Dodaj do ulubionych

a ja wole mlodszych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:26
no wlasnie, moi ostatni byli o 6-7 lat mlodsi. Sami dokonali wyboru; nie tam
zeby jakis podryw z mojej strony. Wiek ma sie w glowie, sposobie bycia,
ubioru. No wiec na dlugi week end przydalby sie taki mlodszy...Rowiesnicy-
sorki, jestescie za czesto tatuskowaci.
Obserwuj wątek
    • to_ja_obiekt Re: a ja wole mlodszych 09.11.03, 23:43
      Czytałaś na pewno o ostatnim romansie Demi Moore z 25-latkiem? Wszystko
      pięknie, tylko że on wygląda na jej syna. Demi ma 40 lat i jest piękniejsza niż
      kiedykolwiek, ale...
      • Gość: mlod Re: a ja wole mlodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:53
        no ale 7 lat roznicy czy to tak duzo? i co poradzic kiedy faceci w moim wieku
        zazwyczaj nie umieja dbac o siebie, ubieraja sie jak malomiasteczkowi
        tatuskowie, maja brzuchy, czasmi jeszcze wasy i okropne brzuchy. To nie regula
        ale zazwyczaj tak jest. No i w glowach tez juz zramolali.
        • quickly Re: a ja wole mlodszych 10.11.03, 00:08
          Dzidzia, widocznie nie poznalas wielu mezczyzn. Swieta prawda, wiekszosc to
          (smierdzace) lenie. Ale sa tez i inni.... Zreszta co tu pisac, moze kiedys
          natkniesz sie na takiego. Przepali Ci bezpiecznki po kilku minutach i bedziesz
          zalosnie blagala o litosc...
        • to_ja_obiekt Re: a ja wole mlodszych 10.11.03, 00:20
          Co to znaczy "w głowach zramolali"?
    • swattka Re: a ja wole mlodszych 10.11.03, 00:24
      autorce też pewnie chodzi że seksualnie starsi wysiadają.
    • Gość: mloda37 Re: a ja wole mlodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 00:57
      no wlasnie z tymi mlodszymi pezepalaja mi sie bezpieczniki. Dla jasnosci nie
      szukam dzidziusia, ktory chce matczynych ramion zamiast objec kochanki. Zreszta
      nie tylko chodzi o seks. Niestety faceci starzeja sie szybciej psychicznie.
      Jezeli znajde rowiesnika co bedzie chcial jeszcze zazyc zycia, poimprezowac od
      czsu do czasu, wypic piwo, wyjezdzac na wek endy zamiast odpoczywac w domu to
      ok. Czy ktos mnie rozumie?
      • quickly Re: a ja wole mlodszych 10.11.03, 01:03
        Pewnie! Ja Cie doskonale rozumie...
        Bo jak masz czekac dwa tygodnie zanim takiemu staremu ramolowi st---ie, to
        przeciez mozna orla wywinac. Co innego mlody (wzglednie stary, ale w dobrym
        stanie), jedno dotkniecie...
        • Gość: mloda Re: a ja wole mlodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 01:11
          a ty tylko o jednym. Chodzo ogolnie o wyglad, rzutkosc, chec do zycia,
          entuzjazm.I tak sie sklada ze juz przed cztardziestka zazwyczaj (to nie regula)
          faceci sa jak tatusiowie:cieple misie, obrosniete tluszczykiem
        • kataszyna Re: a ja wole mlodszych 10.11.03, 07:51
          quickly napisał:

> Pewnie! Ja Cie doskonale rozumie...
          > Bo jak masz czekac dwa tygodnie zanim takiemu staremu ramolowi st---ie, to
          > przeciez mozna orla wywinac. Co innego mlody (wzglednie stary, ale w dobrym
          > stanie), jedno dotkniecie...

nie stary nawet w dobrym stanie nie dorowna mlodemu
          • Gość: taa Re: a ja wole mlodszych IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 10:12
            kataszyna napisała:
            >
            > nie stary nawet w dobrym stanie nie dorowna mlodemu

Jak komus chodzi tylko jedno po glowie, to owszem; tyle, że to nie na tym
            polega.
      • Gość: taa Re: a ja wole mlodszych IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 07:36
        Gość portalu: mloda37 napisał(a):

> no wlasnie z tymi mlodszymi pezepalaja mi sie bezpieczniki. Dla jasnosci nie
        > szukam dzidziusia, ktory chce matczynych ramion zamiast objec kochanki.
        Zreszta
        >
        > nie tylko chodzi o seks. Niestety faceci starzeja sie szybciej psychicznie.
        > Jezeli znajde rowiesnika co bedzie chcial jeszcze zazyc zycia, poimprezowac
        od
        > czsu do czasu, wypic piwo, wyjezdzac na wek endy zamiast odpoczywac w domu to
        > ok. Czy ktos mnie rozumie?
      • Gość: taa Re: a ja tam wole mlodsze IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 07:43
        powiedzialby 37-latek. Należy go zrozumiec, bo szuka mlodszych partnerek, bo
        ich rowieśnice sa juz zramolałe, siedzące przed telewizorem, nie mające zadnych
        wymagań, ani odrobiny ikry w sobie.Są takie zmamusiałe, że nic, tylko swoijemu
        pod nos podsuwają obiadki, czyste koszulki, a jedyna eksyctacja seksualna sa
        dla nich to telenowele. Czy ktoś zrozumie tych facetów?
        • kobbieta Re: a ja tam wole mlodsze 10.11.03, 11:16
          do 37latki - czy naprawde nie widzisz ze taki mlodszy postrzega cie jako
          mamunie, starsza doswiadczona od ktorej mozna sie cos nauczyc??
          • Gość: mloda37 Re: a ja tam wole mlodsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:16
            no jakos nie widze. Jak mowie "mlodszy" to taki 30-34lat wiec chyba nie wpadam
            w role nanki, nauczycielki, mamusi. Podkreslam tylko ze niestety faceci nie
            umieja o siebie zadbac, tzn. Polacy. Jak to sie dzieje, ze np. cudzoziemca
            rozpoznasz odrazu na ulicy? bo oni sa inni od naszych tych szarych polaczkow.
            Sa zadbani, maja sprezysty krok, otwarci, pewni siebie, czysci. Bywaja wyjatki
            (naszczescie) ale to jeszcze marginalna czesc facetow w kraju.
    • Gość: tatusiowaty Re: a ja wole mlodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 11:44
      na starej ... młody ... ćwiczy :)
      • Gość: mloda37 Re: a ja wole mlodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:19
        a, przepraszam, w jakiej ty transzy wiekowej ? bo to zmienia calkiem odbior
        twoich wypowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka