Dodaj do ulubionych

Wybieramy Miss Forum Romantica

11.11.03, 17:41
kandydatki proszone są o jednozdaniowe uzasadnienie swojej kandydatury(posty
dłuższe nie będą przez jury czytane)

Kandydatki,które przejdą do drugiej tury będą o tym poinformowane

Wymagania:stan cywilny obojętny,ukończone 18 lat

Przewidziano liczne nagrody
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.11.03, 17:43
      tylko grooszek
      • Gość: gorący Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.chello.pl 11.11.03, 17:55
        ta, która ma największe cyce wygra, a jej dam kutasa do wylizania i do zabaw
        miedzy tymi cycami
      • messja Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 20:40
        Gość portalu: haha napisał(a):

> tylko grooszek

popieram. nalezy mu sie jakas nagroda, za przegrana zycie osobiste u boku
        pewnej pani o ksywie "stokrotka", ktora daje w samochodach (kiedys to
        sie "tirowka" nazywalo).
        • grooszek eeeech "messjo" - koszmarny latexie-szmatexie:)) 11.11.03, 22:57
          I kto tu innych zaczepia na kazdym watku, jak nie ty? widac innych rozrywek
          brak, skoro na pisaniu o mnie czas tak lubisz spedzac. wez jakas ksiazke (inna
          niz instrukcja odkurzacza, ew. podrecznik wiejskiej gospodyni) i poczytaj
          sobie. moze cos ci do czaszki wpadnie (byle nie umarlo w zderzeniu z mucha, co
          ci ostatnio tam przez ucho wleciala) :)))
    • Gość: ania Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:58
      mis foruma to piotrus .poszukiwcz, podszywacz, janek , jebaka , jeze, dr.
      piotros wiec kto szmaty?
      • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 21:59
        A coś ty taki rozmowny nagle sie zobił, panie szczotku klozetowy?
    • bradka Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:00
      ale koniecznie ze zdjeciem i jaka jest nagroda?
      • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:06
        zdjęcie nie jest wymagane;
        to będzie miss net 2003(FR)
        a nagroda jest bardzo atrakcyjna
        na razie jury czeka na zgłoszenia;
        ale widzę,że tu tylko dziewczyny poniżej 18 roku życia...
        • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:09
          Ja się nie zgłaszałam i nie zgłaszam!
          :P
          • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:13
            Nagrodę - ukradnę, jak będzie coś warta i wystawię do forumowego podziału. Poza
            tym, jestem garbata, mam krzywy nos, mam 88 lat, cierpię na Alzhaimera (sorry,
            jak nie tak się pisze) i mam kłopoty geriotriatyczne? Pasuję Wam? ;D

Pozdrv.:)
            P.S. Mam ciężkie miliardy na kontach i żadnych krewnych do podziału. ;DDD
            • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:18
              no więc pierwsze zgłoszenie zostało przyjęte...

p.s. a kto teraz się pojawi,bo ja obstawiam,że ...
              • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:25
                Lubisz staruszki? Gerontofil? Interesujące. A co - refundujesz mi szczękę, tak
                interesownie, poza tematem? ;D

• messja Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:28
                  white.falcon napisała:

> Lubisz staruszki? Gerontofil? Interesujące. A co - refundujesz mi szczękę,
                  tak
                  > interesownie, poza tematem? ;D
                  >
                  > Pozdrv.:)

no i teraz mam problem: nie wiem na kogo glosowac. groszek czy w.f? w.f czy
                  groszek?
                  decisions, decisions....
                  mozna glosowac na dwie miss w jednym kostiumie kapielowym?
                  • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:35
                    miss publiczności nie będzie wybierana
                    • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:37
                      Uuuuuuuuu, a to dlaczego?
                    • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:43
                      A ta publiczność - to Ty? Chcesz - sztuczne oko Ci przyślę, będziesz podziwiał,
                      a i poprzez ten kryształek miłe rzeczy może zobaczysz.;)

• schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:48
                        proszę nie przekupywać jury!
                        • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:51
                          A może jaki banknocik, albo czek? ;D

• schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:52
                            bo zdyskwalifikuję
                            • messja Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:54
                              schizo69 napisał:

> bo zdyskwalifikuję

protestuje. w.f to moja "faworyta" (zaraz po grooszku).

p.s.
                              tylko bez glupich skojarzen.
                              • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:55
                                zgłaszasz się w końcu,czy nie???
                            • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:56
                              A za co, niewinnie zapytam. Mam jeszcze kolię z 24-karatowych bryliantów szlifu
                              Arabii Saudyjskiej i coś, co podobne jest do Kohinoora - poniewiera się w
                              szkatułce i takie śmieszne jajko Faberge. Czy to nie jest warte przekupienia
                              Ciebie, o Komisjo? ;D

• schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:58
                                po raz ostatni proszę!
                                proszę przestrzegać regulaminu!
                                • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 23:00
                                  A takie Mercedesy z pięknym wyposażeniem barku - ile są warte? Nie skusisz się?
                                  Safari, podwodne tropienie ryb głębinowych... ;DDD

• schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 23:02
                                    w.f jest zdyskwalifikowana:
                                    będziesz oceniana poza konkursem
                                    • white.falcon Krzywda staruszki ;D 11.11.03, 23:06
                                      To jest niesprawiedliwe. :( Staruszków krzywdzą. :( I Wy nic na to? Co mam
                                      poradzić, że mam kopalnie złota i bryliantów? Mam, bo mam. I teraz krzywdzą?
                                      Buu. ;DDDD

• schizo69 Re: Krzywda staruszki ;D 11.11.03, 23:11
                                        aleś uparta!!!
                                        • white.falcon Re: Krzywda staruszki ;D 11.11.03, 23:28
                                          Pas. :) Proponowałam to, co mam. Możesz łaskawie oceniać inne Damy. Idę
                                          wypłukać szczękę. ;DDD

• Gość: gorący Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.chello.pl 11.11.03, 22:16
            A jaką masz cipke, opisz dokładnie. Cyce duże? Wsadze ci kutasa, w cipe na
            pewno, a z cycami zależy czy są jak balony
            • Gość: gorący Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.chello.pl 11.11.03, 22:21
              No, white. falcon, jaką masz tą cipe, a jakie cyce?
              • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:26
                czy pan gorący zasiada może w jury, czy też na sali? W obu przypadkach
                należałoby go wyprowadzić :PP
              • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:27
                Obejrzyj się na staruszki na ulicy - to Ci powie wszystko. ;D

• Gość: gorący Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: *.chello.pl 11.11.03, 22:30
                  Co white.falcon, chyba cycki masz wydlużone do cipy, a cipe rozwartą
                  • white.falcon Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:37
                    A tak wogóle - to co to Cię obchodzi? Bo z takim kimś, jak Ty nie chciałabym
                    mieć do czynienia (ni to facet, ni to zwierz), tylko zastosowałabym argument
                    jednoznaczny (nie taki, jak mogłaby imputować Pani M.), po którym odechciewa
                    się wypisywania głupot i myślenia o nich. ;)

• messja Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:53
                      white.falcon napisała:

> A tak wogóle - to co to Cię obchodzi? Bo z takim kimś, jak Ty nie chciałabym
                      > mieć do czynienia (ni to facet, ni to zwierz), tylko zastosowałabym argument
                      > jednoznaczny (nie taki, jak mogłaby imputować Pani M.),

jesli "pani M." to tyle co "messja" to bylabym zobowiazana, gdyby mnie nie
                      wplatywano w "dyskusje" na takim poziomie. jesli niektore osoby maja ochote
                      sobie "podyskutowac" niech nie wycieraja sobie w tym celu pysk w moj nick, ani
                      aluzje do niego.

bardzo zobowiazana
              • Gość: burak Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: 212.20.131.* 11.11.03, 22:32
                Gość portalu: gorący napisał(a)... takie kretynstwa, ze cytowac szkoda.

przypomnial mi sie pewien dowcip z goracym w roli glownej:
                trzech facetow (wsrod nich goracy oczywiscie) przechwala sie przed sklepem z kwachami (naturalne srodowisko goracego), jakie to cipki maja ich kobiety. pierwszy facet mowi, ze jego kobita to ma cipke jak dakar, taka goraca. drugi facet porownuje cipke swojej kobiety do wenecji, ze zawsze taka wilgotna. a goracy po dlugim namysle mowi, ze cipka jego kobiety jest jak koluszki. pozostali pytaja, dlaczego jak koluszki? a goracy na to "no dziura, zwykla dziura".

• messja Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 22:48
                  "przygadywal kociol garnkowi..."

Gość portalu: burak napisał(a):

> Gość portalu: gorący napisał(a)... takie kretynstwa, ze cytowac szkoda.
                  >
                  > przypomnial mi sie pewien dowcip z goracym w roli glownej:
                  > trzech facetow (wsrod nich goracy oczywiscie) przechwala sie przed sklepem z
                  kw
                  > achami (naturalne srodowisko goracego), jakie to cipki maja ich kobiety.
                  pierws
                  > zy facet mowi, ze jego kobita to ma cipke jak dakar, taka goraca. drugi facet
                  p
                  > orownuje cipke swojej kobiety do wenecji, ze zawsze taka wilgotna. a goracy
                  po
                  > dlugim namysle mowi, ze cipka jego kobiety jest jak koluszki. pozostali
                  pytaja,
                  > dlaczego jak koluszki? a goracy na to "no dziura, zwykla dziura".
                  >
                  >
                  • debi_bebi poza konkursem 11.11.03, 22:55
                    Elou, Messja. Wieczorne pozdrowienia :)
                  • Gość: burak Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: 212.20.131.* 11.11.03, 22:57
                    messja napisała:

> "przygadywal kociol garnkowi..."

Slicznie dziękuję, Pani Messji. Długo czekałem, aż spotka mnie zaszczyt zostania zaczepionym przez Panią Messję, ale w końcu doczekałem się.
                    Jestem już uspokojony i chyba nie czeka mnie następna bezsenna noc w oczekiwaniu.
                    best regards
                    burak
                    • Gość: burak Re: Wybieramy Miss Forum Romantica IP: 212.20.131.* 11.11.03, 23:04
                      Gość portalu: burak napisał(a):

> Jestem już uspokojony i chyba nie czeka mnie następna bezsenna noc w oczekiwani
                      > u.

chyba już pora iść spać. chyba już można się położyć. marzeń na jutro trzeba namarzyć.
                      dobranoc wszystkim
                      burak
                      • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 11.11.03, 23:07
                        To dobranoc :)
                      • quickly Spij spokojnie burak... 11.11.03, 23:07
                        ...a raczki poloz na kolderke, zeby Cie mysli o panienkach forumowych na
                        manowce nie sprowadzily.
                • Gość: zahedan tu stacja KOLUSZKI................... IP: *.protonet.pl 11.11.03, 23:07
                  ;-)
    • saqqara bede glosowala na kolezanke modliszje 12.11.03, 10:04
      bo jest sliczna jak kwiat rozy
      a ze leb troche za duzy!?
      i ze slowa nam kaleczy??
      wciaz zapewnia, ze sie leczy!

splachetkami rzuca w gore
      az sie chmury robia bure
      tekli stroj na siebie wklada
      przekonuje ze sie nada
      a ze stroj na szwach juz peka?
      no to co?! i tak jest piekna!

ps. sory za te czestochowskie rymy, ale do opisania wdziekow panny M. nic
      innego nie pasuje. prosze nie blagac, c.d. i tak nastapi;P
    • arieska Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 12.11.03, 10:15
      schizo69 napisał:

> kandydatki proszone są o jednozdaniowe uzasadnienie swojej kandydatury(posty
      > dłuższe nie będą przez jury czytane)
      >
      > Kandydatki,które przejdą do drugiej tury będą o tym poinformowane
      >
      > Wymagania:stan cywilny obojętny,ukończone 18 lat
      Jestem zgrabna i powabna,sliczna i liryczna.18 lat+VAT.Tylko te nagrody mnie
      ciekawia:)
      >
      > Przewidziano liczne nagrody
      • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 12.11.03, 14:10
        tylko jedna uczestniczka tego forum umie czytać!!!
        to...raczej sukces???
        • arieska Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 12.11.03, 14:22
          schizo69 napisał:

> tylko jedna uczestniczka tego forum umie czytać!!!
          > to...raczej sukces???
          No mysle,ze sukces:)Elementarz zrobil swoje,a i charakter pisma
          niezgorszy.Pozdrawiam:)
    • to_ja_obiekt heheh 13.11.03, 00:34
      Taaaak, a jurorzy to pewnie obleśne karykatury z rozrosłym mięśniem piwnym i
      rachitycznymi odnóżami.
      • schizo69 Re: heheh 13.11.03, 13:41
        o.k. wpisuję Cię na listę - takie nogi to skarb[masz się więc czym chwalić];
    • schizo69 Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 13.11.03, 20:43
      rozpoczęła się ostatnia doba zgłoszeń
      • debi_bebi Re: Wybieramy Miss Forum Romantica 13.11.03, 21:02
        Nie widać chętnych ??? Moze teraz co innego w modzie, niż uroda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka