wychodź z tego śniegu,
                                                    czemu mnie ciągniesz w tę zaspę ?!
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:48
                                                    A, bo zobacz jaka ona jest puszysta!! Aj, śnieg wpadł mi za kołnierz, jaki
                                                    zimny, aj, aj!:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:53
                                                    Meg jesteś już cała przemoczona ! Możesz się wyrywać, ale definitywnie już
                                                    idziemy do schroniska. - Słucham ? Ja jestem brutalny ?! Ależ ja Cię ratuję !
                                                    Hmmm, to wierzganie nogami trochę mi przeszkadza ... Ale muszę Cię donieść.
                                                    Uff, nareszcie schronisko...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 13:56
                                                    O, domek...
                                                    Napalisz w kominku Hetakusie???
                                                    Meg Cię tak ładnie prosi...
                                                    Będę Ci za to mruczeć cały wieczór;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:01
                                                    Pod takim spojrzeniem to ja się rozpływam...
                                                    Już rozpalam, na szczęście jest drzewo. A Ty koniecznie się przebierz, jesteś
                                                    mokra ! Może być ta suknia wieczorowa. Wiem, że nie bardzo pasuje do tego
                                                    miejsca, ale ślicznie w niej wyglądałaś, z tymi bosymi stópkami... Oczywiście,
                                                    ze nie będę poglądał, już się odwracam ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:06
                                                    Oooo, jaki Ty jesteś kochany Hetakusie...
                                                    A nie będziesz się śmiał jak włożę te grube skarpetki? Wiem, wiem, troszeczkę
                                                    nie pasują do tej sukni, ale zmarzły mi stopy... no, nie śmiej się łobuzie:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:08
                                                    Niepotrzebnie je ubierasz, ja Ci mogę rozmasować stopy a poza tym wyciągnij
                                                    nóżki w kierunku kominka. Czujesz ciepło ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:09
                                                    Czuję... od kominka i... od Ciebie;))
                                                    Ach, jak przyjemnie:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:11
                                                    Hmmmm, chwilo trwaj...
                                                    Jak błogo i przyjemnie, jak trzaska ogień na kominku...
                                                    Jakie ciepło bije od Ciebie Meg :-)

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:26
                                                    Hmmm, pomruczysz mi do uszka piosenkę?
                                                    Proszę, Hetakusie...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:31
                                                    Dla Ciebie Meg:

Biegłaś zboczem brązowo-zielona
                                                    Miedzią słońca i trawy zielenią
                                                    Biegłaś zboczem strumienia spragniona
                                                    Twoje włosy targał górski wiatr.

Zanurzyłaś swe dłonie w potoku
                                                    Który w szumie głazy omijał
                                                    Burza kropel w srebrzystej pogoni
                                                    Obraz twój porwał wartko w dal.

I wracałaś w góry powoli
                                                    Zielonością i brązem strzelista
                                                    Gdy cię wchłaniał cień lasu znajomy
                                                    Znów twe włosy sosno targał wiatr.
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 14:45
                                                    Ojej, Hetakusie, a może byś mi tak mruczał co wieczór?;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 15:15

Oj Meg, z miłą chęcią. A Ty mogłabyś mi tak mruczeć do ucha...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 15:18
                                                    Oj, Hetakusie, z miłą chęcią...:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 15:20
                                                    Mam nadzieję Meg, że jutro się spotkamy.
                                                    Sraszne mi się robi zamiesanie :-(
                                                    Poproszę Cię o uśmiech na koniec dnia :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 30.10.03, 15:25
                                                    Dla Ciebie najpiękniejszy :))))
                                                    Do jutra!:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 09:23
                                                    Witaj Meg :-)
                                                    Jak się spało ? W nocy podkładałem do kominka, mam nadzieję, że nie zmarzłaś ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 09:31
                                                    O, dzień dobry Hetakusie!:))
                                                    Jest cieplutko i nie chce mi się wcale wstawać...
                                                    Taki miałam fajny sen...:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 09:35
                                                    Nie musisz jeszcze wstawać Meg. Mam kocher turystyczny to zrobię Ci gorącej
                                                    kawy. Przy kawie opowiesz mi swój sen a potem może pójdziemy na śniadanie.
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 09:51
                                                    Jak to m o ż e pójdziemy na śniadanie???
                                                    Ja jestem głodna jak wilki trzy więc nie żadne może, tylko musowo popędzimy na
                                                    jakieś pyszne śniadanko!
                                                    Ale jeszcze nie teraz...
                                                    Ta kawa jeszcze bardziej mnie rozleniwiła...
                                                    A sen? Hmm, szkoda, że to tylko sen;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 09:57

> A sen? Hmm, szkoda, że to tylko sen;)))

Pewnie śniły Ci się ukwiecone łąki, szemrzące strumyki i las pełen tajemnic ...
                                                    Pamiętaj, żeby nie spieszyć się tą kawą, nie poparz sobie ust ;-)
                                                    A na śniadanie zdążymy - wszak nigdzie się nam nie spieszy ...
                                                    Ślicznie wyglądasz, taka ... rozespana :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:04
                                                    Ha, ha, szczególnie z tymi włosami sterczącymi na wszystkie strony:)))
                                                    Skąd wiesz Hetakusie co mi się śniło? Nie widziałam Cię w moim śnie. Czyżbyś
                                                    to Ty stał tam w dole przy strumieniu?:)))
                                                    Piję ostrożnie, nie chcę przyprawić Cię o kolejny zawrót głowy;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:11
                                                    Oczywiście, że to ja tam byłem przy tym strumieniu i dyskretnie Cię
                                                    obserwowałem. W miarę upływu czasam zamierzam zawładnąć Twymi snami ;-)
                                                    Zacząło się od dyskretnej obecności nad strumykiem ;-)
                                                    A ten zawrót głowy był caaałkiem przyjemny ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:17
                                                    Wiesz co? To brzmi bardzo obiecująco;)))
                                                    Mnie się zawsze coś śni więc będziesz bardzo zajęty:)))
                                                    Czy mamy jakieś plany na dzisiaj?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:23
                                                    Bardzo mnie cieszy, że będę w ten sposób zajęty ;-)
                                                    A co dzisiaj robimy ?
                                                    Proponuję tak:
                                                    1. Śniadanie - chyba wiesz gdzie ;-)
                                                    2. Dłuuuugi spacer (ale nie na Tarnicę)
                                                    3. Pyszny obiad (duuuży apetyt po dłuuuugm spacerze)
                                                    4. A wieczorem - możemy pójdziemy gdzieś potańczyć ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:32
                                                    Oj tak, Hetakusie, ja tak lubię tańczyć!:)))
                                                    Śniadanko, to ja już lepiej zrobię sama;) Mam tu w plecaku jakieś pyszności,
                                                    wystarczą nam;))
                                                    A tej Tarnicy to już chyba nigdy nie zaliczymy razem:)))
                                                    Gdzie pójdziemy na spacer? Widziałam trochę sklepów po drodze;)
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:38
                                                    Skoczę kupić chleb, albo jakieś bułki.
                                                    Na sklepy to zawsze będzie czas. Lepiej chodźmy kawałek szlakiem w górę, trasa
                                                    wiodąca niebieskim szlakiem wygląda ciekawie. Popatrzymy sobie z góry na
                                                    świat... A na Tarnicę przecież możemy się wybrać wiosną (najlepiej póżną)
                                                    A na tańce w czym się wybierzesz ?
                                                    Dobrze, dobrze, już idę po chleb ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 10:50
                                                    Ojejciu, jaki świeżutki! Pychotka! Hetakusie, ja też jestem głodna! Chyba
                                                    trzeba było kupić 2 takie chlebki, nie wiedziałam, że Ty tyle możesz zjeść!!!
                                                    Zostaw mi chociaż tę przylepkę... acha, po przylepce:(
                                                    Hmm, zjem sobie chociaż to jabłko, malutkie, ale zawsze...
                                                    No, ja przy Tobie to szybko wejdę w te czarne spodnie:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:05
                                                    Po wczorajszym wyczerpującym dniu apetyt dopisuje, nic dziwnego.
                                                    Ale zbędnych kalorii i tak się pozbędziemy - najpierw długi spacer potem
                                                    tańce...
                                                    Pewnie, że wejdziesz w te spodnie ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:22
                                                    Oj Hetakusie, tak tu... urokliwie:)
                                                    Spójrz w dół, czy tam na prawo, nie, nie tam tylko tam, to widać nasze
                                                    schronisko? Wiesz, świat z góry wygląda ciekawiej:)) Ale tu stromo! Trzeba
                                                    uważać bo trochę ślisko!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:27
                                                    Ho, ho jakie maleńkie ...
                                                    Chodźmy jeszcze wyżej - korzystajmy z pięknej pogody
                                                    i widoczności. Chciaż - ja zaczynam już być głodny :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:37
                                                    Tyyy Hetakusie? To co ja mam powiedzieć? Nie, nie, spacer miał być dłuuugi,
                                                    obiecałeś! Maszerujemy dalej, popatrz jakie ładne liście, nazbieramy i
                                                    wstawimy do tego marnego wazonika w schronisku, będzie lepiej wyglądał:)))
                                                    O, o! Mam coś w kieszeni... ha, dropsy mleczne, chcesz jednego? Jednego,
                                                    Hetakusie!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:41
                                                    No dobrze, dobrze obiecałem ...
                                                    A będziesz mieć siłę na tańce wieczorem ?
                                                    No, daj jeszcze jednego dropsa ;-)
                                                    Meg ! W schronisku mamy mały wazonik, po co Ci tyle liści ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:50
                                                    Hi, hi, pomyślałam sobie, że jak wieczorem zaśniesz, to Cię nimi obsypię! No
                                                    tak, ale to chyba nie najlepszy pomysł, trochę są... mokre!
                                                    Na tańce to ja zawsze mam siłę i ochotę:)))
                                                    Dropsa? Proszę... ale to już ostatni. Musimy się podzielić. Hetakusie!
                                                    Podzielić!!!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 11:55
                                                    No, jak sił Ci starczy to nie ma sprawy :-)
                                                    Dałaś mi mniejszą część dropsa !!!
                                                    Idziemy na obiad. Nie dam się krzywdzić ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 12:09
                                                    No dobra, idziemy, nie będę ryzykować, że gdzieś mi tu opadniesz z sił i będę
                                                    musiała Cię nieść!:)
                                                    Wchodzimy... o kurcze, czy tu wszędzie taaakie kelnerki? Hetakusie, a może
                                                    poszukamy jakiejś tańszej knajpki, tutaj tak drogo:(
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 12:14
                                                    meg25 napisała:

> No dobra, idziemy, nie będę ryzykować, że gdzieś mi tu opadniesz z sił i będę
                                                    > musiała Cię nieść!:)
                                                    > Wchodzimy... o kurcze, czy tu wszędzie taaakie kelnerki? Hetakusie, a może
                                                    > poszukamy jakiejś tańszej knajpki, tutaj tak drogo:(

Kelnerki całkiem, całkiem, chociaż do Ciebie im daleko.
                                                    A ceny - może płaci się więcej za "wrażenie artystyczne" ? (kelnerki)
                                                    Zostańmy już tutaj, raz się żyje, kto wie czy jeszcze kiedyś się razem
                                                    wybierzemy ?
                                                    Co zamawiasz ? Bo ja polędwicę z sosem pieprzowym :-)

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 12:30
                                                    No jak tak to ja poproszę... o, to, kurczaka po hrabiowsku w sosie wiśniowym.
                                                    Brzmi ciekawie, zobaczymy jak smakuje:))
                                                    Hmm, co Ty powiedziałeś? Że nie wiadomo czy jeszcze się razem wybierzemy? No,
                                                    tak, ci mężczyźni... jedna wycieczka i już ma dość. A obiecywał, że zawsze i
                                                    wszędzie;(
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 12:52

> Hmm, co Ty powiedziałeś? Że nie wiadomo czy jeszcze się razem wybierzemy? No,
                                                    > tak, ci mężczyźni... jedna wycieczka i już ma dość. A obiecywał, że zawsze i
                                                    > wszędzie;(

Jakie tam "ma dość" ???!!! Właśnie tak mi jest dobrze, że mam ochotę na więcej
                                                    i więcej. I nie chcę,żeby to był ostatni raz !!!
                                                    No, dobrze, nie obiecuj, wierzę Ci.
                                                    To może jeszcze lody i kawa, a potem musimy wrócić i przebrać się na te tańce.
                                                    Mam nadzieję, że trzy godzinki Ci wystarczą ;-))
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 12:58
                                                    Trzy godzinki? Na tańce, czy na przebranie?;)))
                                                    Lody poproszę te ogromniaste!!!
                                                    Jejku, chyba się nie ruszę...
                                                    Hetakusie, a poleżymy sobie trochę po obiadku?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 13:03
                                                    meg25 napisała:

> Trzy godzinki? Na tańce, czy na przebranie?;)))
                                                    > Lody poproszę te ogromniaste!!!
                                                    > Jejku, chyba się nie ruszę...
                                                    > Hetakusie, a poleżymy sobie trochę po obiadku?

Myślałem oczywiście o trzech godzinkach na przebranie ;-) A jesteś w stanie
                                                    uwinąć się z tym szybciej ? Maprawdę ? Dwie godzinki Ci wystarczą ? W takim
                                                    razie niech będą duże lody dla Ciebie, a dla mnie kieliszek koniaczku.
                                                    Po spacerze sjesta nam się należy. Może mi pomruczysz coś miłego ...
                                                    A tańce potem do rana :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 13:32
                                                    O, jak miło... lody wspaniałe,
                                                    szkoda, że nie wziąłeś też dla mnie koniaczku, przecież ociupinka by mi nie
                                                    zaszkodziła;)))
                                                    Hmm, sjesta to jest to co tygrysy lubią najbardziej...:)))
                                                    Daj uszko, pomruczę...

Za Dzikiej Róży zapachem idź
                                                    na zawsze upojony wśród dróg-
                                                    będzie Cię wiódł jak czarodziejski flet
                                                    i będziesz szedł, i będziesz szedł,
                                                    aż zobaczysz furtkę i próg.
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 13:40
                                                    Mrucz dalej...

Dla Dzikiej Róży najcięższe znieś
                                                    i dla niej nawiewaj modre sny.
                                                    Jeszcze trochę. Jeszcze parę zbóż.
                                                    I te olchy. Widzisz. I już -
                                                    będzie: wieczór, gwiazdy i łzy.

Chodźmy, bo naprawdę nie zdążymy...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 13:45

O Dziekiej Róży droga śpiewa pieśń
                                                    i śmieje się, złoty znacząc ślad.
                                                    Dzika Różo! Świecisz przez mrok.
                                                    Dzika Różo! Słyszysz mój krok?
                                                    Idę - twój zakochany wiatr.

No idziemy Hetakusie, idziemy...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 13:49

Och, jak cudnie...
                                                    Najpierw sjesta, czy będziesz się przebierać na wieczór ?
                                                    Chyba rozpalę w kominku bo chłodno...
                                                    W co się ubierzesz na tańce ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 14:33
                                                    Co powiesz na to? Nie za obcisła ta bluzka?
                                                    A spódnica? To rozcięcie jest ok?:)))
                                                    Hmm, widzę, że Ci się podoba, oj czekaj jeszcze poprawię włosy, przypudruję
                                                    nosek i... już. Możemy iść.
                                                    Super wyglądasz w tych spodniach Hetakusie, rany, jaki jesteś przystojny!!!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 14:45
                                                    Noooo, efekt przeszedł moje oczekiwania. Zwłaszcza to rozcięcie jest śliczne ;-)
                                                    Muszę Cię dobrze pilnować; wszyscy będą na Ciebie patrzeć: jedni z podziwem a
                                                    inni (raczej inne) z zawiścią ;-)
                                                    Chodźmy więc taaaańczyć :-) Może puszczą mojego ulubionego Roya Orbisona ?

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 14:59
                                                    Ja też go lubię. Zresztą ja lubię wszystko przy czym można, a właściwie przy
                                                    czym mogę tańczyć:))
                                                    Oj, Hetakusie, niezły tłumek, chyba nie bardzo będzie można poszaleć! Ale...
                                                    to też ma dobre strony;))
                                                    Chodź, jeszcze raz i dopiero odpoczniemy... minutkę:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:05
                                                    Mnie się podoba, i to baaaardzo... .
                                                    Jakoś tak mam nastrój na bardziej sentymentalne kawałki...
                                                    Jak to cudnie mocniej Cię przytulić i zapomnieć o świecie.
                                                    Patrz, przerzedza się, rumiani chłopcy z rumianymi dziewczętami już wychodzą ;-)
                                                    Meg, drżę pod Twoim spojrzeniem i dotykiem Twych rąk ...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:12
                                                    Uhmm, przytul mnie mocniej,
                                                    chciałabym tak tańczyć z Tobą do końca świata...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:14
                                                    Chyba nie ma tu nikogo poza nami, a może tylko tak mi się wydaje...
                                                    Pachniesz późnojesiennymm lasem, tym z dzisiejszego spaceru ...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:15
                                                    Otacza nas ten zapach...
                                                    Jesteśmy tylko my...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:19

Nie chcę, żeby się to skończyło. To odurzenie - Tobą, lasem, jesienią...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:22
                                                    Jesień już się kończy...
                                                    Ja jestem...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:26
                                                    meg25 napisała:

> Jesień już się kończy...
                                                    > Ja jestem...

Jesteś, ale niestety zbliża się godzina kiedy czary pryskają...
                                                    Zanucę Ci jeszcze w tańcu:

Jesion nie zrobił nic poza tym
                                                    Że szedł sobie drogą i szumiał
                                                    Na sobie miał liście podarte
                                                    I szumieć pięknie umiał

Jaki to drzewon huczny
                                                    Liśćmi rudymi zalesion
                                                    Szumiał za dwóch, bo za jesień
                                                    I jeszcze szumiał za jesion

Niby cóż, jesion jak jesion
                                                    A dziwne rzeczy się działy
                                                    Ukryte tam przed księżycem
                                                    Zmowy zwierząt szumiały

A ty mówisz - to nic wielkiego
                                                    Po co to drukiem podawać światu
                                                    Nic - no to proszę kochany
                                                    Podam ci jesień i zaszum

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:31
                                                    Niestety...
                                                    Puszczasz moją dłoń...
                                                    I... znikasz:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 15:33
                                                    Trzymaj się Meg mocno, mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłym tygodniu :-)))

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 31.10.03, 16:28
                                                    Gdy Ci się kiedyś przśni
                                                    na przykład gałązka wiśni,
                                                    to wiedz,
                                                    że to znaczy szczęście -
                                                    bo wiśnia we śnie znaczy,
                                                    że koniec Twej rozpaczy
                                                    i że będziesz szczęśliwy
                                                    coraz częściej.

I Ty się trzymaj Hetakusie!:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 13:05
                                                    Hmmm, ale KIG jest modny, ale słusznie, jak najbardziej.

Witaj listopadowa Meg :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 13:41
                                                    Witaj Hetakusie!!!:)))

Widzę, że Ci jakieś figle matrymonialne w głowie;)))
                                                    Rozumiem, że humor dopisuje?:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 13:43
                                                    a może po prostu szukam inspiracji i zastanawiam się jak sformułować własne
                                                    ogłoszenie ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 13:49
                                                    Oj, Hetakusie, nie jest chyba tak źle?
                                                    Czy coś się stało?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 13:52
                                                    e tam, zawsze sobie w życiu radziłem...
                                                    Uśmiechnij się to będzie lepiej :-)

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:08
                                                    Będzie lepiej, jeżeli nie dziś, to jutro, pamiętaj o tym Hetakusie. Wiem, że
                                                    to nie brzmi odkrywczo, ale tak po prostu jest.

Uśmiecham się do Ciebie tak jak lubisz:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:11
                                                    Dzięki Meg, od razu lepiej :-)
                                                    Odpoczęłaś po naszych spacerach i tańcach ? ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:18
                                                    Przyznam się szczerze, że trochę mi brakowało spacerów, tańca i... Ciebie:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:23
                                                    meg25 napisała:

> Przyznam się szczerze, że trochę mi brakowało spacerów, tańca i... Ciebie:)))

Ha, a ja myślałem, że odeszłaś na zawsze ;-)Ale okazuje się, że wybrałaś się na
                                                    wyprawę z Mandarynką i Puszkiem ! Ale Ty masz zdrowie i energię. Ja odsypiałem
                                                    nasze szaleństwa a Ty od rana na nogach ;-).
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:28
                                                    Życie jest takie krótkie, że trzeba łapać dobre chwile i nawlekać je na żyłkę
                                                    jak perełki:)))
                                                    Daj rękę, przekażę Ci trochę mojej energii:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:33
                                                    meg25 napisała:

> Życie jest takie krótkie, że trzeba łapać dobre chwile i nawlekać je na żyłkę
                                                    > jak perełki:)))
                                                    > Daj rękę, przekażę Ci trochę mojej energii:)))

To było "trochę energii" ?! Co ja teraz zrobię z jej nadmiarem ? Może postaram
                                                    się dokonać jakichś poważnych czynów bohaterskich ;-)
                                                    Kiedy Ty szalałaś ja przynajmniej sobie pospaaaałem. A jakie cudne sny miałem
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:38
                                                    Wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do niezbyt interesującego miejsca,
                                                    ale... opowiesz mi?:)))
                                                    A czyny bohaterskie jak najbardziej wskazane:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 14:51

Ależ właśnie ciekawość prowadzi do miejsca nader ciekawego !
                                                    Słyszałem taką wersję: w niebie to jest trochę nudno, bo tam to generalnie to
                                                    pełno aniołków, pełno różnych śpiewających serafinków i innych cherubinków i
                                                    nie bardzo jest co robić z wolnym czasem. A w piekle ? Dyskoteki, fajne
                                                    towarzystwo, dziewczęta w toplesie itp. ;-)

A sen był śliczny: pachnąca jesienią i lasem Meg (bywają sny pachnące !),
                                                    realna i nierealna zarazem z delikatnym uśmiechem na ustach (nie wiem tylko czy
                                                    uśmiech był dla mnie czy był to jej uśmiech do własnych myśli ...).
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:06
                                                    hetacus napisał:

>
                                                    > Ależ właśnie ciekawość prowadzi do miejsca nader ciekawego !
                                                    > Słyszałem taką wersję: w niebie to jest trochę nudno, bo tam to generalnie
                                                    to
                                                    > pełno aniołków, pełno różnych śpiewających serafinków i innych cherubinków i
                                                    > nie bardzo jest co robić z wolnym czasem. A w piekle ? Dyskoteki, fajne
                                                    > towarzystwo, dziewczęta w toplesie itp. ;-)

Tak, a słyszałeś koniec tej opowieści? W piekle też mają dział public
                                                    relations:))))

> uśmiech był dla mnie czy był to jej uśmiech do własnych myśli ...).

Pewnie do własnych myśli o... Tobie:))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:16
                                                    Czyli należy się zatroszczyć o sympatyczne piekiełko we własnym zakresie ;-)
                                                    Ale po cóż ono jak jest uśmiech Meg, choćby tylko w snach i marzeniach, ale
                                                    jakże cudnych. A tańce też były cudne, Meg ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:24
                                                    Mnie się też podobały Hetakusie:))) Tylko potem trudno się otrząsnąć z takich
                                                    czarów ;))
                                                    Obiecałeś zawładnąć moimi snami, czekam z niecierpliwością, a piekiełko? Jak
                                                    dla mnie ociupinkę za gorąco:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:30
                                                    meg25 napisała:

> Mnie się też podobały Hetakusie:))) Tylko potem trudno się otrząsnąć z takich
                                                    > czarów ;))

Ale Meg - czy koniecznie trzeba je z siebie zrzucać i pozbywać się ich ?
                                                    Jakoś dzisiaj jestem sentymalnie usposobiony, więc prześlę Ci wiersz
                                                    Harasymowicza - to w związku z marzeniami i czarami oczywiście ;-)

"Ubrana tylko w trawy połonin
                                                    nie zjawiłaś się w moim życiu
                                                    były inne które znikły ze mną
                                                    w lesie bukowym ze śpiewem

na złote włosy ubrały
                                                    liściasty wieniec
                                                    jednak żadna nie umiała
                                                    fruwać w powietrzu

i tak naprawdę bały się
                                                    pogańskiej ciemności lasu

były i wracały do nudnych obrządków
                                                    chleba codziennego
                                                    do cerowania rzeczywistości

może zawsze były stare
                                                    mimo swych osiemnastu wiosen

ubrana tylko w trawy połonin
                                                    jeżeli jesteś spiesz się

na mojej twarzy powoli
                                                    zapada zmierzch

jeszcze trochę i zajdę za góry jak księżyc
                                                    świecąc starym światłem poezji"

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:38
                                                    Bardzo piękny...
                                                    W rewanżu dla Ciebie:

A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
                                                    wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
                                                    Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
                                                    we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.

Pokaż mi wody ogromne i wody ciche,
                                                    rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych,
                                                    dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul,
                                                    myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:44
                                                    Meg, lubię Cię nadzwyczajnie :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:47
                                                    A ja nadzwyczajnie Cię lubię, Hetakusie:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 15:54
                                                    meg25 napisała:

> A ja nadzwyczajnie Cię lubię, Hetakusie:))

Strasznie mi miło Meg. Wyczuwam w Tobie wrażliwą duszę i osobę z dużym
                                                    poczuciem humoru. I bardzo fajne posty piszesz. Głupio to zabrzmi, ale moje
                                                    problemy wydają mi się dzięki Tobie nie takie znowu poważne ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 16:02
                                                    Cieszę się, że dzięki mnie łatwiej Ci je znosić, bo nie mam wątpliwości, że
                                                    dla Ciebie są one poważne.
                                                    Muszę Cię już pożegnać, posyłam Ci baaardzo ciepły uśmiech na resztę dnia i
                                                    mam nadzieję, że jutro znów się spotkamy:)))
                                                    Trzymaj się!:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 03.11.03, 16:03
                                                    Dzięki Meg, trzymaj się ciepło i mocno :-)))
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 04.11.03, 12:00
                                                    Dzień dobry Hetakusie:))))

Piękny dzień dzisiaj mamy,
                                                    czy w Twojej duszy gości spokój?
                                                    Czy uśmiechniesz się do mnie?:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 08:33
                                                    meg25 napisała:

> Dzień dobry Hetakusie:))))
                                                    >
                                                    > Piękny dzień dzisiaj mamy,
                                                    > czy w Twojej duszy gości spokój?
                                                    > Czy uśmiechniesz się do mnie?:)))

Witaj Meg, szalony wczoraj dzień miałem i nawet nie mogłem
                                                    odpowiedzieć na Twój uśmiech :-( Dzisiaj zatem uśmiecham się
                                                    do Ciebie potrójnie - za wczoraj, za dzisiaj i jeden raz
                                                    extra :-))) Mam nadzieję, że będziesz miała miły i udany dzień
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 10:18
                                                    Witaj Hetakusie!:)

Piękne uśmiechy, szczególnie ten extra:)
                                                    Bardzo mi się dzisiaj przydadzą,
                                                    dzień nie zaczął się dla mnie najmilej,
                                                    ale teraz już lepiej...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 10:42
                                                    Oj Meg, jak miło, że jesteś :-)))
                                                    Tyle ciepła wnosisz swoimi postami :-)
                                                    Mam nadzieję, że dzień mimo kiepskiego
                                                    początku będzie dla Ciebie udany.
                                                    Trzymaj się dzielnie i nie daj się złym ludziom !
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 11:02
                                                    Dziękuję Hetakusie:))
                                                    Jesteś taki... no, nieważne,
                                                    dobrze, że jesteś:))
                                                    Mam cichą nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie mniej zwariowany i
                                                    będę mogła trochę Cię poczytać;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 11:20
                                                    Bardzo będę się starał, będziesz oczywiście absolutnym priorytetem; poza tym -
                                                    jak ja będę pisał to Ty też (mam nadzieję !), a o to przecież mi chodzi :-)
                                                    Wiesz, czytam książkę którą mi poleciłaś i nadzwyczajnie mi się podoba...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 11:58
                                                    Prawda, że jest niesamowita? Mnie niestety nie udało się namierzyć w księgarni
                                                    Maga, ale wybiorę się do biblioteki i mam nadzieję, że tam będzie. Muszę tylko
                                                    skończyć to, co teraz czytam czyli Krzak Gorejący-Singrid Udset. Nie wiem czy
                                                    poprawnie napisałam, ale te skandynawskie nazwiska sprawiają mi dużą trudność:)

Czy wiesz, że moja znajoma, której pożyczyłam Spóźnionych Kochanków, była...
                                                    zniesmaczona? Sama tak to określiła. Za to ja byłam w szoku! To moja ukochana
                                                    książka!
                                                    Czy wypiłeś już dzisiaj kawę? Ja lecę po drugą:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:09
                                                    Mag miał chyba 3 wydania, więc pewnie wcześniej czy później Ci się uda. Ale
                                                    ostrzegam, że jest bardzo obszerna !
                                                    Ja miałem przed momentem drugą kawę, a ponadto objadłem się niemożliwie
                                                    szarlotną (pyszna !). Mamy nowego pracownika, więc to było takie małe wkupienie
                                                    się.
                                                    Hmmm, ale jak napisałaś o kawie to pomyślałem, że bardzo dawno nie zdarzyło mi
                                                    się wypicie trzech kaw jednego dnia. Może dzisiaj ? Wczoraj dość późno
                                                    poszedłem spać więc pewnie mi się należy ;-) Ech, raz się żyje !

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:17
                                                    Uwielbiam obszerne książki! Dobra, ale nie obszerna:), pozostawia u mnie
                                                    niedosyt.
                                                    Hmmm, może jednak uważaj z tą trzecią kawą? Żeby Ci serduszko nie
                                                    zwariowało;)))
                                                    Ja dzisiaj zjadam resztki po wczorajszych imieninach kolegi:)))
                                                    Pyszna szarlotka? Będę nieskromna: ja piekę super pyszną szarlotkę;))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:23
                                                    meg25 napisała:

> Uwielbiam obszerne książki! Dobra, ale nie obszerna:), pozostawia u mnie
                                                    > niedosyt.
                                                    > Hmmm, może jednak uważaj z tą trzecią kawą? Żeby Ci serduszko nie
                                                    > zwariowało;)))
                                                    > Ja dzisiaj zjadam resztki po wczorajszych imieninach kolegi:)))
                                                    > Pyszna szarlotka? Będę nieskromna: ja piekę super pyszną szarlotkę;))))

Hmmm, pyszna i do tego przez Ciebie zrobiona i podana. To dopiero musi być coś
                                                    nadzwyczajnego. Jak się kiedyś gdzieś wybierzemy to może zrobisz dla mnie ?
                                                    Plis ! Ja będę mogł Ci się zrewanżować dobrym spagetti. Nauczył mnie kiedyś
                                                    znajomy Włoch... .
                                                    Jakoś ta kawka za mną chodzi i kusi ...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:30
                                                    Lubisz ulegać pokusom Hetakusie???;))
                                                    Szarlotkę w moim wydaniu masz jak w banku. Z bitą pianą i cynamonem, albo z
                                                    kruszonką, sam wybierzesz:)))
                                                    Spagetti? Ho, ho, a co dodajesz do sosu?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:40

Pewno, że lubię ulegac pokusom, nie tylko gastronomicznym ;-) A Ty ?
                                                    Ten mój znajomy przyrządzał danie następująco: spagetti (najlepeij Federici),
                                                    sos neapolitański, parmezan (lub inny ser), dobra kiełbaska bardzo drobno
                                                    pokrojona, do tego przyprawa włoska do spagetti. Może mało finezyjnie to brzmi,
                                                    ale jak smakuje ! On to nazywał "szpagetate". Czasem takie sobie przyrządzam. I
                                                    do tego może być jakieś włoskie wino, najlepeij półwytrawne. Pycha ! Mam
                                                    nadzieję, że Ci będzie samkowało, mam też nadzieję, że nie jesteś
                                                    wegetarianką ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:53
                                                    Ajaj, prawie poczułam smak tego szpagetate! Czekam niecierpliwie na
                                                    degustację, winko półwytrawne, tak to jest to. Hetakusie, zrobiłam się głoodna!
                                                    A w domu będę dopiero wieczorem, ojejku!
                                                    Pokusy, to coś czemu biednej Meg bardzo trudno się oprzeć;)))
                                                    A wegetarianką nie jestem, ale dość często jadam potrawy bez mięsa, ostatnio
                                                    moją specjalnością jest sos: czerwona papryka, zielona papryka i sporo
                                                    cebulki, podsmażyć, dodać włoszczyznę w paseczkach(mrożona), dolać wody i
                                                    dusić. Pieczarki usmażyć na masełku i dodać do sosu na samym końcu. Mile
                                                    widziana też kukurydza. Można lekko zagęścić i dodać trochę śmietany. Z
                                                    makaronem kokardakami po prostu wyśmienite!:))) Lubię wymyślać potrawy!:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:58
                                                    Meg, błagam, zwolnij się z pracy, zmień swoje plany popołudniowe !
                                                    Leć do domu, przyrządzaj to cudo, o którym piszesz a ja lecę kupić dobre wino i
                                                    jadę do Ciebie ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 13:07
                                                    Ot i pokusa;))) Ulec czy nie ulec???;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 13:09
                                                    meg25 napisała:

> Ot i pokusa;))) Ulec czy nie ulec???;)))

Ulec, ulec po tysiąckroć Meg ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 13:20
                                                    Nooo... dobrze!:))) Muszę tylko wykonać kilka telefonów, składniki mam w domu,
                                                    po drodze kupię makaron i... oczekuję Cię Hetakusie!:))))
                                                    Ale sobie zrobimy ucztę! Jak zdążę to jeszcze zrobię sernik na zimno, na deser
                                                    jak znalazł:))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 13:29
                                                    To się szykuję ! Wezmę może jakieś płyty na dobry nastrój.
                                                    A niech tam, wezmę dwie butelki wina. Raz się żyje Meg ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 13:52
                                                    Hetakusie, czy Ty aby wiesz co robisz? Dwie butelki? A zresztą, niech będą
                                                    dwie!:)) Ja mam kilka płyt Maanamu, zdaje się, że lubisz?:)))
                                                    Ha, mam też świece zapachowe... może być baaaardzo miły i dłuuuugi wieczór;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 14:50
                                                    meg25 napisała:

> Hetakusie, czy Ty aby wiesz co robisz? Dwie butelki? A zresztą, niech będą
                                                    > dwie!:)) Ja mam kilka płyt Maanamu, zdaje się, że lubisz?:)))
                                                    > Ha, mam też świece zapachowe... może być baaaardzo miły i dłuuuugi wieczór;)))

Nie lubię mieć problemów z siecią ! Bardzo nie lubię ! Na szczęście juz
                                                    wszytsko działa...
                                                    Meg, jak nam zostanie trochę wina to będzie pretekst do następnego spotkania, i
                                                    to mnie cieszy nadzwyczajnie ! Maanam tak, zwłaszcza ten wczesny, lata 80 -te.
                                                    Może wezmę jeszcze płyty Wolnej Grupy Bukowina, to przypomną nam się chwile
                                                    spędzone pod Tarnicą ;-) Takie cudne wspomnienie; mam nadzieję, że po
                                                    dzisiejszym spotkaniu też będę miał co wspominać ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:01
                                                    A myślisz, że zostanie???;)
                                                    Proszę, otwórz tę drugą butelkę, jest naprawdę miła dla podniebienia...
                                                    Dołożyć Ci jeszcze sosu?
                                                    Sernika nie zrobiłam, ale czujesz ten zapach? Prawda, że kuszący? Szarlotka
                                                    jest w piecyku, za jakieś 10 minut powinna być już dobra:)
                                                    Ojej, Hetakusie, trochę kręci mi się w głowie, dobre to wino, taaak, poproszę
                                                    jeszcze...
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:09
                                                    meg25 napisała:

> A myślisz, że zostanie???;)
                                                    > Proszę, otwórz tę drugą butelkę, jest naprawdę miła dla podniebienia...
                                                    > Dołożyć Ci jeszcze sosu?
                                                    > Sernika nie zrobiłam, ale czujesz ten zapach? Prawda, że kuszący? Szarlotka
                                                    > jest w piecyku, za jakieś 10 minut powinna być już dobra:)
                                                    > Ojej, Hetakusie, trochę kręci mi się w głowie, dobre to wino, taaak, poproszę
                                                    > jeszcze...

No, prawdę powiedziawszy to miałem nadzieję, że nie zostanie ;-)
                                                    Tak, tak dołóż koniecznie tego sosu, jak smakuje niebiańsko, delicje !
                                                    Ów ale się objadłem, ale na szarlotkę też się znajdzie miejsce.
                                                    Jeszcze doleję nam wina... Pięknie śpiewa Bukowina... Oj Meg,
                                                    co za cudny wieczór :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:15
                                                    Cudny, cudny...
                                                    Hetakusie, dziwnie się czuję... nie wiem, czy to wina wina, czy Twoja?;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:19
                                                    meg25 napisała:

> Cudny, cudny...
                                                    > Hetakusie, dziwnie się czuję... nie wiem, czy to wina wina, czy Twoja?;)))

Pewnie wina, chociaż wolałbym, żeby było odwrotnie. Ale - może i chciaż
                                                    troszeczkę przeze mnie ;-) Widzę iskierki w Twych oczach, takie figlarne ...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:25
                                                    Ojej, chyba musimy pójść na spacer, tu niedaleko jest fajny park (będzie
                                                    bezpieczniej;)), ochłoniemy trochę. Nie zaglądaj mi tak w oczy Hetakusie, bo
                                                    jeszcze za dużo zobaczysz;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:26
                                                    Mija godzina czarów, pieją pierwsze kogoty i czar pryska ;-(
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 15:34
                                                    Nawet nie zauważyłam, w Twoim towarzystwie czas przemyka niepostrzeżenie...
                                                    Trzymaj się Hetakusie i dziękuję za cudny wieczór;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:25

Witaj Meg, dzień dobry !
                                                    Witam Cię promiennie i radośnie.
                                                    Widzę że już leci piąta setka postaów na Twoim wątku.
                                                    Rzadko jest okazja wpisywać się w piątej setce, więc jak jest okazja to
                                                    korzystam !
                                                    A dzisiaj nastawiony jest rozpustnie. Chodzi oczywiście o... ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:33
                                                    Witaj Hetakusie!!!:)))
                                                    Jak się cieszę, że jesteś taki promienny i radosny, musisz mieć jakiś
                                                    szczególny powód...;)))
                                                    Jesteś nastawiony rozpustnie??? Czekaj, czekaj, czyżbyś miał ochotę na...;))?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:42

Pewnie, że jest powód do radości - Meg jest na FR !
                                                    Dzisiejszy dzień zaczynam od rozpusty, ta, tak - gastronomicznej. Zostało duużo
                                                    ciastek z wczoraj :-) Nie wiem czy rozpustne nastawienie minie mi po zjedzeniu
                                                    ciastek czy może zarazi inne sfery mojej aktywności. Np. intelektualną ?
                                                    Zobaczymy :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:47
                                                    Ho, ho, takiego Cię lubię Hetakusie! Hmm, innego też:)))
                                                    Zajadaj te ciastka, ale nie zapomnij zostawić ociupinkę dla mnie!
                                                    Główka nie boli bo wczorajszej degustacji? W końcu nie zostało nic w
                                                    butelce;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:51

Główka nie boli ale troszeczkę się w niej kręci - jak przypomninam sobie te
                                                    iskierki w Twych oczach ;-) A przy takim pysznym jedzeniu wino nie mogło
                                                    zaszkodzić.
                                                    A po tych słodkościach wypadałoby spalić trochę kalorii. Pomożesz mi ?
                                                    Pobiegasz ze mną ?

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 09:58
                                                    Z Tobą pobiegnę nawet na koniec świata;)))
                                                    Czekaj, włożę tylko trampki! A, i jeszcze jakiś szalik na szyję, żeby mnie
                                                    gardziołko nie bolało. Zapnij się Hetakusie, łatwo się przeziębić!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 10:02
                                                    Super, że na koniec świata. Chociaż, pewnie by Ci się znudziło...
                                                    Na razie może pobiegajmy po lesie. Jest niezła pogoda na takie eskapady. Może
                                                    znajdziemy jakiegoś zabłąkanego borowika ? Tak, tak już biorę szalik :-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 10:28
                                                    Hej, zwolnij trochę, bo za chwilę będziesz mnie musiał reanimować:))))
                                                    Spójrz jak pięknie! Liście lecą z drzew... o rany, ale gapa ze mnie. Zaryłam
                                                    nosem w taką kupę... liści! Hetakusie! Pomocy! O, dzięki... ała, kurcze, znowu:
                                                    (((, nadepnąłeś mi na sznurówkę:((
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 10:45
                                                    Ha, ale jesteś ... liściasta ;-)
                                                    Dobrze, ze wczoraj nie było deszczu, chociaż te liście i tak są troszkę
                                                    wilgotne.
                                                    Z przyjemnością Cię rozbiorę. Z liści oczywiście ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 10:57
                                                    Oczywiście;)))
                                                    Ojej, Hetakusie, jaki piękny borowik! Nie zrywajmy go, niech sobie żyje...:)
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 11:07
                                                    Zerwę go, może znajdziemy jeszcze kilka ? Może coś z nich przyrządzisz ?
                                                    Z czasów głębokiej młodości pamiętam wypady z dziadkiem do lasu na grzyby.
                                                    Potem moja babcia robiła taki rewelacyjny gęsty sos do ziemniaków.
                                                    Wakacje na wsi u dziadków zawsze mi się kojarzyły z grzybami...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 11:19
                                                    A mnie ze żniwami. Uwielbiałam chodzić do pola i wiązać snopki, a najbardziej
                                                    lubiłam młócenie! To były naprawdę fajne czasy:)))
                                                    Sos z grzybów? Czemu nie, niedawno taki zrobiłam i był wyśmienity:))) Do
                                                    grzybków to chyba musimy kupić Hetakusie jakąś buteleczkę?;)))
                                                    Coś mi się zdaje, że to bieganie nic nam nie da jak będziemy się tak ciągle
                                                    objadać:)))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 11:37
                                                    Hmmm, to może szybki bieg do sklepu po buteleczkę ? Może w ten sposób uniknieny
                                                    chociaż wyrzutów sumienia, że się nie staraliśmy ;-) Ale może znajdźmy jeszcze
                                                    parę grzybków, jeden to ciut mało.
                                                    Widzę Meg, że mamy trochę podobnych wspomnień wakacyjnych. Żniwa, siankosy,
                                                    jazda na wozie z sianem... Ech, były czasy ...

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 11:58
                                                    A skakałeś z powały w stodole na świeże, pachnące sianko? Jejku, uwielbiałam
                                                    to:))) I młocka, wieczorem, przy palących się lampach, a potem świeże mleczko
                                                    z pajdą chleba prosto z pieca... ech:)))
                                                    Jeden grzebek powiadasz? Spójrz kochany ile ja tego już mam. Sosik będzie
                                                    palce lizać:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 12:07
                                                    Meg, czy myśmy przypadkiem nie spędzali razem wakacji w dzieciństwie ?
                                                    A spałaś kiedyś w stodole ?
                                                    Przy tym sosie może sobie przypomnimy jeszcze jakieś wakacyjne szczegóły...
                                                    Jak ja bym chciał jeszcze kiedyś zjeść taki prawdziwy chleb z pieca mojej
                                                    babci... . Niestety - było, minęło, nie wróci ...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 12:35
                                                    Pewnie, że spałam, ale powiem Ci na uszko, że... trochę się bałam:)
                                                    Hej, Hetakusie, a może to ty byłeś tym urwipołciem, który straszył mnie
                                                    gackami?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 12:51
                                                    Gackami Cię nie straszyłem, ale udawałem o północy puchacza w tej stodole.
                                                    No i chyba jeszcze obrzucałem Cię pestkami od śliwek. Już wtedy lubiłem jak
                                                    piszczysz ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:02
                                                    Ty łobuziaku!!! Tego chrabąszcza pewnie też Ty mi wrzuciałeś za bluzkę. Wiłam
                                                    się jak opętana, wpadłam z krzykiem do domu, nikt nie wiedział co się stało.
                                                    Zaczęłam ściągać bluzkę, babcia patrzyła na mnie jak na niespełna rozumu:)))
                                                    Dopiero kuzyn wpadł za mną i wszystko wyjaśnił:)))
                                                    A jak się bawiliśmy w wojnę, pamiętasz? Ta stara beczka w sadzie to był
                                                    czołg. "Rudy" ma się rozumieć:))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:18
                                                    Chrabąszcza to nie ja ! Przypomniam sobie jeszcze, że rzuciłem kiedyś w Ciebie
                                                    w stodole snopkiem słomy. Poza tym byłem grzeczny, miły i układny i tak mi
                                                    zresztą pozostało ;-) No, może jeszcze podglądałem Cię jak się kąpałaś w
                                                    jeziorze czy w rzeczce ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:32
                                                    Ej, Hetakusie, przestań bo już mi jakieś robaczywe myśli chodzą po głowie...
                                                    Jezioro..., słońce..., Ty....;))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:36
                                                    meg25 napisała:

> Ej, Hetakusie, przestań bo już mi jakieś robaczywe myśli chodzą po głowie...
                                                    > Jezioro..., słońce..., Ty....;))

no, nareszcie, ale powiedz mi - czy w Twej wyobraźni nie jestem przypadkiem w
                                                    tych... piórach ?!
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:46
                                                    Absolutnie:))) Wręcz przeciwnie, nie masz nawet... ups, chyba się
                                                    rozpędziłam;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 13:50
                                                    Meg, nie zatrzymuj się ! Teraz już nie wypada się wycofywać ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 14:17
                                                    Ja nie wiem czy wypada posunąć się dalej...;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 14:20
                                                    Oczywiście, że nie wypada ;-) Dlatego to jest takie ekscytujące ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 14:41
                                                    No więc... nie, Hetakusie, palce mi drżą, nie m o g ę p i s a ć ;)))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 14:45

Super! to znaczy że zbliżamy się do etapu zamiany słów na czyny !
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 15:02
                                                    Bardzo szybko się zbliżamy Hetakusie:))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 15:10

Meg, czy Ty w rzeczywistości też jesteś taka jak tutaj ?
                                                    Miła, sympatyczna, wesoła, inteligentna, pełna ciepła
                                                    i poczucia humoru ? To retoryczne pytanie oczywiście :-)
                                                    Zazdroszczę ludziom z którymi się stykasz na co dzień :-)

• meg25 Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 15:15
                                                    Nie masz czego...
                                                    Naprawdę jestem podła, zimna, smutna i w ogóle nie mam poczucia humoru:((((
                                                    (Oj, znowu nos mi się wydłuża):)))))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 06.11.03, 15:26
                                                    tak też myślałem, ale wolałem się upewnić ;-)

Mam nadzieję, że jutro się spotkamy. Miłego i przyjemnego dnia meg :-)))
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 10:43
                                                    Dzień dobry z uśmiechem Hetakusie:)))
                                                    Jak dzisiejszy nastrój? Czy nadal pokusy różnorakie chodzą za Tobą, czy dziś
                                                    odpuściły i nastrój masz poważny, uroczysty i dostojny;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:27

Witaj Meg, nastrój mam oczywiście szczególny i podniosły - pełen pokus i
                                                    robaczywych myśli ;-)I jak dobrze mi z nimi ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:35
                                                    A co Cię szczególnie kusi dzisiaj Hetakusie? Powiesz mi, czy mam się
                                                    domyślać?;)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:39
                                                    Oczywiście w moich marzeniach i snach (również na jawie) Ty kusisz Meg. Ech, te
                                                    ogniki ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:51
                                                    A ja miałam w nocy jakiś koszmar, obudził mnie własny krzyk. Później jak
                                                    zasnęłam miałam baaardzo miły sen... Jak się obudziłam miałam wrażenie, że Ty
                                                    w nim byłeś:)))
                                                    Lubisz gołąbki? Oczywiście nie te fruwające:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:57

O, jakie to miłe, że udało mi się dostać do Twojego snu. Nie było łatwo, ale do
                                                    wytrwałych świat należy. A gołąbki baaaardzo lubię. Pycha :-)))
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 12:59
                                                    A to zapraszam Cię dzisiaj na obiad! Właśnie wczoraj zrobiłam więcej z myślą o
                                                    Tobie:)) Ile zjesz?
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 14:46
                                                    Chyba musiałaś gdzieś zniknąć, akurat jak zostałem poddany eksperymentom ! Ale
                                                    mam nadzieję, że gołąbki nam nie uciekną :-)
                                                    Zrobisz takie z sosem grzybowym ? Z tych ostatnio w lesie zebranych grzybów ?
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 14:56
                                                    Hmmm, byłeś tak zajęty igraszkami, że nie chciałam przeszkadzać;)))
                                                    Gołąbki były z sosem pomidorowym, zjadłam sama:((
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:02
                                                    To taka jesteś ? Zostawiłaś mnie, poszłaś sobie, spałaszowałaś gołąbki i
                                                    jeszcze obarczasz mnie winą ;-)))
                                                    Meg naprawdę wszystko zjadłaś ? Może chociaż został jeden, malutki, na smaczek.
                                                    Plis...
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:07
                                                    Ha, niewierny Hetakusie;) zjadłam w s z y s t k i e!:))))))
                                                    Ale może w przyszłym tygodniu zrobię znowu:)))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:11
                                                    Hetacusy są wierne i zawsze kochające ;-)
                                                    Napsociłaś i uciekłaś, łobuziaro ;-)
                                                    A do tego ranisz mi serce brakiem gołąbków. I jak ja mam spędzić ten
                                                    długi weekend ? Można przeżyć długi weekend bez gołąbków Meg,
                                                    ale co to za weekend :-(
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:14
                                                    Nie marudź Hetakusie, ciesz się, że masz długi weekend, ja muszę pracować!
                                                    A na gołąbki jeszcze się załapiesz, obiecuję:))) A może na coś jeszcze...;))
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:18
                                                    Oj biedactwo, szkoda, że musisz pracować :-(((
                                                    Ja mam 4 dni wolnego, chociaż nie uda mi się zrealizować
                                                    w tym czasie zamierzeń zaplanowanych. Siły wyższe zadziałały...
                                                    Hmmm, przywracasz mi wiarę w ludzkość obietnicą gołąbków
                                                    i "czegoś jeszcze". Ciekawe co to będzie to "coś jeszcze".
                                                    Może kurczak po meksykańsku, a może ... słodki buziak ;-)
                                                  • meg25 Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:23
                                                    W każdym razie życzę Ci, żebyś wypoczął, nabrał sił do pracy i do pisania na
                                                    FR, żeby Ci świeciło słoneczko, no i żebyś za dużo nie myślał o mojej
                                                    obietnicy;)) Ale troszeczkę możesz;)))
                                                    Trzymaj się Hetakusie! Pa!
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 07.11.03, 15:28
                                                    Miłych dni Meg, słonecznych i przyjemnych :-)
                                                    I wielu ludzi którzy się do Ciebie uśmiechną :-)
                                                    Będę miał dosyć trudny następny tydzień ("pokuta" za długi weekend ?)
                                                    Ale na pewno się tu pojawię :-)
                                                    Pa, pa !
                                                    Lubię Cię Meg bardzo :-)))
                                                  • arieska Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:05
                                                    hetacus napisał:

> Bardzo będę się starał, będziesz oczywiście absolutnym priorytetem; poza tym -

> jak ja będę pisał to Ty też (mam nadzieję !), a o to przecież mi chodzi :-)
                                                    > Wiesz, czytam książkę którą mi poleciłaś i nadzwyczajnie mi się podoba...
                                                    Przepraszam,ze sie wtracam do dyskusji,ale jaka to ksiazka?:)
                                                  • hetacus Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:11
                                                    To Whartona "Spóźnieni kochankowie" Ariesko; polecam ze swej strony
                                                    również "Maga" Fowlesa
                                                  • arieska Re: Założyłam. :)))))) 05.11.03, 12:14
                                                    hetacus napisał:

> To Whartona "Spóźnieni kochankowie" Ariesko; polecam ze swej strony
                                                    > również "Maga" Fowlesa
                                                    Dzieki,szukam czegos do poduchy na jesienne nocki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka