vena111 07.11.03, 21:38 -schudla 20 kg -nie ma czasu dla nikogo -nie wierzy w miłość -dobre wino smakuje jej wieczorem po dobrze/efektywnie spedzonym dniu -kocha życie -kocha seks i lubi eksperymentowac -uwielbia sie usmiechać Wiec czego szuka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_pierdzioszek Re: NOWA VENA111 07.11.03, 21:51 vena111 napisała: > -schudla 20 kg ech Venka, miałaś z czego:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 21:58 > ech Venka, miałaś z czego:) widocznie miałam.....natomiast teraz.... hmmm podobno jestem obiektem porzadania-tak mówią moi koledzy z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:00 najwyraźniej pierdzioszek też tak myśli, on się wpisuje tylko pod obiektami swojego pożądania :P P.S. Veno, te 20 kg. to ogromny sukces, ile to samozaparcia trzeba i konsekwencji! - słowem gratuluję!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:07 Pierdzioszka znam osobiscie.......mam nadzieję, że jest to ta osoba o której mysle.......... Ile zaparcia debi_bebi - bardzo duzo......zapomniałam po prostu o tym, ze jedzenbie istnieje ale nie o tym chce pisac......powiedzcie mi wiec czego szukam??? debi_bebi napisała: > najwyraźniej pierdzioszek też tak myśli, on się wpisuje tylko pod obiektami > swojego pożądania :P > > P.S. Veno, te 20 kg. to ogromny sukces, ile to samozaparcia trzeba i > konsekwencji! - słowem gratuluję!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: NOWA VENA111 08.11.03, 13:56 debi_bebi napisała: > najwyraźniej pierdzioszek też tak myśli, on się wpisuje tylko pod obiektami > swojego pożądania :P > > P.S. Veno, te 20 kg. to ogromny sukces, ile to samozaparcia trzeba i > konsekwencji! - słowem gratuluję!!!! :) debi, może Ty też byś sie odchudziła? landryny won! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:10 > Prawdziwej siebie...? znam siebie, doskonale wiem co jest dla mnie dobre, wiem tez do czego daze a WY - ZNACIE TO CO NBAJWAZNIEJSZE W ZYCIU- ZNACIE SWÓJ CEL? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:10 Bardzo możliwe, bo taka zmiana, jaka zaszła w Venie, wymaga zupełnie nowego podejścia do różnych spraw, od strojów począwszy, aż na duszyczce skończywszy. Trzeba trochę jakby na nowo zbudować siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:12 > Bardzo możliwe, bo taka zmiana, jaka zaszła w Venie, wymaga zupełnie nowego > podejścia do różnych spraw, od strojów począwszy, aż na duszyczce skończywszy. > Trzeba trochę jakby na nowo zbudować siebie. i to jest własnie cudowne.......choc niesie ze sobą wiele konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:14 No jasne- trzeba zakupić nowe ciuszki, zmienic fryzurkę, nauczyć się znosić napady zazdrości tych, którym podobna sztuka się nie udała, i tych, którze wcześniej nie byli zazdrośni, a teraz są. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:19 Ale czy o to chodzi...zrzucic ciuszki i "przywdziać na siebie" nowa fryzure......powiedz mi czego ja szukam a nie skupiaj sie na moim cudownym ciele.......pamietaj ze ja w srodku jestem taka sama jak kiedys byłam a jednak Ty, dlaczego wczesniej nie widziałes / widziałas tego piekna, tego wnetrza które miałam tylko teraz gdy moje ciało Cie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:24 Bo niektórym trudno przebić się głębiej, i tak dryfują latami po powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:28 Najgorsze jest chyba debi to bez sensu dryfowanie.......nie po to przecież zyjemy aby życ bez sensu debi_bebi napisała: > Bo niektórym trudno przebić się głębiej, i tak dryfują latami po powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:31 Nie każdy zastanawia sie nad sensem życia. Nie podejrzewaj wszystkich wokół o tę samą wrażliwość i dociekliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 07.11.03, 22:41 To po co w takim razie zyc, jezeli nie ma tego czegos, nie ma sensu i pragnienia?????????? debi_bebi napisała: > Nie każdy zastanawia sie nad sensem życia. Nie podejrzewaj wszystkich wokół o > tę samą wrażliwość i dociekliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: NOWA VENA111 07.11.03, 23:12 Ja sądzę, że szukasz natchnienia do znalezienia sensu życia i pragnienia jego przeżywania. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
goscia2 Re: NOWA VENA111 08.11.03, 01:13 No to jaka masz wage na jaki wzrost teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: NOWA VENA111 10.11.03, 22:04 Gosiu powiedz mi czy to jest dla Ciebie naprawde takie wazne??? goscia2 napisała: > No to jaka masz wage na jaki wzrost teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: NOWA VENA111 08.11.03, 11:38 może nie wierzy w miłość, ale zawsze jej będzie pragnąć, jak każdy z nas... powodzenia życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: NOWA VENA111 09.11.03, 00:16 Vena, przykro mi, że się nie udało uwierzyć w uczucia. Swoją drogą, chuderlak z Ciebie teraz musi być. Eeeee tam, nic z miłych dla mej wyobraźni krągłości nie zostało. Koniec świata:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx na marginesie o uczuciach 09.11.03, 02:14 Nie trzeba wierzyć w uczucia, trzeba je po prostu c z u ć sobą. A wtedy znajdzie się człowiek, który je z chęcia odwzajemni i ofiaruje własne. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: na marginesie o uczuciach 09.11.03, 17:07 Dżemiksiu, to co napisałaś, teoretycznie jest prawdziwe, idealno-romantyczne, ale w życiu nie sprawdza się. Jak mawiają: cudów nie ma - jest reklama. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 na marginesie o uczuciach 09.11.03, 17:10 W życiu jest czas i na romanse i na uczucia i na codzienność i na problemy i na radości ... Ale tak naprawdę trudno jest to razem przyjąć ... Trzeba po prostu dojrzeć ... A reklama ma za zadanie przyciągnąć tłumy, a nie jednostkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: na marginesie o uczuciach 09.11.03, 18:09 Nie ma, moim zdaniem, odrębnego czasu na coś. Czas jest jeden i niepodzielny na wszystko, tylko trzeba wybierać, co jest w tym wszystkim najważniejsze. Reklama zaś działa na każdego, tylko jesteśmy tego bardziej lub mniej świadomi. Mit o "niepodatności" na reklamy jest wygodny, gdyż sami siebie widzimy niejako w lepszym świetle na tle "podatnych" innych. A w rzeczywistości - podatni jesteśmy wszyscy, niezależnie od tego, czy się do tego przyznajemy, czy nie. Inaczej by nie było reklam. Popyt powoduje podaż. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 na marginesie o uczuciach 09.11.03, 20:33 Czas jest po to, żeby nie traktować wybiórczo tych ważnych rzeczy, bo wszystkie rzeczy sa ważne, czy tego chcemy, czy nie ... Reklama jest wygodna, ponieważ jest ogólna i skierowana do szerokiej rzeszy, a myśleć jednostkowo nam się za bardzo nie chce, ponieważ lepiej iść za tłumem ... Bo tak mówi reklama ... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: na marginesie o uczuciach 09.11.03, 23:21 white.falcon napisała: > Dżemiksiu, to co napisałaś, teoretycznie jest prawdziwe, idealno- romantyczne, > ale w życiu nie sprawdza się. Jak mawiają: cudów nie ma - jest reklama. Naprawdę się nie sprawdza? Kto pokocha kogoś kto "nie wierzy" w miłość? Nikt. Mając miłpośc w sobie i gotowośc do ofiarowania jej mamy większe szanse. A nawet bez wzajemności - lepiej nam się żyje. Więc koniec końców - i tak wychodzimy na plus ;-). Nie na darmo założyłam watek "Dla poszukiwaczy". Ktoś nawet napisąła, że dawno o tym wiedział co było w opowiastce. Można wiedzieć ale czy to jerst tożsame ze stosowaniem tego? Wystarczy poczytać to forum żeby poznać odpowiedź. A reklama? Tak, działa na każdego, po to jest. Różni nas tylko stopień podatności na nią. Na ogół z reklamowanymi towarami jest tak, że jeśli się sparzymy, zawiodą nas, stajemy się ostrożniejsi w ocenie tego co słyszymy.Rozsądek (i doświadczenie) podpowiada nam, że nic ne jest tak wspaniałe i cudowne jak o tym mówią. Niestety, jeśli chodzi o ludzi nie ma tej prawidłowości i mamy tendencje do powtarzania tego samego błędu. I sądzę, że jest to powiązane z tym co napisałam na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 UCZUCIE-co to takiego 10.11.03, 22:13 Pokochac zawsze mozna nie zaleznie od tego czy było Ci kiedys dobrze, czy źle....po nie udanym zwiazku zawsze jest nadzieja, ze teraz moze byc juz tylko lepiej.....i trzeba w to wierzyc. Natomiast co sie dzieje jak jestes w zwiazku i ..no własnie...nic do niego nie czujesz, jego obietnice niespełnione Cie draznia, jego dotyk- masz juz dosc i ten czas.......który płynie a Ty ciagle nie czujesz tego na co on czeka.........zaraz powiesz, ze to nie On, jeszcze nie ten. To który pytasz???? tyle ich juz miałas, a w Tobie nic, zupełnie nic nie drgneło i tylko zadajesz sobie ciagle to pytanie: Czy kiedys poznasz smak pagnienia, czy kiedys tak strasznie mocno poczujesz, ze tesknisz.......czy wreszcie pojmniesz czym jest miłosc- ta na która czakasz............. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: UCZUCIE-co to takiego 10.11.03, 23:03 Veno... przykro mi, że tak układa Ci się w życiu, take "eksperymentowanie" nie jest dobre dla nikogo ale... jeśli soę wchodzi zbyt pochopnmie w związek, to obawiam się, zawsze się tak skończy... Wiem, że to zrzędzenie starej ciotki ale powiedz, co to była za miłość, która kończy się obrzydzeniem do niegdyś-ukochanego człowieka? Na początku jest miło, ładnie, ktoś coś mówi, obiecuje, zdobywa Twoje zaufanie... a koniec jeden - traci Tobą (albo Ty nim) zainteresowanie... > i tylko zadajesz sobie ciagle to pytanie: Czy kiedys poznasz smak pagnienia, > czy kiedys tak strasznie mocno poczujesz, ze tesknisz.......czy wreszcie > pojmniesz czym jest miłosc- ta na która czakasz............. No właśnie... A gdzie miejsce na człowieka? Przecież te uczucia mają być wzbudzone z powodu konkretnego człowieka a nie na odwrót, one nie istnieją same dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: UCZUCIE-co to takiego 11.11.03, 21:55 > No właśnie... A gdzie miejsce na człowieka? Przecież te uczucia mają być > wzbudzone z powodu konkretnego człowieka a nie na odwrót, one nie istnieją > same dla siebie... Wiec odpowiedz jest jedna-w dalszym ciagu to nie ten facet:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: UCZUCIE-co to takiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.11.03, 07:54 ej Venka.. to nie takie proste.. nie takie piękne.... im człowiek starszy ( bardziej życiowo doświadczony). Wszystko dzieje się przez pryzmat.. Ciotka mawia: im dłużej się wybiera tym trudniej wybrać. Zawsze początki są piękniejsze od końców. Cierpliwości.. przede wszystkim dla siebie. Dużo bym mógł o tym pisać ..nie warto.. każdy ma własna drogę do przejścia i uczy się na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: UCZUCIE-co to takiego 15.11.03, 23:50 BARDZO ŁADNIE POWIEDZIANE BELBO........ Gość portalu: Belbo napisał(a): > ej Venka.. to nie takie proste.. nie takie piękne.... im człowiek starszy ( > bardziej życiowo doświadczony). > Wszystko dzieje się przez pryzmat.. > Ciotka mawia: im dłużej się wybiera tym trudniej wybrać. > Zawsze początki są piękniejsze od końców. > Cierpliwości.. przede wszystkim dla siebie. > > Dużo bym mógł o tym pisać ..nie warto.. każdy ma własna drogę do przejścia i > uczy się na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: UCZUCIE-co to takiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.03, 11:19 bo ja ładny chłopak jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: UCZUCIE-co to takiego 16.11.03, 12:36 Gość portalu: Belbo napisał(a): > bo ja ładny chłopak jestem:) byles, ale zramolales:P Odpowiedz Link Zgłoś