dwausmiechy 03.04.09, 19:35 chyba wiosna przyszła - wszyscy z forum gdzieś zniknęli i zapewne oddają się........ no ładnie to tak panie i panowie?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cycaty.aniol Re: o rany 03.04.09, 19:38 dwausmiechy napisała: > chyba wiosna przyszła > - wszyscy z forum gdzieś zniknęli i zapewne oddają się........ > no ładnie to tak panie i panowie?! ;) nie, no ja wlasnie niedawno przyjszlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: o rany 03.04.09, 19:41 i jak to? niczemu się nie oddajesz?! z takim ładnym nickiem?! to znowu - o rany! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cycaty.aniol Re: o rany 03.04.09, 19:49 nie no, oddaje sie przeciez ..lekturze :) a jest to dla mnie nowosc- romantica! tym bardziej mi milo od razu wpasc w dialog, szkoda ze nie witasz mnie torcikiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: o rany 03.04.09, 22:05 Torcikiem? z torcika o tej porze dozwolona jest świeczka, nic więcej;) Trzeba pokazać to i owo na wiosnę. No chyba żeby.... taki maleńki kawałek... żeby romantycznie było...proszę oto :)) mnam mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
cycaty.aniol Re: o rany 05.04.09, 15:44 torcikiem malutkim takim, ale ok trudno, moze byc maly kawalek :))) gruszkowy ten torcik moze byc milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: o rany 03.04.09, 20:23 To pewnie nie do mnie. Ale wpiszę się, z sympatii :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: o rany 03.04.09, 22:06 chcesz powiedzieć, ze nie oddajesz się... przedświątecznym porzadkom? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: o rany 04.04.09, 08:27 A ... tym to się oddam dzisiaj, akcja "okna" :) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: o rany 05.04.09, 14:16 i od razu świat piękniejszy... przez czyste szyby ;) miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: o rany 05.04.09, 21:01 Powiało świeżością :) Miła była niedziela, ochy i echy dla tych (nowych) temparatur, ciepłego wiatru, pozdrawiam! - Pomiędzy "a" i "ż" mam swoje nietłumaczalne zapatrzenia Odpowiedz Link Zgłoś