apf 02.11.03, 17:48 Maryna była brzydka i zaniedbana, figury modelki też nie miała, i po co gadać o jej dupie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 Re: O dupie Maryny 02.11.03, 17:51 ale za to bimber robiła prima sorta z:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: O dupie Maryny 02.11.03, 18:03 i bimbrem tym gości częstowała, wtedy nasuwa się skojarzenie z piosenką Dudka:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: O dupie Maryny 02.11.03, 18:12 bo Maryna gościnna była... tyle tylko, że stając grzecznie koło telewizora, swoją dużą d... ekran zasłoniła z:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: O dupie Maryny 02.11.03, 20:20 Ten wątek niewątpliwie wiele wnosi do tego forum;) A o moim ktoś ostatnio napisał, że jest prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: O dupie Maryny 03.11.03, 07:57 Większość wątków na tym forum kręci się koło dupy, może tylko nie tak wprost wyrażanej, bynajmniej szukający, ci którzy utracili, mają dwie, te myślące czy dać od razu, czy po ślubie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: O dupie Maryny 03.11.03, 21:43 apf napisał: > Maryna była brzydka i zaniedbana, > figury modelki też nie miała, > > i po co gadać o jej dupie? na co tak piszesz? znowu będzie, ze to o messji :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O dupie Maryny 03.11.03, 22:26 slodki_pierdzioszek napisał: > apf napisał: > > > Maryna była brzydka i zaniedbana, > > figury modelki też nie miała, > > > > i po co gadać o jej dupie? > > na co tak piszesz? > znowu będzie, ze to o messji :) nie:) twoj wpis swiadczy, ze kazdy sadzi po sobie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lilka23 Re: O dupie Maryny 03.11.03, 23:09 ale mimo ze Maryna nie byla piekna przyciagala tlumy starajacych sie bo... Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: O dupie Maryny 04.11.03, 15:44 messja napisała: > nie:) twoj wpis swiadczy, ze kazdy sadzi po sobie:PPP nie, tak nie jest, bo ja wiem, jak ty wyglądasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O dupie Maryny 04.11.03, 15:53 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > nie:) twoj wpis swiadczy, ze kazdy sadzi po sobie:PPP > > nie, tak nie jest, bo ja wiem, jak ty wyglądasz :) ja wiem jak wygladam, a jesli tobie sie wydaje, ze wiesz lepiej, to jestes poprostu chory psychicznie i powinnienes sie leczyc, a nie osmieszac na forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: O dupie Maryny 04.11.03, 16:03 messja napisała: > ja wiem jak wygladam, a jesli tobie sie wydaje, ze wiesz lepiej, to jestes > poprostu chory psychicznie i powinnienes sie leczyc, a nie osmieszac na forum:P i kto to mówi? ktoś, kto od bardzo dawna osiąga szczyty śmieszności- mowa tu o tobie messju, sama jestes chora i próbujesz innym wmówić, ze mają stan psychiczny podobny do twego. Nic z tego. Lecz się sama, chora z nienawiści do ludzi kobiecino. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O dupie Maryny 04.11.03, 16:07 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > ja wiem jak wygladam, a jesli tobie sie wydaje, ze wiesz lepiej, to jestes > > > poprostu chory psychicznie i powinnienes sie leczyc, a nie osmieszac na > forum:P > > i kto to mówi? ktoś, kto od bardzo dawna osiąga szczyty śmieszności- mowa tu o > tobie messju, sama jestes chora i próbujesz innym wmówić, ze mają stan > psychiczny podobny do twego. Nic z tego. Lecz się sama, chora z nienawiści do > ludzi kobiecino. nie denerwuj sie, ze powiedzialam ci prawde. zlosc pieknosci szkodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 hi, hi, hi 04.11.03, 19:23 Jak widać o du... Maryny niewiele osób ma cokolwiek do powiedzenia. Maryna była bowiem cholernie trudnym przypadkiem :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: O dupie Maryny 05.11.03, 16:37 messja napisała: > nie denerwuj sie, ze powiedzialam ci prawde. zlosc pieknosci szkodzi:))) chyba myślałas o sobie. Mnie nic nie szkodzi, bo ja nerwowy w przciwieństwie do ciebie, ptysiu, nie jestem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja ale tutaj ptysiu sie zdenerwowales 05.11.03, 16:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8852535&a=8891836 biegnij szybko do janka po jakis krem przeciwzmarszczkowy, bo on tez nerwowy, ale o siebie dba:PPP slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > nie denerwuj sie, ze powiedzialam ci prawde. zlosc pieknosci szkodzi:))) > > chyba myślałas o sobie. Mnie nic nie szkodzi, bo ja nerwowy w przciwieństwie do > > ciebie, ptysiu, nie jestem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: ale tutaj messju sie zdenerwowalas 05.11.03, 17:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8852535&a=8891836 hehehehehehehehehehe, ale sie tu messyjeczka zdenerwowała :)))))) uważaj, ptysiu, bo klawiaturkę zniszczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja nuuuuuuuuuuuudny pierdzioch 05.11.03, 19:45 slodki_pierdzioszek powtarza po mnie, bo na nic innego juz go nie stac:P Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: nuuuuuuuuuuuudny pierdzioch 05.11.03, 20:08 nie ptysiu, to ty cały czas powtarzasz po mnie, bo na nic innego cie nie stać:) uważaj, bo neurony ci sie za mocno przegrzeją i znowu zaczniesz szaleć - co zreszta często sie zdarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: nuuuuuuuuuuuudna messja !!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 16:01 nie ptysiu, ty cały czas powtarzasz po mnie, bo na nic innego cie nie stać:) uważaj, bo neurony ci sie za mocno przegrzeją i znowu zaczniesz szaleć - co zreszta często sie zdarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: nuuuuuuuuuuuudna messja 06.11.03, 20:56 nie ptysiu, ty cały czas powtarzasz po mnie, bo na nic innego cie nie stać:) uważaj, bo neurony ci sie za mocno przegrzeją i znowu zaczniesz szaleć - co zreszta często sie zdarza :) ptysiu, jeśli piszesz w tytule watku "jw" to wiedz, że wyżej był mój post. Zatem cieszę się, że uważasz sie za nudziarę, o mistrzyni logiki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja nuuuuuuuudny i glupi pierdzioch 06.11.03, 22:04 bo gdybys faktycznie uwazal, ze jestem nudna, to bys mnie ciagle nie zaczepial. a, ze ja zmeczylam sie i twoja glupota w powtarzaniu po mnie wszystkiego bez wzgledu na sens, jak i tym, ze jak zwykle nic oprcz tego nie masz do powiedzenia, juz nawet nie bede cie informowac, ze jestes nuuuuuuuuuuuuudny. zreszta i tak wiesz - inni tez ci to mowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: nuuudna i glupia stara panna messja 07.11.03, 17:22 messju, jesteś nudna jak flaki z olejem i głupiutka jak but z lewej nogi. Gdybym był taki nudny, tobyś za mną nie latała i w nieskonczonośc nie odpisywała, a tak, wybacz, jestes mało wiarygodna i wciąż sobie przeczysz. Moze zacznij mnie ignorować? Acha, i lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: O dupie Maryny 04.11.03, 19:50 no ale na tym jej zadzie to i kufel piwa byś postawił, i talerz z golonką... ;-) apf napisał: > Maryna była brzydka i zaniedbana, > figury modelki też nie miała, > > i po co gadać o jej dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: O ........Mleczko IP: *.protonet.pl 04.11.03, 19:59 taka_tam napisała: > no ale na tym jej zadzie to i kufel piwa byś postawił, i talerz z golonką... ;- > ) > > apf napisał: > > > Maryna była brzydka i zaniedbana, > > figury modelki też nie miała, > > > > i po co gadać o jej dupie? www.netgate.com.pl/smcf/Mleczko1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt to ja też się przyłączę do biesiady... 05.11.03, 23:50 Gdy byłam mała, dziadek mi śpiewał: "Widziałem Marynę raz we młynie, Jak lazła na góre po drabinie" i był ciekawy ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: to ja też się przyłączę do biesiady... 06.11.03, 09:03 Widziołem Marynę raz we młynie Jak lazła do góry po drabinie I widać jej było kawał nogi Oj , jakie grubaśne, Boże drogi I widać jej było kolaniska Oj, jak grubaśne, jak sośniska I widać jej było kawał uda A potem to były same cuda Więc którejś niedzieli jej pytom Czy chciałaby zostać mą kobitą A ona mi na to : chuderlaku weź sznura i powiesz się na haku Wybrała se chłopa, jak niedźwiedzia Po roku zrobiła z niego śledzia I wzięła se chłopa, jak wilczura Po roku zrobiła z niego szczura Z piosenki wynika morał taki Nie bierzta se grubych bab chłopy Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: to ja też się przyłączę do biesiady... 07.11.03, 00:23 Jestem pod wrażeniem!;) Mój dziadek śpiewał mi tylko dwie pierwsze zwrotki. A swoją drogą to mądrość ludowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan czy wy jakies aluzje robic czy co??????? IP: *.protonet.pl 06.11.03, 15:53 ja sie z głupia frant zapytać a może to być tzw wątek "z kluczem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: czy wy jakies aluzje robic czy co??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 19:55 z kluczem w dupie maryny ? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: czy wy jakies aluzje robic czy co??????? 06.11.03, 21:00 to być wątek moralizujący :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czy wy jakies aluzje robic czy co??????? IP: *.protonet.pl 06.11.03, 21:06 sunrise1 napisała: > to być wątek moralizujący :) aaaaaaa thx mnie tam trzeba "kawa na ława" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziej Re: O dupie Maryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:17 lepiej gadać o dupie marynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: O dupie Maryny 07.11.03, 00:30 W ostatniej linijce pownno być do rymu "chłopaki";) Odpowiedz Link Zgłoś